Prodimed Clinics Review en Ervaringen

Gratis professionele begeleiding bij het afvallen – Prodimed Clinics is een onderdeel van het populaire Prodimed Dieet. Al ruim tien jaar begeleidt Prodimed Clinics mensen op een vooruitstrevende en verantwoorde manier naar een gezond gewicht. De sleutel tot succes? Een hoog aangeschreven medisch onderbouwd Prodimed proteïne dieet met heerlijke gerechten, een uitgebreid op maat gemaakt behandelplan en goede online begeleiding van een gediplomeerde diëtist. Zelfs als je je streefgewicht bereikt hebt en bent overgestapt op een gezond voedingspatroon, staan de diëtisten van Prodimed altijd voor je klaar. Met Prodimed ga je samen de strijd aan tegen de kilo’s en niet alleen.

Timfit korting banner

Inhoud van dit artikel

Wat is Prodimed Clinics?

Prodimed is een eiwitrijk en laag calorisch dieet dat uitkomst biedt in de strijd tegen overtollige kilo’s. Door een medisch onderbouwde methode en hoge kwaliteit producten val je op een verantwoorde manier af. Prodimed Clinics, de online praktijk van Prodimed, helpt prodimed-devices je in het bereiken van je streefgewicht door de gratis persoonlijke begeleiding en coaching. Iedereen die besluit met Prodimed Clinics afscheid te willen nemen van overgewicht krijgt een persoonlijk en door diëtisten ontwikkeld stappenplan, advies over de Prodimed producten die aansluiten en speciaal ontwikkeld zijn voor dit proteïnedieet en coaching van gediplomeerde voedingsdeskundigen. Daarnaast heeft iedereen gratis toegang tot het gebruiksvriendelijke online platform “Mijn Prodimed” waar je op een toegankelijke manier je doelen en resultaten bijhoudt.

Het is de combinatie van heerlijke producten en goede professionele begeleiding waardoor deze methode jaar op jaar persoonlijke succesverhalen kent. De 100 procent gratis begeleiding op afstand die Prodimed Clinics biedt, blijkt ook volgens onderzoek van het VU Medisch Centrum een bijzonder succesvolle methode.

Hoe werkt Prodimed Clinics?

Prodimed Clinics is het beste van twee werelden. Het biedt je een medisch onderbouwd behandelprogramma met gratis professionele begeleiding én een eiwitrijk en laag calorisch proteïnedieet waarmee je stap voor stap naar een gezond en evenwichtig voedingspatroon toe werkt. Dat gezonde patroon bereik je door in de eerste fase hoogwaardige eiwitsupplementen te nemen en het aantal kilocalorieën per inname laag te houden. Juist omdat Prodimed een zogenoemd Very Low Calory Diet is, is de gratis professionele begeleiding die Prodimed Clinics biedt van groot belang. Dat begint al bij de uitgebreide intake. Na deze uitgebreide intake start je het dieet dat uit vijf verschillende fasen bestaat. Eerst de nodige kilo’s verliezen, dan een nieuwe balans vinden in je voedingsgewoonten.

Tijdens de zogenoemde actieve fasen zorgen eiwitsupplementen op een doeltreffende en aangename manier voor de gewenste gewichtsafname

Gedurende de overgangsfasen stap je geleidelijk over op normale voeding, zodat je tijdens de onderhoudsfasen verantwoord en gecontroleerd overstapt op gezonde voeding.

De unieke combinatie van het doeltreffende Prodimed proteïnedieet, een uitgebreid productassortiment en uw persoonlijke gratis online diëtist – die zowel tijdens als na het dieet ter beschikking staat – maken Prodimed Clinics zo bijzonder en trefzeker. Niet alleen in het verliezen van gewicht, vooral in het vinden van nieuw geluk en zelfvertrouwen.

Wat kan ik verwachten?

Het Prodimed dieet past perfect in het drukke bestaan van tegenwoordig. Je hoeft niet langs praktijken of behandelcentra, maar kunt in je eigen veilige omgeving aan jouw doelen werken. Gratis professionele begeleiding per telefoon, e-mail, chat en via een op maat gemaakt online programma zorgen ervoor dat je er nooit alleen voor staat. Zo kun je overal waar internet en telefoon is de hulp krijgen die je nodig hebt.

prodimed-sidebar_hoewerkthet De strijd aangaan met de overtollige kilo’s kan eng en spannend zijn. De angst voor een terugval of vrees voor het falen liggen vaak voortdurend op de loer. Juist daarom is de steun en het advies van iemand die je begeleidt zo belangrijk. Ook uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat persoonlijke begeleiding een positieve invloed heeft op het resultaat. Volgens onderzoekers van het VU Medisch Centrum vallen mensen met overgewicht het meest af als ze telefonisch worden bijgestaan.

Met Prodimed Clinics verlies je dus verantwoord kilo’s en krijg je gratis persoonlijke online begeleiding door een professionele diëtist. Een steun in de rug, maar geen gedoe met bezoekjes aan een praktijk. Altijd goed advies, en niet alleen dat ene uurtje per week dat je een afspraak hebt in de praktijk. Bij Prodimed Clinics staan er tenslotte iedere werkdag iemand voor je klaar.

Wat kost Prodimed Clinics?

Als je de kortingscode VETVRIJ invult tijdens de online intake ontvang je naast GRATIS persoonlijke begeleiding van een diëtiste 10% VASTE korting op de Prodimed producten die via Prodimed Clinics besteld worden. Deze korting kan zelfs oplopen tot 20%. Dit is afhankelijk van de grote van het orderbedrag.

