Prodimed Eiwitdieet Review en Ervaringen

De strijd met overtollige kilo’s is niet altijd even makkelijk. Er is niet alleen veel moed nodig om de strijd aan te gaan, je hebt ook een strijdplan nodig. Prodimed kan jouw strijdplan zijn. Het wordt al meer dan tien jaar lang met groot succes gebruikt, omdat dat het een succesvolle methode is om op een moderne en verantwoorde manier jouw streefgewicht te bereiken. Het vergt moed om de strijd met de kilo’s aan te gaan en Prodimed is de perfecte compagnon. Al ruim tien jaar bewijst Prodimed een succesvolle manier te zijn om op een moderne en verantwoorde manier het streefgewicht te bereiken.

Prodimed prodimed eiwitdieet review en ervaringen prodimed

Prodimed is een eiwitdieet en is zeker tijdens de eerste periode erg streng. De eerste weken van het dieet krijg je per dag ongeveer 600 calorieën. Dit dieet bestaat uit zakjes met poeder waar je shakes of pannenkoekjes van kunt maken. Melk, fruit en koolhydraten zijn absoluut verboden maar rauwkost mag je vrijwel onbeperkt eten. Na een paar weken ga je over naar een andere fase van het dieet en zijn de regels iets minder streng.

Prodimed prodimed eiwitdieet review en ervaringen banner vetvrij liggend timfit

Prodimed Eiwitdieet

Verantwoord afvallen, lekkere en hoogwaardige eiwitproducten, een op maat gemaakt behandelplan en persoonlijke begeleiding van diëtisten. Het dieet heeft het allemaal. Deze door de wetenschap ondersteunde eiwitrijke dieetmethode kan ervoor zorgen dat je eindelijk echt gewicht verliest. Niet voor niets adviseren steeds meer diëtisten, artsen en ziekenhuizen het gebruik van Prodimed. Alleen in Nederland zijn er al 500 verkooppunten waar deskundigen Prodimed aanraden. Ontdek wat het voor jou kan betekenen.

Gratis online begeleiding, continu professioneel advies en nazorg door diëtisten? Bekijk dan de mogelijkheden van Prodimed Clinics.

Er staan op dit moment meer dan  10.000 echte ervaringen met Prodimed op vetvrij.com Bekijk de reacties of plaats zelf een vraag of ervaring.

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Heb je al van alles geprobeerd? Lukt het je niet om jouw dieet vol te houden of zit je binnen no-time weer op je oude gewicht wanneer je stopt met je dieet? Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet met eenvoudig te bereiden afslank recepten voor het hele gezin.

Timfit ervaringen recensie

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Je kunt het volgende verwachten:

 • Heerlijke en eenvoudig te bereiken recepten
 • Geschikt voor het hele gezin
 • Je hebt geen honger
 • Bevat ook vegetarische gerechten
 • Je hoeft niet te sporten (mag natuurlijk wel)
 • Zonder moeite meerdere kilo’s per week afvallen

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Prodimed en Bodyinvest

Prodimed is ook bekend als Bodyinvest. Het dieet vergaarde grote bekendheid nadat Erica Terpstra in 6 maanden tijd 40 kilo afviel met dit dieet. Sinsdien is het een van de populairste diëten van Nederland.

Prodimed is een eiwitrijk en laag calorisch dieet dat uitkomst biedt in de strijd tegen overtollige kilo’s. De methode en producten bieden je een manier om verantwoord af te vallen zonder terug te vallen in oude gewoonten. Het dieet en het bijbehorende traject worden op maat gemaakt zodat iedereen een persoonlijk plan krijgt dat aansluit bij zijn of haar specifieke wensen en behoeften.

Kun je Afvallen met Prodimed?

Prodimed is net zoals TimFit SX-5 en Dieet Pro een eiwitrijk en laag calorisch dieet dat uitkomst biedt in de strijd tegen overtollige kilo’s. De methode en producten bieden je een manier om verantwoord af te vallen zonder terug te vallen in oude gewoonten. Het dieet en het bijbehorende traject worden op maat gemaakt zodat iedereen een persoonlijk plan krijgt dat aansluit bij zijn of haar specifieke wensen en behoeften. Iedereen die kiest voor Prodimed krijgt ook nog eens gratis toegang tot het gebruiksvriendelijke online platform “Mijn Prodimed”. Daar kun je op een toegankelijke manier je doelen en resultaten bijhouden, sta je met één muisklik direct in contact met je diëtist en bestel je alle gerechten handig online.

