Pure Gold Collagen Review en Ervaringen

Collageen is een van de belangrijkste eiwitten in de huid. Pure Gold Collagen zorgt voor elasticiteit en stevigheid in de huid. Het is dan ook geen verrassing dat collageen veel wordt gebruikt om rimpels tegen te gaan. Collageen kun je op verschillende manieren tot je nemen, bijvoorbeeld in vorm van een crème of in een drankje, zoals Pure Gold Collagen.

Pure Collagen Gold Review

In dit artikel lees je alles wat je wilt weten over pure gold collagen. Is het middel effectief tegen rimpels en krijg je er een zichtbaar jongere huid door? En zijn er goede alternatieven voor Pure gold collagen?

Wat is Pure Gold Collagen?

Pure gold collagen net zoals Mardanti Collageen een drankje met daarin collageen. De collageen in pure gold collagen is afkomstig uit vissen. Collageen van vissen wordt over het algemeen gezien als de meest zuivere en hoogwaardige vorm van collageen (bron).

Pure Gold collagen komt in de vorm van een drankje met daarin naast collageen nog een paar andere stoffen, waaronder vitamine C. Iedere flacon bevat 50ml van dit drankje. Je drinkt eens per dag een flesje van het drankje op.

Testpersonen Gezocht

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Pure Collagen Gold zijn we op zoek naar 50 testpersonen die het product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Er zijn nog 23 plaatsen beschikbaar

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Pure Collagen Gold graag wil testen
 2. We sturen het product gratis naar je toe
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
 4. Je vult een korte enquete in en deelt je ervaring met ons

Gold Collageen Masker

Pure gold collagen moet niet worden verward met het Gold Collageen masker. Dit is een ander product, een gezichtsmasker dat collageen bevat. In de meeste gevallen komt de goudkleur niet van echt goud, maar van een goudkleurige kleurstof. Maskers die wel echt goud bevatten zijn een stuk duurder dan de gold collageen maskers die je vindt op het internet.

Collageen Drankje Isa Hoes

Pure Gold Collagen is misschien nog wel het meest bekend als het collageen drankje van actrice Isa Hoes. Zij heeft in 2016 in Linda’s Zomerweek laten doorschemeren dat zij een collageen drankje drinkt. Dit betreft Pure Gold Collagen.

Pure Gold Collagen Bestellen

Pure gold collagen is te bestellen op de website van het merk. Pure Cold Collageen wordt geproduceerd door een Brits bedrijf. Het is op de website alleen mogelijk om te betalen met creditcard en PayPal. Het pakketje met je bestellingen wordt snel bij jou thuis bezorgd.

Voor wie is Pure Gold Collagen Geschikt?

Als je aan de schoonheid van je huid wilt werken, kun je pure gold collagen gebruiken. Het drankje bevat wel soja-eiwitten, dus mensen die hier allergisch voor zijn kunnen het drankje beter mijden.

Is pure gold collagen effectief?

Natuurlijk wil je graag weten of Pure Gold Collagen effectief is. Om deze reden hebben wij een uitgebreide test gedaan. We hebben de wetenschappelijke literatuur erop na geslagen om te kijken of Pure Gold Collagen effectief is. Daarnaast hebben we een test uitgevoerd waarin een aantal proefpersonen een maand lang Pure Gold Collagen hebben gedronken.

Het belangrijkste werkzame ingrediënt in Pure Gold Collagen is natuurlijk collageen. Dit eiwit speelt een belangrijke rol in de gezondheid van de huid, maar ook in de gezondheid van de gewrichten. Er zijn verschillende typen collageen, ieder met een eigen samenstelling en met een eigen functie.

Uit onderzoek is gebleken dat het innemen van collageen leidt tot de vorming van verschillende bouwstenen voor de huid (bron). In een onderzoek specifiek naar de werking van collageensupplementen op de vochtigheid van de huid werd ook een positief effect gevonden (bron). Het is dus alom bewezen dat collageen een positieve uitwerking heeft op de huid.

Gold Collagen ervaringen

Uiteraard hebben wij Pure Gold Collagen ook getest bij een aantal proefpersonen. Vijftien vrouwen in de leeftijd van 41 tot en met 60 jaar hebben een maand lang Pure Gold Collagen geprobeerd. Zij namen, volgens de gebruiksaanwijzingen, eens per dag een drankje in.

