Proteïne Dieet Pakket

Als je aan een proteïne dieet wilt beginnen, dan koop je het liefst een proteïne dieet pakket. Op deze manier heb je in een keer voor langere tijd een voorraad van dit effectieve dieet. Alleen, welk proteïne dieet moet je nu kopen? En wat is een proteïne dieet eigenlijk?

Wat is een proteïne dieet?

Tijdens een proteïne of eiwit dieet voer je twee grote aanpassingen door aan je dieet. Als eerste neem je minder calorieën in dan je verbrandt. Dit is natuurlijk de essentie van ieder dieet. Doordat je minder calorieën eet, gaat je lichaam op zoek naar andere vormen van energie.

Het liefst wil je natuurlijk dat je lichaam overgaat tot het verbranden van vet. Je spiermassa wil je zoveel mogelijk intact houden. Gelukkig kun je hier op een simpele manier voor zorgen: door veel eiwitten te eten. Mensen die veel eiwitten eten tijdens hun dieet behouden meer spiermassa dan mensen die dit niet doen (bron).

timfit pakketten
timfit pakketten

Hoe eet je meer eiwitten?

Er zijn grofweg twee manieren om ervoor te zorgen dat je meer eiwitten binnen krijgt. Je kunt ervoor kiezen om je dieet aan te passen. Je eet dan veel eiwitrijke maaltijden. Vaak is het moeilijk om zo’n dieet vol te houden. Aan de ene kant kost het veel tijd om de verschillende recepten klaar te maken. Aan de andere kant saboteer je jezelf vaak, bijvoorbeeld doordat je grotere porties neemt dan voorgeschreven.

Een simpele manier om meer eiwitten binnen te krijgen is met een dieet op basis van maaltijdvervangers. In plaats van normale maaltijden eet je dan maaltijdshakes of repen. Voordeel aan deze vorm van dieet is dat het relatief makkelijk is om de maaltijden klaar te maken. Tijdens het dieet kun je experimenteren met eiwitrijke recepten. Een ander groot voordeel aan dit dieet is dat je meer verschillende soorten eiwitten binnen krijgt. Dit is vooral belangrijk als je kritisch bent qua smaak (bron).

Waaraan voldoet een goede maaltijdvervanger?

Helaas zijn niet alle dieetproducten op basis van maaltijdvervangers even goed van kwaliteit. Let daarom op de volgende punten als je het etiket bekijkt.

  • Hoeveel gram eiwitten bevat een maaltijd?
  • Hoeveel koolhydraten zitten erin? Wat voor koolhydraten zijn dit? Zitten er suikers in?
  • Zitten er extra vitaminen en mineralen in? Omdat je minder regulier voedsel eet is de kans op tekorten wat groter.
  • Zitten er voedingsvezels in? Ook hier krijg je eenvoudig een tekort van.

Wat vind je in een proteïne dieet pakket?

In een proteïne dieet pakket vind je op z’n minst een grote hoeveelheid verpakkingen van een maaltijdvervanger. Vaak heb je de keuze uit meerdere smaken, zodat je lekker kunt variëren tussen de maaltijden. Extra’s die je soms in proteïne dieet pakketten vindt zijn shakebekers, achtergrondinformatie of een extra supplement of afslankproduct.

Proteïne dieet pakket kopen

Ben je ervan overtuigd dat je een proteïne dieet pakket wilt kopen? Kies dan een proteïne dieet pakket met een product van kwaliteit. Timfit is een proteïne dieetproduct dat aan alle belangrijke criteria voldoet.

Timfit heeft een hoog gehalte aan eiwitten. Tegelijkertijd zitten er weinig koolhydraten in het product. Je hoeft je verder geen zorgen te maken over tekorten, want er zitten maar liefst 23 verschillende vitaminen en mineralen in de maaltijdvervangers van Timfit. De voedingsvezels zorgen voor een voldaan gevoel, waardoor je niet zo snel naar zoetigheid grijpt.

Maar dat is het niet enige, Timfit bevat ook nog een aantal extra ingrediënten die het afslanken verder bevorderen. Een van de ingrediënten die je helpt is chroompicolinaat. Deze stof geeft een sterker verzadigd gevoel en is in verband gebracht met gewichtsverlies (bron).

Uiteraard kun je ook een proteïne dieet pakket kopen van Timfit. Wil je meer weten over Timfit, lees dan onze review.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in