Protislank Eiwitdieet Recepten

Tijdelijk ontvang je extra korting en worden geen verzendkosten berekend. Klik op de actiecode en activeer jouw protislank kortingscode.

Protislank Kortingscode 2522 
Protislank Gratis Verzenden ZENDGRATIS 

Mede door de het dieet succes van onder andere Erica Terpstra, Annemarie Joritsma en dr. Frank is een proteine of eiwitdieet erg populair geworden. Het onderstaande mailtje ontving ik vandaag van Afnes. Ze verteld hoe ze in een half jaar 20 kilo is afgevallen dankzij het Protislank Proteïnedieet.

Timfit korting banner

De Ervaring met ProtiSlank van Agnes

Ik zal me even voorstellen. Ik heet Agnes, 31 jaar en moeder van 2 kinderen. Op dit moment weeg ik 62 kilo, maar dit is wel eens anders geweest!

8 jaar geleden ben ik begonnen met diëten en woog toen 82 kilo! Ik was bevallen van ons tweede kindje en ben toen de nodige kilo’s aangekomen . Ik besloot om ‘gezonder’ te gaan eten. Dit had wel wat resultaat, maar u raadt het al, het bekende jojo-effect trad continu op. Was ik weken goed bezig, zette ik mijn dieet even een weekend aan de kant, en ja hoor weer een paar kilo erbij. Dit gebeurde elke keer weer, echt om hopeloos van te worden, en wat gebeurt er dan; Je geeft het op. Je krijgt het gevoel dat alles wat je hebt moeten missen om af te vallen, allemaal voor niets is geweest.

Ketose

Maar dan komt de zomer er weer aan, en ja… dan wil je toch wel heel erg graag van de kilo’s af. 3 jaar geleden kwam ik terecht bij de website van Protislank. Daar las ik het verhaal over de Ketose fase waarin je lichaam terecht komt als je het Dieet volgt, een zeer belangrijk deel van het afvallen waar overtollige vet wordt aangesproken omdat er een tekort aan koolhydraten ontstaat. Niet je spiermassa, dit is dus waar de meeste diëten in falen. Ik heb me daar in verdiept en alles wat er stond sprak mij heel erg aan! KETONEN worden aangemaakt die ons lichaam van de nodige energie voorzien. Geen honger gevoel, je fit blijven voelen, want wat wordt je soms mega flauw van sommige dieeten…en geen hongergevoel. De Proteine Eiwit producten geven een vol gevoel!

timfit ervaringen recensie

De Proteine eiwitten producten zorgen ervoor dat je spiermassa behouden blijft. De 4 fases zorgen ervoor dat je een gezondere eetgewoonte er aan over houdt en het dieet langzaam afbouwt, dit gaat het jojo-effect tegen. Ook dit vind je bij de meeste diëten niet terug. Het afbouwen van een Dieet is dus achteraf heel erg belangrijk om het jojo-effect tegen te gaan. Ik ben gestart en ben in een half jaar 20 kilo kwijt geraakt. Ik zat gewoon weer op het oude gewicht van voor de zwangerschap. En het voordeel van dit dieet is, doordat je de spiermassa behoud, blijf je goed in je vel zitten, alles is nog net zo strak als voor de bevalling, geen hangbuikje……En nog belangrijker geen jojo-effect. Doordat ik zo blij was met dit dieet, vond ik het erg jammer toen ik zag dat er via de site niet meer besteld kon worden. Ik ben toen zelf de boeken ingedoken, en heb de nodige ervaringen opgedaan, heb toen contact opgenomen met Protislank. Ik heb nu een groothandel gevonden die 10 jaar lang al onderzoek heeft gedaan naar Proteine Eiwit producten en een geheel nieuwe lijn heeft, met gevolg dat wij nu de eerst in Nederland zijn met de beste Smaak/Kwaliteit/prijs.

Smaak

U zult het zelf ondervinden als u start met dit dieet. De smaak van de Producten zijn perfect. Het aanmaken met water is geen probleem, deze producten smaken zo lekker, niet waterig of naar meel. U kent het wel van die vieze waterige shakes…. En de prijs is al zeker niet verkeerd. Ondervind het zelf en ga op zoek naar alle informatie op mijn website. Kijk of het u net zo aanspreekt als mij toen. De klanten die we nu hebben zijn zeer tevreden en zijn ook ontzettend blij met onze nieuwe smaken. Die nog nergens anders te verkrijgen zijn!

Gezonde Groeten,

sanne

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelKikker Spat wordt kampioen!
Volgend artikelSOS Dieet
protislankProtislank zorgt er, net als alle eiwitrijke dieten voor dat je spiermassa behouden blijft en het hongergevoel onderdrukt wordt. De 4 fases zorgen ervoor dat je een gezondere eetgewoonte er aan over houdt en het dieet langzaam afbouwt, dit gaat het jojo-effect tegen. Hou er rekening mee dat het afbouwen van het dieet essentieel is. Hiermee voorkom je het bekende jojo-effect.

