Puri-Ligne Afslankcapsules

Werken Puri-Ligne afslankcapsules bij jou? Lees de ervaringen van mensen die het gebruikt hebben of geef jouw ervaring met Puri-Ligne afslankcapsules onderaan deze pagina.

Nu de wetgeving in Nederland versoepeld is, wordt de dieetmarkt overspoeld met dieetpillen zoals Ali en RDX-Ultra. De nieuwste ‘aanwinst’ heet Puri-Ligne en is afkomstig uit Amerika. Juist in dat land is de ‘Federal Trade Commission’ in enkele staten een strafrechtelijk onderzoek begonnen naar zogenaamde blogs die Acai Berry, de verkoper van Puri-Ligne in USA als wondermiddel voor gewichtsverlies promoot.

Duits Puri-Ligne model

Honderden websites en blogs particuliere blogs van willekeurige klanten die gewicht verloren hebben dankzij het product. Maar alle blogs hebben overeenkomsten, zoals de foto’s waarin het gezicht van een Duits model op verschillende lichamen is gemonteerd (maar wel elke keer precies dezelfde krullen).

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Advertenties in Roddelbladen

Naast de reclame op internet besluiten veel mensen over te gaan op de aankoop van Puri-Ligne door de pagina grote advertenties in de roddelbladen zoals Weekend, Party en Privé.

Acaibessen

Onderzoek wijst uit dat Acaibessen geen positief of negatief effect hebben op ons gewicht. Afvallen met behulp van Acaibessen lijkt dus onmogelijk.

Citro Cure

De leverancier van Puri Ligne verkoopt ook de Citro Cure Citroensapkuur. Ook over dit product lezen we regelmatig kritische reacties. Met namen in contact komen met de leverancier na het bestellen blijkt erg lastig. Ook de ‘niet goed geld terug’ afspraak blijkt in de praktijk erg moeilijk.

Gratis Proeftijd

Een gratis proeftijd van 14 dagen wordt beloofd, maar het bedrijf maakt het vrijwel onmogelijk voor klanten om tijdens die proefperiode op te zeggen. Resulterend in afschrijvingen van creditcard en rekeningen van 60 tot in sommige gevallen meer dan 100 euro. Contact krijgen met Puri-Ligne lijkt na de aankoop onmogelijk.

Jouw ervaring met Puri Ligne

We zijn benieuwd of er in Nederland en België mensen ervaring hebben met Puri-Ligne afslankcapsules. Geef hier jouw mening of lees hier alle reacties.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelAlles over Mexiaanse Griep Influenza A (H1N1)
Volgend artikelHanneke Groenteman Afgevallen
puri-ligne-afslankcapsulesWerken Puri-Ligne afslankcapsules bij jou? Lees de ervaringen van mensen die het gebruikt hebben of geef jouw ervaring met Puri-Ligne afslankcapsules onderaan deze pagina. Nu de wetgeving in Nederland versoepeld is, wordt de dieetmarkt overspoeld met dieetpillen zoals Ali en RDX-Ultra. De nieuwste 'aanwinst' heet...

153 Reacties

 1. wat een oplichters zeg, ik heb gewoon de afschrijving gestorneerd, ik heb 1 keer potjes afgenomen, echt gewoon aangekomen, dus je denkt toch niet dat ik nog meer ga bestellen?

 2. ik heb de pillen ook besteld.
  in de bladen wordt gezegd dat je zeker gaat afvallen(altijd recultaaat)
  en als dit niet zo is,krijg je je geld terug.
  nou ik ben helemaal niet afgevallen ben zeer teleurgesteld.
  dus ik wil nu mijn geld terug.
  ik hoop voor die genen die dit lezen.
  dat ze weten dat de pillen niet werken

 3. ik heb deze pillen besteld en neem maar van mij aan dat je er geen gram mee afvalt. pure oplichterij!!!!!! nu wil ik mijn geld terug maar op het telefoon nr. dat er op de brief bij staat zijn ze niet te bereiken. Nr is niet aangesloten krijg je te horen. En een adres om het terug te sturen is er ook niet. Kortom ik ben gewoon mijn geld kwijt. En er weer ingetrapt. Maar ook meteen de laatste keer. Stelletje oplichters. Firma list en bedrog!!!!!

