Proflexen Review en Ervaringen

Proflexen is een supplement dat bedoeld is om te helpen bij gewrichtsproblemen.  Het supplement bestaat uit collageenpoeder in combinatie met diverse plantaardige ingrediënten, vitamine C en het mineraal mangaan. In deze Proflexen review keren we het middel helemaal binnenstebuiten.

Dit ga je in dit artikel onder andere leren

Proflexen - proflexen review en ervaringen - proflexen ervaringen - dieet reviews en ervaringen
Proflexen ervaringen proflexen review en ervaringen
 • proflexen werkt niet
 • proflexen kruidvat
 • proflexen radar
 • proflexen onzin?
 • proflexen reviews
 • proflexen holland en barrett
 • proflexen kruidvat prijs
 • proflexen artrose kruidvat
en nog veel meer….

Proflexen Onzin?

Er zijn veel mensen die bewaren dat Proflexen onzin is. De theorie achter het supplement is prima. Inname van collageen kan inderdaad een belangrijke rol spelen bij het gezond houden van de pezen, het kraakbeen en de gewrichten (bron). Wel is het zo dat je bij de meeste andere collageensupplementen een veel hogere dosering krijgt.

Wil jij dit product gratis testen?

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
 • We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
 • Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 • Je vult het evaluatieformulier in.

Er zijn nog 34 plaatsen beschikbaar

Sterrenstof fatburner shake gevaarlijk? Review en ervaringen meer informatie

Proflexen werkt Niet ?

Proflexen - proflexen review en ervaringen - proflexen review - dieet reviews en ervaringen
Proflexen review proflexen review en ervaringen

Het zou goed kunnen dat Proflexen niet werkt zoals beschreven. Dit is dan vermoedelijk omdat de dosering van collageen behoorlijk laag is. In totaal bevat iedere capsule ongeveer 800mg aan werkzame stof. Dit gaat dus om het totaal van de collageen en de andere bestanddelen.

Proflexen Bijwerkingen

Proflexen bevat een groot aantal ingrediënten en het is niet helemaal uitgesloten dat er bijwerkingen optreden. Als je last hebt van een (chronische) ziekte of wanneer je medicijnen gebruikt, is het verstandig om eerst contact op te nemen met een arts.

Het is wel goed om te weten dat er geen bekende allergenen in het middel zitten.

Collageen is een dierlijk eiwit en Proflexen is dus niet geschikt voor mensen die vegetarisch of veganistisch zijn. Daarnaast is niet duidelijk wat de bron is van de collageen in Proflexen. Het kan dus zijn dat er varkenscollageen in het product zit.

Proflexen Reviews

De belangrijkste vraag is natuurlijk of Proflexen effectief is. Op internet vind je diverse Proflexen reviews, maar deze geven een weinig eerlijk beeld. Tijd dus om zelf op onderzoek uit te gaan.

Zoals we eerder al vermeldden, helpt de inname van collageen bij het gezond houden van de pezen en gewrichten. In alle studies werd wel een hogere dosering gebruikt dan dat je binnenkrijgt met twee capsules Proflexen.

Een van de plantaardige ingrediënten is Boswellia Serata, aan plant die van origine uit India komt. Dit middel lijkt te helpen tegen specifieke gewichtsklachten die veroorzaakt worden door ontstekingen (bron).

Twee andere ingrediënten van Proflexen zijn gember en kurkuma. Beide kruiden worden vaak gebruikt in supplementen en met reden, want ze zijn erg effectief tegen allerlei kwaaltjes, zo ook tegen problemen met de gewrichten (bron).

Het belangrijkste nadeel aan Proflexen blijft dat de dosering van vrijwel alle ingrediënten veel te laag is. Ook de dosering van Boswellia, kurkuma en gember is veel lager dan nodig is voor een positief effect. De kans is dus zeker aanwezig dat je helemaal geen resultaat merkt als je het product gebruikt.

Proflexen Kruidvat

Proflexen - proflexen review en ervaringen - proflexen getest - dieet reviews en ervaringen
Proflexen getest proflexen review en ervaringen

Proflexen is niet verkrijgbaar bij Kruidvat. Het middel is uitsluitend online te bestellen.

Proflexen Radar

Radar gaat in de uitzending geregeld in op supplementen die niet effectief zijn. Soms worden ook de verkooppraktijken van supplementenfabrikanten of -webwinkels onder de loep genomen. Proflexen is echter nog nooit in de uitzending voorgekomen en het product lijkt ook op een eerlijke manier verkocht te worden.

Proflexen Kruidvat Prijs

Proflexen is niet bij Kruidvat verkrijgbaar. Het middel is wel online verkrijgbaar.

In de officiële webwinkel van Proflexen betaal je €44 voor één verpakking met zestig capsules. Aangezien je twee capsules per dag inneemt, is een verpakking voldoende voor een maand.

Zodra je meer verpakkingen koopt, daalt de prijs snel. Zo betaal je voor een pakket met zes potten slechts €22. In alle gevallen betaal je wel verzendkosten. Deze bedragen €7 bij betaling vooraf en €12 bij levering onder rembours.

Proflexen Holland and Barrett

Ook Holland and Barrett heeft Proflexen nog niet in het assortiment opgenomen. Mocht je Proflexen toch zien liggen bij jouw lokale drogist, laat dan een reactie achter onder dit artikel.

Overigens hebben Holland and Barrett en andere drogisterijketens wel vergelijkbare producten als Proflexen in het assortiment.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringProbiosin Plus reviews
Eenvoudig AfvallenKeto Xplode Gummies Review en Ervaringen
proflexenOok Holland and Barrett heeft Proflexen nog niet in het assortiment opgenomen. Mocht je Proflexen toch zien liggen bij jouw lokale drogist, laat dan een reactie achter onder dit artikel. Overigens hebben Holland and Barrett en andere drogisterijketens wel vergelijkbare producten als Proflexen in het assortiment.

95 Reacties

 1. Ervaar al jaren (gewrichts)pijnklachten in beide knieën, met name tijdens en na inspanning. Heb vroeger veel gesport. Ben benieuwd of Proflexen verlichting van de klachten kan geven, Tom.

 2. Onlangs artrose in mijn knie geconstateerd dat gepaard gaat met veel pijn. Conventionele medicijnen ga ik liever uit de weg door de enorme bijwerkingen die dat met zich meebrengt. Gezien de prijs en de affiliate marketing die op dit product al wordt losgelaten zou ik graag dit product eerst willen testen voordat ik tot aanschaf overga!

 3. Ben de 60 gepasseerd en krijg steeds meer last van mijn knie- en heupgewrichten, niet continue, maar soms dagenlang en dan weer niet. De dokter zegt ouderdom en wellicht artrose. Het beperkt me in mijn activiteiten. Als Proflex, een natuurlijk product, me kan helpen, zou ik dit graag willen uitproberen.

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in