Niet alleen Prodimed is overtuigd van de hoge kwaliteit en werking van het dieet. Ook binnen de wetenschap worden de hoogwaardige eiwitproducten van Prodimed volop gebruikt. Zo werk het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) bijvoorbeeld al sinds 2008 samen met Prodimed in wetenschappelijke onderzoeken naar stofwisselingsziekten en hormoonaandoeningen. Uit deze onderzoeken blijkt ook dat het eiwitrijke en laag calorisch dieet van Prodimed kan bijdragen aan een verbetering van de stofwisseling.

Hoe werkt Prodimed Precies?

Prodimed begeleid je stap voor stap naar een gezond en evenwichtig voedingspatroon. In vaktaal wordt deze methode ook wel een Very Low Calory Diet genoemd, waarbij gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige eiwitsupplementen en het aantal kilocalorieën per inname zeer laag is.

De methode die al jaren door veel mensen met succes wordt gebruikt om overtollig gewicht te verliezen, bestaat uit vijf verschillende fasen. Eerst de nodige kilo’s verliezen, dan een nieuwe balans vinden in je voedingsgewoonten. Tijdens de zogenoemde actieve fasen zorgen de eiwitsupplementen op een doeltreffende en aangename manier voor de gewenste gewichtsafname. Gedurende de overgangsfasen stap je geleidelijk over op normale gezonde voeding, zodat je tijdens de onderhoudsfasen volledig gecontroleerd de laatste stap zet naar gezond voedingspatroon.

De unieke combinatie van een doeltreffende afslank methode en een uitgebreid productassortiment helpen bij het vasthouden van resultaat op de lange termijn. Niet alleen in het verliezen van gewicht, maar ook in het vinden van nieuw geluk en zelfvertrouwen.

Fasen

De Prodimed methode bestaat uit vijf verschillende fasen. In de eerste fase verlies je de nodige kilo’s, terwijl je in de latere fasen toewerkt naar een gezonde en uitgebalanceerde levensstijl. Tijdens de zogenoemde actieve fasen zorgen de eiwitsupplementen op een doeltreffende manier voor de gewenste gewichtsafname. Gedurende de overgangsfasen stap je geleidelijk over op normale gezonde voeding, zodat je tijdens de onderhoudsfasen volledig gecontroleerd de laatste stap zet naar een gezond voedingspatroon.

Prodimed prodimed eiwitdieet review en ervaringen fasen prodimed

Prodimed maakt daarbij niet alleen gebruik van een bewezen methode, er zijn ook tal van producten te koop die ervoor zorgen dat je het resultaat op de lange termijn ook vast kunt blijven houden. Dit zorgt er niet alleen voor dat je je gezonder voelt; het zorgt er ook voor dat je je gelukkiger en zelfverzekerder voelt.

Wat eet je tijdens Prodimed?

Prodimed is een eiwitdieet en is zeker tijdens de eerste periode erg streng. De eerste weken van het dieet krijg je per dag ongeveer 600 calorieën. Prodimed prodimed eiwitdieet review en ervaringen groentenDit dieet bestaat uit zakjes met poeder waar je shakes of pannenkoekjes van kunt maken. Melk, fruit en koolhydraten zijn absoluut verboden maar rauwkost mag je vrijwel onbeperkt eten. Na een paar weken ga je over naar een andere fase van het dieet en zijn de regels iets minder streng. Deze benadering helpt veel mensen om het dieet vol te houden.

Iedereen die kiest voor Prodimed krijgt ook nog eens gratis toegang tot het gebruiksvriendelijke online platform “Mijn Prodimed”. Daar kun je op een toegankelijke manier je doelen en resultaten bijhouden, sta je met één muisklik direct in contact met je diëtist en bestel je alle gerechten handig online. Wil je nog meer begeleiding? Dan kun je via Prodimed Clinics gratis persoonlijke begeleiding krijgen van gediplomeerde diëtisten.

Wat kan ik verwachten?

Prodimed werkt met gediplomeerde diëtisten en ervaren voedingsdeskundigen. Alleen in Nederland zijn er al meer dan 500 praktijken waar de producten gekocht kunnen worden en waar met de methode gewerkt wordt.

