Puri-Ligne Afslankcapsules

Werken Puri-Ligne afslankcapsules bij jou? Lees de ervaringen van mensen die het gebruikt hebben of geef jouw ervaring met Puri-Ligne afslankcapsules onderaan deze pagina.

Nu de wetgeving in Nederland versoepeld is, wordt de dieetmarkt overspoeld met dieetpillen zoals Ali en RDX-Ultra. De nieuwste ‘aanwinst’ heet Puri-Ligne en is afkomstig uit Amerika. Juist in dat land is de ‘Federal Trade Commission’ in enkele staten een strafrechtelijk onderzoek begonnen naar zogenaamde blogs die Acai Berry, de verkoper van Puri-Ligne in USA als wondermiddel voor gewichtsverlies promoot.

Duits Puri-Ligne model

Honderden websites en blogs particuliere blogs van willekeurige klanten die gewicht verloren hebben dankzij het product. Maar alle blogs hebben overeenkomsten, zoals de foto’s waarin het gezicht van een Duits model op verschillende lichamen is gemonteerd (maar wel elke keer precies dezelfde krullen).

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Advertenties in Roddelbladen

Naast de reclame op internet besluiten veel mensen over te gaan op de aankoop van Puri-Ligne door de pagina grote advertenties in de roddelbladen zoals Weekend, Party en Privé.

Acaibessen

Onderzoek wijst uit dat Acaibessen geen positief of negatief effect hebben op ons gewicht. Afvallen met behulp van Acaibessen lijkt dus onmogelijk.

Citro Cure

De leverancier van Puri Ligne verkoopt ook de Citro Cure Citroensapkuur. Ook over dit product lezen we regelmatig kritische reacties. Met namen in contact komen met de leverancier na het bestellen blijkt erg lastig. Ook de ‘niet goed geld terug’ afspraak blijkt in de praktijk erg moeilijk.

Gratis Proeftijd

Een gratis proeftijd van 14 dagen wordt beloofd, maar het bedrijf maakt het vrijwel onmogelijk voor klanten om tijdens die proefperiode op te zeggen. Resulterend in afschrijvingen van creditcard en rekeningen van 60 tot in sommige gevallen meer dan 100 euro. Contact krijgen met Puri-Ligne lijkt na de aankoop onmogelijk.

Jouw ervaring met Puri Ligne

We zijn benieuwd of er in Nederland en België mensen ervaring hebben met Puri-Ligne afslankcapsules. Geef hier jouw mening of lees hier alle reacties.

153 Reacties

 1. wat een oplichters zeg, ik heb gewoon de afschrijving gestorneerd, ik heb 1 keer potjes afgenomen, echt gewoon aangekomen, dus je denkt toch niet dat ik nog meer ga bestellen?

 2. ik heb de pillen ook besteld.
  in de bladen wordt gezegd dat je zeker gaat afvallen(altijd recultaaat)
  en als dit niet zo is,krijg je je geld terug.
  nou ik ben helemaal niet afgevallen ben zeer teleurgesteld.
  dus ik wil nu mijn geld terug.
  ik hoop voor die genen die dit lezen.
  dat ze weten dat de pillen niet werken

 3. ik heb deze pillen besteld en neem maar van mij aan dat je er geen gram mee afvalt. pure oplichterij!!!!!! nu wil ik mijn geld terug maar op het telefoon nr. dat er op de brief bij staat zijn ze niet te bereiken. Nr is niet aangesloten krijg je te horen. En een adres om het terug te sturen is er ook niet. Kortom ik ben gewoon mijn geld kwijt. En er weer ingetrapt. Maar ook meteen de laatste keer. Stelletje oplichters. Firma list en bedrog!!!!!

 4. ik wilde ook deze pillen gaan bestellen, maar vond de site vreemd. je kon alleen maar de aanbieding zien en je gegevens achter laten. nog eens de advertentie door gelezen en twijfelen, zal ik doen of niet. denk ga even googlen om te zien of er positieve resultaten zijn en wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb! zoveel reacties en ook bedankt dat iedereen zo reageert want dit weet mij te weerhouden om het te gaan kopen.
  ben benieuwd of de consumentenprogramma’s hier nog aandacht aan gaan besteden want dat lijkt me wel handig oplichters dat het zijn!
  hoop voor de gene die hun geld kwijt zijn, zij dit wel nog terug kunnen vorderen!

  groetjes sylvana

 5. Ik zit mij af te vragen of dit weer een nieuwe vcorm van criminaliteit is om veel geld te stelen van onwetende mensen die zo graag hun gewicht willen verminderen maar steeds teleur gesteld worden . Waarom geen telefoonnummer. Waarom alleen maar foto,s van vrouwen en geen mannen. waarom passen al die kleren van die mensen zo precies. Die garantie ben ik al vele malen in gestonken enz. Als u zo overtuigd bent van de waarheid van uw verhaaltjes, stuur dan de goedkoopste zending gratis op. als de eerste keer 5 kg. afvallen lukt, dan betaal ik u dubbel. Zoniet, dan betaal ik niet en even goede vrienden. graag reactie ????

 6. Op 19 juni heb ik een bevestiging gekregen mbt aanschaf vanpuri ligne afslanktabletten. Ik heb deze toegezonden gekregen en slechts 1x gebruikt. Ivm medische klachten (al voor aanschaf van deze tabletten) vond mijn huisarts het niet verstandig om gebruik te maken van deze afslanktabletten. Is het mogelijk dat ik deze tabletten retour doe en een deel ervan vergoed kan krijgen?

 7. wat ben ik blij dat ik via deze weg nagekeken heb of het klopt ,nu kan ik mn centjes mooi in de knip houden of beter besteden.

  • Ik heb die capsules naast mijn gewone eten bijvoorbeeld geen gekke dingen zoals gebak en frietjes uitgeprobeerd. Het verhaal is gewoon een sprookje. Ik ben ook geen 100 g afgevallen.
   Ik weet niet of die capsules per elk persoon anders werkt, maar bij mij was helemaal geen resultaat.
   Ik heb mijn afgeboekte geld nu teruggeboekt. Volgens de voorwaarden betaal ik alleen als ik tevreden ben. Ik ben benieuwd hoe ze nu gaan reageren.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in