 4. ik wilde ook deze pillen gaan bestellen, maar vond de site vreemd. je kon alleen maar de aanbieding zien en je gegevens achter laten. nog eens de advertentie door gelezen en twijfelen, zal ik doen of niet. denk ga even googlen om te zien of er positieve resultaten zijn en wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb! zoveel reacties en ook bedankt dat iedereen zo reageert want dit weet mij te weerhouden om het te gaan kopen.
  ben benieuwd of de consumentenprogramma’s hier nog aandacht aan gaan besteden want dat lijkt me wel handig oplichters dat het zijn!
  hoop voor de gene die hun geld kwijt zijn, zij dit wel nog terug kunnen vorderen!

  groetjes sylvana

 5. Ik zit mij af te vragen of dit weer een nieuwe vcorm van criminaliteit is om veel geld te stelen van onwetende mensen die zo graag hun gewicht willen verminderen maar steeds teleur gesteld worden . Waarom geen telefoonnummer. Waarom alleen maar foto,s van vrouwen en geen mannen. waarom passen al die kleren van die mensen zo precies. Die garantie ben ik al vele malen in gestonken enz. Als u zo overtuigd bent van de waarheid van uw verhaaltjes, stuur dan de goedkoopste zending gratis op. als de eerste keer 5 kg. afvallen lukt, dan betaal ik u dubbel. Zoniet, dan betaal ik niet en even goede vrienden. graag reactie ????

 6. Op 19 juni heb ik een bevestiging gekregen mbt aanschaf vanpuri ligne afslanktabletten. Ik heb deze toegezonden gekregen en slechts 1x gebruikt. Ivm medische klachten (al voor aanschaf van deze tabletten) vond mijn huisarts het niet verstandig om gebruik te maken van deze afslanktabletten. Is het mogelijk dat ik deze tabletten retour doe en een deel ervan vergoed kan krijgen?

 7. wat ben ik blij dat ik via deze weg nagekeken heb of het klopt ,nu kan ik mn centjes mooi in de knip houden of beter besteden.

  • Ik heb die capsules naast mijn gewone eten bijvoorbeeld geen gekke dingen zoals gebak en frietjes uitgeprobeerd. Het verhaal is gewoon een sprookje. Ik ben ook geen 100 g afgevallen.
   Ik weet niet of die capsules per elk persoon anders werkt, maar bij mij was helemaal geen resultaat.
   Ik heb mijn afgeboekte geld nu teruggeboekt. Volgens de voorwaarden betaal ik alleen als ik tevreden ben. Ik ben benieuwd hoe ze nu gaan reageren.

 8. Ik stond ook op het punt het te bestellen maar dacht ik ga eerst even googlen naar de reacties, bestel nooit blindelings!
  Maar ik heb inmiddels eentje gevonden het heet pure fath three days
  Die schijnt echt te werken heb reacties gelezen etc
  Ik heb m zojuist besteld nog even afwachten.
  Maar dit is geen onzin..

 9. Nou, heb net de pillen binnen gekregen en nu lees ik dit allemaal… Balen zeg!! Ga er toch aan beginnen en als ik over 2 weken niks geen resultaat heb dan stuur ik het terug. En zal ook meteen het geld laten stagneren…

 10. jullie kunnen bij het blad weekend klagen want die advertenteren er schandalig over! ER staat ook een interview die waarschijnlijk geacteerd is en daarnaast nog hoe je het kan bestellen staat in het nummer van 8 juni 2011

 11. Ik heb 3weken jullie product gebruikt en ben geen gram afgevallen!!!
  En daarbij goed op mijn eten gelet .Plus sporten.
  Ik wil graag mijn geld terug ontvangen ,maar kan dat nergens terug vinden.
  Dus dit is goed……