Voordelen Prodimed Clinics

 • Door de in eigen beheer geproduceerde producten is de hoge biologische waarde aan eiwitten gegarandeerd. Met deze medisch onderbouwde laagcalorische methode en de gratis professionele begeleiding werk je verantwoord toe naar een gezond en evenwichtig voedingspatroon.
 • Gratis effectieve persoonlijke begeleiding en nazorg. Je betaalt alleen voor de producten, de professionele begeleiding krijg je er gratis bij. Via het online platform “Mijn Prodimed” krijg je steun en advies van gediplomeerde diëtisten. Geen bezoekjes meer aan een praktijk of wanhoop tijdens een vakantie in het buitenland, met een telefoon of internet zijn de deskundigen van Prodimed altijd in de buurt.
 • De Prodimed methode biedt iedere dag een afwisselende maaltijd. Door het uitgebreide productassortiment van Prodimed geniet je van heerlijke smoothies, pasta bolognese of een goede karamel crunch reep als tussendoortje.
 • Prodimed Clinics maakt altijd een persoonlijk stappenplan. Bij de online praktijk van Prodimed dus geen standaard traject, maar een op maat gemaakt behandelplan. Alleen zo krijg je het snelst het beste en meest duurzame resultaat.
 • Houd online je doelen en resultaten bij in “Mijn Prodimed”. Iedereen die kiest voor Prodimed Clinics krijgt gratis toegang tot het gebruiksvriendelijke online platform dat overal ter wereld inzicht geeft in het afvallen. Heb je een opmerking of wil je advies? Via je online account sta je met één muisklik direct in contact met de gediplomeerde diëtisten van Prodimed Clinics. Handig en snel, zodat jij vol vertrouwen en zo snel mogelijk je doelen bereikt.
 • Bestel je producten online en heb ze de volgende dag al in huis. Zoveel smaken en gerechten, dan is het soms lastig kiezen. Plots zin in overheerlijke zoete pannenkoeken? Of toch liever een hartige omelet? Bestel via Mijn Prodimed je producten online en de volgende dag eet jij al je lievelingsgerecht!
 • Doel bereikt? Dan is goede nazorg essentieel. Prodimed Clinics blijft daarom gratis begeleiding bieden, zolang als nodig. Ook als je je streefgewicht bereikt hebt en een nieuw en gezond voedingspatroon hebt gevonden, heb je soms nog vragen of behoefte aan coaching. Bij Prodimed Clinics kan dat gewoon.

Nadelen Prodimed Clinics

 • Eerlijk is eerlijk, Prodimed is een streng dieet. Alleen als je echt gemotiveerd bent om de overtollige kilo’s te verliezen, zal het lukken. De eerste fasen van het dieet is het aantal koolhydraten minimaal en staat vetverbranding voorop. Daarbij is discipline een vereiste, want zondig je toch dan duurt het zo weer een paar dagen voor de vetverbranding weer op gang komt.
 • Prodimed Clinics biedt professionele online begeleiding. En al dat advies is ook nog eens gratis. Voor veel mensen is dit een uitkomst en uit wetenschappelijk onderzoek van het VU Medisch Centrum blijkt deze vorm van begeleiding zeer effectief. Sommige mensen verlenen echter toch de voorkeur aan persoonlijk contact in een praktijk en willen producten graag in de praktijk kopen in plaats van de Prodimed webshop. Ook dat kan! Alleen in Nederland zijn er al meer dan 500 praktijken waar diëtisten met de Prodimed methode werken. Altijd een verkooppunt in de buurt, ook bij jou.

Conclusie

Ben je op zoek naar een verantwoorde manier om af te vallen? Prodimed Clinics wil samen met jou de strijd aangaan. Al meer dan tien jaar helpt het eiwitrijke laag calorische dieet van Prodimed Clinics mensen hun droom te verwezenlijken. Via de online omgeving “Mijn Prodimed” houd je je doelen bij, krijg je gratis professioneel advies van Prodimed diëtisten en natuurlijk geven ze je vaak genoeg net dat steuntje in de rug dat je zo hard nodig hebt. Deze effectieve persoonlijke begeleiding is een service van Prodimed Clinics. Je betaalt alleen voor de producten, de professionele begeleiding krijg je er gratis bij.

Kijken of het iets voor je is? Bestel het Prodimed proefpakket, met daarin een aantal heerlijke gerechten. Het proefpakket bestaat uit een vanille-karamel mousse, een aardbei-ananas smoothie, heerlijke warme chocolademelk en een karamel crunch reep. Voor maar €9,95 (zonder verzendkosten) kun je Prodimed ontdekken. Vergeet niet om de kortingscode vetvrij te gebruiken en profiteer van extra korting.

Gezonde Groeten,

natascha

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelAloë Vera Forever Living Products Review
Volgend artikelVisolie Capsules Getest
prodimed-clinicsBen je op zoek naar een verantwoorde manier om af te vallen? Prodimed Clinics wil samen met jou de strijd aangaan. Al meer dan tien jaar helpt het eiwitrijke laag calorische dieet van Prodimed Clinics mensen hun droom te verwezenlijken. Via de online omgeving “Mijn Prodimed” houd je je doelen bij, krijg je gratis professioneel advies van Prodimed diëtisten en natuurlijk geven ze je vaak genoeg net dat steuntje in de rug dat je zo hard nodig hebt. Deze effectieve persoonlijke begeleiding is een service van Prodimed Clinics. Je betaalt alleen voor de producten, de professionele begeleiding krijg je er gratis bij.

