Purosalin Review en Ervaringen

Er komen steeds meer afslankproducten bij. Purosalin is een nieuw product dat belooft dat je ermee op natuurlijke wijze kunt afvallen. De belangrijkste basis hiervoor is het stimuleren van de vetverbranding. Dit klinkt hartstikke interessant en daarom hebben wij Purosalin voor je getest.

Purosalin Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Purosalin zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Nog 21 plaatsen beschikbaar

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Purosalin graag wil testen
 2. We sturen het product gratis naar je toe
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
 4. Je vult het evaluatieformulier in

Wat is Purosalin?

Purosalin is een capsule met daarin drie ingrediënten die we wel vaker tegenkomen in dieetsupplementen, malabar tamarinde, groene koffie en peperbes.

Twee capsules per dag is volgens de fabrikant voldoende om flink wat gewicht te verliezen. Sterker nog, je kunt 4 tot 6 kilogram verliezen. Kanttekening daarbij is wel dat deze effecten makkelijker te bereiken zijn als je minder eet of meer beweegt. Dat is logisch.

Voor wie is Purosalin geschikt?

Purosalin bevat groene koffie. Hier zit cafeïne in. Als je last hebt van hartproblemen, kun je het product daarom beter links laten liggen. Als je graag koffie drinkt, is het verstandig om je consumptie iets te verminderen. Malabar Tamarinde kan invloed hebben op de bloedsuikers, nieren en lever. Los daarvan is het product niet geschikt voor vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven.

Hoe effectief is Purosalin?

Natuurlijk willen we weten hoe effectief Purosalin is. Dit is de reden dat wij twee onderzoeken hebben uitgevoerd. Als eerste een literatuurstudie naar de gezondheidsvoordelen van de ingrediënten. Als tweede hebben we het middel getest bij proefpersonen.

Malabar Tamarinde: deze vrucht vind je veel in Zuid-Azië en wordt daar ook gebruikt in allerlei gerechten. Er is veel interesse in de werking van deze vrucht tegen overgewicht. Malabar Tamarinde helpt om de opslag van vet tegen te gaan. Dat is prima als je (af en toe) teveel eet, maar het helpt niet goed bij het stimuleren van de vetverbranding. Als je toch minder gaat eten, zoals de fabrikant aanraadt, heb je een betere vetverbranding nodig (bron).

Groene koffie: Lange tijd was de wetenschap in de veronderstelling dat groene koffie helpt bij het afvallen. Een van de belangrijkste studies waaruit dit bleek is ingetrokken (bron). Dit gebeurt alleen in hele uitzonderlijke gevallen als echt duidelijk is dat er grote fouten zijn gemaakt in een onderzoek.

Peperbes: Ook peper is een product dat al lange tijd in de belangstelling staat omdat het kan helpen bij het afvallen. Dit is inderdaad waar. Je lichaam creëert meer warmte als je peper in hebt genomen (bron). De effecten hiervan zijn vrij beperkt en je kunt hetzelfde resultaat halen als je dagelijks een rood pepertje door je eten fijnmaalt.

Test met proefpersonen

Zes proefpersonen hebben Purosalin een maand lang geprobeerd. De proefpersonen verloren in deze maand gemiddeld 0.7 kilo. Hierbij moet worden vermeld dat geen van de proefpersonen in deze maand op dieet is gegaan. Een gewichtsverlies van 0.7 kilo is erg weinig en de kans is aanwezig dat het gewoon komt door variaties in de vochtbalans. Wel waren de deelnemers erg te spreken over het gebruiksgemak van de capsules.

Wat kost Purosalin?

Purosalin kost €77 per verpakking, mits je lid bent van een kortingsclub. Houd er rekening mee dat een verpakking genoeg is voor 15 dagen en dat je €154 kwijt bent aan een maandelijkse kuur. Bestellen met korting kan via deze link.

Voordelen

De capsules zijn niet te groot, waardoor ze relatief makkelijk zijn door te slikken.

Nadelen

Purosalin hanteert een merkwaardige prijsstructuur waarbij je lid moet worden van een kortingsclub voordat je het middel voor een gunstige prijs kunt kopen. De kans bestaat dit dit misgaat, waardoor je meer geld kwijt bent dan je wilt.

Conclusie

Volgens de fabrikant zijn er inmiddels meer dan 20000 verpakkingen Purosalin verkocht. Wij hopen het niet. Het product is veel te duur voor wat het doet. Er zijn allerhande alternatieven op de markt die niet alleen goedkoper zijn, maar ook beter. Mogelijk werkt Purosalin inderdaad beter als je het combineert met een dieet, maar er zijn genoeg goedkopere producten die een dieet ook verder stimuleren.

