Home Dieet, Voeding, Gezondheid, Sport Provitalan Review en Ervaringen

Provitalan Review en Ervaringen

Menig man droomt van een gespierd lichaam, niet in de laatste plaats omdat veel vrouwen dit erg aantrekkelijk vinden. Provitalan is een voedingssupplement dat ervoor zorgt dat je sneller gespierd wordt. Wij namen de proef op de som en onderzochten de werking van Provitalan.

Provitalan Gratis Testen

Omdat ik graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Provitalan  ben ik op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Er zijn nog 34 plaatsen beschikbaar

  1. Geef middels een reactie aan waarom jij Provitalan graag wil testen;
  2. We sturen het product gratis naar je toe;
  3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
  4. Je vult het evaluatieformulier in.

Deze actie is exclusief voor LoveHealth

Wat is Provitalan?

Provitalan is een voedingssupplement op basis van aminozuren en creatine. Aminozuren zijn de bouwstenen voor eiwitten en deze zijn weer belangrijk bij het creëren van spiermassa. In dit middel vind je L-Tyrosine, L-arginine, L-carnitine en vertakte keten aminozuren (ook wel bekend onder de Engelstalige afkorting BCAA).

Creatine is een bekend voedingssupplement onder sporters. Creatine zorgt ervoor dat je spieren gehydrateert raken en dat er meer creatinefosfaat in het lichaam aanwezig is. Hierdoor kun je explosieve bewegingen (zoals bij krachttraining) langer volhouden en kun je meer arbeid verzetten tijdens een training.

Voor wie is Provitalan geschikt?

Provitalan is in principe geschikt voor iedereen. Er zitten geen aminozuren in die slecht verteerd kunnen worden door het lichaam, zoals fenylalanine. Wel is het zo dat duursporters niet zoveel baat hebben bij de creatine in het product (bron).

Provitalan Review en Ervaringen
Provitalan Review en Ervaringen

Hoe effectief is Provitalan?

Eiwitten zijn van groot belang bij het opbouwen van spieren. Er is veel wetenschappelijk bewijs dat de consumptie van eiwitten bijdraagt aan de groei van spiermassa. Hierbij is wel belangrijk dat je veel verschillende soorten eiwitten inneemt (bron). Het aminozuurprofiel van Provitalan is iets te klein voor een optimaal effect.

Het is algemeen bekend dat mensen die veel spieren willen kweken, zoals bodybuilders, veel eiwitten innemen. De aanbevelingen voor bodybuilders zijn ongeveer 2 gram eiwit per kilo lichaamsgewicht te eten (bron). Dankzij de lage dosering in dit supplement, kom je nog niet in de buurt. De vertakte keten aminozuren in Provitalan zorgen wel voor een kleine groei van de spiermassa (bron).

Creatine is een ingrediënt met een bewezen positieve uitwerking op het lichaam. Er is zelfs wetenschappelijk bewijs dat creatine bijdraagt aan de ontwikkeling van spiermassa (bron). Dit effect is vooral indirect; creatine zorgt ervoor dat je extra lang en hard kunt trainen (bron). In de meeste studies werd wel een hogere dosering van creatine gebruikt (ongeveer 0.1 gram per kilo lichaamsgewicht).

Je kunt dus enig resultaat verwachten als je Provitalan gebruikt, maar van zowel de creatine als de aminozuren is dosering te laag. Het is verder belangrijk om te weten dat supplementen als deze alleen effectief kunnen zijn in combinatie met stevige krachttraining. Het is niet zo dat je eenvoudig spiermassa kunt creëren door een supplement in te nemen.

Wat kost het?

Provitalan korting
Provitalan korting

Op de productpagina van Provitalan vind je nergens de prijs. Wij hebben het product besteld en je betaalt €49 voor een pot met 125 gram.

Voordelen

Als je maar een supplement in wilt nemen, dan is Provitalan een goede keuze door de combinatie van aminozuren en creatine.

Nadelen

Provitalan bevat niet alle aminozuren die nodig zijn voor de groei van de spiermassa. Leucine is een ander aminozuur dat bijdraagt aan de ontwikkeling van spiermassa. Los daarvan is de dagdosering te laag, maar dit hoeft geen probleem te zijn als je verder erg veel eiwitten eet.

Conclusie

Provitalan is in feite niets meer dan een dure combinatie van creatine en aminozuren. Als je je aan de aanbevolen doseringen houdt, dan heb je al snel meerdere potten per maand nodig. Deze aanbevolen dosering is zelfs nog aan de lage kant want, waardoor het effect beperkt is.

Het is bekend dat de combinatie van creatine en extra aminozuren ervoor zorgt dat je spiermassa sneller toeneemt. Met een combinatie van losse preparaten behaal je betere resultaten tegen een lagere prijs. Je hebt dan ook nog meer sturing over de verhouding tussen de creatine en de aminozuren.

Groeten,

Geen reacties

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987