Prodimed is een zogenoemd eiwitrijk laag calorisch dieet. Ons dagelijkse voedingspatroon bestaat uit drie componenten: koolhydraten, vetten en eiwitten. Vetten en koolhydraten hebben we vooral nodig als energiebron, eiwitten dienen als bouwstof voor onder andere gezonde spieren, haren en huid. De eerste fasen van het dieet eet je vooral extra veel eiwitten en laat je koolhydraten en vetten deels achterwege. Je koolhydraatreserve raakt daardoor op en dus moet het lichaam ergens anders brandstof vandaan halen. Omdat er vanuit het dieet haast alleen eiwitten binnenkomen, wordt het lichaam gedwongen de vetreserves aan te spreken.

Dat je tijdens het afvallen genoeg eiwitten binnenkrijgt is van groot belang. Begeleiding door voedingsdeskundigen is daarom essentieel. Dat kan bij een van de vele praktijken, of gratis online via Prodimed Clinics. Zou je tijdens de eerste fasen te weinig eiwitten binnenkrijgen, dan haalt het lichaam ook brandstof uit de spiermassa. Dan worden de spieren afgebroken, vertraagt de stofwisseling, verteert normaal eten langzamer en dus zodra je weer start met normale voeding krijg je het welbekende jojo-effect.

Bij Prodimed krijgt de jojo-frustratie geen kans. Alle producten worden aangeboden bevatten namelijk hoge biologische waardes aan eiwitten die door de aanwezigheid van essentiële aminozuren perfect worden opgenomen door uw lichaam. Om de hoge kwaliteit te kunnen garanderen, worden alle producten in eigen beheer geproduceerd.

Prodimed en de Wetenschap

Niet alleen Prodimed is overtuigd van de hoge kwaliteit en werking van het dieet. Ook binnen de wetenschap worden de hoogwaardige eiwitproducten van Prodimed volop gebruikt. Zo werk het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) bijvoorbeeld al sinds 2008 samen met Prodimed in wetenschappelijke onderzoeken naar stofwisselingsziekten en hormoonaandoeningen. Uit deze onderzoeken blijkt ook dat het eiwitrijke en laag calorisch dieet van Prodimed kan bijdragen aan een verbetering van de stofwisseling.

Ook uit andere hoeken is er steeds meer bewijs dat diëten laag in suiker en hoog in eiwitten helpen om gewicht te verliezen. (bron) Zogeheten snelle koolhydraten worden heel snel door het lichaam opgenomen. Hierdoor krijg je even veel energie, maar later weer sneller honger. Eiwitten worden langzamer door het lichaam opgenomen en zorgen er zo voor dat je minder honger hebt. (bron)

De Wetenschappelijke Werking van Prodimed

Prodimed is een zogenoemd eiwitrijk laag calorisch dieet. Ons dagelijkse voedingspatroon bestaat uit drie componenten: koolhydraten, vetten en eiwitten. Vetten en koolhydraten hebben we vooral nodig als energiebron, eiwitten dienen als bouwstof voor onder andere gezonde spieren, haren en huid. De eerste fasen van het dieet eet je vooral extra veel eiwitten en laat je koolhydraten en vetten deels achterwege. Je koolhydraatreserves raken daardoor op en dus moet het lichaam ergens anders brandstof vandaan halen. Omdat er vanuit het dieet haast alleen eiwitten binnenkomen, wordt het lichaam gedwongen de vetreserves aan te spreken.

Het is van belang dat je, met name in de beginfase, voldoende eiwitten van hoge kwaliteit binnenkrijgt. Dit is dan ook een van de redenen dat je advies op maat nodig hebt bij het volgen van het dieet. Als je te weinig eiwitten binnenkrijgt, dan gaat je lichaam spiermassa afbreken om voldoende energie te hebben. Dit leidt er toe dat je stofwisseling langzamer gaat, waardoor je uiteindelijk gaat jojo-en. De kwaliteit van de eiwitten wordt gegarandeerd doordat Prodimed alle producten in eigen beheer produceert.

Wat kan ik verwachten?

Omdat het dieet vrij zwaar is, en omdat het erg belangrijk is dat je voldoende eiwitten binnen krijgt, is begeleiding door deskundigen essentieel. Prodimed werkt daarom samen met gediplomeerde diëtisten en ervaren voedingsdeskundigen. Alleen in Nederland zijn er al meer dan 500 praktijken waar de producten gekocht kunnen worden en waar met de methode gewerkt wordt. Ook is het mogelijk om gratis online begeleiding te volgen met Prodimed Clinics. Prodimed prodimed eiwitdieet review en ervaringen prodimed dozen

Assortiment

Om je te ondersteunen bij het dieet kun je gebruik maken van een van de tientallen verschillende producten van Prodimed. Je kunt producten kopen voor de grote maaltijden van de dag (ontbijt, diner, lunch), maar ook tal van soepen, desserts en tussendoortjes. Er is een ruime keuze waardoor je je niet snel uit gekeken raakt op de producten.