Groeten,

RECENSIES OVERZICHT
ALgehele Waardering
Vorig artikelBio HCG Kuur Review en Ervaringen
Volgend artikelShakeplus Review en Ervaringen
Volgens de fabrikant zijn er inmiddels meer dan 20000 verpakkingen Purosalin verkocht. Wij hopen het niet. Het product is veel te duur voor wat het doet. Er zijn allerhande alternatieven op de markt die niet alleen goedkoper zijn, maar ook beter. Mogelijk werkt Purosalin inderdaad beter als je het combineert met een dieet, maar er zijn genoeg goedkopere producten die een dieet ook verder stimuleren.purosalin

415 Reacties

 1. Als het nog mogelijk is om mee te doen voor het gratis testen van Purosalin wil ik me graag opgeven hiervoor.
  Diverse malen verschillende diëten gevolgd met als gevolg een jo-jo effect en toename van het gewicht..

 2. Omdat ik zeer graag hoop kilo’s kwijt wil. Bloeddruk én cholesterol veel te hoog. Laag zelfbeeld. Slecht uithoudingsvermogen …

 3. ik word 32 jaar voel me zo slecht in men vel heb al meermaals proberen af te vallen.
  maar altijd zonder resultaat heb ook al meermaals dieetproducten gebruikt maar helaas zonder resultaat. ik moet meermaals uitstapjes weigeren met mijn vrienden omdat ik fysiek niet in staat ben om ze te volgen. schaam mij ook enorm om mijn gewicht. omdat ik heel mijn schooltijd heel fel gepest ben geweest. ik hoop echt met dit een nieuwe weg in mijn leven in te slagen. hopelijk kom ik in aanmerking

 4. Hallo, ik wil graag deze product testen want ik ben 51jaar geworden altijd heel slank geweest en nu voel ik dat ik begin bij te komen

 5. Ik heb al verschillende zaken geprobeerd om af te vallen maar niets lijkt doeltreffend… Ik was voor mijn zwangerschap al wat aangekomen en na mijn zwangerschap geraak ik die extra kilo’tjes jammer genoeg ook niet meer kwijt. (De leeftijd zal er waarschijnlijk ook wel iets mee te maken hebben.) Graag test ik dit product want ik wil die kilo’tjes echt wel kwijt…

 6. Ik ben op eigen kracht al wel wat kilo’s kwijt maar nu blijft het hangen. Dubben benieuwd of purosalin een doorbraak kan geven. Vooral het 100% natuurlijk spreekt mij aan maar tegelijk ben ik ook sceptisch en wil graag weten of de mooie berichten ook waarheid zijn. Dus kom maar op….ik wil het graag testen.

 7. Ik zoek een oplossing om te vermageren zinder honger. Ik heb pds en mag veel niet eten , dus prop me vol met dingen die ik wel mag eten maar geen verzadigd gevoel geven. Ik eet gezond maar teveel en wil mijn metabolisme verhogen

 8. door de uitbraak van Corona , zit ik heel vaak alleen thuis en beweeg ik nauwelijks.
  Ik ben op een jaar tijd 7 kilo aangekomen. Ik heb al verschillende malen geprobeerd om een vermageringskuur te beginnen, maar ik geef het snel op. Ik wil dan ook graag dit middel proberen , het lijkt me eenvoudig in gebruik en het zou fantastisch zijn, mocht het ook helpen om mijn zelfbeeld weer op te krikken.

 9. Na stoppen met roken ben ik 8 kg verzwaard.
  Dit wil ik er wel graag af,maar sta sceptisch to afslankpreparaten.
  Toch ben ik zeer benieuw of mensen met matig overgewicht ook resultaten kunnen boeken.
  Vandaar mijn aanmelding.

 10. Langzamerhand werd ik zwaarder door de jaren heen maar de overgang was bij mij wel de grootste boosdoener.Door
  verandering van hormonen en tragere stofwisseling ben ik wel 12 kilo extra gegroeid.En ik wil heel graag weer een kledingmaat kleiner !

 11. Ik baal dat ik zo gegroeid ben na de overgang en wil minimaal weer in wat oude kleding passen en den maat kleiner dus weer kunnen dragen.

