Home Dieet, Voeding, Gezondheid, Sport Purosalin Review en Ervaringen

Purosalin Review en Ervaringen

Er komen steeds meer afslankproducten bij. Purosalin is een nieuw product dat belooft dat je ermee op natuurlijke wijze kunt afvallen. De belangrijkste basis hiervoor is het stimuleren van de vetverbranding. Dit klinkt hartstikke interessant en daarom hebben wij Purosalin voor je getest.

Purosalin Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Purosalin zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Nog 21 plaatsen beschikbaar

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Purosalin graag wil testen
 2. We sturen het product gratis naar je toe
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
 4. Je vult het evaluatieformulier in

Wat is Purosalin?

Purosalin is een capsule met daarin drie ingrediënten die we wel vaker tegenkomen in dieetsupplementen, malabar tamarinde, groene koffie en peperbes.

Twee capsules per dag is volgens de fabrikant voldoende om flink wat gewicht te verliezen. Sterker nog, je kunt 4 tot 6 kilogram verliezen. Kanttekening daarbij is wel dat deze effecten makkelijker te bereiken zijn als je minder eet of meer beweegt. Dat is logisch.

Voor wie is Purosalin geschikt?

Purosalin bevat groene koffie. Hier zit cafeïne in. Als je last hebt van hartproblemen, kun je het product daarom beter links laten liggen. Als je graag koffie drinkt, is het verstandig om je consumptie iets te verminderen. Malabar Tamarinde kan invloed hebben op de bloedsuikers, nieren en lever. Los daarvan is het product niet geschikt voor vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven.

Hoe effectief is Purosalin?

Natuurlijk willen we weten hoe effectief Purosalin is. Dit is de reden dat wij twee onderzoeken hebben uitgevoerd. Als eerste een literatuurstudie naar de gezondheidsvoordelen van de ingrediënten. Als tweede hebben we het middel getest bij proefpersonen.

Malabar Tamarinde: deze vrucht vind je veel in Zuid-Azië en wordt daar ook gebruikt in allerlei gerechten. Er is veel interesse in de werking van deze vrucht tegen overgewicht. Malabar Tamarinde helpt om de opslag van vet tegen te gaan. Dat is prima als je (af en toe) teveel eet, maar het helpt niet goed bij het stimuleren van de vetverbranding. Als je toch minder gaat eten, zoals de fabrikant aanraadt, heb je een betere vetverbranding nodig (bron).

Groene koffie: Lange tijd was de wetenschap in de veronderstelling dat groene koffie helpt bij het afvallen. Een van de belangrijkste studies waaruit dit bleek is ingetrokken (bron). Dit gebeurt alleen in hele uitzonderlijke gevallen als echt duidelijk is dat er grote fouten zijn gemaakt in een onderzoek.

Peperbes: Ook peper is een product dat al lange tijd in de belangstelling staat omdat het kan helpen bij het afvallen. Dit is inderdaad waar. Je lichaam creëert meer warmte als je peper in hebt genomen (bron). De effecten hiervan zijn vrij beperkt en je kunt hetzelfde resultaat halen als je dagelijks een rood pepertje door je eten fijnmaalt.

Test met proefpersonen

Zes proefpersonen hebben Purosalin een maand lang geprobeerd. De proefpersonen verloren in deze maand gemiddeld 0.7 kilo. Hierbij moet worden vermeld dat geen van de proefpersonen in deze maand op dieet is gegaan. Een gewichtsverlies van 0.7 kilo is erg weinig en de kans is aanwezig dat het gewoon komt door variaties in de vochtbalans. Wel waren de deelnemers erg te spreken over het gebruiksgemak van de capsules.

Wat kost Purosalin?

Purosalin kost €77 per verpakking, mits je lid bent van een kortingsclub. Houd er rekening mee dat een verpakking genoeg is voor 15 dagen en dat je €154 kwijt bent aan een maandelijkse kuur. Bestellen met korting kan via deze link.

Voordelen

De capsules zijn niet te groot, waardoor ze relatief makkelijk zijn door te slikken.

Nadelen

Purosalin hanteert een merkwaardige prijsstructuur waarbij je lid moet worden van een kortingsclub voordat je het middel voor een gunstige prijs kunt kopen. De kans bestaat dit dit misgaat, waardoor je meer geld kwijt bent dan je wilt.

