Prostaplast Review en Ervaringen

Veel mannen van zijn vroeg of laat aan de beurt en krijgen last van hun prostaat. Prostaplast Pleisters zijn een van de nieuwste oplossingen op dit gebeid. Deze pleisters, gebaseerd op de Chinese kruidengeneeskunde zouden eenvoudig en snel verlichting moeten bieden bij prostaatklachten. Wij waren benieuwd of het werkt en hebben het product dan ook getest.

Wat is Prostaplast?

Prostaplast is een middel dat helpt dat tegen allerlei ongemakken aan de mannelijke geslachtsorganen. Denk hierbij onder andere aan zaken als prostatitis (een prostaatontsteking), erectieproblemen, pijn bij het plassen en andere ongemakken. Prostaplast werkt door middel van een pleister met daarin zeven verschillende

Prostaplast verpakking
Prostaplast verpakking

plantenextracten

Met behulp van speciale nanotechnologie zijn de deeltjes van deze plantenextracten kleiner gemaakt zodat deze eenvoudig door de huid zijn op te nemen. De pleisters worden aangebracht in de buurt van de navel en werken ongeveer drie dagen. Prostaplast raadt voor het beste resultaat aan dat je een kuur vol maakt met 10-15 pleisters.

Prostaplast Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Prostaplast zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Prostaplast graag wil testen
 2. We sturen het product gratis naar je toe
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
 4. Je vult het evaluatieformulier in

Voor wie is Prostaplast geschikt?

Alle mannen kunnen Prostaplast gebruiken. Voor zover bekend leidt geen van de middelen tot allergische reacties. In principe zouden vrouwen de pleisters natuurlijk ook kunnen plakken, sommige klachten als pijn bij het plassen komen ook bij hen voor, maar daar is de pleister niet voor bedoeld.

Is Prostaplast effectief?

Prostaplast bevat verschillende producten die een ontstekingsremmende werking hebben. Borneol heeft een ontstekingsremmende werking (bron) terwijl kaneel ook nog preventief zou werken tegen kanker (bron).  Plantago Asiatica heeft een gunstige uitwerking op de urineweg (bron).

Aan werkzame ingrediënten dus geen gebrek. De belangrijkste vraag, en hier konden we zo geen antwoord op vinden, is of deze ingrediënten wel door de huid opgenomen worden. In de onderzoeken naar Plantago Asiatica werd de stof oraal toegediend. In het onderzoek naar borneol was er sprake van een injectie.

Proefpersonen

Gelukkig konden ze het product op een andere manier aan een goede test onderwerpen, en dat was met proefpersonen. Acht gezonde mannen in de leeftijd van 42 tot en met 56 plakten gedurende anderhalve maand per persoon vijftien pleisters. Alle mannen hadden in meer of mindere mate last van klachten met de prostaat of andere mannelijke geslachtsorganen.

Prostaplast prostaat
Prostaplast prostaat

De mannen in de test ervoeren lichte verbeteringen in hun klachten. De oudste man in het onderzoek merkte een verbetering in zijn libido. Een proefpersoon van 48 vermeldde dat hij minder last had van pijn tijdens het plassen. In alle gevallen was de invloed van de pleister vrij gering. Een proefpersoon van 52 die een lichte vorm van prostatitis heeft merkte verbetering, maar de klachten waren niet weg.

Placebo

Helaas voldeed onze test niet aan de wetenschappelijke inzichten aangaande de testen. Als we sommige mannen een placebopleister hadden gegeven, hadden we kunnen uitsluiten of de pleister werkt of niet. In dit geval kunnen we dat niet, en zou het dus kunnen dat de pleister helemaal niet werkt. Dit zou dan te maken hebben met het feit dat de plantenextracten niet door de huid kunnen worden opgenomen.

Golden Naturals Prostaat+

De opvolger, en een verbeterde versie van Prostaplast heet Golden Naturals Prostaat+

De capsules helpen onder andere om goed te blijven plassen en is celbeschermend en bevatten doeltreffende ingrediënten zoals Urticae, radix en serenoa repens en zijn rijk aan Zink en Seleen.

Ingredienten

 • Brandnetel (Urticae radix) wortel extract 10:1 300 mg. prostaplast Prostaplast Review en Ervaringen Golden naturals prostaat
 • Zaagpalm (Serenoa repens) 80 mg.
 • Pompoenzaad ( Cucurbita pepo) 80 mg.
 • Gereduceerd L-Glutathion 30 mg.
 • Groene Thee (Camellia sinensis) extract 20 mg.
 • Druivenpit (Vitis vinifera) 20 mg.
 • 95% Proanthocyaniden (met OPC) 19 mg.
 • Lycopeen 5% 10 mg.
 • Geelwortel (Curcuma Longa) 10 mg.
 • Methyl Sulfonyl Methaan (MSM) 10 mg.
 • Zink (zinkcitraat) 10 mg. 100
 • Vitamine E (D-alfa-tocoferylwaterstofsuccinaat) 3 mg. 25
 • Seleen (natriumselenaat) 55 ug. 100
 • Vitamine B6 (pyridxinehydrochloride) 1,4 mg. 100

# Op basis van verordening 432/2012/EG

Overige ingredienten: capsule: plantaardig HPMC, mineralen, vitaminen, gereduceerd L-Glutathion, lycopeen 5%, Methyl Sulfonyl Methaan (MSM).