Prodimed Recepten

Prodimed wil niet zeggen dat je niet meer lekker kunt eten. Integendeel, er zijn heerlijke recepten speciaal voor Prodimed. We hebben een aantal lekkere Prodimed Recepten voor je samengesteld.

Prodimed of SLIMdiet

Prodimed heeft meer dan 350 verkooppunten in Nederland maar is niet online verkrijgbaar. Je bent aangewezen op een consulente die je naast de producten begeleiding geeft. Heb je hier geen gelegenheid voor, of heb je voldoende discipline om zelfstandig af te vallen? Dan is SLIMdiet een goed alternatief. De prijzen van SLIMdiet zijn relatief gunstig en de producten zijn vergelijkbaar met Prodimed producten. SLIMdiet is online verkrijgbaar.

Voordelen

 • Verantwoord afvallen door kwalitatief hoogwaardige producten met veel eiwitten. Omdat je veel eiwitten eet houd je je spiermassa in stand en voorkom je dat je gaat jojo-en.
 • Houd online je doelen en resultaten bij in “Mijn Prodimed”. Iedereen die kiest voor Prodimed krijgt gratis toegang tot het gebruiksvriendelijke online platform dat overal ter wereld inzicht geeft in het afvallen.Prodimed
 • Prodimed biedt een persoonlijke aanpak. Aan de ene kant heb je dit nodig om er voor te zorgen dat je niet te veel of te weinig eet. Aan de andere kant is dit een hele grote steun omdat je bij vragen gelijk in contact kunt komen met een persoonlijke diëtist. Via Prodimed Clinics kun je direct een afspraak maken voor een gratis consult.
 • Iedere dag een afwisselende maaltijd. Door het uitgebreide productassortiment van Prodimed kun je ieder moment van de dag iets lekkers eten of drinken. Van frisse smoothies tot warme chocolademelk, van diverse soorten havermout bij het ontbijt tot heerlijk pasta bolognese bij het diner, een heerlijke karamel crunch reep als tussendoortje heb je voldoende smaak en variatie en zal het dieet geen straf zijn om te volgen.
 • Prodimed heeft meer dan 500 verkooppunten in Nederland en er zijn veel gediplomeerde diëtisten die met deze methode werken. Hierdoor kun je makkelijk aan de slag met Prodimed onder begeleiding van iemand bij jou uit de buurt. Prodimed heeft zelf ook gediplomeerde diëtisten in dienst die altijd voor je klaar staan. Daarnaast kun je voor gratis begeleiding, advies en coaching  terecht bij Prodimed Clinics.
 • Bij de meeste diëten is het erg lastig om het altijd vol te houden. Door de fasen in het dieet is het makkelijker om het dieet vol te houden. Je werkt er naar een bepaald doel, de volgende fase, toe en dat werkt heel motiverend.
 • Als je producten online bestelt heb je ze de volgende dag al in huis. Er zijn veel verschillende soorten smaken en gerechten. Je kunt deze producten eenvoudig online bestellen via Mijn Prodimed. De producten worden de volgende werkdag bij je bezorgd. Verder kun je handige assortipacks kopen met verschillende soorten maaltijden of repen.

Nadelen

 • Eerlijk is eerlijk, het is een streng dieet. Alleen als je gemotiveerd bent om de overtollige kilo’s te verliezen, zal het lukken. De eerste fasen van het dieet is het aantal koolhydraten minimaal en staat vetverbranding voorop. Daarbij is discipline belangrijk, want zondig je toch dan duurt het zo weer een paar dagen tot de vetverbranding weer op gang is.
 • Een groot deel van de werking van het dieet komt vanwege de producten die gemaakt zijn met hoogwaardige eiwitten. Als je eens uit eten gaat of een feestje hebt is het heel moeilijk om de juiste producten binnen te krijgen.

Conclusie

Het Prodimed-dieet is een wetenschappelijk bewezen dieet dat al vele duizenden mensen geholpen heeft om gewicht te verliezen. In het begin is het dieet zeker zwaar, maar doordat het steeds iets makkelijker wordt is het eenvoudig om het dieet vol te houden. Doordat je veel producten eet met hoogwaardige eiwitten krijg je wel de juiste voedingsstoffen binnen.