2625 Reacties

  • Hallo Sarah,

   Het is nu bijna een jaar geleden dat ik gestart ben met SLIMdiet. Bij aanvang woog 89 kilo, en mijn streefgewicht was de 72 kilo die ik voor de geboorte van Danny woog. Het nadeel is dat het niet via een consulente te volgen is. Het voordeel is de prijs en kwaliteit. ik gebruik de kortingscode vetvrij voor 10% korting op de site van SLIMdiet.

   Tanja

  • Ja dat heb ik,ben zelf met slim dieet 23kilo afvallen ,2dec.2014/3àpril 2015 ,in 4mnd..geen honger,erg smaakvol!!

 1. Hallo Eva,
  Het zit er allemaal weer aan jammergenoeg, zelfs twee kilo meer, alhoewel ik die na drie dagen al bijna weer kwijt ben. Vandaag was lastig, maar ik heb het wel volgehouden. Weet dat het vanaf nu iedere dag makkelijker gaat.
  Fase een is inderdaad het lastigst, dan hoef je je nergens mee bezig te houden. Ook koken voor mijn gezin gaat met een bepaalde afstandelijkheid, ik proef geen hap als ik aan het koken ben. Het ging bij mij mis in fase drie, ik heb het dieet niet goed afgerond, ging niet meer naar de voedingsdeskundige en hield me nergens aan. Dus je vraag of het er weer aan vliegt als je normaal gaat eten kan ik eigenlijk ontkennen, ik denk niet dat het eraan vliegt als je normaal gaat eten. Wel als je je oude gewoontes, waardoor je dik bent geworden, weer oppakt.
  Ga dus vooral door en maak het helemaal af. Ik denk dat ik juist in fase drie weer naar een diëtiste ga en daar een jaar onder controle blijf als ik op mijn streefgewicht ben. Ik moet er niet aan denken dat het me nog een keer gebeurt.
  Ik ga naar bed, mijn maag knort, maar ik voel me prima. Over twee dagen is de honger weg, dat weet ik.
  Het is ook zo dat het dieet altijd werkt als je je er goed aan houdt, hoe vaak je het ook gedaan hebt, het werkt gewoon. Ook al lig je de hele dag op de bank, je valt gewoon af.
  Niet dat je daar zin in hebt, als je afvalt krijg je juist zin om te bewegen.
  Dus iedereen die twijfelt, gewoon beginnen, nu, dan ben je op 1 januari bijna 10 kilo kwijt..

 2. Hallo Joske,
  Wat leuk dat je reageert. Tien kilo, daar draai je je hand toch niet voor om ;)?
  Wat toevallig dat we allebei nu weer begonnen zijn. Het heeft lang geduurd, maar eindelijk is de knop om bij mij. Maar dan ook echt. Het is wat je zegt, gewoon niet zondigen, daar doe je jezelf het grootste plezier mee.
  Ik las je reactie over privacy, die werd naar mijn mail gestuurd, wat ik ook weer raar vind aangezien je reactie helemaal bovenaan staat, niet gelinkt aan mijn naam.
  Ik ben het met je eens, wat een slordigheid. Ik ben daar altijd een beetje bang voor en maak voor dit soort forums meestal een apart mailadres aan, die nergens aan gelinkt is.
  groeten Diane

  • Beste Anna en Joske,

   Fijn medestrijdsters! Anna, die 14 kilo, zijn die eraf gebleven of zit alles er heel snel eet aan wanneer je normaal gaat eten?
   Ik hoop volgende week dan eindelijk weer eens de 7 in zicht te hebben. Was een week met vakantie, en heb me er niet heel streng aan gehouden, dus loop iets achter op schema, maar het viel me nog wel mee. Bovendien komt er nog steeds niets bij, en wordt het iedere week minder. Nu dus weer volop en streng in fase 1, wat ik eigenlijk ook wel makkelijk vind, je hoeft niet na te denken.

   Hoe gaat het bij jullie? Als je de eerste week hebt gehad, en weer lekker wat bent afgevallen, ga je als een trein toch? Heel vel succes,

   Groet Eva

 3. Ik ben ook begonnen met dit dieet, ben zo klaar met die overtollige kilo’s!! Ik was altijd heel slank en gespierd, en heb het gewoon enorm laten versloffen. Zit nu in mijn tweede week, en het valt me enorm mee! Eerste week -3,7 dus zeer mooi resultaat. (En nu -5 maar wil eigenlijk maar 1 keer per week wegen) Startgewicht is 89 kilo, en het voorlopigheid streven is 70. Wie zit er ook in deze strijd? Succes allen!

  • Hallo Eva,
   Ik ben ook bezig, terug van weggeweest. Mijn startgewicht is 98 en streven is 75. Wel even te gaan dus. Maar, ik heb het vorig jaar ook al gedaan, begon op 26 mei en eindigde 12 juli, was 14 kilo kwijt. Was ik maar doorgegaan…
   Nu al veel mislukte pogingen, maar kan de Prodimed Clinics niet loslaten, wil zo graag in het begin een beetje opschieten. Ik weet uit ervaring dat het op een gegeven moment alleen maar makkelijk is, je zit beter in je vel, de kilo’s vliegen eraf. Eten speelt eigenlijk even geen rol meer. Waarom wachten tot na de feestdagen dacht ik ineens, ik begin vandaag. Dat is vandaag dus, 98 kilo… Zwaarder word ik niet;)