 12. Ongeveer 10 maanden geleden gebeurde ons het zelfde. Bij controle van onze rekening zagen wij dat er voor Sveltyll 3 potten pillen 103,95 werd afgeboekt door een bedrijf Perfect Care Ideas, waar wij nog nooit van gehoord hadden.
  De bank vond het heel gewoon dat bedrijven zomaar een automatische incasso vergunning kunnen krijgen en vervolgens bij willekeurige mensen geld van hun rekening kunnen halen. Antwoord bank: “Als de gedupeerden het in de gaten hebben en klagen, krijgen ze het toch terug? wat is het probleem? ”
  Uiteraard laten storneren en blokkeren. Tot onze stomme verbazing gebeurde het doodleuk vandaag weer. Wel van mijn 2de rekening, maar nog steeds is het een poging tot oplichting.
  Ik ga eens kijken of er mogelijkheden te vinden zijn om aangifte te doen van poging tot oplichting.

 13. Ik heb ook net mijn geld terug laten storten, ik heb nadat ik begonnen ben met deze rotzooi last gekregen van hartkloppingen. Ik ben benieuwd of ik er wat ga horen, als ik dit allemaal zo lees, ben ik niet de enige met slechte ervaringen……

 14. Ik vind het oplichterij. Het doet helemaal niets. Ik heb eeb pot pillen opgegeten van 90 stuks en ben nog geen ons afgevallen. Ze trekken gewoon geld van je rekening waar je niet om vraagt. Ik ga een storno doen, want ik wil mijn geld terug. Ik ben het eens met Peet, sprookjes bestaan niet. Maar ja we doen het zelf en geloven er steeds weer in. Opdoeken die handel.

  Vr.Groet
  Puck

 15. Hallo K. vd Linden

  Slik er maar eens vanitine bij van het kruidvat (bruine pot met witte deksel)
  Dit doet onze zoon op advies van de dieetiste en het gaat prima.
  Zit geen rotzooi in kun je met een gerust hart slikken.
  Doordat we al levenslang worstelen stinken we in die rot advertenties.
  Ik heb ook toen gelijk naar mijn ervaring met Puri-ligne Kassa en Tros Radar geschreven maar van beide nooit iets vernoemn.
  Maar inderdaad als er meer dit doen komt er misschieen een eind aan zulke advertenties.
  Ja en wij moeten niet zo dom zijn het te bestellen.
  Sprookjes bestaan niet !!!!!!!
  Gr. Peet

 16. Hi Peet,

  Ik heb in ieder geval al Tros Radar op de hoogte gebracht van dit bedrijf. Mogelijk dat er vanuit die hoek een onderzoek komt.
  Zeker als er meer mensen reageren naar Tros Radar.

 17. We zijn weer een ervaring rijker.
  Toen ik op 17 augustus de helft van de pillen heb teruggestuurd
  heb ik verder niets meer vernomen en er is (nog) geen bedrag van mijn girorekening afgeschreven
  Waarom stinken we er toch steeds weer in terwijl we in ons hart wel weten dat het niet helpt we willen op een makkelijke manier afvallen
  en toch op gewicht blijven zonder veel moeite
  Nu vergeet het maar ik tob al 30 jaar met mijn gewicht en mijn tante van 93 al 60 jaar. dus hebben we levenslang een worsteling.
  Het is daarom belangrijk om deskundige hulp in te roepen alleen zijn die het niet altijd met elkaar eens ik volg nu via mijn huisarts die tevens adviseur van precom is en als je je daar aan kan houden kom je een heel eind.

  Gr. Arie

 18. Niet overwegen aangifte doen.
  Dit is belachelijk vooral als je alle bovenstaande stukjes leest.
  Print ze maar uit en neem mee als bewijs om ze te laten zien wat voor een oplichters het zijn.
  Gr. Peet

 19. Ik had nog nooit iets van dit bedrijf of deze pillen gehoord (perfect Care Ideas LTD en Keikoslim)
  Ik zag alleen dat dit bedrijf ineens 103 euro van mijn rekening had afgeschreven?????
  Direct de bank gebeld die het bedrag gelukkig hebben terug gestort.
  Contact opnemen met dit bedrijf is alleen mogelijk via een duur 0900 nummer. Dit kan geen zuivere koffie zijn en ik overweeg aangifte van poging tot oplichting.

