Pure Gold Collagen Review en Ervaringen

Collageen is een van de belangrijkste eiwitten in de huid. Pure Gold Collagen zorgt voor elasticiteit en stevigheid in de huid. Het is dan ook geen verrassing dat collageen veel wordt gebruikt om rimpels tegen te gaan. Collageen kun je op verschillende manieren tot je nemen, bijvoorbeeld in vorm van een crème of in een drankje, zoals Pure Gold Collagen.

Pure Collagen Gold Review

In dit artikel lees je alles wat je wilt weten over pure gold collagen. Is het middel effectief tegen rimpels en krijg je er een zichtbaar jongere huid door? En zijn er goede alternatieven voor Pure gold collagen?

Wat is Pure Gold Collagen?

Pure gold collagen net zoals Mardanti Collageen een drankje met daarin collageen. De collageen in pure gold collagen is afkomstig uit vissen. Collageen van vissen wordt over het algemeen gezien als de meest zuivere en hoogwaardige vorm van collageen (bron).

Pure Gold collagen komt in de vorm van een drankje met daarin naast collageen nog een paar andere stoffen, waaronder vitamine C. Iedere flacon bevat 50ml van dit drankje. Je drinkt eens per dag een flesje van het drankje op.

Testpersonen Gezocht

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Pure Collagen Gold zijn we op zoek naar 50 testpersonen die het product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Er zijn nog 23 plaatsen beschikbaar

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Pure Collagen Gold graag wil testen
 2. We sturen het product gratis naar je toe
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
 4. Je vult een korte enquete in en deelt je ervaring met ons

Gold Collageen Masker

Pure gold collagen moet niet worden verward met het Gold Collageen masker. Dit is een ander product, een gezichtsmasker dat collageen bevat. In de meeste gevallen komt de goudkleur niet van echt goud, maar van een goudkleurige kleurstof. Maskers die wel echt goud bevatten zijn een stuk duurder dan de gold collageen maskers die je vindt op het internet.

Collageen Drankje Isa Hoes

Pure Gold Collagen is misschien nog wel het meest bekend als het collageen drankje van actrice Isa Hoes. Zij heeft in 2016 in Linda’s Zomerweek laten doorschemeren dat zij een collageen drankje drinkt. Dit betreft Pure Gold Collagen.

Pure Gold Collagen Bestellen

Pure gold collagen is te bestellen op de website van het merk. Pure Cold Collageen wordt geproduceerd door een Brits bedrijf. Het is op de website alleen mogelijk om te betalen met creditcard en PayPal. Het pakketje met je bestellingen wordt snel bij jou thuis bezorgd.

Voor wie is Pure Gold Collagen Geschikt?

Als je aan de schoonheid van je huid wilt werken, kun je pure gold collagen gebruiken. Het drankje bevat wel soja-eiwitten, dus mensen die hier allergisch voor zijn kunnen het drankje beter mijden.

Is pure gold collagen effectief?

Natuurlijk wil je graag weten of Pure Gold Collagen effectief is. Om deze reden hebben wij een uitgebreide test gedaan. We hebben de wetenschappelijke literatuur erop na geslagen om te kijken of Pure Gold Collagen effectief is. Daarnaast hebben we een test uitgevoerd waarin een aantal proefpersonen een maand lang Pure Gold Collagen hebben gedronken.

Het belangrijkste werkzame ingrediënt in Pure Gold Collagen is natuurlijk collageen. Dit eiwit speelt een belangrijke rol in de gezondheid van de huid, maar ook in de gezondheid van de gewrichten. Er zijn verschillende typen collageen, ieder met een eigen samenstelling en met een eigen functie.

Uit onderzoek is gebleken dat het innemen van collageen leidt tot de vorming van verschillende bouwstenen voor de huid (bron). In een onderzoek specifiek naar de werking van collageensupplementen op de vochtigheid van de huid werd ook een positief effect gevonden (bron). Het is dus alom bewezen dat collageen een positieve uitwerking heeft op de huid.

Gold Collagen ervaringen

Uiteraard hebben wij Pure Gold Collagen ook getest bij een aantal proefpersonen. Vijftien vrouwen in de leeftijd van 41 tot en met 60 jaar hebben een maand lang Pure Gold Collagen geprobeerd. Zij namen, volgens de gebruiksaanwijzingen, eens per dag een drankje in.

De eerste Gold Collagen ervaring was dat het drankje en een beetje een chemische smaak heeft. De smaak Perzik & Passievrucht is zeker wat anders dan andere drankjes, maar de uitvoering valt een beetje tegen. Verder wordt het drankje door alle vrouwen zonder problemen verteerd.