De eerste Gold Collagen ervaring was dat het drankje en een beetje een chemische smaak heeft. De smaak Perzik & Passievrucht is zeker wat anders dan andere drankjes, maar de uitvoering valt een beetje tegen. Verder wordt het drankje door alle vrouwen zonder problemen verteerd.

Uiteindelijk zijn de vrouwen tevreden over het resultaat. De rimpels op het gezicht zijn zichtbaar wat minder diep en de huid voelt wat elastischer en soepeler aan. Een van de vrouwen merkte op dat het drankje een stuk beter werkt dan alle crèmes die zij tot nu toe geprobeerd heeft. Het is niet verrassend, maar het duurt even een tijdje voordat het resultaat zichtbaar is. De collageen moet immers eerst nog door het lichaam verwerkt worden.

Collageen drinken ervaringen

Collageen drinken is een relatief nieuwe manier om je huid strak en soepel te houden. In een eerdere test hebben wij bijvoorbeeld al een Mardanti Collageen aan een test onderworpen. Dit is een collageenpoeder dat je zelf aanmaakt met water. De resultaten uit de test van Mardanti Collageen waren net zo positief als de resultaten van Pure Gold Collagen.

Gold Collagen Prijs

Gold Collagen is behoorlijk duur, zeker in vergelijking met concurrerende producten. Een flacon kost €4.20. Als je een jaar lang Pure Gold Collagen gebruikt, betekent dat je ongeveer €1600 kwijt bent. Dit is voor de meeste mensen een klein maandsalaris. Gebruik je daarentegen een alternatief, zoals Mardanti collageen, dan ben je iets meer dan een euro per dag kwijt. Ook Mardanti bevat hoogwaardige collageen van vis.

De combinatie van een vergelijkbaar effect en de hogere prijs hebben veel vrouwen doen besluiten om collageen van Mardanti te kopen. Al onze proefpersonen zijn van plan om een collageendrankje op langere termijn te gebruiken en dan is Pure Gold Collagen simpelweg te kostbaar.

Pure Gold Collagen Kopen

Pure Gold Collagen is alleen te koop via de eigen website van het merk. Deze website accepteert wel betalingen via creditcard en PayPal, maar het is niet mogelijk om er met iDeal te betalen.

Gold collageen – De Moeite Waard?

We weten al langere tijd dat drankjes met collageen erg effectief zijn als het gaat om het jong houden van de huid. Het zal geen verrassing zijn dat ook Pure Gold Collagen een effectief middel is. Uit onze test blijkt echter dat het niet effectiever is dan goedkopere alternatieven als Mardanti Collageen. Omdat Mardanti Collageen bijna 75% goedkoper is, raden wij dit drankje dan ook aan. Pure Gold Collagen werkt zeker, maar de kans bestaat dat je fronsrimpels ontwikkelt vanwege de hoge prijs.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelIomax Pillen Review en Ervaringen
Volgend artikelWW WeightWatchers Review en Ervaringen Aanbieding 2022
pure-gold-collagenWe weten al langere tijd dat drankjes met collageen erg effectief zijn als het gaat om het jong houden van de huid. Het zal geen verrassing zijn dat ook Pure Gold Collageen een effectief middel is. Uit onze test blijkt echter dat het niet effectiever is dan goedkopere alternatieven als Mardanti Collageen. Omdat Mardanti Collageen bijna 75% goedkoper is, raden wij dit drankje dan ook aan. Pure Gold Collageen werkt zeker, maar de kans bestaat dat je fronsrimpels ontwikkelt vanwege de hoge prijs.

158 Reacties

 1. Ook ik zou dit product graag willen testen.heb al zo veel geprobeerd, meer dan mijn budget toelaat. Dus nogmaals, zou het heel graag willen testen

 2. Ik lees uit de recensies dat het bijna allemaal dames zijn die iets plaatsen. Ik vroeg me af of dit product ook zou helpen bij mannen van middelbare leeftijd.
  Mijn oog is eigenlijk gevallen bij het bekijken van een luxe-magazine waar George Clooney voor dit product reclame maakt.
  Ben eens benieuwd!!!!

  mvg
  steven

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in