Prodimed biedt een persoonlijke benadering. Het dieet wordt afgestemd op jouw lichaam en je kunt gratis begeleiding krijgen via Prodimed Clinics. Heb je toch liever een consult met iemand die je kunt zien, dan kun je terecht bij een van de meer dan 500 praktijken in Nederland die met Prodimed werkt.

Het vergt moed om de strijd met de kilo’s aan te gaan en Prodimed is de perfecte compagnon. Al ruim tien jaar bewijst Prodimed een succesvolle manier te zijn om op een moderne en verantwoorde manier het streefgewicht te bereiken. Bezoek een van de 500 praktijken en ga vandaag nog aan de slag. Liever begeleiding en coaching op afstand? Prodimed Clinics biedt gratis professionele online begeleiding. Of je wilt bellen, chatten of mailen – een van de gediplomeerde diëtisten zit altijd voor je klaar. Zo sta je er nooit alleen voor.

Wil je kijken of Prodimed iets voor jou is? Dan kun je het Prodimed proefpakket bestellen, met daarin een aantal heerlijke gerechten. Het proefpakket bestaat uit een vanille-karamel mousse, een aardbei-ananas smoothie, heerlijke warme chocolademelk en een karamel crunch reep. Voor slechts €9,95 wordt het proefpakket bij je thuisgebracht.

Mocht je vragen hebben over dit artikel? Gebruik dan het reactieformulier op deze pagina.

Prodimed prodimed eiwitdieet review en ervaringen drs miriam amstel

RECENSIES OVERZICHT
Haalbaarheid
Productkeuze
Begeleiding
Prijs
Persoonlijke Dieet ErvaringSlaapmiddel zonder Bijwerkingen
Eenvoudig AfvallenMojo Nutrition Shakes Review en Ervaringen
prodimedProdimed heeft bewezen een effectieve manier van afvallen te zijn. Goede begeleiding en solide producten helpen je zonder twijfel op weg naar je streefgewicht. Heb je voldoende discipline om zelfstandig het traject te doorlopen, dan kun je desgewenst voor slimdiet kiezen.

9134 Reacties

 1. Ik ben nu voor de 2e keer in 10 jaar met prodimed bezig. De eerste keer zonder honger en succesvol 14 kilo afgevallen. Nu 3 jaar geleden gestopt met roken en deze kilo’s moeten er nu af. Ook nu gaat het weer prima , het is even zoeken naar wat lekker is maar dan gaat het prima. Ik ben er weer bijna , 1 kilo eraf , nog 2 te gaan.

 2. Hallo Iedereen,
  Ik ben vandaag begonnen met Prodimed en weet niet goed wat ik moet denken. Vanmorgend heb ik een milkshake chocolade gedronken dat viel reuze mee. Vanmiddag heb ik de kippensoep geprobeerd maar kreeg deze niet eens door mijn keel. Welke soepen raden jullie mij aan? Is er nog iets dat heel lekker smaakt?

  • Ik vind de broden , de vruchtenreep, de vanilleshake en de broccolisoep het lekkerst…..volhouden hoor , ik ben al 12 kilo kwijt in 8 weken.

  • Je kan het kruiden en mosterd toevoegen en veel groenten opbakken en toevoegen aan de omelet, soep en aardappelpuree. Verder opkikker kopen van Maggi dat 3 x per dag nemen gaat het slappe gevoel tegen

 3. Hallo allemaal,
  Ik ben nu 4 dagen bezig met Prodimed en ben al 3 kg kwijt! Dolgelukkig ben ik! Ik ben begonnen met de starterskit zodat ik kon ontdekken wat ik al dan niet lekker vind. Ik heb ondertussen ontdekt wat me zeker afgaat (rosti, havermout, brood, omelet,…) Ik ben niet voor de zoete dingen (desserts en koude dranken) maar hier heb ik spijtig genoeg nog meer dan 4 dozen van, wat een zonde. Heeft iemand interesse om ze over te kopen? Indien interesse wil ik graag specifieren om welke producten het precies gaat, want het is echt vanalles.
  Graag hoor ik het en veel succes allemaal! Groetjes

  • hoi babsi,
   ik loop tegen hetzelfde probleem aan, ben vorige week maandag begonnen.
   er zitten dingen tussen die ik erg lekker vind maar ook een hoop waar ik niets om geef. Wellicht kunnen we wat dingen ruilen?
   groetjes,
   Tamar

 4. Heb jaren geleden prodimed gebruikt, prim, kon bij de huisarts om te bestellen, wil graag weer aan de gang, waar kanik prodimed kopen woon in zandvoort, alle bladen hebik nog van 1 tot 5.

