Promagnetin

Promagnetin is een magnetische inlegzool. Het enige dat je hoeft te doen is deze in je schoenen of sloffen te doen en dan verdwijnen een hele reeks klachten als sneeuw voor de zon. Binnen acht minuten merk je de effecten en binnen vier weken zijn de meeste klachten zelfs helemaal verdwenen.

Wij zijn benieuwd en hebben de zool getest. Ook hebben we gekeken naar de wetenschappelijke bewijzen.

Testpersonen Gezocht

Nog 32 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

  • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
  • We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
  • Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
  • Je vult het evaluatieformulier in.

Wat is Promagnetin?

De Promagnetin is een magnetische inlegzool. Tijdens het lopen masseren de magnetische uitstulpsels op de zool je voet. Hierbij worden allerlei drukpunten gemasseerd die ook gebruikt worden in de Chinese leer van de acupunctuur.

We hebben wel vaker teksten gezien over professoren en artsen die niet echt bestaan, maar het bedrijf achter Promagnetin maakt het wel erg bont. Zij schuiven een professor naar voren die genomineerd is voor de Nobelprijs voor de geneeskunde. Wel is er een huisarts in België met dezelfde naam.

promagnetin review en ervaring
promagnetin review en ervaring

Voor wie is Promagnetin geschikt?

Volgens de fabrikant is Promagnetin geschikt voor iedereen. In de praktijk is dit niet zo. Als je orthopedisch schoeisel gebruikt, dan is dit mogelijk niet te combineren met Promagnetin. Het is ook onduidelijk of de zool werkt als je niet veel loopt of kunt lopen.

Is Promagnetin effectief?

Het idee van Promagnetin is niet helemaal uit de lucht gegrepen. Er is bewijs dat magnetische stimulatie effectief is tegen bepaalde klachten die voortkomen uit de ziekte van Parkinson (bron). Ook helpt het tegen sommige pijnklachten (bron). Hierbij betreft het echter een methode waarbij magneten voortdurend aan en uit worden gezet.

Verder is gebleken dat sommige vormen van acupunctuur stimulatie onder de voeten wel effectief zijn (bron). Om te kunnen bepalen of de Promagnetin effectief is, zit er dus maar een ding op. Het ding testen.

We hebben twee zolen gekocht en deze getest. In het begin loopt het heel ongemakkelijk en het is dan raadzaam ook niet gelijk hele lange wandelingen te maken. Na verloop van tijd geven de voetzolen enige verlichting van pijnklachten, maar dit zou kunnen zijn doordat je de pijngrens wat verhoogt.

Promagnetin feit of onzin
Promagnetin feit of onzin

Wat kost Promagnetin?

De voetzolen van Promagnetin kosten €69 per stuk, althans, zo lijkt het. Als je verder klikt moet je ineens €124 neerleggen voor dezelfde voetzolen.

Voordelen

Promagnetin is een product uit de categorie; baat het niet, dan schaadt het niet. Je hebt hoogstens wat last van ongemak tijdens het lopen, maar verder heb je geen last van de voetzolen. Je kunt het dus een kans geven als je op zoek bent naar een manier om pijnklachten te bestrijden.

Nadelen

De producent van Promagnetin gebruikt dubieuze marketingpraktijken, zoals het ineens verhogen van de prijs en het gebruiken van een nepdokter.

Conclusie

Als je gelooft dat de Promagnetin echt werkt, dan kun je deze voetzool een kans geven. Je moet dan wel uitkijken dat je niet te ver gaat lopen, maar je merkt dan na verloop van tijd wel wat verlichting. Uiteindelijk bestrijdt je de onderliggende oorzaak vaak niet, waardoor je toch aangewezen bent op andere vormen van gezondheidszorg.

RECENSIES OVERZICHT
lLgehele Waardering
Vorig artikelKnee Active Plus
Volgend artikelIntermittent fasting koolhydraatarm
promagnetinAls je gelooft dat de Promagnetin echt werkt, dan kun je deze voetzool een kans geven. Je moet dan wel uitkijken dat je niet te ver gaat lopen, maar je merkt dan na verloop van tijd wel wat verlichting. Uiteindelijk bestrijdt je de onderliggende oorzaak vaak niet, waardoor je toch aangewezen bent op andere vormen van gezondheidszorg.

251 Reacties

  1. Graag wil ik de magnetische zolen testen. Ik heb problemen met mijn spijsvertering en darmflora. Wanneer de zolen ontstekingen zouden verhelpen en zorgen voor een betere bloedtoevoer naar alle organen wil ik deze zolen zeker uitproberen.