Conclusie

Volgens de fabrikant zijn er inmiddels meer dan 20000 verpakkingen Purosalin verkocht. Wij hopen het niet. Het product is veel te duur voor wat het doet. Er zijn allerhande alternatieven op de markt die niet alleen goedkoper zijn, maar ook beter. Mogelijk werkt Purosalin inderdaad beter als je het combineert met een dieet, maar er zijn genoeg goedkopere producten die een dieet ook verder stimuleren.

Groeten,

REVIEW OVERVIEW
ALgehele Waardering
Previous articleBio HCG Kuur Review en Ervaringen
Next articleShakeplus Review en Ervaringen

411 Reacties

 1. Ik ben in de laatste jaren 30 kilo aangekomen en wil daar heel graag van af. Ik weeg nu meer dan 110kg en dit is ook gevaarlijk aangezien ik 44 ben en 2 jaar geleden een hartinfarct heb gehad

 2. Zoals veler anderen, zou ik de gratis test,
  willen testen, om af te vallen. Wie niet?
  Ik ben benieuwd of het echt werkt.
  Ik vind 79.-een te hoog bedrag.
  Ze zeggen dat het snel werkt.
  Ik zou het graag eens, willen uitproberen.
  Ben heel benieuwd!

 3. Ik ben een beetje sceptisch over afslank pillen , heb wel een wat geprobeerd maar zonder het juiste resultaat
  Jullie verhaal spreekt mij erg aan en ik zou graag ervaren dat het werkt !

 4. Ik wil graag gratis purosalin testen omdat ik 120 kilo ben.. ik ben aangekomen na een auto ongeluk.. ik heb weinig budget om zelf het product te kopen daarom wil ik graag eerst gratis testpersoon voor zijn om te ervaren of ik echt afval van deze product..

 5. Wil 7 kilo afvallen is dit product ook voor mij geschikt. Kan het bijna niet geloven daarom zou ik het gratis willen proberen. En anderen die ook echt willen afvalen mijn ervaring vertellen

 6. Ben door ziekte en het gevecht om weer gezond te worden 20 kg aangekomen. Wil dit graag weer terugdraaien, maar dat lukt niet zomaar. Ik wil dit product wel graag gratis proberen. Je kunt rekenen op mijn enthousiaste deelneming.

 7. Ik zou graag dit product willen testen. Ik ben flink bijgekomen tijdens de lockdown en nadien de feestjes. Ook heb ik al eerder deelgenomen aan product testen waar ik recenties voor heb geschreven.
  Stuur me maar een mailtje als u geïnteresseerd bent om mij het product te laten testen.

 8. Ik zou dit product graag willen testen omdat ik maar niet van mijn overgewicht kan afkomen. Voel me lusteloos en zou graag wat fitter willen worden maar ben beperkt door mijn teveel aan kilo’s.

 9. Zal graag in aanmerking willen komen, omdat ik A) al alles heb geprobeerd en nu ik 55-plusser ben, het steeds moeilijker eraf gaat, laat staan eraf blijft. Ik ben zwaar overgewicht en het dopamine tekort en cortisol overschot, zorgt voor insuline resistentie en vet reserves worden in stand gehouden. Ondanks dat ik er in berust, is het voor mijn algehele gezondheid en conditie, zeker in deze moeilijke tijden, alles behalve bevordelijk. Daarom zou ik dit zeker willen uitproberen

 10. Ik ben sinds de overgang 7 kg te zwaar. Ik doe aan fitness, eet heet gezond en heb verschillende diëten geprobeerd maar kom steeds weer aan in gewicht.

 11. Ik zou graag 20 kg verliezen. Het lukt mij niet meer. Ik ben er niet van overtuigd dat je echt kan vermageren via enkel een pil maar wil dit gratis wel proberen.

 12. Ik wil graag 10-15 kilo afvallen, maar de gewone dieten zoals eiwit dieet, extra bewegen, shakes, etc hebben niet of nog nauwelijks resultaten.
  Ik ben 52 en zit in de overgang dus als ik hiermee kan afvallen dan zou dit een wonder zijn.

 13. Ik ben al erg lang op zoek naar de mogelijkheid om af te vallen en hoe ik de concentratie kan opbrengen om dit over langere tijd vol te houden. Dit product zou ik heel graag uitproberen omdat dat hierbij niet hoeft. Het beloofd heel snel te werken.

 14. Wil graag een paar kilo kwijt, maar kan niet geloven wat men schrijft over dit merk lijkt een sprookje
  Daarom zou ik de gratis test eens willen proberen

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987