  • Hallo Kitty, Je kunt direct kopen bij de Prodimed webshop zonder dat je naar een diëtiste of consulente hoeft en je krijgt ook nog 10% extra korting. Dat doe je via Prodimed Clinics. Als je daar bent aangemeld vul je bij de kortingscode VETVRIJ in. Zo koop ik nu ook weer de producten. Net als jij ben ik jaren geleden ook afgevallen via Prodimed en kan het nu best zelf.

 5. Donderdag begonnen met Prodimed. Het is heel gek maar ik heb totaal geen honger! Persoonlijk vind ik de smaken niet echt heel lekker maar wel te doen! Het fijnste vind ik dat je er heel veel groente bij mag eten en natuurlijk heerlijke groentesoepen, even de staafmixer er doorheen en je hebt een heerlijke soep bijv. Uien, courgettes en bleekselderij, groentebouillon tablet erbij en je hebt een heerlijke Soep. Lekkere rauwkost etc. Omdat je geen honger hebt is het te doen. Ik ga ervoor en het fijne is dat je over een poosje vlees of vis erbij mag nemen. Ik heb een trage schildklier en obstipatie dus afvallen is voor mij echt een hels karwei maar ik heb mijn hoop op dit dieet gevestigd en ga ervoor!!!

  • Succes Charlotte leuke bijkomstigheid is het prodimed starterspakket is in prijs verlaagd en kost nu €99.95
   dat scheelt 65 euro ..
   groetjes Ina de Groot voedingsdeskundige bij In Balans Almelo en beheerder van prodimed support

 6. Ik doe een combinatie van prodimed met south beach, ik heb best een intensieve job en met enkel prodimed lukt het niet, het is nu de vierde keer dat ik herbegonnen ben en ik eet toch wel wat vette vis enzo ook. En weet je voor het eerst hou ik het wat langer vol. Ok ik zal geen recordtijd vestigen in snel afvallen maar ik doe het op mijn manier en dat lukt nog het beste

  • Hi Ina, ben benieuwd of het bij je aangeslagen is.
   Ik sta ook in dubio om een combinatie te doen.
   Heb zo’n 5 jaar geleden enkel prodimed gevolgd en 10 kilo afgevallen.
   Maar vond het redelijk heavy.

   Vr. groet, Marion

  • ik heb enkele jaren geleden het prodimed dieet gevolgd en heb dit heel lang vast kunnen houden; af en toe een dip waarbij ik kilo’s aankwam maar steeds weer (met moeite) op kunnen pakken, door eiwitrijk en koolhydraatarm te eten en veel te zwemmen.
   Echter, het lukt me nu niet meer en ik vind Prodimed produkten ook veel te duur – dat kan ik niet meer betalen.
   Verder ben ik nu excht in de overgang en heb allerlei typische klachten wat t ook lastiger maakt. Maar met de juiste shakes em amdere produkten moet het mij weer gaan lukken om flink wat kilo’s kwijt te raken.

 7. Ik ben benieuwd of je dit dieet ook kunt doen als je maar 1 nier hebt. Eiwit is belastend voor nieren. Weet iemand hier antwoord op? verder vroeg ik me af of het ook voor vegetariërs geschikt is. Hoop een antwoord te krijgen.

 8. Ik heb 2 zakjes rijst provencaalse kip, maar geen gebruiksaanwijzingen. Heeft iemand dit al eens gemaakt en kan mij doorgeven hoe dit klaar te maken?

  • Hoi, ik begin morgen. Een spa rood geef net zoveel bubbels als champagne, en van de kerst hebt ik genoten. Ik heb voor 2 weken zakjes en ga ervoor!
   20 kilo moet er af!

  • Hallo Ellen ik ben ook 4 januari met Prodimed begonnen. Valt mij erg mee. Hoe gast het Bin jou??

  • Ik ben nu 5 weken bezig. Het gaat langzamer dan verwacht. Ik begon met 87.6 en was na 3,5 week ‘ maar’ 6 kg afgevallen. Daar ben ik wel erg blij mee hoor! Maar gezien de succesverhalen dacht ik minimaal wel 8 kg per maand te verliezen. Lastig is het om veel water te drinken en op tijd te eten. Ik neem een omelet mee naar m’n werk en ben grootafnemer van tomaatjes. Heeft iemand de oplossing voor de stukjes in de warme chocodrank? Ik gebruik een klein cappucinokloppertje op batterijen die ik in m’n tas meeneem. Een staafmixer is wat onhandig om mee te nemen. Hoe gaat het met jullie!

