Promagnetin

Promagnetin is een magnetische inlegzool. Het enige dat je hoeft te doen is deze in je schoenen of sloffen te doen en dan verdwijnen een hele reeks klachten als sneeuw voor de zon. Binnen acht minuten merk je de effecten en binnen vier weken zijn de meeste klachten zelfs helemaal verdwenen.

Wij zijn benieuwd en hebben de zool getest. Ook hebben we gekeken naar de wetenschappelijke bewijzen.

Testpersonen Gezocht

Nog 32 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
 • We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
 • Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 • Je vult het evaluatieformulier in.

Wat is Promagnetin?

De Promagnetin is een magnetische inlegzool. Tijdens het lopen masseren de magnetische uitstulpsels op de zool je voet. Hierbij worden allerlei drukpunten gemasseerd die ook gebruikt worden in de Chinese leer van de acupunctuur.

We hebben wel vaker teksten gezien over professoren en artsen die niet echt bestaan, maar het bedrijf achter Promagnetin maakt het wel erg bont. Zij schuiven een professor naar voren die genomineerd is voor de Nobelprijs voor de geneeskunde. Wel is er een huisarts in België met dezelfde naam.

promagnetin review en ervaring
promagnetin review en ervaring

Voor wie is Promagnetin geschikt?

Volgens de fabrikant is Promagnetin geschikt voor iedereen. In de praktijk is dit niet zo. Als je orthopedisch schoeisel gebruikt, dan is dit mogelijk niet te combineren met Promagnetin. Het is ook onduidelijk of de zool werkt als je niet veel loopt of kunt lopen.

Is Promagnetin effectief?

Het idee van Promagnetin is niet helemaal uit de lucht gegrepen. Er is bewijs dat magnetische stimulatie effectief is tegen bepaalde klachten die voortkomen uit de ziekte van Parkinson (bron). Ook helpt het tegen sommige pijnklachten (bron). Hierbij betreft het echter een methode waarbij magneten voortdurend aan en uit worden gezet.

Verder is gebleken dat sommige vormen van acupunctuur stimulatie onder de voeten wel effectief zijn (bron). Om te kunnen bepalen of de Promagnetin effectief is, zit er dus maar een ding op. Het ding testen.

We hebben twee zolen gekocht en deze getest. In het begin loopt het heel ongemakkelijk en het is dan raadzaam ook niet gelijk hele lange wandelingen te maken. Na verloop van tijd geven de voetzolen enige verlichting van pijnklachten, maar dit zou kunnen zijn doordat je de pijngrens wat verhoogt.

Promagnetin feit of onzin
Promagnetin feit of onzin

Wat kost Promagnetin?

De voetzolen van Promagnetin kosten €69 per stuk, althans, zo lijkt het. Als je verder klikt moet je ineens €124 neerleggen voor dezelfde voetzolen.

Voordelen

Promagnetin is een product uit de categorie; baat het niet, dan schaadt het niet. Je hebt hoogstens wat last van ongemak tijdens het lopen, maar verder heb je geen last van de voetzolen. Je kunt het dus een kans geven als je op zoek bent naar een manier om pijnklachten te bestrijden.

Nadelen

De producent van Promagnetin gebruikt dubieuze marketingpraktijken, zoals het ineens verhogen van de prijs en het gebruiken van een nepdokter.

Conclusie

Als je gelooft dat de Promagnetin echt werkt, dan kun je deze voetzool een kans geven. Je moet dan wel uitkijken dat je niet te ver gaat lopen, maar je merkt dan na verloop van tijd wel wat verlichting. Uiteindelijk bestrijdt je de onderliggende oorzaak vaak niet, waardoor je toch aangewezen bent op andere vormen van gezondheidszorg.

RECENSIEOVERZICHT
lLgehele Waardering
Vorig artikelKnee Active Plus
Volgend artikelIntermittent fasting koolhydraatarm

241 Reacties

 1. Beste,
  Ik zou graag dit product willen proberen omdat ik last van mijn voeten heb,knieartrose,pijnlijke nek en schouders.
  Met vriendelijke groet

 2. Ik lees alle aandoeningen van anderen dus daarom nog ter informatie.
  Ik heb last van progressive scoliose en ben daarbij hypermobiel, het is voor mij dus zaak om vooral goed en veel in beweging te blijven om mijn spieren op conditie te houden. Daarom deze aanvraag

 3. Ik zou dit zeker graag willen testen omdat ik nogal last van mijn knieën heb. Vooral met een druk bewegend beroep is dat niet altijd fijn.Ik hoop daarom mee te mogen doen met de test.

 4. Goedemorgen ik wil graag proberen ik heb atrose en fibromyalgie en kanker dus als dit verlichting geeft zou heel fijn zijn

 5. Ik ben 10 kaar geleden geopereerd. Tijdens de herstelperiode had ik last van een trekkend been.
  Specialist gaf aan verstopte bilslagader, advies over de pijngrens heenlopen. Dit zorgde ervoor dat alles verkrampte en ik helemaal niet meer kon lopen en vreselijke pijn had. Ik kwam in scootmobiel terecht.
  Ben naar een osteopaat gegaan en na 5 behandelingen kon ik weer lopen en fietsen.
  Maar na een maand kreeg ik enorme rugpijn en na een paar dagen verminderde die pijn maar de klachten van pijn in mijn heupen niet meer kunnen wandelen waren weer terug, in mindere mate maar ik zat weer in die scootmobiel.
  Door een ergotherapeut heb ik nu een driewieler (ligfietsmodel) die beweging kan ik goed maken maar wandelen kan ik alleen achter de rollator en dan stapje voor stapje en maar een paar honderd meter.
  Ik wil heel graag proefpersoon zijn want als deze methode helpt is dit een groot wonder.
  Dus ik wacht in spanning af.
  Vriendelijke groet, Mini Abbink.