  • Hallo Eva,
   ( Tweede keer dat ik een reactie schrijf, hoop niet dat de eerste zo alsnog verschijnt) Ik start op 98 kilo en mijn doel is 75. Heb het dieet al eerder gedaan en was toen in zes weken 14 kilo kwijt, het vloog eraf. Was ik toen maar verder gegaan…
   Wat ik me herinner is dat het steeds makkelijker wordt, de kilo’s vliegen eraf, je hebt geen trek en zit beter in je vel. Sinds jaren kon ik weer eens kleding dragen die ik leuk vond.
   Besloot om nu maar niet te wachten tot na de feestdagen, beter nu beginnen, dan ben ik rond kerst goed op weg en is het niet moeilijk om dingen af te slaan.
   Vorige keer had ik echt steun aan dit forum, ik hoop dat je nog niet bent afgehaakt? Die 70 ga je echt halen hoor, en ook niet in een onoverzienbaar tijdsbestek.
   groeten Anna

  • Voor DE BEHEERDER van deze site: Ik heb net gereageerd op een reactie van Anna op Eva via m’n smartphone. Ik vind Anna hier nu niet terug en mijn eigen reactie ook niet. Hij kwam wel op m’n smartphone en toen zag ik dat mijn achternaam erbij stond: dit vind ik niet tof, vooral omdat hij zo uniek is, als ik nou Jansen heette of zo. Dus hierbij verzoek ik om die achternaam weg te halen. Wat ik niet snap is dat hij w.s. van Linkdin is afgehaald want er stond bij: Vutter bij Uitgewerkt, nou dat staat op m’n Linkdin profiel dus haal dit allemaal weg AUB. Hoe komt het dat een reactie van mij via Linkdin loopt? Op zo’n manier ga ik niet meer op dit forum reageren. Bij voorbaat bedankt!

  • Hoi Joske,
   Bedankt voor je reactie. Heel vervelend voor je dat je gegevens op deze manier op het forum komen. Ik denk dat er niet echt een beheerder actief is. Heb vanmiddag een uitgebreide reactie geschreven op je en die geplaatst, maar zie hem nergens terug.
   Niet opgeven hoor, tien kilo ben je zo kwijt, dat weten we allebei. Succes! Anna

 4. Hey allemaal

  De laatste maanden wordt hier niet zo veel meer op gepost? Jammer!
  Ik ben 4 weken geleden begonnen met het dieet. De eerste week ging erg goed (-2,6kg) maar vanaf week 2 lukte het niet meer om mij er aan te zetten. Ondanks 2 slechte weken na week 4 toch in totaal -4,6kg. Nu heb ik het weer, ik zondig af en toe en voel mij op het einde van de avond echt schuldig. Paar dagen voor ik naar de diëtiste moet lukt het mij dan weer wel om vol te houden. Heeft iemand nog wat tips hiervoor? Alvast bedankt.

  • Hoi Lis, deze maanden zijn ieder jaar wat minder qua motivatie. Een compliment voor jou dat je wel bent gestart!

   Sanne

  • Hoi Lis, probeer dan zo gezond mogelijk te snacken, bijvoorbeeld augurken of paprika? Het is ook moeilijk, toch knap dat je al 4 weken bezig bent. Ik heb vaak de dip rond 4/5 uur, maar bovenstaande snacks helpen echt. En niet denken, ik heb al gezondigd, dus het maakt niet meer uit. Gewoon weer met goede moed verder gaan. Succes!

 5. Hallo allemaal!
  Ik ben afgelopen vrijdag 31 juli begonnen. Na een paar dagen misselijkheid en een soort zeurende hoofdpijn voel ik me nu weer wat beter.

  Leuk om al jullie ervaringen te lezen.

 6. Hallo, ik ben nieuw hier! :-)
  Ik ben 12/02 begonnen met een dieet bij de diëtiste.
  Begonnen met gezonde voeding en op een 3 maanden een 8,9kg kwijt geraakt.
  Vanaf toen ging het heel traag dus op 12/05 beslist om het Prodimed Clinics onder begeleiding te volgen.
  Vandaag zit ik op – 7.2kg, een totaal van 16.1kg.
  Best fier op mezelf.
  Alhoewel het de laatste week niet zo vlot meer gaat, ik heb in allerlei trek en pits zo hier en daar ff. Zolang ik aan het werk ben gaat het, eens ik thuis kom krijg ik een ‘aanval’ :-)

  Ik vind de chocolademelk enorm lekker, ik zit nog in fase 1 dus neem die 2 maal per dag. De aspergesoep is ook lekker. De rösti en kaasbrood lust ik ook wel. Het is idd bestellen en proeven.
  De rundvleessoep vind ik dan weer vreselijk slecht!
  01/07 moet ik terug naar de diëtiste, ben benieuwd!

 7. Vandaag gestart met het dieet. Hoopvol en heel benieuwd hoeveel ik af kan vallen en hoe ik op een gezond gewicht kan blijven. Ik heb geen “streefgewicht” maar 15 tot 20 kg mag eraf.

  • Succes christine!
   Ik ben zelf 4 mei begonnen, was gisteren 9,3 kilo kwijt.
   ik vind het goed vol te houden.
   je moet er wel even achter komen wat je wel en niet lekker vindt.

 8. Hoi dames,
  Ik ben in 12 dagen van 93.70 naar 88.20 gegaan wil naar 78-79. Ik volg het dieet met novashop. Ik eet ook elke dag soep, broccoli, bloemkool of tomaat paprika. En ik doe dat gewoon met bouillon maken en even de staafmixer erin. Dat waterdrinken lukt prima, maar oh wat moet je vaak naar de wc.
  Succes allen

 9. Hey bianca,

  Ik hoop inderdaad dat het met het drinken te maken heeft merk wel dat ik steeds minder drink. Nu weer begonnen om weer echt de 2 liter per dag te halen.

