25% korting op het complete Proslank Assortiment zomerspecial1501

Vandaag neem ik Proslank onder de loep en stel mezelf de vraag: “waarom Proslank in plaats van andere eiwitdieten”?

Er wordt beweerd dat snel afvallen niet goed is, maar dat gaat voor het eiwitdieet niet op. Het eiwitdieet is een betrouwbare methode om je doel te bereiken, mits je je maar aan de regels houdt. Proslank is een 4 fasen dieet waarbij je op een goede manier van je overtollige kilo’s afkomt.

Proslank is het eiwitdieet waarbij je je streefgewicht haalt en deze ook behoudt. Belangrijk tijdens het eiwitdieet is dat je veel eet, alleen anders eet. De maaltijden bestaan voornamelijk uit eiwitproducten. Dit zorgt er namelijk voor dat je niet in het zo geheten ‘jojo-effect’ terecht komt, maar dat je lichaam in balans is na het eiwitdieet.

Proslank Recepten

Bij Proslank wordt er gebruik gemaakt van 4 fases. In elke fases heb jij je eigen doelen en wanneer deze bereikt zijn, dan ga je naar de volgende fase. In elke fase die je passeert tijdens je eiwitdieet is het van groot belang dat je blijft eten.

Om je een idee te geven wat je tijdens het eiwitdieet moet eten heb ik een aantal Proslank Recpeten voor je.

Ketose

Wanneer je je maaltijden vervangt door de juiste eiwitproducten, dan heeft je lichaam geen koolhydraten meer om te verbranden. Door het uitschakelen van alle koolhydraten uit je voeding, komt het lichaam in een toestand die ketose genoemd wordt. Ketose is een 100% biochemische proces in je lichaam.

Koolhydraten

Het lichaam zal altijd eerst de meest gemakkelijke weg kiezen om energie te verkrijgen. Koolhydraten zijn de gemakkelijkste weg. Het lichaam gaat dus altijd eerst de koolhydraten die in de voeding zitten verbranden. Als die op zijn, schakelt het lichaam automatische over op de verbranding van het eigen lichaamsvet en dat is het ketoseproces.

Jojo-Effect

Het jojo-effect is een bekende en veelgebruikte term als het over diëten gaat. Vaak blijkt dat de term jojo-effect ten onrechte gebruikt wordt. Met het jojo-effect wordt bedoeld dat je afvalt en daarna weer aankomt. Bij het jojo-effect komt er elke keer meer gewicht bij.

Calorieën

Ben je gewend om 1500 calorieën per dag te eten en je gaat 1000 calorieën eten, dan val je af. Na verloop van tijd gaat je lichaam zich aan die 1000 calorieën aanpassen. Vanwege de schaarste
gaat je lichaam zuiniger met de calorieën om en je stofwisseling wordt langzamer. Je valt dan niet meer af. Wil je meer afvallen dan moet je minder gaan eten dan 1000 calorieën. Ga je bijvoorbeeld 800 calorieën eten, dan herhaalt hetzelfde proces zich. Om nog af te kunnen vallen moet je steeds minder eten. Wanneer je weer normaal gaat eten, 1500 calorieën, zoals je voorheen gewend was, dan kom je aan en doordat je stofwisseling langzamer is gaan werken verbrand je slechter. In dat geval kom je meer aan dan dat je afgevallen was. Het jojo-effect is een feit.

Door het Proslank eiwitdieet op de juiste manier te volgen zal je het bekende jojo-effect niet ervaren. Dit komt mede doordat Proslank rekening houdt met je lichaam en om die reden werkt in verschillende fases.

Na het eiwitdieet

Kom je na het volgen van het eiwitdieet aan, dan is dit geen jojo-effect. Je stofwisseling heeft zich niet aangepast aan de verminderde calorieën en is niet langzamer gaan werken. Als je bent gestopt met het eiwitdieet en je komt weer aan, dan komt dat doordat je je oude eetpatroon weer opgepakt hebt en daar ben je ook van aangekomen. Je moet je leefstijl veranderen, gezonder eten, en meer bewegen!

Met wat kilo’s eraf dor het Proslank eiwitdieet, verbeter je je conditie. Dit merk je doordat je veel gemakkelijker een trap oploopt. Of misschien heb je straks minder last van knie- of rugklachten. Afvallen biedt ook voordeel op de lange termijn.

Eenvoudig in te passen

Eenvoudig in te passen in gezinssituatie, de groentes die het gezin eet mag je ook eten.

Je hebt energie nodig om alle lichaamsprocessen, zoals het kloppen van je hart, ademhalen en bewegen op gang te houden. Het ketoseproces speelt hierbij een positieve rol. De zogeheten “ketonen” die vrijkomen tijdens het Proslank eiwitdieet geven je meer energie. Je voelt je tijdens het eiwitdieet fitter en energieker.

Lange termijn voordelen

Je hebt energie nodig om alle lichaamsprocessen, zoals het kloppen van je hart, ademhalen en bewegen op gang te houden. Het ketoseproces speelt hierbij een positieve rol. De zogeheten “ketonen” die vrijkomen tijdens het eiwitdieet geven je meer energie. Je voelt je tijdens het eiwitdieet fitter en energieker.

Met wat kilo’s eraf door het Proslank eiwitdieet, verbeter je je conditie. Dit merk je doordat je veel gemakkelijker een trap oploopt of dat je misschien minder last van knie- of rugklachten. Kortom een gezond gewicht heeft op lange termijn veel voordelen.

marianne

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in