  2. Ik heb neuropathie in mn voeten, mn voetzolen voelen als plastic. Magnetische zolen lijken iets te doen, anderen zeggen dat is placebo effect. Dus ik doe mee met onderzoek.

  3. OPGEPAST !!!!!!!!!!!

    PURE OPLICHTING

    ZIJ BEDUVELEN U MET NEP PRODUCTEN

    ZIJ STAAN BEKENT VOOR OPLICHTING !!!!!!

    PAS OP MENSEN !!!!!

    WEES NIET NAIEF !!!!

  4. Heb veel dingen al geprobeerd, tegen mijn pijnlijke klachten in rug en benen, slik nu veel pijnstillers, hoop door deze zolen dat dat niet meer nodig zal zijn

  5. Ik wil graag deze schoen zolen proberen, veel gewrichtspijn, overgewicht.
    Vele dingen geprobeerd, en wil na al deze reacties
    te lezen graag meedoen, en product proberen.

  6. Al jaren fybromyalgie met veel langdurige klachten aan spieren zoals nek.schouders,piriformis aan beide kanten,hamstrings, ernstige vermoeidheid en hoofdpijn. Werk in de zorg, leuke baan, klachten verminderen maakt mijn werk wat aangenamer.

  7. Ik wil deze zolen proberen omdat ik al jaren ernstige stekende pijn in de bal van mijn voeten heb waarbij de gebruikelijke zooltjes nauwelijks helpen. Een tijd geleden heb ik via internet een verhaal gelezen over een man die zijn moeder van haar chronische voetklachten af heeft geholpen. Ik heb die zooltjes gekocht ( baat het niet etc )en ze werken fantastisch. Heb recent op vakantie 156 km per dag gelopen zonder klachten. Ik ben alleen de gegevens kwijt van de aanbieder ( omdat ik dacht dat het product wrsch fake zou zijn) . Wordt wel sinds die tijd bestookt door ene Anna Schiller van Promagnetin maar heb geen idee of dit om dezelfde zooltjes gaat . Zooltjes zien er ook anders uit. Daarom wil ik de zooltjes graag uitproberen om erachter te komen of ze hetzelfde zijn/ dezelfde uitwerking hebben.

  8. Heb heel erg reuma waardoor ik alleen kan strompelen, het zit door mijn hele lijf, ook heb ik 3 jaar geleden een herseninfarct gehad, waardoor mijn hele linkerkant tintelt en minder kracht aan de hele linkerkant.
    Dit is de reden dat ik ze heel graag wil proberen, nee heb ik ja kan ik krijgen.
    Wil ze heel erg graag proberen.

  9. Wil heel graag deze zolen uitproberen. Zit met arthrose en reumapijnen, heb nieuwe heup en sindsdien nog meer pijn. Gebruik voedingssupplementen, kine, acupunctuur maar de chronische pijn dwingt me soms om ontstekingsremmers en pijnstillers te nemen met alle gevolgen vandien..hoop dat ik ze mag uittesten

  10. Ik wil deze voetzolen héél graag uitproberen. Heb twee nieuwe heupen en artrose in nek, schouders, onderrug en 1 knie. Ook héél véél last van de spieren in beide bovenbenen waarvan orthopeed de oorzaak niet weet. Ben 63 jaar, te jong om me vol te stoppen met pijnstillers. Graag reactie. Vr. gr. Yvonne.

  11. Ik ben ten einde raad. Heb ichzias die uitstraalt naar linkerbeen en een morton neuroom in de rechtervoet. Heb hier al 5 maanden last van, met alle gevolgen van dien.

  12. Graag zou ik de zooltjes testen, heb altijd graag gewandeld en gesport maar door forse pijn in mijn linker heup dijbeen en lies iedere dag pijn.Sporten is mijn hele leven lang al mijn uitlaatklep.

  13. Ik ben blij dat ik “dr. Cor de Ron” na zijn “ongeluk in Nepal” heb opgezocht op internet en later op jullie site terecht kwam want die naam wordt blijkbaar gebruikt door de industrie en is fake. Toch wil ik de zolen wel proberen want ik heb sinds jaren en jaren last van diverse gewrichtsklachten en ben 3x geopereerd. Sinds een jaar nu koud gevoel in tenen en voetzolen en tintelende tenen: Ik loop op watten. Net EMG gehad en uitslag ws polyneuropathie.