 20. Hoi Annie
  Jij schijnt dan de enige te zijn bij wie het werkt !!!!!

  Arie Pieter
  Als je kunt internet bankieren moet je eens kijken bij terug boeken.
  Gewoon proberen want anders kun je fluiten naar je geld.
  Ik heb het bij ABN Amro voor jou nagevraagt en dit kan bij ELKE BANK.
  Of ING moet een uitzondering zijn maar dat kan volgens ABN Amro niet.
  Succes Petra

 21. Ik heb puri-line terug gezonden.Er werd mij verteld dat ze geen geld zouden afschrijven.dat is wel gebeurd.Ik zou nu graag het geld terug willen.Het bedrag dat is afgeschreven van mijm rekening is 43,95.

  • Ik heb met de ING-bank gesproken en er is geen enkele mogelijkheid
   om het geld terug te vorderen eigenlijk is het hetzelfde als je iemand contact geld geeft. Wel als het bedrag een tweedee keer wordt afgeschreven is er een sanctie mogelijk. Dus we zijn helemaal overgeleverd aan de goede wil van de firma iemand vertellde mij dat hij wel geld had teruggekregen maar pas na 7 weken dus nu maar hopen dat de Goden ons gunstig gezind zijn we hebben het al zo moeilijk

   Arie

 22. Arie

  Ben ik er weer ingestonken.
  Ik dacht nog wel ha afvallen en niet meer aan komen wat je ook eet het was te mooi om waar te zijn
  Het is jammer dat er misbruik wordt gemaakt van de gewichts problemen van andere een hele boel geld voor een klein beetje poeder het is ze niet te doen om je te helpen met je gewicht maar hun portemonee te spekken terwijl die van mij wel afslankt i.p.v mijn gewicht in het leven draait uiteindelijk alles om geld.
  Mij tante van 93 is al haar hele leven (60 jaar) aan de lijn en als je eenmaal iets aan je gewicht moet doen dan heb je levenslang
  Ik verzamel al vanaf 1980 advertenties en artikelen over afslanken.
  Iedere keer komt er een nieuw product op de markt en geen van allen zijn het blijvertjes.

  Aan de lijn doen is uit eindelijk een kwestie van minder eten wat geld oplevert in plaats dat het geld kost zo simpel is het.

  Arie

 23. na ontvangst ben ik begonnen aan de puri ligne capsules. Helaas totaal geen resultaat gehad. ik lees op internet vervelende resenties, hier wil ik niet aan meedoen. Had liever afgevallen.

  Had mij gehouden aan de advisering die erbij was meegeleverd. Graag ontvang ik het bedrag terug op mijn bankrekening zoals hieronder bekend is.

  PERFECT CARE IDEAS LTD.
  002351852
  PURI-LIGNE 1 FLACON -43,95 EUR

  Nancy

 24. Beste Mensen,
  dit bedrijf weet jullie allemaal geraffineerd op het verkeerde been te zetten.
  5 kilo per week is gewoon onmogelijk en als het zou kunnen zeer ongezond. Zo snel afvallen mag alleen in overleg met een arts in verband met het vrijkomen van gifstofen die in je vet liggen opgeslagen.

  Pure-Ligne is zover ik kan nagaan hetzelfde onzin product als de citroensapkuur-capsules (ook al zo’n onzinverhaal) en dus ook afkomstig van PK Benelux Import te Uden; of zij dezelfde leverancier zijn is me niet duidelijk.

  de website is geregistreerd bij een belgisch bedrijf en de Ltd in Amsterdam en het retouradres in Breda??
  Lijkt me een leuke uitzoekklus voor Tros Radar of Kassa.

 25. Hi, Was van plan om de Puri-ligne te bestellen, maar na al dit dus beter niet.
  Wat is dat Ali someone schreef. Misschien helpt dat beter?

 26. Ik heb enkele weken geleden afslank tabletten Puri-Ligne gekregen en uitgeprobeerd.
  Ik merk niets van dat ik minder trek heb en ben niet afgevallen, maar zelfs 1/2 kilo aangekomen. Ik heb geen eet aanvallen en eet zo gezond mogelijk.

