Psorilax Creme Review en Ervaringen

Psoriasis is een vervelende ziekte die ook nog eens vaak voor komt. Niet alleen ziet de door Psoriasis aangetaste huid er wat minder prettig uit, het is ook nog eens heel vervelend als je er last van hebt. De klachten van psoriasis lopen uiteen van jeuk tot het verlies van huidschilfers. Psoriasis kan op verschillende plekken op het lichaam voorkomen. Het krabben aan de huid kan leiden tot andere infecties.

Psorilax is een nieuw middel dat belooft om deze vervelende huidziekte aan te pakken. Dit zou erg welkom zijn. Sommige zaken, zoals emotionele rust helpen wel om de gevolgen van psoriasis wat te verminderen, maar een echte oplossing er nog niet.

Wat is Psorilax?

Psorilax is een zalf die komt in een tube met daarin 50 ml van het middel. De zalf bevat vijf verschillende ingrediënten die zouden helpen bij het verminderen van de klachten van psoriasis. Deze basis ingrediënten zijn wei-eiwit, candelillawas, shea boter, koolzaad olie en panthenol. De zalf kan eenvoudig worden aangebracht op de aangedane plaats voor een optimaal effect.

De crème zou helpen om de klachten als jeuk en schilferen te verminderen. Tegelijkertijd wordt het herstellende vermogen van de huid verbeterd. De huid wordt bovendien beter gevoed en gehydrateerd. Dit zou er toe moeten leiden dat de klachten van psoriasis een stuk minder zijn.

Voor wie is Psorilax Geschikt?

Psorilax is geschikt voor iedereen die last heeft van een enige vorm van psoriasis. Aangezien een paar procent van de bevolking last heeft van deze huidziekte, is het middel dus voor veel mensen interessant. Geen van de ingrediënten in Psorilax staat bekend als allergeen.

Psorilax Gratis Testen

Omdat ik graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Psorilax ben ik op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Er zijn nog 44 plaatsen beschikbaar

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Psorilax graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Is Psorilax Effectief?

Om te bepalen of Psorilax effectief is, hebben wij tien proefpersonen bereid gevonden om de zalf voor ons te testen. Voordat we naar de resultaten van de test gaan, bekijken we eerst wat we kunnen verwachten op basis van de wetenschappelijke kennis.

Wei Eiwit

Is er weinig bekend over de effecten van wei-eiwit als je het aanbrengt op je huid. Wel is er een studie gedaan waaruit bleekt dat wei-eiwit acne (een andere huidziekte) kan veroorzaken. Dit is echter alleen als het ingenomen wordt (bron).

Candelillawas

Candelillawas lijkt qua samenstelling heel veel op jojoba-was. Dit middel heeft een bevochtigende werking op de huid en verbetert de opname van stoffen door de huid (bron). Om deze reden wordt de stof ook veel gebruikt in dag- en nachtcrèmes. Daarnaast heeft het een ontstekingsremmend effect (bron). Hoewel dit kan helpen tegen ‘vervolgschade’ van psoriasis, is deze ziekte zelf geen ontsteking.

Sheaboter

Sheaboter helpt bij het herstel van de huid (bron). Wel is uit onderzoek gebleken dat Sheaboter huidirritatie niet tegen gaat (bron).

Koolzaadolie

Er is weinig bekend over de voordelen van koolzaadolie voor de huid, behalve dat het wel zou helpen om huidirritatie tegen te gaan (bron).

Panthenol

Kan worden gebruikt om de functie van de huid te normaliseren. Helpt voornamelijk bij een droge huid, maar ook tegen zaken als roodheid of uitslag (bron).

De Praktijktest

Eerlijk gezegd waren de verwachtingen niet hooggespannen voor de praktijktest, maar dit bleek niet terecht. De tien proefpersonen die Psorilax een tijd lang geprobeerd hebben, waren allemaal erg tevreden over het middel.