  • Recept Prodimed Koekjes:

   Recepten met Prodimed zakjes

   Havermout koekjes

   2 zakjes Prodimed havermout (ik vind de kaneel-krenten lekkerder dan de appel-nootjes) mengen met 90 ml koud water. Daarvan 4 hoopjes vormen op bakpapier.20-25 minuten bakken op 180 graden. Extra kaneel of koek-en speculaaskruiden bij en wat extra zoetstof toevoegen.

   Twee zakjes is dan 4 snackjes. Het worden wel een beetje vreemde koekjes hoor, maar als knabbeltje bij de thee ’s middags is het prima.

 9. Ik ben gestopt met het dieet omdat ik tevreden ben over de resultaten. Ik heb nog voldoende producten over om precies zeven dagen mee te vullen. Ik heb ze op marktplaats aan hevige korting aangeboden. Indien iemand interesse heeft, laat maar weten. Prijs kan nog overlegd worden.

  Het perfecte PRODIMED starterspakket. Ontbijt, lunch, avondmaal en de nodige tussendoortjes voor een volle week. In plaats van te bestellen op de website, kun je hiermee vanalles proeven en zien of het proteïnedieet je past.

  Betreft:

  1x kip met groenten
  4x omelet met champignons
  1x omelet met kaas
  7x havermout met appel-noten
  4x broccolisoep
  7x kipkerrie soep
  4x kiwi juice
  1x grapefruit juice
  5x milkshake banaan
  1x chocomousse
  2x peer-stracciatella dessert
  4x yoghurt bosvruchten
  3x yoghurt aardbei

  De nodige vitaminen zijn ook aanwezig (een niet opengemaakte pot van 30 tabletten), alsook voldoende kalium voor een drietal weken ver.

  Nieuwprijs uitgerekend op de website is ongeveer 180 euro.

  • Ik gebruik de milkshakes van slimdiet maar die zijn hetzelfde. erg lekker vooral aardbeien!

   essy

 10. hallo meiden,
  wat een heeerlijke “you go girl!!”-sfeer hier. Ik heb vandaag mijn rantsoen besteld om hopelijk maandag te kunnen beginnen met diëten. Dus zit nu net even een uurtje de positieve vibe op te snuiven door alle tips en reacties te lezen. Voor prodimed gekozen omdat ik telkens drastisch faal met mijn eigen freestyle manier van lijnen “gewoon niet snoepen en minder eten”. Ik ga nu voor het strakke regime, iets wat me hopelijk goed gaat doen.
  Zou fijn zijn als er mensen misschien een “zet ‘m op!!” of “je kan het!” in de groep willen gooien voor me.

  groetjes kris

 11. Hallo allemaal,
  Vandaag begonnen met het Prodimed programma. Best spannend! Erg leuk om al die tips van jullie te lezen en de lekkere groente-recepten. Dit geeft me moed om dit avontuur aan te gaan. Op naar een slank lijf, joehoe!
  Weet iemand of je iets mag nemen om een frisse adem te houden? Een mintje of kauwgom of zo?
  Succes allemaal, en ga door met die tips en recepten (en kilo’s verliezen natuurlijk ;-)

 12. Marianne bedankt voor de info dat scheelt alweer een stuk.

  Nu vraag ik me af of je meringue mag eten? Het is gemaakt van eiwitten, alleen zit er ook veel suiker in.

 13. Is er een mogelijkheid om de multivitaminen van prodimed te vervangen voor davitamon compleet kauwtabletten? En die kalium capsules te mengen met de koude/warme dranken. Ik bijt paracetamol ook door, heb nog liever een prik dan ik die dingen moet slikken.

  • Ik maak de kalium capsules open en doe ze in koud water en drink het op. Dat lukt helaas niet met de multivitamine die blijven bovendrijven. Dus neem ik van etos bruis multi alles in 1.

 14. Hoi Anita,
  Ik heb het internet afgezocht naar een goeie whey eiwit. Die ik nu heb heet : Pure Whey Protein Isolate. Heb daarvan 3 smaken besteld voor 74€ kan je nog gratis extra’s bij kiezen o.a shake beker. Ik ben zeer tevreden geen honger gehad alleen even omschakelen de eerste 2-3 dagen. De zakjes van prodimed zijn 20gr per keer, maatchepje bij de whey is 30gr.
  Dus doe het schepje bij iedere maaltijd 3/4 vol. Verder kan je de fasen gewoon op internet opzoeken. Zorg dat je extra vitamines neemt in de eerste fases. Ik neem daarnaast ook visolie kapsules ,magnesium tegen spierpijn en 1glas groentesap (yak! Het went) voor wat extra zout. Succes!

