Wat is Provital?

De volledige naam van dit product is Provital Pharma. Het is een voedingssupplement dat gewichtsafname stimuleert. Provital heeft als actieve stof pure Acai bes extracten. Deze stof is verwerkt in een geconcentreerde capsule. Acai bessen zijn 1 van de populairste superfoods van het moment. Grotendeels vanwege de hoge concentratie aan antioxidanten en vele andere gezondheidsvoordelen. Dit maakt dat Acai al jaren in afslankmiddelen en voedingssupplementen wordt verwerkt. In Provital zit er 1000 mg Acai berry extract in elke capsule verwerkt. In deze review kun je lezen hier Provital Afslankpillen werken.

Ervaring met Provital

Heb je ervaring met Provital of ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen? Maak dan gebruik van het reactieformulier onderaan deze pagina. Alle reacties worden gepubliceerd, zowel positief als kritisch (negatief). We zijn benieuwd naar ervaringen met het product, en naar het bestelproces en de aftersales van het bedrijf dat Provital levert. Commerciële reacties zijn ongewenst en worden verwijderd.

Proviatal Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Provital zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Provital graag wil testen
 2. We sturen het product gratis naar je toe
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
 4. Je vult het evaluatieformulier in

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Waarom Acai bessen?

Acai bessen zijn de eerste superfoods geweest dankzij de vele gezondheidsvoordelen. Het is rijk aan de vitamines A, B1, C, D en E. Daarnaast bevat het de mineralen ijzer en calcium en veel eiwitten. Ook zijn Acai bessen rijk aan antioxidanten en omega’s 3, 6 en 9. Hierdoor kunnen Acai bessen vrije radicalen neutraliseren, huidveroudering tegengaan en ontstekingen remmen.

Voor wie is Provital geschikt?

Provital Pharma is geschikt voor een ieder. Zowel mannen als vrouwen kunnen gebruik maken van dit product. De actieve ingrediënten zijn veilig en natuurlijk, dit maakt het geschikt voor een ieder die op een gezonde manier wilt afvallen.

Is Provital effectief?

Wat Provital Pharma zo effectief maakt is de hoge concentratie aan Acai bes extract in de capsules. Deze stof zorgt voor meer energie en een snelle stofwisseling. Eveneens bevat het vezels die je snel een verzadigt gevoel geven. Acai bessen stimuleren de opbouw van spieren en hoe meer spierweefsel je hebt, des te meer vetten je kunt verbranden. Je lichaam heeft immers meer energie nodig om spieren te onderhouden. Dit houdt de verbranding hoog.

In elke capsule van Provital zit er een hoge concentratie van de Acai bessen. Deze concentratie is hoger dan wat je uit normale voeding kunt halen. Met zo een supplement kan je sneller en eenvoudiger genieten van de voordelen van Acai. Het is dus niet nodig om vele liters Acai bessensap te drinken.

Wat kost Provital?

Probeer het gratis uit. Je betaalt slechts de verpakkings- en verzendkosten. Let op: als je het product na de proefperiode niet retourneert maar besluit te houden, dan betaal je het volledige aankoopbedrag + verzendkosten. 

Voordelen

Doordat Provital Pharma een hoge concentratie Acai bevat heeft dit voedingssupplement veel gezondheidsvoordelen. Enkele hiervan zijn:

 • Het geeft je meer energie tijdens het afvallen.
 • Je voelt je sneller verzadigt waardoor je minder eet.
 • Het versnelt je stofwisseling.
 • Het stimuleert de opbouw van spieren dit maakt het een goede toevoeging aan het dieet van een sporter.
 • Het reinigt je lichaam.
 • Het versterkt je afweersysteem.
 • Het pakt slapeloosheid aan zodat je kunt genieten van een goede nachtrust.

Nadelen

Heb je liever verse Acai bessen dan kun je die als diepvries fruit kopen. In Nederland kun je ze niet vers bij de groenteboer halen. Acai groeit alleen in Zuid Amerika aan hele hoge bomen. Er zijn dranken van gemaakt en die vind je wel in de winkels, echter zijn die dranken erg prijzig. Provital is daarom een goed alternatief.

Conclusie

Provital is sinds kort ook beschikbaar in Nederland. Het wordt wereldwijd verkocht en kent al een zekere mate van bekendheid. Wil je hem zelf proberen? Neem dan een proefpakket. Die is gratis. Je betaalt slechts de verpakkings- en verzendkosten.

Wat is jouw ervaring met Provital? Gebruik het onderstaande reactieformulier of vul het facebook comment formulier in en deel jouw ervaring met dit product. Heb je vragen over het dit afslankproduct of het gebruik ervan? Ook dan kun je gebruik maken van de onderstaande formulieren.

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Gezonde Groet,

sanne

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelCapsivit Review
Volgend artikelGrapeFit Review
provitalProvital is sinds kort ook beschikbaar in Nederland. Het wordt wereldwijd verkocht en kent al een zekere mate van bekendheid.

4 Reacties

 1. Ik had 3 verpakkingen Provital gekocht, een was er gratis.
  De verpakkingen kloppen niet, ik kreeg 3 zakjes ipvan potjes..
  In middels ben ik anderhalve verpakking verder, ik ben maar dubbele dosis gaan slikken want ik ben nog GEEN enkele kilo afgevallen!!!

 2. Waardeloos.
  Ik ben een maand bezig. was 115 kg en U raadt het misschien al nog steeds 115 kg. Kan ze helaas niet retour zenden, omdat ik ze gebruikt heb.Dus de actie van niet goed geld terug gaat niet op. He bent natuurlijk de tabletten niet meer.Af te raden dus. Alleen interessant voor zakkenvullers.Reactie van de leverancier bij mijn klacht:”Elk lichaam is verschillend natuurlijk is het wel zo dat het aan uw eetpatroon zou kunnen liggen of dat u onvoldoende vocht per dag inneemt.
  Met vriendelijke groeten,
  Virginia
  Ik drink wel 2,5 liter water per dag en dan nog de koffie thee,etc. dus daar ligt het niet aan.Pas nu wordt er aangegeven dat er geen garantie wordt gegeven dat het product werkt. Het riekt naar…….Jammer

  • Ik heb dezelfde ervaring.
   Ik heb nu 2 van die doosjes van 60 stuks gebruikt en ben 1 kg aan gekomen ipv afgevallen. Het is geld klopperij denk ik want die geld terug garantie bestaat niet want ik heb die pillen gebruikt en zijn dus op.
   Jammer dat ik er zelf ben ingetrapt. maar ik waarschuw nu andere. hoop ik.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in