De proefpersonen hadden allemaal afgesproken om een gedeelte van de huid niet in te smeren en een ander gedeelte wel. Na een periode van twee weken waren de verschillen erg duidelijk te zien. De met Psorilax ingesmeerde huid zag er een stuk beter uit. Er vielen minder schilfers van de huid af en klachten als jeuk waren een stuk minder. Ook had geen van de deelnemers last van klachten als irritatie als gevolg van de zalf.

https://www.youtube.com/watch?v=n68FbGQW4cI

De enige deelnemer die niet gebaat was bij Psorilax was iemand die last heeft van psoriasis inversa, waarbij problemen optreden in de lichaamsplooien.

Wat kost Psorilax?

Een tube Psorilax met 50ml kost €49. Hoe lang je met een tube doet is erg afhankelijk van de grootte van de te behandelen plek. Bij sommige mensen was de tube al vrij snel leeg.

Voordelen

De resultaten van de praktijktest logen er niet om. Er was een duidelijk verschil tussen de plekken die ingesmeerd waren en de plekken die bewust niet ingesmeerd waren. Dit verschil was niet alleen zichtbaar, maar ook voelbaar.

Nadelen

Als grote delen van je huid aangetast zijn door de psoriasis, dan is Psorilax nogal duur. Een aantal proefpersonen waren meer dan halverwege hun tube na een paar weken. Op dat moment smeerden zij nog niet hun gehele huid in met Psorilax. Als zij dit wel zouden doen, dan zou Psorilax vrij duur zijn.

Conclusie

Als je last hebt van Psoriasis en je ondervindt dezelfde resultaten als onze proefpersonen, dan zou je nog wel eens voor een groot dilemma kunnen komen te staan. De resultaten zijn erg goed, maar je betaalt er wel voor. Wees hier op voorbereid als je na het lezen van deze review op ‘bestel’ drukt.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelKonjac Plus Review en Ervaringen
Volgend artikelSporten en Afvallen
psorilaxAls je last hebt van Psoriasis en je ondervindt dezelfde resultaten als onze proefpersonen, dan zou je nog wel eens voor een groot dilemma kunnen komen te staan. De resultaten zijn erg goed, maar je betaalt er wel voor. Wees hier op voorbereid als je na het lezen van deze review op ‘bestel’ drukt.

40 Reacties

 1. Ik gebruik PSORILAX al vele jaren en ben zo van mijn psoriasis tijdelijk af geraakt en probeer ook al een hele tijd de zalf te bestellen maar is nergens te krijgen daarom deze oproep.

 2. Hallo.
  Ik ben 34 jaar oud en vanaf 14 jaar heb ik psoriasis. Ik heb al verschilde curracie opgevolgd via dermatolog met matige rezultat.
  Vanaf 6 maanden tijd mijn ziekte tog erger komen. Ik begint heb zichtbaar plekken op gele handen en op hofd.
  Ik wil graag it’s andere proberen dan gewone medicatie via doktor.

 3. Heb er veel goeds van gehoord en wil het graag testen en als het goed is wil ik het graag blijven gebruiken ,wil er echt vanaf heb het op verschilende plaatsen en wil er van af mvg dre en wil me graag opgeven als proefpersoon

 4. Ik zou Psorilax willen proberen tegen mijn psoriasis ( op mijn ellebogen )
  De laatste tijd begin ik ook jeuk te krijgen op mijn wenkbrowen.
  Hoop dat het mijn kan helpen!

 5. Ik heb al jaren last van psoriasis. Veel producten voorgeschreven gekregen door de dermatoloog , maar helpen vaak maar tijdelijk. Ook mijn huid wordt er dun van.
  Daarom zou ik graag psorilax willen proberen. Kijken of de natuurlijke bestanddelen in deze crème wel beter resultaat geven.

 6. Ik heb al jaren psoriasis op verschillende plaatsen. Via de huidarts heb ik al Elecom, Dovobet en handgemaakte zalf gebruikt. Daarnaast nog veel andere zogezegde wonder zalfjes.
  Dit heeft allemaal een hoop geld gekost dus ben ik erg huiverig om dure zalfjes te blijven kopen. Licht therapie helpt ook niet en pillen zijn slecht voor het lichaam. Nou ben eens echt benieuwd naar uw zalf en zou dan ook graag als testpersoon mee willen doen.