  14. Ik wil dit product graag testen. Ik heb vaak last van mijn voeten. Ik denk dat er een onbalans zit ergens. Ook hoop ik hiermee andere lichaamsdelen in balans te krijgen door de reflexologie die de magneten op de voeten overbrengen. Ik wil zonder pijn weer langer kunnen lopen.

  15. Graag wil ik dit product is proberen.
    Ik loop met de klachten meneire, CVS, fybromylagie en lichte vorm van reuma rond ben nog maar 24 en ik kan zo goed als niks meer.
    Het is heel moeilijk voor mij om alles op te bouwen omdat ik me zo slecht voel.

  16. Helaas de verkeerde maat ontvangen ikheb schoenmaat 39 en ontvangen zooltjes
    om af te knippen op maat 41
    Dit gaat miet passen …en nu…..?
    Teleurgestelde Angela

  17. Ik heb al jaren last van ciap, chronische axonale polyneuropathie. Ik kan bijna niet meer lopen. Zou dit mij kunnen helpen?

  18. Graag zou ik dit product willen uitproberen. Ik hoef geen lange wandelingen te maken maar ik sta wel de hele dag tijdens het werk. Ik heb al een aantal jaren rugklachten.
    Regelmatig bezoek ik een fysiotherapeut en ik begrijp dat je zelf ook een goede houding moet aannemen. Ondanks de medische hulp moet ik toch vaak opnieuw terug naar fysio.

  19. Gezien reumatische pijnen, fybriomyalgie en artrose zou ik deze zolen heel graag willen uitproberen. Om te willen ervaren om weer meer met plezier wat te kunnen wandelen en te genieten.. Gezien meerdere complex aan bijwerkingen t. a. v. medicatie waar je alleen maar meer zieker van wordt.
    Etc.. …
    M. vr. groet,
    Anneke

  20. Gezien reumatische pijnen, fybriomyalgie en artrose zou ik deze zolen heel graag willen uitproberen. Om te willen ervaren om weer meer met plezier wat te kunnen wandelen en te genieten.. Gezien meerdere complex aan bijwerkingen t. a. v. medicatie waar je alleen maar meer zieker van wordt.
    Etc.. …
    M. vr. groet,
    A. Pals

  21. Ik heb al ruim 25 jaar pijnklachten. Ik heb Fibromyalgie en het Chronisch vermoeidheidssyndroom (ME). Ik zou deze inlegzooltjes heel graag willen proberen. Ik loop met krukken en zou graag zonder krukken willen en weer genieten van het leven zonder pijnklachten. Pijnbestrijding werkt niet, waarom medicijnen slikken als ze toch niet helpen? Door de pijnklachten heb ik ook een hele hoge bloeddruk die vaak ook ineens weer daalt, de juiste medicijnen hiervoor hebben we nog steeds niet gevonden. Hopelijk gaan deze inlegzooltjes mij helpen mijn klachten weg te nemen en als dat zo is zal ik met liefde en plezier deze zooltjes promoten.

  22. IK ben fysiotherapeut heb forse arthrose in rechter enkel en vaatprothese in beide benen ,ben nog wel werkzaam wil graag zolen testen en aanbevelen bij patienten
    Warande 145
    3116CE Schiedam

  23. ik heb sinds ongeveer 1 jaar last van mijn benen voeten en knieen. Een vaatonderzoek leverde niets op. Leef op pijnstillers en de pijn in mijn benen en voeten wordt steeds erger.Ik zou dit graag proberen. Als het helpt zal ik het zeker promoten.

  24. Ik wil graag meedoen omdat ik al jaren pijn heb aan mijn rechterbovenbeen als ik zit en als ik lig. De nachten zijn vaak dramatisch. Mijn been is daardoor verzwakt en slechte bloeddoorstroming. Een arts noemde het ook wel MPS syndroom. Niets aan te doen… heb alle mogelijkheden al geprobeerd en ben altijd op zoek naar nieuwe uitvindingen. Daarom zou ik graag meedoen met het onderzoek.

  25. Heel graag wil ik dit product proberen. Ik loop al jaren met dagelijkse pijnen, zoals reuma artrose rugpijn en pijn in de benen. Heb verschillende keren pijnbestrijding gehad, maar dat helpt maar tijdelijk.

  26. Ik zou ook héél graag de zooltjes uitproberen ik heb altijd pijn aan mijn rug al twee keer geopereerd het zit er nog maar een derde operatie durven ze niet meer aan er zit een zenuw knel.