  Het maken van soep vind ik een super tip. Ga kijken of ik daarbij ook de prodimed soep kan toevoegen om deze wat lekkerder te maken. Ff mijn creatieve gedachten zijn gang laten gaan.

  Thanks.
  mariette

 10. Hallo allemaal!

  Ik ben maandag 11 mei begonnen met prodimed dieet. Afgelopen vrijdag was ik 6,1 kilo kwijt.
  Ben begonnen met 103.8 en wil naar de 70.

  Vind het dieet goed te doen, maar mis soms het snacken wel (nootje, stukje kaas). Ook mis ik s avonds wel mijn vlees en vis.. gelukkig is het af te zien en komt dat straks al snel terug.

  Succes allemaal!

 11. Hey ik ben 4 welen geleden begonnen met Prodimed Clinics. Ben nu 10 kg kwijt van de 43. Ik hou me prima aan het dieet. Alleen nu kom ik weer aan… wat doe ik fout?

  ik zit dus nog in fase 1 en er staat dat ik ook boullion mag drinken. Maar als ik op de verpakking kijk zit er in boullionblokjes glucosestroop en in de opkikker daarnaast ook nog suiker. drinken jullie boullion? En zo ja welke?

  goret,
  Mariëtte

  • Hoi,

   Drink je wel genoeg?
   en ik gebruik ook gewoon opkikker maar maak ook zelf vaak soep zoals tomaten en tomaten/paprika soep.
   ik ben nu bijna 3 maanden bezig en 27 kilo kwijt.
   ik wil er nog 25 kwijt. nu gaat het niet zo hard meer rond de 1.5 kilo in de week.
   maar heb ook even stil gestaan
   Suc6

 12. Dag dag drie overleefd! Op naar de volgende! Uit ervaring weet ik dat het een kleine week duurt voor het dieet gemakkelijker wordt ,..nog even dus… Maria, je gaat al blij zijn met 10 kg maar ik beloof je dat als je het even strikt doet als ik, er in een paar maand wel 20 af gaan zijn. Ik ben wel na de eerste 8kg onmiddellijk beginnen lopen drie keer per week. Op dit moment loop ik nog en wel tot 15km in een keer! Ik weet niet goe groot en hoe oud je bent maar 58kg is wel niet veel… Veel succes nog! Thee of water maakt volgens mij niet veel uit denk ik….

 13. Dag allemaal, mijn laatste post was ongeveer een half jaar geleden. Ik ging toen
  Naar fase vier. Ik was op dat moment 20kg kwijt. Uiteindelijk ben ik nog 4 kg afgevallen. Ik zat toen op een gewicht van 61,5 voor 1m65, ik
  Kwam van 85 ongeveer. Nu ben ik de
  Laatste twee maanden
  Terug naar 67 gegaan. Mijn streefgewichr was altijd 64 dus ik moet terug 3kg afvallen. Ik ben terug naar fase 2 omdat het op mezelf niet lukt. De eerste twee weken op dieet
  Zijn zwaar mislukt. Vandaag bij de Dietiste op de weegschaal was er niets af. Vanaf gisteren
  Echt terug goed bezig en hopelijk lukt het me terug zoals voorheen. Ik ven wel fier op mezelf dat ik het niet veel te ver heb laten komen voor ik ingrijp. Toch zie ik dat er aan
  Mijn zegeverklaring niet veel veranderd
  Is, ook
  Al
  Ben
  Ik zoveel afgevallen. Ik blijf het moeilijk vinden om niet teveel en ongezond te eten en te drinken. Een strijd voor het leven…

  • Anouk, als ik het goed begrijp dan ben je er bijna. Dus kom op, je komt van zover , dat je dit ook echt gaat lukken. Je bent terecht trots op jezelf.
   Ik ben maandag pas begonnen. 88 kilo en wil naar 58. Maar met 10 kilo minder ben ik al enorm blij. De eerste 2 dagen waren zwaar, maar vandaag voel ik me fit en goed. Ik houd me er strikt aan en zag vanochtend 86,8 op de weegschaal staan. Ik ben benieuw naar het resultaat na 1 week en dan na 2 weken etc..
   Ik zoek nog een beetje naar wat ik allemaal lekker vind. Ik ben geen zoet eter, maar hartig.
   Verder heb ik nog een vraagje. Is thee drinken binnen dit dieet hetzelfde als water drinken m.b.t tot het effect ?
   Veel succes allemaal , ik lees jullie berichten graag en laat jullie mijn vorderingen nog wel horen
   Maria

 14. Hallo, ik ben nieuw hier en volg Prodimed Clinics begonnen. Startgewicht 93,70 en vandaag donderdag 90,85, dus al bijna 3 kg. Ik vind het heerlijk maar vraag me af of het niet te snel gaat!! Ik heb niet de illusie dat dit elke week zo gaat maar wel lekker dat er binnen 4 dagen al zoveel van af is.

 15. Hoi

  Vandaag dag 3 van week 3 en inmiddels 76,9 ( start 81,7) dus al bijna – 5 kg op 2,5 week dus. Niet verkeerd

  @ Bianca : ik vind de omelet heel erg vies dus ik eet eigenlijk alleen gewoon brood ( doe er kruiden in) en krentenbrood ( met extra zoetstof en kaneel erin) en vanille pannenkoek. Misschien maar eens een losse portie groenten klaar maken voor mij, maar ik dacht laat ik eerst maar in het ritme komen.