9 Reacties

 1. Ik heb in het verleden eens het South Beach dieet gedaan met goede resultaten.
  Helaas toch weer verslaafd geraakt aan chocolade en alle kilo’s weer eraan gegeten… :(
  Ik was een beetje huiverig om op alleen wat shakes en repen te moeten leven, maar ben toch maar met Protislank begonnen. Voordeel leek me dat ik niet steeds hoef te bedenken wat en hoeveel ik mag eten.
  Ik ben nu bezig aan dag 13 en al 6 kg kwijt! Dat gaat veel beter dan ik verwacht had!
  Ook de producten vallen erg mee. Ik heb een startpakket voor 4 weken besteld, en het meeste daarvan is erg smakelijk. Een paar dingetjes vind ik echt niet lekker, maar dan kies ik gewoon iets anders. Vooral de repen zijn erg lekker. Geeft me een beetje het idee van snoepen :)
  Af en toe heb ik toch een beetje een hongergevoel, maar dan neem ik wat worteltjes of een tomaat en houd ik het wel uit tot het volgende eetmoment.
  Nog een paar weken volhouden en dan naar fase 2.

 2. De grote potten shakes van protislank bestaan voor een groot gedeelte uit dextrose en fructose, dat is een ander woord voor suikers. Het hele idee van een eiwitdieet is geen koolhydraten en suikers, zodat extreme schommelingen in je suikerspiegel tegen worden gegaan. Dat kun je met deze producten niet bereiken. Natuurlijk val je wel af, maar dat is alleen omdat je maar 100 calorieën per shake binnen krijgt. Ik heb de shakes gekocht omdat ik graag met een eiwitdieet wilde starten, maar ben teleurgesteld in het product. Misschien zijn de andere producten van Protislank wel zonder dextrose en fructose, dat weet ik niet. De reactie van protislank was dat deze suikers geen negatieve invloed hebben op het dieet, terwijl op de site staat dat je van het eten van een druif al uit ketose kunt raken… Beetje tegenstrijdig!

 3. Twee jaar geleden ben ik ruim 20 kilo afgevallen met Protislank. En het ook een jaar lang volgehouden omdat zo te houden. Ben zelfs begonnen met rennen. Helaas toch terug gevallen in het oude patroon en zit er nu weer 7 kilo aan. Vorige week echter het punt gehad dat het genoeg was dus vandaag stevig aan de slag gegaan om toch die kilo’s er weer af te krijgen. Dankzij Protislank (want novashops was een aanslag op mijn budget)

  Het is wel zwaarder lijkt wel maar goed wie mooi wil zijn … hahaha

  Ik vond het de eerste keer geweldig gaan. Ben ook nog steeds heel positief over protislank. In mijn omgeving zijn ook gelijk anderen aan de slag gegaan met hetzelfde resultaat. Dus zeker de moeite waard als je daarna ook maar blijft opletten. Veel succes!

  kortingscode1

 4. voor de eerst keer begonnen in 2009
  ben toen in 7 maanden tijd 30 kilo afgevallen van 80 naar 52 kilo
  nu doe ik het voor de 7de keer en met een gewicht van 67 kilo en wil er 10 kilo eraf
  begindatum is 6 jan 2014 er is dus nog steeds ongeveer 20 kilo af!!!!!
  gr wen

 5. Ik ben gestart op 1 september en ben na 1 maand 4 kg verloren, ik voel me fit en heb geen hongergevoel. Ik vind vooral de pasta en de soepen lekker ! Ik heb in het verleden reeds verschillende dieeten gevolgd, maar bij dit proteine dieet lijkt mijn figuur veel meer in proportie !
  Vooral mijn buikvet is verdwenen.
  Bovendien bruis ik van energie… Ik heb wel mijn dieet heel korrekt gevolgd !
  De service bij Protislank is ongelooflijk goed !

 6. Ik vind de soep, kip met noodles vooral, erg lekker juist!
  Ook van de warme maaltijden geniet ik, ik hou van pasta en doe er dan lekker wokgroente bij. Sperziebonen met vegetarisch gehakt eet ik ook graag. Ik ben met dieet al 11 kilo kwijt in 5,5 week! Dit is het eerste dieet wat ik vol hou, omdat het niet als dieet voelt. Er is zoveel keus met de producten. Ik kan dit iedereen van harte aanbevelen! Het hongergevoel is echt weg en voel me fitter!

 7. Ben dankzij Protislank ruim 12 kilo afgevallen in iets meer dan een maand (september)

  Kan zeggen dat ik zeer tevreden over de smaak/kwaliteit van de producten en de online begeleiding / snelheid leveringen

  Al met al een aanrader dus!
  Ilona

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in