Uiteindelijk zijn de vrouwen tevreden over het resultaat. De rimpels op het gezicht zijn zichtbaar wat minder diep en de huid voelt wat elastischer en soepeler aan. Een van de vrouwen merkte op dat het drankje een stuk beter werkt dan alle crèmes die zij tot nu toe geprobeerd heeft. Het is niet verrassend, maar het duurt even een tijdje voordat het resultaat zichtbaar is. De collageen moet immers eerst nog door het lichaam verwerkt worden.

Collageen drinken ervaringen

Collageen drinken is een relatief nieuwe manier om je huid strak en soepel te houden. In een eerdere test hebben wij bijvoorbeeld al een Mardanti Collageen aan een test onderworpen. Dit is een collageenpoeder dat je zelf aanmaakt met water. De resultaten uit de test van Mardanti Collageen waren net zo positief als de resultaten van Pure Gold Collagen.

Gold Collagen Prijs

Gold Collagen is behoorlijk duur, zeker in vergelijking met concurrerende producten. Een flacon kost €4.20. Als je een jaar lang Pure Gold Collagen gebruikt, betekent dat je ongeveer €1600 kwijt bent. Dit is voor de meeste mensen een klein maandsalaris. Gebruik je daarentegen een alternatief, zoals Mardanti collageen, dan ben je iets meer dan een euro per dag kwijt. Ook Mardanti bevat hoogwaardige collageen van vis.

De combinatie van een vergelijkbaar effect en de hogere prijs hebben veel vrouwen doen besluiten om collageen van Mardanti te kopen. Al onze proefpersonen zijn van plan om een collageendrankje op langere termijn te gebruiken en dan is Pure Gold Collagen simpelweg te kostbaar.

Pure Gold Collagen Kopen

Pure Gold Collagen is alleen te koop via de eigen website van het merk. Deze website accepteert wel betalingen via creditcard en PayPal, maar het is niet mogelijk om er met iDeal te betalen.

Gold collageen – De Moeite Waard?

We weten al langere tijd dat drankjes met collageen erg effectief zijn als het gaat om het jong houden van de huid. Het zal geen verrassing zijn dat ook Pure Gold Collagen een effectief middel is. Uit onze test blijkt echter dat het niet effectiever is dan goedkopere alternatieven als Mardanti Collageen. Omdat Mardanti Collageen bijna 75% goedkoper is, raden wij dit drankje dan ook aan. Pure Gold Collagen werkt zeker, maar de kans bestaat dat je fronsrimpels ontwikkelt vanwege de hoge prijs.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelNuubu Detox Pleisters Review en Ervaringen
Volgend artikelMaxima Dieet, Afvallen met Aminozuur
pure-gold-collagenWe weten al langere tijd dat drankjes met collageen erg effectief zijn als het gaat om het jong houden van de huid. Het zal geen verrassing zijn dat ook Pure Gold Collageen een effectief middel is. Uit onze test blijkt echter dat het niet effectiever is dan goedkopere alternatieven als Mardanti Collageen. Omdat Mardanti Collageen bijna 75% goedkoper is, raden wij dit drankje dan ook aan. Pure Gold Collageen werkt zeker, maar de kans bestaat dat je fronsrimpels ontwikkelt vanwege de hoge prijs.

160 Reacties

 1. Het lijkt me fijn om dit product uit te testen met een eerlijke beoordeling. Ik ben gemotiveerd om dit product elke dag te gebruiken en te zien of dit nu daadwerkelijk iets met je huid/haar doet. Ik ben 36 jaar en begin een droge huid en lichte lijntjes in mijn gezicht te krijgen.

 2. Ik doe mee, omdat ik sinds kort in de overgang zit, en hoop hiermee mijn lichaamsgewicht mee op peil hoop te houden icm het sporten.

 3. Ik heb al diverse collageenpoeders geprobeerd, maar zonder resultaat! Graag wil ik meedoen om te testen om te kijken of het met name voor mijn huid wat kan doen. Betreft droge, gevoelige en slappe huid met de nodige rimpels.

 4. Ik wil graag meedoen met het testen van het product. Ik ben regelmatig op zoek naar de beste producten voor mijn huid en wil deze test graag doorlopen

 5. Ik wil collageen wel eens proberen en kijken of het echt werkt. Over collageen zie positieve en negatieve berichten in de media, ik wil graag zelf ervaren of het werkt.

 6. Ik zou heel graag willen testen en voor eens en altijd afrekenen met die vervelende kilo’s die na mijn laatste zwangerschap tot mijn grote frustratie blijven hangen.

 7. Ik wil het graag eerst gratis proberen vanwege dat ik sceptisch ben. Helaas heb ik weinig beweging vanwege een blessure en wil daarom graag afvallen. Momenteel kan ik niet sporten en hopelijk helpt dit?

