Proef gratis groenten en fruit tijdens de Libelle Zomerweek

Snoep verstandig, eet een appel, dat kan deze week in Almere! Het GroentenFruit paviljoen staat voor de eerste keer op de Libelle Zomerweek. Libelle Zomerweek is een jaarlijks consumentenevenement aan het Almeerderstrand waar ongeveer 80.000 bezoekers komen kijken, proeven maar vooral kunnen beleven. Doel van het paviljoen is om consumenten te verleiden met het assortiment smaakvolle aardappelen, groenten en fruit en kiemgroenten. Consumenten maken voor het eerst kennis met het in februari geïntroduceerde 2×2 label dat staat voor de dagelijkse norm van 2 ons groenten en 2 keer fruit.

De participanten zijn Rijk Zwaan met Salanova, P8 met ColourfulTaste, HZPC met Pommonde aardappelen, FrEsteem met een groenten_fruit_bureauselectie van tomaat, paprika en komkommer, een assortiment van zachtfruit van Fruit World Breda BV, Fruitmasters BV, ZON Fruit & Vegetables, Veiling Zaltbommel en the Greenery BV , Biostar met kiemgroenten, VivaVeggies met mini-snackgroenten, Florpartners met een selectie van paprika, komkommer en aubergine, Vof Vitalof met witlof en Ruiter Seeds met kleine zoete trostomaten en rode puntpaprika’s. Het paviljoen wordt mede mogelijk gemaakt door het GroentenFruit Bureau en Productschap Tuinbouw. De organisatie is in handen van Maurice Wubben.

In het paviljoen kunnen bezoekers groenten, fruit, smaakaardappelen en kiemgroenten proeven, kopen en recepten meenemen. Zij kunnen ook deelnemen aan permanente workshops door een professionele topkok. Deze workshops gaan over het bereiden van traktaties voor kinderfeestjes en het maken van lekkere borrelhapjes met groenten en fruit. Er is een gezonde gevulde bigshopper verkrijgbaar voor 5 euro vol met groenten en fruit.

Bezoekers kunnen door het invullen van hun gegevens kans maken op mooie prijzen. Het pakket aan prijzen is samengesteld in samenwerking met ‘De Groenteman’ en Suncamp Holidays.

De Libelle Zomerweek vindt plaats van maandag 11 t/m zondag 17 mei 2009 op het strand van Almere.

Voor meer informatie www.libellezomerweek.nl.

bron: agf.nl

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in