  Hopelijk voor 13/7 op 68 kg dan is m’n doel. Nog bijna 9 te gaan

  • En een tomatensoep of tomaten/paprika soep is dat geen optie?
   ik vind juist het brood niet lekker, wel een kaasbrood daar maak ik pizza van erg lekker :-)
   dan krijg je ook groente binnen

  • Hoihoi!

   Ik ben stefanie, 23 jaar en vandaag begonnen met Prodimed Clinics onder begeleiding van een dietiste.
   leuk om al jullie ervaringen en tips te lezen!

   Ik woog vanochtend 103.8 en wil naar de 70! Nog 33,8 kilo te gaan..

   Succes allemaal!

 16. 81,7 en nu vanochtend 77,6 en ben 13 dagen bezig ( met de nodige overtredingen)

  Vandaag een loodzware dag. Ik vind het sowieso zwaar. Veel vind ik echt vies en ik ben geen held in het toevoegen van groentes aan de gerechten wegens geen tijd of omdat ik voor de rest van mijn gezin kook.

  Mijn streven is half juli 67,6 :-) maar ik ben al dolgelukkig als ik op 70 zit.

  Denken jullie dat het haalbaar is?

  Water drinken is idd heel belangrijk.

  • Natuurlijk is het haalbaar, maar het is heel makelijk om bijv een deel van een zak gemende groente toe tevoegen aan de omelet of van kaas brood een pizza te maken.
   kruiden doen ook veel. ik kook ook voor mijn gezin en voor mezelf apart.
   suc6.

  • Hi
   Ik weet dat het niet evident is maar je kan beter niet zondigen. Dat maakt het dieet alleen maar moeilijker omdat je telkens uit ketose gaat en opnieuw in moet geraken. Eens je goed in ketose zit voel je je fitter en energieker. Een kleine zondiging is even heel kort genieten met 2 à 3 dagen vertraging in het afvallen tot gevolg. Ik weet het…hier ook een strijd maar ik probeer mezelf wijs te maken dat de ellende het korte genot niet waard is. Ben op 3 weken -7kg…nog 18 te gaan!

 17. ja, dat bedoelde ik ook, als je minder drinkt, zie je dat op de weegschaal , je valt mider af. Ik ben een jaar geleden 14 kilo afgevallen met Prodimed Clinics, dat zit er bijna allemaal weer aan. Vraag me niet waarom, niet opgelet, druk met van alles behalve met mezelf. Nu ben ik vastberaden de eindstreep, -23 kilo te halen, er is inmiddels weer 3 af, maar helemaal honderd procent doe ik het niet, en dan werkt het toch niet. alhoewel, de laatste twee dagen waren helemaal okay, nog twee dagen te gaan en dan gaat het makkelijk, dat weet ik van de vorige keer. Maak jij wel eens een pannenkoek? Die heb ik namelijk nog nooit heel uit de pan gekregen, altijd een soort plastic vel. De smaak is wel goed, de substantie raar…
  groet Anna

  • Hoi Anna.

   Jammer dat hey meeste er weer aan is

   Ja de pannekoek gaat bijna altijd goed.
   Moet wel een goede tefal pan hebben.
   Ja en idd goed water drinken is belangrijk maar valt niet altijd mee.
   Groetjes bianca

  • Hoi Anna,

   IK vaak regelmatig pannekoeken en dat gaat bijna altijd goed.
   Heb wel een goede tefal pan dus dat scheelt misschien
   dan doe ik dan vaak komkommer tomaat en sla op.
   ik hou mijn er wel aan, alleen nu ik erg verkouden bent heb ik suikervrije honingdrop om de keel wat te verzachten.

   Groetjes Bianca

 18. Lekker doorgaan Bianca, je bent zo goed op weg.
  Ik maak graag van de chocomousse een warme chocolademelk. Die is net een beetje smakelijker dan de gewone chocoladedrank. En momenteel in de aspergesoep lekker veel asperges en boontjes, smaakt goed. Ook eet ik momenteel de havermout met appel en doe daar een paar stukjes walnoot door. Geen idee of het mag.
  Drink je nog steeds genoeg? Ik merk dat dat op een gegeven moment minder wordt en dat dat te zien is op de weegschaal. Ik loop nog steeds een beetje te knoeien en dat is ook te zien op de weegschaal, er gaat te weinig af..
  groeten Anna

  • Hoi Anna,

   IK ben juist meer gaan drinken in de hoop dat het help.
   zelf eet ik graag kaasbrood maak ik pizza van en de omelet met tomaat en groente.
   in de ochtend bijna altijd chocolademelk.
   ik vond de havermout niet lekker misschien nu na een paar weken wel toch weer een keer proberen :-)

   Ik maak ook geregeld gebakken tomaat met uien en champions en dat op een omelet ook echt lekker.
   Moet er bij jouw nog veel af en ben je allang bezig.

   Groetjes Bianca

  • Hoi Anna,

   IK ben juist meer gaan drinken hopen dat het helpt.
   Chocolademelk neem ik bijna altijd in de ochtend.
   onder de middag vaak een omelet met groente of gebakken tomaat met ui erg lekker
   en in de avond kaasbrood waar ik pizza van maakt.
   ik vond de havermout niet echt lekker misschien nu een paar weken later toch nog een keer proberen :-)
   ik maak ook zelf tomaten paprikasoep dat is ook lekker.
   Ben je al lang bezig en moet je nu veel afvallen?

