Pu Erh Totaalkuur

Pu Erh heeft verschillende producten die het afvallen ondersteunen waarvan Pu Erh ongetwijfeld de meest bekende variant is. Pu-Er-thee is in de jaren 60 ontwikkeld als een groene thee die niet geöxideerd was. Tijdens het bewerkingsproces dat jaren in beslag nam werd gebruik gemaakt van de inwerking van externe bacteriën. Tien jaar later werd een nieuw rijpingsproces bedacht om het proces kunstmatig te versnellen. De thee was door dit nieuwe proces al in een paar maanden drinkbaar en werd voor de theeindustrie dus sneller verkoopbaar.  Naast losse producten zijn op dit moment de volgende Pu-Erh producten leverbaar:

 • Pu Erh Totaalkuur
 • Pu Erh Intensiefkuur
 • Pu Erh Standaardkuur
 • Pu Erh Aanvangskuur
 • Pu Erh Detox Kuur
 • Pu Erh Afslank Capsules

De Pu Erh Totaalkuur is populaire kuur voor mensen die veel overgewicht hebben, maar is het ook effectief? Als je op zoek bent naar een product om het natuurlijke gewichtsverlies te bevorderen ben je met afvalpillen op de goede weg. Let er wel op dat het product natuurlijke ingrediënten bevat zoals bijvoorbeeld L-Carnitine. Het is aan te raden om naast afslankpillen te bewegen (lees sporten) en een eiwitrijk dieet zoals Vitadis geeft het resultaat een enorme boost.

Voeding en Beweging

Wil je echt afvallen dan is goede voeding essentieel. Maar wat is verantwoord? De basis zit in natuurlijke producten die niet alleen gezond zijn maar in de smaak vallen bij kinderen. Het 7×7 Receptenboek heeft een aantal voordelen:

 • De recepten bestaan enkel uit natuurlijke producten.
 • De recepten zijn voordelig en makkelijk te maken.
 • De recepten zijn geschikt voor het hele gezin.
 • De recepten helpen je wekelijks tot wel 2 kilo lichaamsvet te verbranden.

7x7 button

Het 7×7 Afslankkuur vs. Pr Erh Totaalkuur

Overgewicht 7x7

Door de natuurlijke eigenschappen van de recepten is gewichtsverlies niet alleen gegarandeerd, het is ook nog eens blijvend.

 

RECENSIES OVERZICHT
Pu Erh Totaalkuur
Vorig artikelNachtslank van Vitamust
Volgend artikelSlimmingdrops of Slimdrops
pu-erh-totaalkuurPu Erh heeft verschillende producten die het afvallen ondersteunen waarvan Pu Erh ongetwijfeld de meest bekende variant is. Pu-Er-thee is in de jaren 60 ontwikkeld als een groene thee die niet geöxideerd was. Tijdens het bewerkingsproces dat jaren in beslag nam werd gebruik gemaakt...

4 Reacties

 1. Ik wil graag beginnen met pu erh maar waar kan ik het kopen? Ik ben zowel bij de apotheek als de drogist geweest maar beide kende het product niet? En welk product moet ik nemen? De thee of de capsules?

 2. Linda? Hoeveel ben je inmiddeld afgevallen? Van welke merk gebruik je het? Er zijn er vele op de markt verkrijgbaar zoals van Jacob Hooy, Slender, Lucovitaal en nog een aantal. Ben je ook aan het lijnen?

 3. Ik heb dit gedaan voor mn bruiloft, mn Jurk was echt te groot geworden, heb dit 2weken gedaan en was ruim 5kg kwijt!!

  Vanaf gister ben ik er weer mee begonnen, nu dus weer afwachten hoeveel ik nu afval want ik heb wel het nodige overgewicht (ruim 40kg)

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in