Proteine Dieet Erica Terpstra Uitzending Gemist

Erica Terpstra was woensdagavond te gast bij Mathijs van Nieuwkerk in het programma De Wereld Draait Proteine Dieet Erica Terpstra Uitzending Gemist Terpstra voor na dieet xDoor. Enthousiast als altijd vertelde Erica over de manier waarop zij ruim 40 kilo is afgevallen. Sporten en een Proteinedieet is het haar geheim. Nu de oud zwemster haar streefgewicht heeft bereikt is op gewicht blijven een must. Hoe doet Erica dat? ,,Ik eet drie keer per dag, en tussendoor wat fruit. Ik ben erg druk en moet vaak naar recepties. Dat is lastig. Dus zorg ik dat ik een handjevol radijsjes bij me heb. Nee, da’s niet zo gezellig. Maar het went écht.’’ Heb je de uitzending gemist? dan kun je hem hier alsnog bekijken.

Bestel het boek over het dieet-succes van Erica Terpstra bij bol.com

Afvallen met het eiwitdieet
Afvallen met het eiwitdieet
Jose van Amstel-Reurekas

Help, ik val af!
Help, ik val af!
Erica Terpstra

Slank met dokter Frank
Slank met dokter Frank
Berkum, F. van

Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

bron filmpjes: youtube, vara, sbs

6 Reacties

 1. 7,50 per dag mischien dat mensen niet weten dat dat veel is voor sommige per dag!!!! ik heb geen 7,50 per dag en heb ook nog een kind ik max 5 euro altijd dat makkelijke geklets van mensen ja dan koop je ff zo en dan doe je ff zus kijk eens goed om je heen hoeveel mensen armoede hebben hier.

 2. Hallo Geertje,
  Het is helemaal niet nodig om elke dag naar de sportschool te gaan. Elke dag een half tot heel uur in een goed tempo wandelen geeft ook al heel veel resultaat. De persoonlijke coach is ook je dietiste die, als je een goede hebt gedeeltelijk vergoed wordt door je zorgverzekeraar. Ook kun je lid worden (gratis’ van Valtaf .nl waar mensen elkaar stimuleren, ook met het Prodimed dieet, die kun je ook als je persoonlijke coachen zien.

  Daarbij als je kijkt van de duurste naar de minst dure fase, dan kost het dieèt gemiddeld 7,50 per dag. net zoveel als het Nibud rekent voor maaltijden per dag. Dan moet je wel je groenten er nog bij rekenen. En ja de eerste fase is duur, maar het wordt per fase goedkoper, tot 0 euro in fase 5. Dan heb je een normaal gezond en evenwichtig voedingspatroon opgebouwd. Dus ik vind het een beetje kort door de bocht wat je hierboven zegt.

 3. gemakkelijk toch om het zo te doen..dieet..persenel coach..elke dag sportschool,,wie zal dat betalen,,alleen een zeer selecte groep ,voor de gewone doorsnee burgers zijn dit toch onbereikbare doelen,,maar ja,,wij zijn geen B,Ners..met een vette bankrekening en ook wij worden niet gesponsort door een zorgverzekeraar.

 4. Hallo Manon,

  Wees in hemelsnaam voorzichtig met het op eigen houtje volgen van een proteïne dieet. Niet iedereen kan en mag het doen. Het is niet voor niets een medisch begeleid dieet, en best kans dat de goedkopere vormen veel mindere kwaliteit aan proteïne hebben.
  Denk er eens over na en zoek een diétiste waarvan je de consulten vergoed kunt krijgen.
  Sterkte!
  Moira

 5. Man, man… wat een fantástisch mens ben je toch!!!

  Gelukkig ben je niet veranderd en nog even heerlijk gevat, humoristisch als anders!!!

  Ik ben al jaren fan van Erica… gewoon om wie ze is!

 6. Bedankt! Ik had de uitzending gemist en heb hem op deze site alsnog bekeken. Vandaag hoorde ik het van mijn collega’s. Vanaf morgen ligt het boek in de boekhandel, het lijkt me wel wat! Ik begreep dat Erica Prodimed heeft gebruikt. Ik ben wel van plan om een proteine / eiwit dieet te gaan volgen maar geen prodimed. Het kan op eigen initiatief net zo goed, en goedkoper! Wie gaat er nog meer een proteine dieet volgen?

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in