Prolesan Pure Review en Ervaringen

Volgens de fabrikanten van Prolesan Pure is de belangrijkste oorzaak van overgewicht de hoeveelheid chemische stoffen in onze voeding. Twee capsules per dag zouden voldoende moeten zijn om de effecten van deze chemische stoffen teniet te doen. Het resultaat; de vetverbranding wordt geactiveerd.

Wat is Prolesan Pure?

Prolesan Pure is een capsule met daarin drie verschillende ingrediënten die de vetverbranding stimuleren. Peperbes, groene koffie en extract van de malabar tamarinde. Deze laatste vrucht zou een sterke antioxidant zijn en om die reden bijdragen aan de verbranding van vet.

Prolesan Pure komt in een potje met dertig capsules. Per dag neem je twee capsules in. De capsules zouden ervoor moeten zorgen dat je vetverbranding gestimuleerd wordt. De bestanddelen in de capsule zijn volgens de fabrikant gemaakt met 100% natuurlijke ingrediënten.

Testpersonen Gezocht

Nog 43 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

  • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
  • We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
  • Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
  • Je vult het evaluatieformulier in.

Op de website geeft de fabrikant aan dat Prolesan Pure je kan helpen bij het bereiken van een gewichtsverlies van 4-6 kilo per maand. Als je een dieet of een gezonde levensstijl volgt, dan helpt dit wel mee bij het bereiken van dit doel.

Voor wie is Prolesan Pure geschikt?

De meeste mensen kunnen Prolesan Pure zonder problemen gebruiken. De extracten van groene koffie bevatten wel wat cafeïne. Dit kan reden zijn om je koffieconsumptie iets te verlagen. Als je van een arts helemaal geen cafeïne mag gebruiken, dan kun je de capsules beter links laten liggen.

Is Prolesan Pure effectief?

Om te kijken of Prolesan Pure effectief is, hebben we het middel op twee manieren onderzocht. We hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar de werking van de verschillende ingrediënten in Prolesan Pure en we hebben een test uitgevoerd met proefpersonen.

Malabar Tamarinde: Dit is een vrucht die van nature voorkomt in Zuid-Azië. Er is veel onderzoek gedaan naar de effectiviteit van deze vrucht bij het bestrijden van overgewicht. Uit verschillende onderzoeken is gekomen dat de vrucht helpt om de opslag van vet tegen te gaan (bron). Dit is interessant, maar niet ideaal, omdat we liever een ingrediënt hebben dat helpt om vet te verbranden.

Groene koffie-extract: Groene koffie-extract is een ingrediënt dat vaker gebruikt wordt in afslankproducten. In een van de meest uitgebreide studies naar de werking is gevonden dat het gebruik van groene koffie gemiddeld leidt tot een extra gewichtsverlies van 2,47 kilo vergeleken met een placebo (bron). In de meeste gevallen volgden de proefpersonen hierbij wel een dieet.

Peperbes: Er is ook uitgebreid gekeken naar de werking van peperextracten op gewichtsverlies. Uit deze onderzoeken is gekomen dat de proefpersonen gemiddeld ongeveer een kilo meer verliezen dan mensen die een placebo krijgen (bron).

Test met proefpersonen

We hebben zeven proefpersonen (vijf vrouwen en twee mannen) gevraagd om een maand lang Prolesan Pure te gebruiken. Om de resultaten zo betrouwbaar mogelijk te maken, hebben de proefpersonen verder niets aan hun levensstijl veranderd. Alle proefpersonen hebben overgewicht. Hun BMI ligt tussen de 27 en de 32.

Alle proefpersonen waren tevreden over de capsules. Dit had voornamelijk te maken met het gebruiksgemak van de capsules. Ook zorgden de capsules niet voor grote bijwerkingen. Wel hadden een paar van de proefpersonen relatief veel dorst in de eerste weken.

Uiteindelijk is er maar een ding dat telt natuurlijk en dat is het gewichtsverlies. Na een kleine maand lag het gewichtsverlies rond de 1,7 kilo. Dat is niet slecht als je rekening houdt met het feit dat er geen aanpassingen aan het dieet zijn gedaan.

Toen wij na afloop van de test de proefpersonen vertelden welk product zij hadden gebruikt, vonden alle proefpersonen het product te duur. Ondanks dat er wel een effect was (gewichtsverlies), wilde niemand het product met eigen geld kopen.

Wat kost Prolesan Pure?

Op de website van Prolesan Pure kun je je aanmelden voor een kortingsclub. Je betaalt dan €77 voor een verpakking met 30 capsules. Gezien het feit dat je twee capsules per dag in moet nemen, betekent dit dat je meer dan vijf euro per dag kwijt bent aan de capsules.

Voordelen

Twee van de drie ingrediënten in Prolesan Pure zijn bewezen effectief en hebben geen negatieve bijwerkingen. Het gaat hierbij om de peperbes en de groene koffiebonen. Mogelijk werkt het product beter als je het gebruikt tijdens een dieet.

Nadelen

Prolesan Pure is voor de meeste mensen te duur. Voor €154 per maand (de kosten van twee verpakkingen) kun je wellicht beter andere acties ondernemen om gewicht te verliezen. Daar komt dan nog eens bij dat de capsules niet zo effectief zijn als voorgespiegeld door de makers.

Conclusie

Prolesan Pure prijst zichzelf uit de markt. Het product is sowieso al aan de dure kant. Het helpt dan vervolgens niet mee dat het product ook niet zo effectief is als gehoopt. Als de prijs een lager was geweest, dan Prolesan Pure zeker een goede optie geweest. Twee van de drie ingrediënten in de capsules zijn bewezen effectief en je kunt een beetje gewicht kwijtraken zonder verdere aanpassingen in je dieet.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelKoolhydraatarm 30 dagen Menu
Volgend artikelHet 1 op 1 Dieet Review en Ervaringen
prolesan-pureProlesan Pure prijst zichzelf uit de markt. Het product is sowieso al aan de dure kant. Het helpt dan vervolgens niet mee dat het product ook niet zo effectief is als gehoopt. Als de prijs een lager was geweest, dan Prolesan Pure zeker een goede optie geweest. Twee van de drie ingrediënten in de capsules zijn bewezen effectief en je kunt een beetje gewicht kwijtraken zonder verdere aanpassingen in je dieet.

1 reactie

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in