 7. Al jaren last van Andrews-Barber onder mijn voetzolen in op handpalmen. Pijnlijke aangelegenheid.
  Hormoonzalf klasse 4 helpt niet. De plekken schuiven gewoon op.
  Ook op mijn ellebogen en hoofdhuid psoriasis. Zou deze zalf graag proberen, straks helpt het zeg…

 8. Mijn moeder heeft al jaren last van psoriasis. Daardoor vele haren verloren. Verschillende crèmes gebruikt helaas zonder resultaat. Ik zou graag deze crème voor haar willen bestellen om te testen.

 9. Ik heb al een tijd last van psoriasis. Nog niets gevonden om te behandelen. Ik wil graag deze creen uitprobeeren, ik heb alleen maar goede recencies over gezien.

 10. Ik heb vijftig jaar Psoriasis en er is geen middel wat voor langere tijd effect heeft. Ik heb werkelijk alles geprobeerd. Van PUVA in de jaren ’70 tot alle smeersels die er te verzinnen zijn. Nu weer met lichttherapie bezig, die niets uithaalt.
  Ik zou graag een middel willen uitproberen dat beloofd wel te werken.

 11. Heb reeds meer dan dertig jaar psoriasis.
  Reeds vele producten geprobeerd maar geen enkele die op lange termijn helpen.
  Op dit moment gebruik ik dovobet gel.
  Daarom zou ik graag willen deelnemen aan deze proef.

 12. Heb sinds een dieet verandering last van jeukende hoofdhuid en schrale jeukende elleboog. Zou het graag eens willen proberen.

 13. Zou graag mee willen doen als testpersoon voor psorilax, heb al heel lang last van psioriasis, ben bij dermatologen geweest en heb al verschillende shampoo’s, lotion, creme’s enz gehad maar het heeft tot nu tot weinig effect gehad. Nu lees ik dat psorilax een goed middel is tegen de bestrijding van psoriasis, daarom zou ik het graag uit willen proberen en hoop dat ik ook van de schilfers af kom want hier in huis zijn ze het meer dan zat.

 14. Zou graag mee willen doen als testpersoon voor psorilax, heb al heel lang last van psoriasis en als ik de verhalen lees is dit een middel wat goed zou helpen. Ben bij dermatologen geweest tubes, lotion en crème’s gehad maar tot nu toe weinig resultaat. Daarom zou ik het graag willen uitproberen want zelfs hier in huis zijn ze de huidschilfers zat en hopen ze hier ook dat het een stuk minder gaat worden na de psorilax.

 15. Ik wil dit product erg graag uitproberen als proefpersoon . Ik heb al een jaar of 15 erg veel last van psoriasis. Ik heb meerdere plekken op mijn armen en benen. Ik heb vrijwel elk middel wel geprobeerd, maar weinig werkt, en zelfs dan maar heel tijdelijk.

 16. Ik zou dit product graag willen testen ivm met mijn psoriasis. Ik heb het inmiddels 5 jaar, ik werk vanuit huis en ik verlaat mijn huis alleen als het noodzakelijk is omdat ik mijn er erg van bewust ben dat mensen naar mij staren. Ik wil graag mijn leven terug.

 17. Mijn mama heeft al meer dan 20jaar psoriasis en geraakt er maar niet van af ..
  Zij zou echt blij zijn om dit product te mogen testen!

 18. Ik wil graag deze nieuwe creme testen ik heb al jarenlang last van alle voorkomende klachten. Mijn huid is beschadigd door de terugkerende vorm van psiorasis. Ik heb nu hier en daar op mijn benen, armen en lichtjes onder mijn ogen. Ik ben echt radeloos ik wil graag deze middel testen kan het aub?

 19. Ik heb al jaren erge uitslag op benen (vooral onderbenen) en onderarmen en m’n hoofdhuid.
  Volgens de dermaoloog is het psorioases. Ik heb al van alles geprobeerd, maar niets helpt echt.
  Ik wil niet langer hormoonzalf gebruiken omdat ik hier een slecht gevoel bij heb en het m’n huid dunner maakt. ik moet eerlijk zeggen dat ik erg sceptisch ben dat dit echt zou helpen.
  Maar na het lezen van alle informatie zou ik deze zalf heel graag gratis willen proberen.
  Ik ben een man van 54 jaar oud.