 6. Beste,

  Ik kreeg een reclame van deze inlegzool. Ik heb last van, carpaal tunnel syndroom, artrose een zenuwpijn bij me maag, en al heel lang colitis ulserosa.Dit alles zorgt voor veel ongemakken en pijn. En ben ik eerst online gaan zoeken naar deze zooltjes. Zo kwam ik bij u terecht. En zie dat u testpersonen zoekt. Hier zou ik me graag voor aan willen melden.

 7. Ik heb ontzettende zenuwpijn in mijn rug.
  Daarom zou ik heel graag de inlegzolen gratis willen testen en ondervinden of de ondraaglijke pijn wat verminderd kan worden.

 8. Beste, ik zou het graag gratis willen uittesten, vanwege neurophatische zenuwpijnen, migraine, schouder/rug/nek/voetpijnen en ontstekingen in mijn lichaam .Het is dagelijks overleven met zoveel pijn.

 9. Ik ben chronisch pijnpatiënt, ik heb al 6 rugoperaties gehad, ik heb in de hoogste graad fibromyalgie. Ook mijn Li-knie gaat kapot, waardoor ik heel moeizaam kan stappen. Ik neem veel pijnmedicatie, ontsteking remmers en nog tal van medicatie. Ik heb ook enorm veel last van mijn maag, waarvoor ik volgende week een gastroscopie moet ondergaan, ook ben ik tal van kilo’s bijgekomen, die wil ik er ook terug af krijgen en als ook nog eens mijn pijn zou verminderen en minder medicatie zou moeten nemen dat zou echt een droom zijn die verwezenlijkt wordt.
  Ik heb gelezen dat de zolen kunnen helpen om tal van problemen te verbeteren waardoor je ook minder medicatie zou moeten nemen. Daarom dat ik dit heel graag wil proberen. Ik hoop dat ik hiervoor in aanmerking kom.

  Vriendelijke groeten,
  Neirinckx Els

 10. Ik heb de ziekte van Parkinson, en heb de laatste tijd veel nek- en rugklachten.
  Graag zou ik daarom deze inlegzolen eens gebruiken.

 11. Ik zou dit graag gebruiken i.v.m. nek- en rugklachten. Ook heb de ziekte van Parkinson, ben benieuwd of dit enige verlichting geeft.

 12. Hallo,
  Gisteren ook al een berichtje gestuurd,maar zie hem er niet meer tussen!
  Graag zou ik deze zooltjes willen proberen ivm gewrichtspijnen.

 13. Hallo,

  Graag wil ik dit produkt uitproberen. Ik heb al jaren last van pijn in mijn lichaam , vooral ook gewrichten.

 14. Ik heb de ziekte van crohn, artrose , hernia en disbulging in rug , ontstekingen op pees van de voeten, probeer af te vallen maar lukt niet.
  Ik wil graag promagnetin uittesten.

 15. Graag zou ik deze zolen willen testen omdat ik al vele jaren chronische rugpijn heb. Deze pijn vergalt behoorlijk mijn leven. Vele soorten pijnstillers gebruikt waarvan er geen enkele hielp!

 16. promagnetin wil ik testen vermits ik aan een pijnstoornis lijdt en ook gevoeligheid aan electro magnetische straling ten gevolge van een nde in mijn jeugd. En ik wil ze dan ook graag eens testen, dank alvast voor uw inspanning, groeten, … dries

 17. Hoi, ik wil graag testen omdat ik heel veel moeite heb om mezelf te aarden/gronden. Ik ervaar heel veel prikkels die ik niet kwijt kan. Hierdoor ook veel pijn en spanning in mn lijf. Ik ben erg benieuwd wat deze zolen zouden doen/betekenen.

 18. Beste, ik zou graag de zolen willen proberen ik heb al een aantal jaren nek en rug klachten waar geen medische verklaring voor is

 19. Dag mijnheer,mevrouw,
  Ik wil dit produkt uitproberen voor mijn moeder, ze heeft al jaren pijn in de knieen.

 20. Ik heb allerlei kwaaltjes zoals steeds terugkomend hielspoor, meniscus, artrose, een minder efficiënte doorbloeding (vnl. benen,voeten) . Ik ben bereid dit product gedisciplineerd uit te testen .

 21. ik heb al jaren last van op en af gaande kwaaltjes. Rugpijn, pijn in de nek en in de schouders. Ik doe oefeningen maar die brengen maar gedeeltelijk verlichting. Deze zolen klinken als te mooi om waar te zijn maar ik lees toch ook goede dingen over magnetisme dus het zou fijn zijn als ik dit eens kon uitproberen.
  mvg,
  Kristel

 22. Ik heb al jaren pijn in gewrichten neem zware pijnstillers zou al blij zijn met een beetje beterschap

 23. Ik lijd aan artrose (nek – schouder Rechts) en onderrug R. Ook een ontsteking komt
  geregeld terug.

 24. Beste, ik zou dit product willen proberen voor ons moeder. Ze loopt al jaren met rugpijn rond. Hopelijk zal het helpen.

  Met vriendelijke groeten

 25. Beste, ik zou dit product willen proberen voor ons moeder. Ze loopt al jaren met rugpijn rond. Hopelijk zal het helpen.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in