Psorilax Creme Review en Ervaringen

Psoriasis is een vervelende ziekte die ook nog eens vaak voor komt. Niet alleen ziet de door Psoriasis aangetaste huid er wat minder prettig uit, het is ook nog eens heel vervelend als je er last van hebt. De klachten van psoriasis lopen uiteen van jeuk tot het verlies van huidschilfers. Psoriasis kan op verschillende plekken op het lichaam voorkomen. Het krabben aan de huid kan leiden tot andere infecties.

Psorilax is een nieuw middel dat belooft om deze vervelende huidziekte aan te pakken. Dit zou erg welkom zijn. Sommige zaken, zoals emotionele rust helpen wel om de gevolgen van psoriasis wat te verminderen, maar een echte oplossing er nog niet.

Psorilax Psorilax Creme Review en Ervaringen Psorilax

Wat is Psorilax?

Psorilax is een zalf die komt in een tube met daarin 50 ml van het middel. De zalf bevat vijf verschillende ingrediënten die zouden helpen bij het verminderen van de klachten van psoriasis. Deze basis ingrediënten zijn wei-eiwit, candelillawas, shea boter, koolzaad olie en panthenol. De zalf kan eenvoudig worden aangebracht op de aangedane plaats voor een optimaal effect. Psorilax Psorilax Creme Review en Ervaringen Psorilax creme ervaringen forum recensie kruidvat waar te koop kopen prijs nederland

De crème zou helpen om de klachten als jeuk en schilferen te verminderen. Tegelijkertijd wordt het herstellende vermogen van de huid verbeterd. De huid wordt bovendien beter gevoed en gehydrateerd. Dit zou er toe moeten leiden dat de klachten van psoriasis een stuk minder zijn.

Voor wie is Psorilax Geschikt?

Psorilax is geschikt voor iedereen die last heeft van een enige vorm van psoriasis. Aangezien een paar procent van de bevolking last heeft van deze huidziekte, is het middel dus voor veel mensen interessant. Geen van de ingrediënten in Psorilax staat bekend als allergeen.

Psorilax Gratis Testen

Omdat ik graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Psorilax ben ik op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Er zijn nog 44 plaatsen beschikbaar

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Psorilax graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Psorilax Psorilax Creme Review en Ervaringen Psorilax

Is Psorilax Effectief?

Om te bepalen of Psorilax effectief is, hebben wij tien proefpersonen bereid gevonden om de zalf voor ons te testen. Voordat we naar de resultaten van de test gaan, bekijken we eerst wat we kunnen verwachten op basis van de wetenschappelijke kennis.

Wei Eiwit

Is er weinig bekend over de effecten van wei-eiwit als je het aanbrengt op je huid. Wel is er een studie gedaan waaruit bleekt dat wei-eiwit acne (een andere huidziekte) kan veroorzaken. Dit is echter alleen als het ingenomen wordt (bron).

Candelillawas

Candelillawas lijkt qua samenstelling heel veel op jojoba-was. Dit middel heeft een bevochtigende werking op de huid en verbetert de opname van stoffen door de huid (bron). Om deze reden wordt de stof ook veel gebruikt in dag- en nachtcrèmes. Daarnaast heeft het een ontstekingsremmend effect (bron). Hoewel dit kan helpen tegen ‘vervolgschade’ van psoriasis, is deze ziekte zelf geen ontsteking.

Sheaboter

Sheaboter helpt bij het herstel van de huid (bron). Wel is uit onderzoek gebleken dat Sheaboter huidirritatie niet tegen gaat (bron).

Koolzaadolie

Er is weinig bekend over de voordelen van koolzaadolie voor de huid, behalve dat het wel zou helpen om huidirritatie tegen te gaan (bron).

Panthenol

Kan worden gebruikt om de functie van de huid te normaliseren. Helpt voornamelijk bij een droge huid, maar ook tegen zaken als roodheid of uitslag (bron).

De Praktijktest Psorilax Psorilax Creme Review en Ervaringen T t ikl

Eerlijk gezegd waren de verwachtingen niet hooggespannen voor de praktijktest, maar dit bleek niet terecht. De tien proefpersonen die Psorilax een tijd lang geprobeerd hebben, waren allemaal erg tevreden over het middel.