  Zoals reeds aangegeven en zoals het bij de weekblad aangegeven stond is de garantie, dat ik geheel geen kosten heb voor deze pillen. Ik neem dan ook de resterende pillen voor deze maand niet meer in.
  Het is een hele grote teleurstelling voor mij.

  Ik hoop, dat ze niets van mijn rekening zult incasseren.

  Irene

 27. Hallo, Ik moet zeggen dat ik mijn geld heb terug gekregen naar zo 7 weken , dus denk ik dat ze wel eerlijk zijn , had aan de deur betaalt en ik kreeg het op mijn rekenning terug , Dus mensen het helpt, succes allemaal en blijven afslanken , dat is gewoon minder eten en snoepen en minder zout, en green coffie 800 daar val je past echt af,

 28. Ik heb nog een ander probleem.
  Heb GEEN pillen of wat dan ook besteld maar er werd bij mij wel € 73,95 van mijn rekening afgeschreven voor een citroensapkuur!!!!!!!!!
  Ik wilde dat bedrijf bellen hoe dat kan en kom hier terecht.
  Heb gelijk met de bank gebeld en het bedrag laten terugboeken. Dat kan dus.
  Kijk maar uit dus als je rekeningnummer bij dat bedrijf bekend is.

 29. Ik heb 1 pakket PURI-LIGNE besteld en ik heb er 2 van gekregen. nou zie ik dat jullie een bedrag van 73.95 van mijn rekening hebben afgehaald wat absoluut niet de bedoeling was. ik heb via internet besteld in het buitenland en ben pas een week weer terug gekomen in nl, en dat ik het daarom niet optijd terug kon retouren. nou wil ik dus heel graag dat jullie het bedrag wat ik dus niet heb besteld graag terug gestort hebben AUB!

 30. Ik heb het product, CITROEN sap-kuur- capsules ruim een maand geprobeerd en heb de gebruiksaanwijzing precies opgevolgd.
  Het resultaat was bedroefend, in een maand nog gram afgevallen, steker nog ik ben in die maand zelf 300 gram bijgekomen, ik wil de overgbleven potjes terug sturen, ik wacht niet op de geld terug garantie, ik STONEER het hele bedrag terug.
  Ik raad iedereen aan waarbij de capsules niet werken hetzelfde te doen.
  Dit product is feak gewoon belaserderij.
  E.v.d.W

 31. Ik wil even reageren, het hielp mij helemaal niet ik kwam juist nog meer aan.
  Ik een mailtje gestuurd dat ik een adres wil hebben zodat ik het kan terug sturen, klopt het mail adres niet dus weet niet wat ik nu moet doen want ik hoef het niet meer te hebben.
  Groetjes Claudia

 32. Onfrisse praktijken! Ze halen meer geld van je rekening dan was afgesproken en zijn vervolgens niet te bereiken per telefoon, e mail of hoe dan ook! Geld terughalen via je eigen bank/giro is t enige dat er opzit dus!!! En het ergste is nog dat ik geen onsje ben kwijt geraakt en ja ik ga ook door met de zumba en andere sporten.Maar het ergste vind ik nog dat het geld van mijn man z,n rekening is af gehaald ook al zijn we man en vrouw ik wil hier iedereen mee waar schuwen Loes

 33. Hallo Hellen,
  Je gaat gewoon naar de Bank toe en laat die eenmalige storting terugboeken.
  Dan heb jij je geld weer terug.
  Groeten Doris

 34. Ik heb nooit geen machtiging afgeven. Op 20-05-2010 € 44,45 afgeschreven. voor een incasso heb nooit iets besteld schandalig ga hier gelijk werk van maken en wil per direct mijn geld terug wat denken ze wel niet om zomaar zonder mijn toestemming geld af te schrijven?? Ga er ook melding van maken bij de politie.

 35. Hoi allemaal,

  Ook ik zat er heel hard aan te denken om het te kopen.
  Mijn vriend attendeerde mij er al op om eerst genoeg reserch te doen.
  Nu heb ik dat gedaan en ben ik heel blij dat hij dat gezecht heeft.
  Ik ga het dus ECHT niet bestellen !!!
  Ik blijf gewoon lekker gezond eten en bewegen met ZUMBA (en ja dat is gewoon echt leuk !!!)