   Groetjes Bianca

 19. Hallo,
  ik ben 25 feb begonnen en ik wil 50 kilo afvallen.
  ben nu ruim 20 kilo kwijt.
  Nu gaat en niet zo hard meer er was net weer 1 kilo af had gehoopt op meer.
  zit nog in fase 1 wie heeft er leuke recepte of tips?

  • Hoi Bianca, je bent nu al meer dan 20 kilo afgevallen? Whow, knap zeg, ook met prodimed? Ik wil zelf 15 in totaal afvallen, maar moet nog beginnen. Volg je prodimend via een consulente?

   esther

 20. Hallo Jill,
  De eerste vier dagen zijn het moeilijkst, je lijf schreeuwt om alles waar het aan gewend is. Na mijn vakantietje lukt het mij ook nog niet honderd procent. Ik wilde net een stukje kaas nemen toen ik je bericht net las. Weet je wat? Ik neem het niet. Vandaag de eerste dag. Jij ook. Want echt, die vijftien kilo gaat lukken. als ik nu start ben ik half augustus 23 kilo lichter. Stel je toch eens voor! En dan ga ik net op vakantie, wat een heerlijkheid. Ik moet het mezelf toch gunnen. Net wel lid geworden van de sportclub, bewegen erbij houdt ook de focus scherp. Succes!

 21. Goedenmorgen,

  Ik ben vorige week begonnen en gelijk gestopt: ik werd onwel, door denk de combi van een zeer hectiche week met menstruatieperikelen. Ik vond het toch zonde gezien de investering en ook het weer speelt me parten. Dus gisteren opnieuw getest of ik me weer lichamelijk zo slecht voel maar dat was niet, maar helaas gisteravond gezondigd. ( ondanks vanochtend afgevallen) Dus vandaag dan voor ’t echt een nieuwe start na een periode van 1,5 jaar waarin ik mijzelf dagelijks sommeerde de knop om te zetten en al aan diverse maaltijdvervangers vd drogist heb gezeten.

  Door de dag loopt het wel goed en kost het me weinig moeite, maar de avonden…….mijn ‘chocolade-verslaving’ komt speelt mij dan parten en savonds krijg ik een soort van eetbuien die lastig te beteugelen zijn. Met name als mijn man naar bed gaat begint het……..Ik denk dat ik dit ga oplossen door zelf maar mee te gaan slapen.

  Ik moet mijn doel : slank zijn, voor ogen houden. Ik ging van 97 naar 65 en voelde mij geweldig echter na een zwangerschap was het 100+ en 1,5 jaar later start ik vandaag met 80,7. Ik wil voor medio juli -15 zijn. maar laten we eens starten met een tussendoel van -5.

  Zullen we elkaar volgen, stimuleren, motiveren met een clubje?

  Succes Allen!

 22. Hallo Joske en Michelle, het ziet er naar uit dat we momenteel de enigen zijn. Hoe gaat het bij jullie? Ik zit nog steeds in de flow. Wel even een uitstapje gehad door een vakantie, maar ik kon thuisgekomen zo weer verder. Veel kilo’s ben ik nog niet kwijt, morgen weeg ik weer en de aankomende zes weken zullen de kilo’s er weer af vliegen. Wat is dat toch raar, heel moeilijk om de knop om te zetten, maar als ie om is lijkt het zo eenvoudig. Ik merk dat het toch een kwestie is van mezelf aan mijn afspraak houden, nee zeggen tegen dingen die verleidelijk lijken. De beste beloning is toch de afname van gewicht. Wel jammer dat ik niet eerder begonnen ben, wat zou het heerlijk zijn geweest nu met het mooie weer… Maar goed, ik heb het mezelf aangedaan, volhouden dan nu maar.
  groeten Anna

 23. Ik ben begonnen en al 2 kilos in een week afgevallen. Blij met alle verhalen hier te lezen. Hopelijk kunnen wij elkaar steunen en ook motiveren.

 24. hallo meiden, (en vooral Cornelia en Anna, die ik nog van vorig jaar ken) hoe gaat het met jullie? Ben je nog steeds in de flow Anna? Ik ga na de Pasen weer beginnen: heb net een bestelling gedaan. Hoop dat er snel weer +_ 7 kilo afgaan. Was van plan na de feestdagen weer te beginnen, was echter niets van gekomen, dus op zich valt het wel mee dat ik in 3 maanden 5 kilo erbij heb, want ik heb nergens op gelet. Heel veel succes allemaal!!!

 25. Zo zeg, eindelijk in de flow van het dieet. Wat heeft me dat een strijd gekost. De komende zes weken fase 1. Heerlijk dat ik door de eerste dagen heen ben en ook heerlijk dat ik zeker weet dat de kilo’s er nu af vliegen. Laat maar komen, eind van de zomer ben ik 30 kilo kwijt! Zijn er nog meer mensen aan de Prodimed of is iedereen inmiddels op zijn streefgewicht gekomen terwijl ik de ingang zocht? Drie maanden hè, voor de knop om was…
  groeten Anna

  • Hallo Anna,
   Hoeveel wens je in totaal af te vallen?
   Ik heb gevoel dat ik wel paar maatjes in de race naar een fit lichaam kan gebruiken :-)
   Bij mij moet er 25kg af. Ik zit nu ik week 4… nog 18kg te gaan

 26. Dank je Vlinder ik ga naar de Tuinen. Ik ben sinds woensdag bezig en 2 kilo is eraf maar ik heb best vaak trek….niet dat ik zondig hoor maar zo’n leeg gevoel. Verder vind ik de zakjes niet echt lekker en moet ik 3 weken fase 1, dat staat mij tegen.
  Wat goed al 3 kilo eraf! Die paar dagen stil staan hoort erbij denk ik en dan gaat het er weer wat af.

