Provinas Patches Review en Ervaringen

Veel mensen krijgen op een moment in hun leven wel te maken met problemen met de bloedsomloop. Dit kan zich uiten in de vorm van spataders, maar ook in ernstigere kwalen, zoals problemen aan het hart. De pleisters van Provinas Patches beloven een oplossing voor dit probleem te zijn.

Wat zijn Provinas Patches?

Provinas Patches zijn pleisters met plantenextracten die je op je lichaam plakt. De verschillende plantenextracten verbeteren volgens de fabrikant de bloedsomloop. In een verpakking zitten 15 pleisters. Deze kun je op een onopvallende plaats op je huid aanbrengen en één of twee dagen laten zitten.

Uitvinder van Provinas Patches is professor Arnold Scheffers, een microbioloog. Een zoektocht naar de beste man levert geen enkel resultaat op. De kans is dus groot dat deze professor niet echt bestaat en dat dit product dus ook niet noodzakelijkerwijs door een wetenschapper is ontwikkeld.

Testpersonen Gezocht

Nog 32 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
 • We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
 • Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 • Je vult het evaluatieformulier in.

Voor wie is Provinas Patches geschikt?

Sommige mensen ontwikkelen een allergische reactie tegen de lijm in een pleister. Als je hiermee bekend bent, moet je voorzichtig zijn met Provinas Patches. Als je de pleister op een opvallende plaats plakt, kun je ervoor kiezen om de allergische reactie voor lief te nemen.

Is Provinas Patches effectief?

Bij een product als Provinas Patches moet je twee dingen onderzoeken. Als eerste moet je onderzoeken of een plantenextract inderdaad helpt om de bloedsomloop te verbeteren. Minstens zo belangrijk is of de werkzame stof door de huid kan worden opgenomen.

Een van de ingrediënten in Provinas Patches is groene thee. Deze stof vind je ook in veel huidverzorgingsproducten, maar komt dan alleen in de opperhuid terecht en dus niet in de bloedbaan (bron).

Een ander bestand deel is de wilde roos. Er is een grote studie gedaan waaruit bleek dat een plantenextract zeer positieve effecten had op de bloedsomloop. In deze studie dronken de deelnemers echter dagelijks een drank met 40 gram wilde roosextract (bron).

Een derde ingrediënt dat we hebben bekeken is artisjokextract. Ook dit ingrediënt is waarschijnlijk wel effectief tegen hart- en vaatziekten, maar onduidelijk is of de werkzame stof, luteoline, ook opgenomen kan worden door de huid (bron).

Al met al zijn er te veel onzekerheden om te kunnen concluderen dat Provinas Patches werken. Een supplement met dezelfde ingrediënten zou mogelijk wel een goed product zijn.

Provinas Patches - ervaringen
Provinas Patches – ervaringen

Wat kosten Provinas Patches?

Je bestelt een verpakking met 15 pleisters voor €57 euro.

Voordelen

Een pleister is erg makkelijk in het gebruik. Je kunt deze bovendien op een onopvallende plek aanbrengen, zodat niemand deze ziet.

Nadelen

Het kopen van Provinas Patches is een gok. Je weet simpelweg niet of het product werkt. Het kan zijn dat sommige werkzame stoffen toch door de huid worden opgenomen.

Conclusie

De ingrediënten van Provinas Patches lijken stuk voor stuk te werken, maar alleen als je ze inneemt. Een Provinas capsule zouden wij ongetwijfeld aanraden, maar er is te weinig bewijs dat deze pleisters ook helpen om de gezondheid van je bloedvaten te verbeteren. Los daarvan bedient de fabrikant van Provinas Patches zich van dubieuze praktijken door een nepprofessor te gebruiken voor de marketing.

Gezonde Groet,

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelCBSlim 300 Reviews en Ervaringen
Volgend artikelStart Detox 5600
provinas-patchesDe ingrediënten van Provinas Patches lijken stuk voor stuk te werken, maar alleen als je ze inneemt. Een Provinas capsule zouden wij ongetwijfeld aanraden, maar er is te weinig bewijs dat deze pleisters ook helpen om de gezondheid van je bloedvaten te verbeteren. Los daarvan bedient de fabrikant van Provinas Patches zich van dubieuze praktijken door een nepprofessor te gebruiken voor de marketing.

8 Reacties

 1. ik ben 63 jaar ik heb neuropathie en slechte doorbloeding in mijn benen en ik zag dit voorbij komen en dacht misschien helpt het wel.
  Maar we leven in een wereld wat je regelmatig wordt geflest vandaar mijn reactie

 2. 73 jaar bloedcirculatie in de benen niet goed doe 1,5 jaar trouw looptraining na etalage benen, heb loop afstand verbeterd van 300 meter naar 3 km, ik blijf echter pijn in mijn benen houden, zou het product wel willen testen voor onderzoek.

 3. IK heb 50 kilo overgewicht heb al van alles geprobeerd heb ook limfe en lipodeem dus mijn door stroming is niet best wil het graag eens proberen

 4. Overweegde in eerste instantie de provina patches te proberen. Heb ongeveer 20 kg overgewicht, kom er moeilijk vanaf. Coronaperiode, veel computeren, allemaal zaken, die niet echt meewerken. In de Add werd ook gewag gemaakt van een alertere levenswijze en minder blokkades voor een actievere levensstijl. Daar richt ik mij dan ook op. Zeer intensief gaan sporten en gewichtsafname secundair.

 5. hallo

  ik zou er wel belang bij hebben
  dit product te testen.
  vanwege een niet optimale bloedsomloop
  maar zie het idd ook gewoon als een gok
  vandaar dat ik mee wil doen en ook hierna me kandidaat wil stellen als iemand die een betrouwbare referentie is

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in