  • Ik heb al diverse collageenpoeders geprobeerd, maar zonder resultaat! Graag wil ik meedoen om te testen om te kijken of het met name voor mijn huid wat kan doen. Betreft droge, gevoelige en slappe huid met de nodige rimpels.

 8. Beste,

  Ik heb over de collageen veel positieve feedback gekregen van mijn omgeving.
  Ik zou ook eens proberen welke verbeteringen aan mijn huid gaat er zien.
  Alvast bedankt om mij te kiezen als testpersoon.

  Mvg

 9. Hallo, ik ben geen proefpersoon. Ik heb een doos gekocht en ik ben het drankje ook beginnen innemen… nadat ik eerste doos leeg had kreeg ik rode bultjes die toch meer dan 1 week bleven. Ook buikloop en lichte eczema. Ik ben gestopt en wacht op dokters onderzoek. Misschien is dit het gevolg van een allergiereactie. Afwachten dus!

 10. Door de overgang plots fijne rimpels en zeer droge huid . Ook haar en nagelproblemen duiken op. Verschillende crèmes geprobeerd met wisselend resultaat. Helemaal klaar om drinkbaar collageen te testen

 11. Ik ben de afgelopen jaar 20kilo aan gekomen
  Ik heb van alles geprobeerd en besteld maar steeds lukt t niet..of koop ik gewoon troep…
  Ik wordt er ontzettend verdrietig van..
  Mischien helpt dit me om toch slank de zomer in te gaan?

 12. Ik zou graag voor de zomer een aantal kilo willen afvallen om lekkerder in mijn vel te zitten. Ik wil dit graag doen met behulp van dit product.

 13. 9 jaar geleden gestopt met roken, de kilo’s vlogen eraan.
  Vanaf dat moment het ene dieet na het andere.
  Zou graag weer 15 kilo afvallen en een gezond gewicht hebben.

 14. Ik ben 1m58 en weeg 80 kg, veel te veel dus ? ik ben altijd slank geweest maar de laatste 5 jaar vliegen de kilo’s erbij… ik heb al heel veel verschillende pillen geprobeerd maar niets werkt, als de reacties van de gebruikers echt zijn zou ik dolgraag deze ook willen testen!

 15. Goedemiddag,
  Ik zoek tools om me te helpen bij het fitter worden , me energieker voelen en zo’n 15 kilo afvallen. Ik ben weer aan het sporten geslagen en eet gezond maar heb bijna nooit een verzadigd gevoel en kan dan helaas slecht de verleiding voor zoetigheid of overeten weerstaan.
  Ik zou dit graag willen proberen!
  Groeten Joyce

 16. Ook dit wil ik graag proberen. Ben dit jaar 60 geworden. Leef redelijk gezond maar wie ik er niet goed uit blijven zien. :)

 17. Ik wil graag meedoen omdat ik vorig jaar door de stress van een scheiding bijna 10 kg ben aangekomen. Ik ben nu 60 jaar en krijg de kilootjes er niet zo makkelijk meer eraf. Wil weer graag naar de 65 kg
  Hoor graag van jullie

 18. Ik wil het heel graag een kans geven.
  Om een gezond gewicht te hebben moet ik nog 10-15 kg afvallen. Ik wil het graag proberen met behulp van deze tabletten/ druppels.

 19. Omdat ik wil bewijzen dat je niet alleen maar met pillen kan afvallen maar ook je hele levensstijl etppasn moet passen

 20. Goedendag,
  Ik wil graag de Vitasana fatburner testen omdat afvallen moeilijker wordt voor vrouwen die
  rondom de overgang zitten.
  Ik ben 52 jaar en merk nu dat gewicht verliezen
  een stuk lastiger wordt. Hoe prettig zou het zijn
  als men door jullie product te gebruiken een handje geholpen wordt!

 21. Door extreme vermoeidheid ben ik inmiddels boven de 90kg aangekomen. Wil hier dolgraag iets aan doen, maar het lukt me niet. Er zijn zoveel vetverbranders op de markt, dat er niet uit te komen is.
  Graag test ik dit product.

 22. Ik kwam het product onlangs tegen online en het leek alles te bieden wat ik op dit moment nodig heb. Ik struggle elk jaar met het bekomen van mijn summerbody. Los van dit probleem was ik toevallig ook nog opzoek naar een supplement om mij extra energie te geven omdat ik mij de laatste tijd enorm futloos voel. Daarom sprak dit product mij enorm aan.

 23. Hey, ik ben echt al jaren op zoek naar iets goed om te vermageren… Ben mijn geloof kwijt aant geraken….
  Ik hoop dat jullie mij het tegendeel kunnen bewijzen!! ???? ???? ????

 24. Ik wil graag 20 kg afvallen voordat ik m’n nieuwe knie krijg.
  Zodat ik gezonder de OK in ga en de revalidatie beter zal gaan.