  27. De reden waarom ik wil meedoen als test persoon is omdat ik voetklachten heb als spierintracties onder mijn voet die zwevende pijn veroorzaken over de rest van mijn lichaam zoals borstkas en onderrug en kniebanden evenals kramp in de kuiten en pijnscheuten over het hele lichaam. Zelfs aan het gebit. Probeer met zelfmedicatie er wat aan te doen zoals hurkoefeningen massage tegen scherpe voorwerpen en lopen op blote voeten in het park enz. De spierintracties zijn dus vereeltingen die een doorn gaan vormen in de hoornlaag van de voetzool. Ben reeds sinds de tachtigerjaren bezig met zelfmedicatie maar het probleem is hardnekkig en als ik er niets aan doe moet ik met een rollator gaan lopen. Dus alle hulp is welkom.

  28. ik wil het ook graag eens testen, heb al jaren pijn in de linker onderrug en kan niet heel lang staan dan heb ik vreselijke pijn onder mijn voeten, als dit echt zou helpen dan promoot ik zeker het product voor u

    Met vriendelijke groet

  29. Graag wil ik dit product proberen. Ik loop al maanden met knie problemen.
    Ik hoop van harte dat het werkt. Ik ben nog te jong voor kunstknieen. Bovendien heb ik een schoenenwinkel waarin ik de hele dag loop en veel van m’n klanten hebben voet- en lichaamsproblemen. Dus indien het bij mij werkt, dan kan ik dit product promoten bij mijn klanten.

  30. Beste,
    Ik zou graag dit product willen proberen omdat ik last van mijn voeten heb,knieartrose,pijnlijke nek en schouders.
    Met vriendelijke groet

  31. Ik lees alle aandoeningen van anderen dus daarom nog ter informatie.
    Ik heb last van progressive scoliose en ben daarbij hypermobiel, het is voor mij dus zaak om vooral goed en veel in beweging te blijven om mijn spieren op conditie te houden. Daarom deze aanvraag

  32. Ik zou dit zeker graag willen testen omdat ik nogal last van mijn knieën heb. Vooral met een druk bewegend beroep is dat niet altijd fijn.Ik hoop daarom mee te mogen doen met de test.

  33. Goedemorgen ik wil graag proberen ik heb atrose en fibromyalgie en kanker dus als dit verlichting geeft zou heel fijn zijn

  34. Ik ben 10 kaar geleden geopereerd. Tijdens de herstelperiode had ik last van een trekkend been.
    Specialist gaf aan verstopte bilslagader, advies over de pijngrens heenlopen. Dit zorgde ervoor dat alles verkrampte en ik helemaal niet meer kon lopen en vreselijke pijn had. Ik kwam in scootmobiel terecht.
    Ben naar een osteopaat gegaan en na 5 behandelingen kon ik weer lopen en fietsen.
    Maar na een maand kreeg ik enorme rugpijn en na een paar dagen verminderde die pijn maar de klachten van pijn in mijn heupen niet meer kunnen wandelen waren weer terug, in mindere mate maar ik zat weer in die scootmobiel.
    Door een ergotherapeut heb ik nu een driewieler (ligfietsmodel) die beweging kan ik goed maken maar wandelen kan ik alleen achter de rollator en dan stapje voor stapje en maar een paar honderd meter.
    Ik wil heel graag proefpersoon zijn want als deze methode helpt is dit een groot wonder.
    Dus ik wacht in spanning af.
    Vriendelijke groet, Mini Abbink.

  35. Beste,

    Ik kreeg een reclame van deze inlegzool. Ik heb last van, carpaal tunnel syndroom, artrose een zenuwpijn bij me maag, en al heel lang colitis ulserosa.Dit alles zorgt voor veel ongemakken en pijn. En ben ik eerst online gaan zoeken naar deze zooltjes. Zo kwam ik bij u terecht. En zie dat u testpersonen zoekt. Hier zou ik me graag voor aan willen melden.

  36. Ik heb ontzettende zenuwpijn in mijn rug.
    Daarom zou ik heel graag de inlegzolen gratis willen testen en ondervinden of de ondraaglijke pijn wat verminderd kan worden.

  37. Beste, ik zou het graag gratis willen uittesten, vanwege neurophatische zenuwpijnen, migraine, schouder/rug/nek/voetpijnen en ontstekingen in mijn lichaam .Het is dagelijks overleven met zoveel pijn.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in