 27. Ik ben vorige week weer begonnen. Zat op 68 en een paar dagen later alweer op 65. Maar er is al 3 dagen helemaal niks af. Niet echt motiverend. Hoe zou dat kunnen? Streefgewicht is 60, dus valt op zich mee. En ik ben begonnen in fase 2. Strikt aan de regeles gehouden….

 28. Tegen haaruitval helpt Priorin heel goed. Wel weer een duur grapje naast Prodimed, maar ook dat is tijdelijk.
  Bij de tuinen hebben ze overig een huismerk produkt dat net zo goed schijnt te werken als Priorin.

 29. Hallo, Ik ga volgende week beginnen met Prodimed en ben 3 jaar geleden 9 kilo afgevallen …helaas zitten die er allemaal weer aan. Ik had heel erg last van haaruitval heeft een van jullie daar ervaring mee? En wat je daarvoor kunt slikken om dat tegen te gaan?

 30. Hoi allemaal, ik heb vorig jaar prodimed dieet gedaan van maart tot half juli en ruim 23 kilo afgevallen.
  Toen weer redelijk normaal gaan eten, vijf kleine porties per dag, met een minimaal aan koolhydraten.
  Helaas ben ik wel weer aangekomen, bijna 4 kilo en wil (na carnaval) weer gaan beginnen.

 31. Pompoen zit toch bij de lijst A groentes? Vandaag trouwens lastig: nog maar twee zakjes ,bestelling gedaan, maar is nog niet binnen. Net maar een tomaat met kruiden genomen. Dank voor de Facebook tip. Ga ik bekijken.

 32. Zo, die hielp zeg, Barbara, die opmerking van de strijd maar niet het resultaat. Want zo is het precies. Als ik bedenk wat ik een energie de laatste weken gebruikt heb voor het mezelf bestraffend toespreken en iedere avond weer te moeten concluderen dat het toch niet gelukt was… Ik ben er eigenlijk moe van. Dus dan maar liever moe van de juiste strijd en tegelijk afvallen. Want ik weet echt dat na een paar dagen er een soort flow in werking treedt waardoor ik bergen kan verzetten.
  Bedankt voor je stimulerende post, ik hield het gisteren van de weeromstuit de hele dag vol. Vandaag dag twee en ik ga die strijd winnen. Augurken heb ik van kesbeke, die was ik al vergeten. Ik zit nu gewoon braaf te wachten tot twee uur, dan mag ik mijn volgende zakje. Alleen dat al…dat ik een plan heb wanneer ik wat mag nemen. Je hebt me enorm geholpen.
  Groeten Anna

 33. Lekker motiverende berichten. Ik ben bijna op de rails. Kan het maar niet laten om rond vieren wat te snacks en heb dan meteen het gevoel dat ik de dag verpest heb. Wat natuurlijk ook zo is, want behalve groente mag je in fase 1 niks. Ik blijf dus lekker op gewicht. Vanavond ga ik beginnen met een dagelijks loopje. Misschien helpt dat. En om vier uur vandaag maar eens aan de geroosterde courgette. Het geeft me echt moed dat jullie al zoveel zijn afgevallen. En Ria, ook jouw leeftijd geeft me moed. Ik ben 54, en denk steeds dat al die jonge dames natuurlijk makkelijk afvallen. Ik geef nog steeds niet op, maar moet echt strenger zijn voor mezelf. Het is natuurlijk ook echt niet zo dat ik dit de rest van mijn leven moet doen, alleen zakjes eten ;)
  Ik schat tot juli en dan is het klaar. En dan niet meer aankomen natuurlijk. Mar na al die moeite kijk ik wel uit denk ik.
  We gaan weer verder…

  • Hai…. Probeer anders eens augurken van kesbeke.. deze zijn met zoetstof dus mag je gewoon eten ik maak ook gewoon groentesoep en tomatensoep en eet dat. Als je dan brood bakt.. deze in “reepjes snijdt”beetje olie erop en knoflook.. ff terug in de grill.. heb je soort soepstengenachtig iets.. helpt wel. Zou iig zorgen dat als je iets eet dat je eiwit neemt… dus kipfilet plakje ( met augurk) of surimisticks.. 1 brok eiwit ( maar natuurlijk niet de bedoeling). Ik denk als je het maar half doet je spijt krijgt.. Je hebt dan de strijd maar niet het resultaat, dat is pas frustrerend haha. En op Facebook is een prodimed groep met SUPER gerechten. Helpt mij echt om lekkerder te eten. Succes!!

 34. Ans, het is de bedoeling om de zakjes aan te vullen met groenten/soep hé. Alleen met een zakje trek ik het ook niet hoor ;-). Ik eet ’s middags een salade, samen met de rest van mijn collega’s in de refter en dan een koude drank ofzo erna. ’s avonds net hetzelfde als je in fase 1 zit.

  Ik mocht van de diëtiste ook 1,5 liter soep per dag, dus die kan je gebruiken als tussendoortje.

 35. Mijn zesde dag, pffff, best nog wel hongergevoel. Zakjes aangevuld met zelfgemaakt tomaten/ paprikasoepje ( lekker) gisteren pompoenpreisoep gemaakt en geroosterde groenten. Heb ik iets voor de lunch, want alleen zo’n zakje went nog niet. Wel 1,8 kg kwijt, dus dat is lekker. Leuk om te lezen wat jullie ervaren.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in