 25. Na een aantal jaren aankomen en afvallen wil ik graag op een gezonde manier afvallen en…niet opnieuw aankomen.

 26. Ik zou graag het collageendrankje willen testen. Ik ben 44 jaar oud. Ik stoor me aan de lijntjes en rimpeltjes en ik wil graag een jonge en egale huid. Ik heb 2 collageen drankjes en 1 poeder collageen van verschillende merken uitgeprobeerd, maar was er niet zo tevreden over.

 27. Ik zou heel graag het collageendrankje testen, omdat ik me al enige tijd verdiep in het gebruik en de werking hiervan. Ik ben 49 jaar oud, dus mijn huid begint nu wel tekenen van ouderdom te vertonen. Ondanks mijn gezonde levenstijl: niet roken en drinken en gezond eten, kun je dat helaas niet voorkomen. Ik gebruik goede gezichtsverzorging, maar ik ben van mening dat juist van binnen uit je huid “gevoed” zou moeten worden. Ik kom op internet veel blogs tegen ( van vaak twee bekende collageenpoeders), maar ik zou het effect graag zelf willen ervaren. Ik sta er positief in en verwacht dat dit meer doet dan een gezichtscreme, die niet diep genoeg in de huid dringt.

 28. Ik ben van aanleg altijd al wat steviger geweest en voor een 19 jarige is dit natuurlijk niet prettig… Ik beweeg redelijk, maar niet intensief. Ik heb een koolhydraatarm dieet geprobeerd en dat hielp wel tot ik weer normaal ging eten… Ik kwam dit product tegen, maar zag niet echt reviews, dus wil ik het daarom zelf gaan proberen, zodat ik daarna mijn ervaring met anderen kan delen.

 29. Ik zou het graag willen proberen, omdat ik al ontzettend lang probeer af te vallen, maar het lukt niet en ik wil er graag goed uit zien bij mijn diploma uitreiking.

 30. Ik ben ruim 20 kg te zwaar en het lukt niet om er zonder hulp wat vanaf te krijgen.
  Ik eet best veel en vind het moeilijk om mijn eetgewoonte aan te passen.
  Ik ben graag op het voetbalveld en heb geprobeerd om hard te lopen maar dat levert alleen maar blessures op en pijn aan heupen en gewrichten door het gewicht.
  Ik wil graag een gezonder gewicht om weee meer te kunnen genieten

 31. De eerste kilo’s afvallen lukt maar dan stopt dit weer. Ik beweeg veel en sport geregeld. Ik zoek dus iets dat effectief werkt om mijn dieet te ondersteunen.

 32. Ik ben op zoek naar goede reviews over dit product maar kan ze niet vinden. Dan maar zelf testen en een goede (objectieve) review geven.
  Daarnaast ben ik aan het afvallen op de “reguliere” manier (sporten en gezond eten), maar ik ben benieuwd of een extra steuntje in de rug helpt.

 33. Ik wil graag 10 kg afvallen voor een betere gezondheid. Dus kan ik wel wat ondersteuning gebruiken. Ik lees positieve reacties en ben zo benieuwd of het ook werkt bij mij. Ja graag, stuur mij deze tabletten!

 34. Ik wil graag 10 kg afvallen. Dit lukt mij niet op eigen kracht. Ik zou het graag proberen met ondersteuning van deze tabletten.

 35. Ik heb echt altijd moeite met die laatste 6 kilo. Nu ik wil het graag aanpakken,door middeks die tabletten… Ik sport en beweeg veel. Maar het lukt me niet om te stoppen met zoetigheid. Wellicht kan dit mij helpen om slank de zomer in te gaan

 36. Wij gaan in augustus trouwen en ik had mijn vriendin beloofd met een strak buikje het huwelijksbootje in te gaan. Helaas gaat het nog niet zo hard. Het huwelijk is inmiddels al 2x verzet dus dit is mijn laatste kans.. nog even 3 maanden knallen!

 37. Hoi ben nu 48 en mijn huid gaat hard achteruit en ook zit ik in de pre menopauze
  Werk minimaal 12 uur per dag op kantoor dus veel zonlicht krijg ik ook niet
  Ik eet gezond en probeer tussen door te bewegen maar heb wel hulp nodig voor mijn huid dus wil graag collageen proberen

 38. Graag wil ik de producten testen of ze echt werken, als men ouder wordt is het lastiger om gewicht te verliezen. Ik hoop dat dit kan bijdragen aan wat gewichtsverlies en een fitter gevoel!

 39. Ik wil het graag proberen omdat ik 50 kilo af wil vallen. Heb al 10 tallen dieten geprobeerd maar geen 1 helpt blijvend. Het zou fijn zijn als het aanslaat. Zeker gezien mijn leeftijd en de risico’s die het overgewicht met zich meeneemt.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in