Prostaplast pleisters
Prostaplast pleisters

Wat kost Prostaplast?

Je kunt een verpakking kopen voor €39. Meerdere verpakkingen kopen is goedkoper; als je vijf verpakkingen koopt betaal je maar €18 per pakje. Bestellen kan uitsluitend online.

Voordelen

Het belangrijkste voordeel aan de pleister is dat je deze vrij discreet op kunt plakken. Uiteraard is de pleister zichtbaar als je gaat zwemmen, maar in de sportschool ziet niemand hem zitten.

Nadelen

Het kan pijnlijk zijn om de pleister te verwijderen als deze geplakt is op een plek waar je lichaamsbeharing hebt zitten.

Conclusie

Helaas kunnen we geen eensluidend oordeel geven over dit product. Het product lijkt te helpen, maar dit zou kunnen berusten op het placebo-effect. We zijn daarom extra benieuwd naar jouw ervaringen met Prostaplast.

prostaplast Prostaplast Review en Ervaringen Drs miriam amstel

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringAsami Haargroeiformule Review
Eenvoudig AfvallenWat zijn de Symptomen van Suikerziekte?
prostaplastHelaas kunnen we geen eensluidend oordeel geven over dit product. Het product lijkt te helpen, maar dit zou kunnen berusten op het placebo-effect. We zijn daarom extra benieuwd naar jouw ervaringen met Prostaplast.

5 Reacties

 1. Ik heb al sinds 2017 een prostaatvergroting en kan daardoor niet op een normale manier plassen. Ik gebruik catheters om te plassen. Mijn libido is wat afgezwakt maar heb goede momenten. Ik zou dit graag willen proberen. Ik ben 55 jaar.
  Gr Eddy

 2. Ik heb prostaplast al eerder gebruikt voor erectie problemen was er tevreden over en kreeg er goede erectie mee en daarom wil ik ze weer bestellen mar kan niet meer op de site van hun hoop dat u mij er mee kan helpen

 3. wel ik heb het de 20 dagen gebruikl maar helaas geen verbetering U beweerdw als het niet werkt geld terugdus wacht ik maar even af tot het geld er is. gaat wel om 39.00euro—-en niets verbeterd.

  Vraag heb U Iets wat werkelijk profijt van krijg.

 4. ik moet toegeven na 4 weken te gebruiken, beginnen mijn erecties weer langer duren, heb ik veel minder tot geen pijn meer bij het plassen, en de pijn in mijn lies is bijna verdwenen, ik voel het nog een klein beetje bij erecties, maar ik ben ook bezig elke dag met macca poeder, kruidnagel, look, chia zaad, selderij zaad, suplirine, guarana, en 98% pure cacao, en daar maak ik een shake van, ik gebruikte dit al maanden lang voor ik prostaplast begon te gebruiken, ik had nog ochtend erecties, van bijna direkt gedaan, tot meschien 5-10 minuten lang, vorige week had ik een erectie die tot 1uur heeft geduurd, dat kan ik in een zeer lange tijd niet meer zeggen, ik heb ook de reviews gelezen op de site van prostaplast zelf, en daar zag ik reakties die al zelfs na 1 dag weer erecties kregen, of een grote verbetering ervan, bij mij is dat eigenlijk pas na 3 weken gebruik, wel echt verbetering te voelen, de eerste twee weken dacht ik gewoon dat het weer om kwakzalverij ging, ma nu begint dit toch te verbeteren, 10 maanden geleden als ik een erectie pil nam, zelf toen waren mijn erecties niet meer zoals het ooit was met de erectie pil, maar had ook enorm veel pijn bij de erectie dat mijn libido ook niet echt mee wou,ik voelde pijn van diep onder mijn teelbal tot aan de blaas, nu nog een klein beetje aan de linkerkant van de penis, en ook bijna geen hinder meer van erge pijn bij de erectie,heb het laten onderzoeken met een echografie, daar was alles ok op de scan, mijn vriendin dacht dat het aan haar lag, maar ik gaf meteen toe dat het puur aan mij lag, van uren genieten jaren geleden, tot, meschien twee tot drie minuten forceren met een pijnlijke erectie, en het nog zelf moeten afwerken om met een slappe penis klaar te komen, en vele keren echt moeilijk klaar komen, nu is het weer een plezier geworden, het gevoel in de eikel word ook weer gevoeliger wat ik voordien lang niet meer had, ook bij het plassen, maar nu voel ik het ook weer tot aan de eikel dat ik aan het plassen ben, dat is de ervaring die ik nu mee maak met 4 weken prostaplast gebruik,voor deze review heb ik een erectie van ongeveer 40 minuten gehad, was mijn vriendin enorm blij mee, en ze zei het zelf dat mijn penis veel harder aanvoelde, en zelfs na de zaadlozing bleef mijn erectie nog 15 minuten duren, ik hoop dat deze review van mijn persoonlijke ervaring nuttig is, voor u en meschien anderen ook, conclusie, het werkt, maar het is geen wondermiddel die na 1 dag echt iets veranderde bij mij, het heeft wel degelijk zijn tijd van 3 weken gebruik nodig zoals ze bij prostaplast voorgeschreven hebben,

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in