 20. Ik zou graag hieraan meedoen. Ik heb al zo’n 20 jaar psoriasis met alle ongemakken van dien. De medicijnen die ik gebruik zijn een aanslag voor je lever en nieren en dat wil ik eigenlijk niet meer. De verhalen van deze creme zijn veelbelovend en daarom zou ik het graag willen proberen.

 21. Al meer dan 20 jaar heb ik psoriasis en ben hiervoor als 4 keer voor lichttherapie geweest. De eerste keren in 1997 – 2007 hielp dit steeds zo’n 10 jaar voordat het terugkwam. In 2017 opnieuw lichttherapie gehad maar ook andere medicijnen voor een andere chronische aandoening die de psoriasis versterken. Hierdoor in voorjaar 2018 opnieuw lichttherapie gehad echter is de psoriasis weer in alle hevigheid terug. Aangezien ik al heel veel zalfjes en lotions gebruikt heb die deels hielpen ben ik wel benieuwd naar de werking van Psorilax en wil het om deze reden graag uitproberen.

 22. Ik heb ook al jaren last van psoriasis en dat beheerst al geruime tijd een groot gedeelte van mijn leven. Op mijn hoofdhuid, borst en oren zitten de meest ergelijke plekken. Als dit zou helpen zou dat een enorme verbetering van mijn levensgeluk kunnen zijn.

 23. Ik heb al jaren last van psoriasis en de laatste tijd wordt het alleen maar erger.
  Ik zou er erg graag van af wiollen, maar weet niet meer wat ik moet doen.
  niets helpt, ja soms voor een paar weken, maar dan komt het gewoon weer terug.
  Ik zag op internet iets over psorilax en de reacties van mensen daar op.
  Ik wil het graag proberen

 24. hoi
  ik heb al 13 jaar psoriasis en heb van alles geprobeerd, het zou zo fijn zijn als ik er vanaf zou komen en het zou me zoveel meer zelfvertrouwen en levenskwaliteit geven dat ik alles wil proberen.

 25. Hallo, ik heb al jaren tyfus en de tering en sinds kort ook huidschilfers boven de natus, boven de knieën en rond de elleboog. Ik zou daarom het middel graag willen uitproberen om te kijken of het de klachten verlicht.
  Alvast bedankt. Lodewijk

 26. Mijn man heeft al ruim 9 jaar psoriasis over zijn hele lichaam, vooral zijn handen en voeten zijn erg aangetast. Zelfs in zo’n mate dat hij volledig is afgekeurd. Hij draagt altijd zijden handschoenen, deels om zijn handen te beschermen en deels om mensen niet af te schrikken (rode, ontstoken en schilferende vingers en handpalmen en nagels die zo’n 6 mm dik zijn). Lopen is altijd pijnlijk voor hem en aan het einde van de middag vrijwel niet mogelijk. Hij heeft allerlei therapieën en behandelingen gehad en heeft zo langzamerhand de hoop opgegeven dat hij ooit normaal zal kunnen functioneren.

 27. Ik heb Psoriasis over mijn hele lichaam. Lichttherapie heeft geholpen echter niet overal en het keert weer langzaamaan terug.
  Ik ben erg benieuw of Psorilax ook op de hardnekkige plekken werkzaam is, daar waar zelfs lichttherapie niet meer werkt.

 28. Ik heb Psoriasis over mijn gehele lichaam. Een lichttherapie heeft geholpen, echter niet overal en langzaamaan keert het weer terug.
  Ik ben erg benieuwd of dit geneesmiddel ook op de hardnekkige plakken werkzaam is, daar, waar lichttherapie niet baat.

 29. Graag zou ik hieraan deelnemen. Heb al jaren last van psoriasis. momenteel ben ik in behandeling bij de dermatoloog krijg ook medicijnen hiervoor met de nodige bijwerkingen zoals haaruitval enz. Vr. Groet annelies

 30. Beste Miriam,

  Heel graag zou ik mij hierbij willen opgeven als proefpersoon.
  Heb last van psoriasis op mijn voeten. Erg vervelend…
  Graag zou ik het middel psorilax willen proberen en kijken of ik er baat bij heb!

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in