  Groetjes en bedankt
  Saskia

 36. Geachte lezers,
  Het is inderdaad pure oplichterij. Men valt niets af van de citroensap kuur.
  Retouradres onbekend.
  DUS NOOIT BESTELLEN MENSEN

 37. Ik heb ook het bedrag gelukkig kunnen terugboeken, want de pillen werken gewoon niet en contact om er iets over te vragen kan inderdaad niet. Ik dacht dat ik iets verkeerd deed en wilde graag contact met de firma, maar deze is nergens te vinden. Het zijn waardeloze neppillen.

 38. Enige tijd geleden heb ik pure-ligne dieetpillen gebruikt. Ik ben niet eens een ons afgevallen. De reclame die op hun site vermeld staat, is totaal onzin. Jammer genoeg was ik 40 euro kwijt.

 39. Ik had de eerste citroen sap-kuur-capsules besteld om maximaal 5 kilo af te vallen. Dat zou 39,95 euro kosten. Nu, een maand later wordt er 93,95 euro geincasseerd. En de eenmalige automatische incasso is niet terug te draaien. A. de pillen helpen niet. B. 60 euro teveel betaald en naar dat geld kan ik fluiten. Wees gewaarschuwd. Koop die kuur niet. Er is geen telefoonnummer te achterhalen en reageren is op geen enkele wijze mogelijk! Doe dus niet zo stom als ik heb gadaan!

 40. Ik heb ze meer dan een maand geleden besteld maar noit iets ontvangen.
  Het geld is van mijn rekeningafgeschreven wat ik gelijk heb gestorneerd.
  Ik heb een van de nummers gebeld die hiervoor staan.
  De vrouw die ik aan de lijn kreeg zei dat het niet kende. toen ik haar naar Marc vroeg heeft ze me gelijk door verbonden. Ik kreeg een collega van Marc aan de lijn en vertelde me dat hij op vakantie was. Opeens was de firma wel bekend ?? Hij zou doorgeven dat ik gebeld had en zou me terug bellen. Ik wacht het af….Ik ben benieuwd of ik wordt terug gebeld.
  Succes allemaal.
  Ik zal ze aan de deur weigeren, mochten ze toch aangeboden worden door de TNT. en nu aan het werk, bewegen !!!! Dan val je echt af.

 41. heey nick..
  mijn moeder is nu 4 dagen bezig met het eiwitten dieèt en zij is al drie kilo kwijt, natuurlijk verlies je eerst je vocht maar dat is met ales zo!

  en van het chitroensapkuur heb ik vandaag gewoon mijn geld terug laten boeken! ze bekijken het maar met hun nepperij!
  en bewegen ja is belangrijk,maar je hoeft echt de sportschool niet in hoor!
  ik loop een uur per dag en dat is net zo goed…
  veel suc 6 verder groetjes van patricia.

 42. Ik heb ze ook besteld en gebruikt. Ben pvd gewoon aangekomen ipv afgevallen shitzooi dit spul. Mensen nog ideeën voor afvallen (uiteraard met bewegen).

 43. ik heb het nu ook al een maand geprobeerd nou het werkt voor geen meter! en ze geven geld terug garantie,maar al sje dat wil kan je ze niet vinden :-( ik baal er heel erg van en wil gewoon mijn geld terug!
  kunnen jullie mij helpen????

  groetjes van patricia..

  ps mijn moeder doet nu het eiwitten dieèt en die is al drie kilo kwijt in twee dagen!

 44. Neem contact op met je bank en laat het bedrag stoneren (terug boeken op je rekening) Vervolgens hoor je er nooit meer wat van

 45. Hoi Conny, Waardeloos zeg, dat jij ook blind in de verhalen van die oplichters bent getrapt. Hoe weet je dat puri ligne en de citroensap pillen van dezelfde firma zijn? En wat is de naam van de citroen pillen die je hebt besteld?

  Heeft iemand hier al contact kunnen krijgen met de leverancier of nog mooier, geld terug?

  Mirjam

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in