Purosalin Review en Ervaringen

Er komen steeds meer afslankproducten bij. Purosalin is een nieuw product dat belooft dat je ermee op natuurlijke wijze kunt afvallen. De belangrijkste basis hiervoor is het stimuleren van de vetverbranding. Dit klinkt hartstikke interessant en daarom hebben wij Purosalin voor je getest.

Purosalin Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Purosalin zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Nog 21 plaatsen beschikbaar

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Purosalin graag wil testen
 2. We sturen het product gratis naar je toe
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
 4. Je vult het evaluatieformulier in

Purosalin Purosalin Review en Ervaringen Meer informatie

Wat is Purosalin?

Purosalin is een capsule met daarin drie ingrediënten die we wel vaker tegenkomen in dieetsupplementen, malabar tamarinde, groene koffie en peperbes.

Twee capsules per dag is volgens de fabrikant voldoende om flink wat gewicht te verliezen. Sterker nog, je kunt 4 tot 6 kilogram verliezen. Kanttekening daarbij is wel dat deze effecten makkelijker te bereiken zijn als je minder eet of meer beweegt. Dat is logisch.

Voor wie is Purosalin geschikt?

Purosalin bevat groene koffie. Hier zit cafeïne in. Als je last hebt van hartproblemen, kun je het product daarom beter links laten liggen. Als je graag koffie drinkt, is het verstandig om je consumptie iets te verminderen. Malabar Tamarinde kan invloed hebben op de bloedsuikers, nieren en lever. Los daarvan is het product niet geschikt voor vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven.

Hoe effectief is Purosalin? Purosalin Purosalin Review en Ervaringen Purosalin

Natuurlijk willen we weten hoe effectief Purosalin is. Dit is de reden dat wij twee onderzoeken hebben uitgevoerd. Als eerste een literatuurstudie naar de gezondheidsvoordelen van de ingrediënten. Als tweede hebben we het middel getest bij proefpersonen.

Malabar Tamarinde: deze vrucht vind je veel in Zuid-Azië en wordt daar ook gebruikt in allerlei gerechten. Er is veel interesse in de werking van deze vrucht tegen overgewicht. Malabar Tamarinde helpt om de opslag van vet tegen te gaan. Dat is prima als je (af en toe) teveel eet, maar het helpt niet goed bij het stimuleren van de vetverbranding. Als je toch minder gaat eten, zoals de fabrikant aanraadt, heb je een betere vetverbranding nodig (bron).

Groene koffie: Lange tijd was de wetenschap in de veronderstelling dat groene koffie helpt bij het afvallen. Een van de belangrijkste studies waaruit dit bleek is ingetrokken (bron). Dit gebeurt alleen in hele uitzonderlijke gevallen als echt duidelijk is dat er grote fouten zijn gemaakt in een onderzoek.

Peperbes: Ook peper is een product dat al lange tijd in de belangstelling staat omdat het kan helpen bij het afvallen. Dit is inderdaad waar. Je lichaam creëert meer warmte als je peper in hebt genomen (bron). De effecten hiervan zijn vrij beperkt en je kunt hetzelfde resultaat halen als je dagelijks een rood pepertje door je eten fijnmaalt.

Test met proefpersonen Purosalin Purosalin Review en Ervaringen Purosalin huidige gebruikersrecens es ingrediënten hoe het te nemen hoe werkt het meningen forum prijs waar te kopen fabrikant nederland

Zes proefpersonen hebben Purosalin een maand lang geprobeerd. De proefpersonen verloren in deze maand gemiddeld 0.7 kilo. Hierbij moet worden vermeld dat geen van de proefpersonen in deze maand op dieet is gegaan. Een gewichtsverlies van 0.7 kilo is erg weinig en de kans is aanwezig dat het gewoon komt door variaties in de vochtbalans. Wel waren de deelnemers erg te spreken over het gebruiksgemak van de capsules.

Wat kost Purosalin?

Purosalin kost €77 per verpakking, mits je lid bent van een kortingsclub. Houd er rekening mee dat een verpakking genoeg is voor 15 dagen en dat je €154 kwijt bent aan een maandelijkse kuur. Bestellen met korting kan via deze link.

Voordelen

De capsules zijn niet te groot, waardoor ze relatief makkelijk zijn door te slikken.

Nadelen

Purosalin hanteert een merkwaardige prijsstructuur waarbij je lid moet worden van een kortingsclub voordat je het middel voor een gunstige prijs kunt kopen. De kans bestaat dit dit misgaat, waardoor je meer geld kwijt bent dan je wilt.

Conclusie

Volgens de fabrikant zijn er inmiddels meer dan 20000 verpakkingen Purosalin verkocht. Wij hopen het niet. Het product is veel te duur voor wat het doet. Er zijn allerhande alternatieven op de markt die niet alleen goedkoper zijn, maar ook beter. Mogelijk werkt Purosalin inderdaad beter als je het combineert met een dieet, maar er zijn genoeg goedkopere producten die een dieet ook verder stimuleren.

Groeten,

Purosalin Purosalin Review en Ervaringen Drs miriam amstel

RECENSIES OVERZICHT
ALgehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringC9 Forever Review en Ervaringen
Eenvoudig AfvallenShakeplus Review en Ervaringen
purosalinVolgens de fabrikant zijn er inmiddels meer dan 20000 verpakkingen Purosalin verkocht. Wij hopen het niet. Het product is veel te duur voor wat het doet. Er zijn allerhande alternatieven op de markt die niet alleen goedkoper zijn, maar ook beter. Mogelijk werkt Purosalin inderdaad beter als je het combineert met een dieet, maar er zijn genoeg goedkopere producten die een dieet ook verder stimuleren.