De proefpersonen hadden allemaal afgesproken om een gedeelte van de huid niet in te smeren en een ander gedeelte wel. Na een periode van twee weken waren de verschillen erg duidelijk te zien. De met Psorilax ingesmeerde huid zag er een stuk beter uit. Er vielen minder schilfers van de huid af en klachten als jeuk waren een stuk minder. Ook had geen van de deelnemers last van klachten als irritatie als gevolg van de zalf.

https://www.youtube.com/watch?v=n68FbGQW4cI

De enige deelnemer die niet gebaat was bij Psorilax was iemand die last heeft van psoriasis inversa, waarbij problemen optreden in de lichaamsplooien.

Wat kost Psorilax?

Een tube Psorilax met 50ml kost €49. Hoe lang je met een tube doet is erg afhankelijk van de grootte van de te behandelen plek. Bij sommige mensen was de tube al vrij snel leeg.

Voordelen

Psorilax Psorilax Creme Review en Ervaringen Composition

De resultaten van de praktijktest logen er niet om. Er was een duidelijk verschil tussen de plekken die ingesmeerd waren en de plekken die bewust niet ingesmeerd waren. Dit verschil was niet alleen zichtbaar, maar ook voelbaar.

Nadelen

Als grote delen van je huid aangetast zijn door de psoriasis, dan is Psorilax nogal duur. Een aantal proefpersonen waren meer dan halverwege hun tube na een paar weken. Op dat moment smeerden zij nog niet hun gehele huid in met Psorilax. Als zij dit wel zouden doen, dan zou Psorilax vrij duur zijn.

Conclusie

Als je last hebt van Psoriasis en je ondervindt dezelfde resultaten als onze proefpersonen, dan zou je nog wel eens voor een groot dilemma kunnen komen te staan. De resultaten zijn erg goed, maar je betaalt er wel voor. Wees hier op voorbereid als je na het lezen van deze review op ‘bestel’ drukt.

Psorilax Psorilax Creme Review en Ervaringen Drs miriam amstel

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringKonjac Plus Review en Ervaringen
Eenvoudig AfvallenSporten en Afvallen
psorilaxAls je last hebt van Psoriasis en je ondervindt dezelfde resultaten als onze proefpersonen, dan zou je nog wel eens voor een groot dilemma kunnen komen te staan. De resultaten zijn erg goed, maar je betaalt er wel voor. Wees hier op voorbereid als je na het lezen van deze review op ‘bestel’ drukt.

40 Reacties

 1. Ik gebruik PSORILAX al vele jaren en ben zo van mijn psoriasis tijdelijk af geraakt en probeer ook al een hele tijd de zalf te bestellen maar is nergens te krijgen daarom deze oproep.

 2. Hallo.
  Ik ben 34 jaar oud en vanaf 14 jaar heb ik psoriasis. Ik heb al verschilde curracie opgevolgd via dermatolog met matige rezultat.
  Vanaf 6 maanden tijd mijn ziekte tog erger komen. Ik begint heb zichtbaar plekken op gele handen en op hofd.
  Ik wil graag it’s andere proberen dan gewone medicatie via doktor.

 3. Heb er veel goeds van gehoord en wil het graag testen en als het goed is wil ik het graag blijven gebruiken ,wil er echt vanaf heb het op verschilende plaatsen en wil er van af mvg dre en wil me graag opgeven als proefpersoon

 4. Ik zou Psorilax willen proberen tegen mijn psoriasis ( op mijn ellebogen )
  De laatste tijd begin ik ook jeuk te krijgen op mijn wenkbrowen.
  Hoop dat het mijn kan helpen!

 5. Ik heb al jaren last van psoriasis. Veel producten voorgeschreven gekregen door de dermatoloog , maar helpen vaak maar tijdelijk. Ook mijn huid wordt er dun van.
  Daarom zou ik graag psorilax willen proberen. Kijken of de natuurlijke bestanddelen in deze crème wel beter resultaat geven.

 6. Ik heb al jaren psoriasis op verschillende plaatsen. Via de huidarts heb ik al Elecom, Dovobet en handgemaakte zalf gebruikt. Daarnaast nog veel andere zogezegde wonder zalfjes.
  Dit heeft allemaal een hoop geld gekost dus ben ik erg huiverig om dure zalfjes te blijven kopen. Licht therapie helpt ook niet en pillen zijn slecht voor het lichaam. Nou ben eens echt benieuwd naar uw zalf en zou dan ook graag als testpersoon mee willen doen.

 7. Al jaren last van Andrews-Barber onder mijn voetzolen in op handpalmen. Pijnlijke aangelegenheid.
  Hormoonzalf klasse 4 helpt niet. De plekken schuiven gewoon op.
  Ook op mijn ellebogen en hoofdhuid psoriasis. Zou deze zalf graag proberen, straks helpt het zeg…

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in