 15. Ik snap niet waarom mensen zoiets duurs nemen als prodimed etc. Je kan gewoon de hoeveelheden die je nodig hebt berekekenen en zelf op internet whey eiwit bestellen. Zelf ook gedaan 3kg voor 74euro. Neem 20gr per maaltijd en voor de rest alle toegestaande groentes. Goedkoop en effectief ben er 17,5kg mee kwijt in 6weken. Gewoon de fases opzoeken etc. Succes!

  • Hallo maroes, kun je meer toelichten hoe je dat doet? En welke whey koop je dan?
   Groetjes Anita

 16. SLIMdiet producten hebben in vergelijking tot andere eiwitdieet producten zoals Powerslim een aantal voordelen. Ze zijn goedkoper en de producten zijn online verkrijgbaar. Exclusief voor bezoekers van vetvrij.com is er een kortingscode beschikbaar. Deze kortingscode is goed voor 10% korting op je complete bestelling.

  slimdiet

  Om te profiteren van deze korting gebruik je tijdens het bestelproces de volgende kortingscode in: VETVRIJ

 17. ik lees dat u Slimdiet bestelt heeft. slimdiet kost 14,95 per 5 zakjes en prodimed na de laatste prijsverlaging 16,50 per 5 zakjes

 18. Maandag begin ik met het Prodimed dieet. Normaal vorige week al maar doordat mijn zoontje in het ziekenhuis lag van zondag tot voorbije donderdag begin ik pas nu maandag. Nu als ik lees op de verpakking hoe ik dingen moet klaarmaken staat er meestal dat ik het met een staafmixer moet klaarmaken. Zijn er Dingen die ik op voorhand kan klaarmaken want op mijn werk zie ik nog geen staafmixer gebruiken :-) hahaha

  • Gewoon een prodimedshaker kopen. Je kan t vooraf maken en in flesjes meenemen…geldt voor koude dranken. Tomaat en komkommer ook meenemen. Soep niet in shaker en dus in de avond thuis. Een bakje en vork kan ook.

   Succes.

 19. Hallo,

  ik heb een aantal zakjes en assortiment doosjes van Prodimed die ik zou willen verkopen voor een goed prijsje.

  samira

 20. Als je gedisciplineerd bent kan t maar mijn advies is om 6 weken met een dietiste te dien. Dan haal je t beste eruit. 6 tot 12 kilo is dsn haalbaar.

 21. beste,
  ik ben sinds kort begonnen met het prodimed dieet en het gaat goed! Wel vind ik het aardig aan de prijzige kant, nu lees ik hier dat je ook de producten van nova shop kunt gebruiken. Zit daar dan precies hetzelfde in als de prodimed? de kosten daarvan schelen wel aanzienlijk! Kent iemand overigens het eiwitdieet van vitadis?

  • Veel mensen die eiwitdieten zoals prodimed en powerslim volgen vullen dit aan met producten van novashops omdat het goedkoper en net zo goed is.

 22. Echt een geweldig dieet. Het zijn smakelijke shakes. Het eerste dieet voor mij met resultaat en heel makkelijk te doen. En ook makkelijk te hervatten. En de begeleiding van dietiste is prettig. Bij Cambridge zijn t ervaringsdeskundigen en dat zijn geen professionals en bij Cambridge loop je risico spierverlies te krijgen door eiwittekort. Je wilt afvallen en geen spierverlies maar vetverlies
  Spieren zijn zwaarder dan vet en dus gaat t snel maar is slecht.. En vergeet vitaminetekort niet ….schadelijk voor jaren ellende.

 23. Ik zoek een lijst van alle producten met voedingswaarden.Ik ben al 2 weken bezig met het diet, en wil het goed bijhouden. Op elk pakket staat het achterop, maar dat maakt her erg moeilijk om te vergelijken. Ik zou graag een overzicht ontvangen waarin alle producten opstaan samen met (bijv. cal, vet, koolhydraten).

  Alvast bedankt voor u tijd.

 24. 15 % korting op je totale bestelling!
  gebruik de kortingscode vetvrij

  Tijdelijk krijg je 7,5% korting op je totale bestelling!Bij het afrekenen wordt deze korting automatisch doorgevoerd. Bestel vandaag en profiteer van dit tijdelijke voordeel!

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in