415 Reacties

 1. Graag wil ik meedoen aan deze test, ik ben een man van 46 jaar weeg 113 kilo en heb mijn hele leven al overgewicht.
  ik sport 3 keer per week en toch blijf ik altijd te zwaar.

  Groet Dennis

 2. Ik hoef niet zo heel veel af te vallen maar ben wel reuze benieuwd en wil ook wel meedoen met testen maar wat houdt dat in, hoe lang duurt dat en moet er uitvoerige administratie bij gehouden worden?

 3. Ik heb sinds kort weer een medicijn erbij voor te hoge bloeddruk.
  Als ik 10 kg kan afvallen kan dat 3e medicijn er misschien weer af.

 4. Ik ben na mijn zwangerschap wil ik graag weer op mijn streefgewicht komen. Nu is dat na miskraam en erna een zwangerschap met te veel kilo’s erg lastig. Ik hoop dat dit mij kan helpen, ik sta er open voor en wil direct beginnen!

 5. Manon

  Ik wil graag 8 kilo afvallen die er tijdens mijn overgang bij zijn gekomen. Ik ben momenteel met een dieet bezig, maar eigenlijk leef ik best gezond eet gezond en beweeg voldoende. Heb blijkbaar een ander setje nodig voor die 8 kilo.

 6. Ik mag zogezegd niets eten of mijn gewicht stijgt. Ik ben het moe om altijd op mijn eten te moeten letten. Ik denk als ik gewicht verlies, ik ook niet zoveel rugpijn zou hebben.

 7. Hallo,
  Ik ben een vrouw van (bijna) 51 met een actieve leven. Ik heb een gezonde levensstijl, ik sport regelmatig (roeien), eet veel groente en fruit, ik drink NOOIT frisdrank/sapjes. Ook ben ik niet echt dol op zoetigheid. Ik hou wel van hartig maar ook daar ben ik heel terughoudend in. Desondanks kom ik de laatste jaren sneller aan. Ik merk dat mijn lichaam moeite heeft met het verbranden van voedsel, mijn stofwisseling is traag en alles wat ik eet wordt opgeslagen in vet! Heel frustrerend. Ik ben benieuwd of Purol mij kan helpen om mijn stofwisseling weer op gang te krijgen. Hartelijke groet, Sengül

 8. Ik wil graag reageren door een vraag te stellen over een ander product om te zien of jij daar al ervaring mee hebt of er al over gehoord hebt.Dit product noemt SkinnyLove.Omdat jij zegt dat peper een verhoging van de vetverbranding teweeg brengt en hier veel peper in zit ben ik wel benieuwd of jij hier al over gehoord hebt.

 9. Ik ben al meerdere jaren bezig om gewicht te verliezen. Ik gebruikte voorgeschreven capsules, een speciaal dieet, en verschillende shakes, ik verloor regelmatig een paar kilo’s, maar als ik even stopte met de producten omdat ik ook eens terug wat lievelingsgerechten wilde, kwamen de kilo’s er snel terug bij, na jaren van proberen de kilo’s te verliezen kom ik tot de constatatie dat ik 15 kilo meer weeg dan toen ik begon, hopeloos.

 10. Ik ben heel benauwd om door de overgang in gewicht toe te nemen. Ik ben net 52 jaar geworden (8-10). Zouden jullie pillen mij helpen om op gewicht te blijven, ondanks een natuurlijk tekort aan Oestrogenen?

 11. Deze Ans is nu 52 jaar en ik ben heel benieuwd of ook mensen/vrouwen in de overgang baat hebben bij deze afslankpillen.
  Ik wil graag op mijn gewicht blijven ipv de natuurlijk gewichtstoename (door afname

 12. Hallo ik ben 58 en sedert twee maanden geleden in menopauze gegaan een maand geleden baarmoeder verwijderd.Probleem 10 kilo verzwaard buik verdikt tot en met. Nog thans eet ik al maanden Pascale Naessens en sandra Bekarri . Ik drink ongeveer 4 glaasjes wijn in een maand. Ik ben in twee maanden tijd 1 kilo afgevallen.

 13. Beste,
  Ik heb alle soorten producten van op de markt geprobeerd zelf Xls5 en geen 100 gr verloren. Als ik deze medicijn kan gebruiken en ook vermageren dan maak ik werld wijd reclama voor. (Ik ben vloger en motivational speaker)
  En natuurlijk wil ik iets deftig proberen en achteraf als ik resultaten heb wil ik ook zelf voor betalen. Maar niet betalen voor niets. Ik hoop dat jullie zouden voor mij kiezen.

 14. ik probeer mijn hele leven al af te vallen. Hoop dat het hiermee lukt. Heb alles al geprobeerd inclusief fitness en hardlopen. niets werkt.

 15. Ik ben in een jaar 34 kilo aangekomen. Loop nu 2 jaar bij de dieetiste. Eerste jaar 11 kilo afgevallen. Tweede jaar 1,3 kilo. Nog 22 kilo te gaan. Ik word er moedeloos van

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in