 12. Ik wil graag afvallen vanwege mijn gewicht mijn gewrichten in mijn knieën belasten en ik wil daar graag van af om pijnloos of in iedergeval minder pijn de dag door te gaan. Dit hielp eerder al, maar inmiddels ben ik weer flink aangekomenen door stress en ervaar ik weer pijnklachten.

 13. Hoi, ben sinds geboorte van mijn dochters aangekomen en door het verliezen van mijn broer werd het moeilijker .Zal er alles voor over hebben om toch eens samen met mijn kinderen te durven zwemmen .

 14. Ik zou heeeeel graag het product willen testen. Sinds enkele jaren ben ik zo een 15kg bijgekomen. Mijn eetpatroon is eigenlijk hetzelfde gebleven. Waarschijnlijk heeft het met de overgang te maken…denk ik dan. Ook begin ik last te krijgen van mijn knie. Hiervoor alleen zou ik willen vermageren. Ik hoop echt dat jullie me de kans geven om dit te testen

 15. Wil me weer fitter voelen, ben ontzettend veel aangekomen heb van alles geprobeerd om af te vallen wat me telkens niet lukt ik ben 160 cm en weeg 90 kg graag zou ik willen meedoen aan de test

 16. Altijd ben ik slank geweest maar na de laatste zwangerschap 23 jaar geleden ben ik nog steeds 15 kilo zwaarder . EN IK VIND HET VRESELIJK!!

 17. Ik was altijd slank maar sinds de overgang lukt het me niet om de overtollige kilo’s kwijt te raken. Ik wil dit product graag uitproberen.

 18. PUROSALIN werkt NIET !!!!! Alleen het geld ben je kwijt maar de kilo’s blijven !!!!!!
  Mensen laat jullie niet vangen !!!!

 19. Halo,

  Na veel diëten te hebben gevolgd en nooit het gewenste doel te hebben bereikt, lijkt mij dit wel een goed product.

  Ik ben jong in de overgang geraakt en het vet raak ik moeilijk kwijt.

  Groetjes van Sylvia

 20. Zou graag wat kilo’s kwijtraken. Doel 10 kg voor mijn gezondheid. Ben alleen wat sceptisch wat pillen betreft……heb al eerder wat geprobeerd.

 21. Ik ben 4 maanden geleden bevallen doormiddel van een keizersnede en er gaat geen kilo af wat ik ook probeer ik had gehoopt dat er nu toch al wel 10 kilo af zou zijn maar ik zit nog steeds op het zelfde gewicht als een dag na de bevalling ik eet gezond drink water en beweeg veel het is zeer ontmoedigend om elke keer op die weegschaal te gaan staan en er nog niks af is ik zou dit product erg graag willen testen al is mijn hoop niet erg hoog zou leuk zijn als het tegendeel bewezen kan worden mvg Jessica

 22. Ik wil het graag gratis testen. Ik ben een vrouw en 1.67 lang, ik weeg 105 kilo. Ik wil zeker 30 kilo afvallen maar liever nog 40 kilo. Ik heb al veel geprobeerd om kilo’s kwijt te raken maar zonder succes. Ik hoop dat ik ervoor in aanmerking kom.

 23. Ik ben net onder 1.60 mtr. en weeg 73 kg. Door artrose en restklachten na een ongeluk is de mogelijkheid tot sporten erg beperkt. Na het ongeluk en overgang ben ik veel aangekomen. Het lukt me niet om hier verandering in te brengen. Ik heb astma en reageer o.a. sterk op tarweproducten (ik eet ook geen aardappelen, en maisproducten). Mijn partner is zelf ook wat zwaarder, maar vindt dat geen probleem en wil zijn eetgewoonten (bourgondiër en zoetekauw) niet veranderen. Ik kook nu al vaak 2 potjes. In de eetgewoonten wil ik liever niet veel meer veranderen omdat ik graag van onze gezamenlijke eetmomenten ook nog samen wil genieten.

 24. Ik zou graag willen afvallen en heb hierbij een extra stimulans nodig. Ik ben 1.68m en 84 kilo. Door medicatie en overgangsklachten ben ik extra aangekomen.

 25. Ik ben wel benieuwd of dit werkt. Ik heb een extra stimulans nodig. Ik zou graag 8 kilo met weinig moeite willen verliezen

 26. Omdat ik dolgraag van mijn teveel aan kilo’s wil afkomen…..en heb een hoop zoniet van alles geprobeerd……maar door de leeftijd en vertraagde stofwisseling is het een strijd geworden…..en wie wil nu niet af…..van zijn of haar tevele kilo’s aan extra lichaamsvet

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in