Purosalin Review en Ervaringen

Er komen steeds meer afslankproducten bij. Purosalin is een nieuw product dat belooft dat je ermee op natuurlijke wijze kunt afvallen. De belangrijkste basis hiervoor is het stimuleren van de vetverbranding. Dit klinkt hartstikke interessant en daarom hebben wij Purosalin voor je getest.

Purosalin Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Purosalin zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Nog 21 plaatsen beschikbaar

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Purosalin graag wil testen
 2. We sturen het product gratis naar je toe
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften
 4. Je vult het evaluatieformulier in

Wat is Purosalin?

Purosalin is een capsule met daarin drie ingrediënten die we wel vaker tegenkomen in dieetsupplementen, malabar tamarinde, groene koffie en peperbes.

Twee capsules per dag is volgens de fabrikant voldoende om flink wat gewicht te verliezen. Sterker nog, je kunt 4 tot 6 kilogram verliezen. Kanttekening daarbij is wel dat deze effecten makkelijker te bereiken zijn als je minder eet of meer beweegt. Dat is logisch.

Voor wie is Purosalin geschikt?

Purosalin bevat groene koffie. Hier zit cafeïne in. Als je last hebt van hartproblemen, kun je het product daarom beter links laten liggen. Als je graag koffie drinkt, is het verstandig om je consumptie iets te verminderen. Malabar Tamarinde kan invloed hebben op de bloedsuikers, nieren en lever. Los daarvan is het product niet geschikt voor vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven.

Hoe effectief is Purosalin?

Natuurlijk willen we weten hoe effectief Purosalin is. Dit is de reden dat wij twee onderzoeken hebben uitgevoerd. Als eerste een literatuurstudie naar de gezondheidsvoordelen van de ingrediënten. Als tweede hebben we het middel getest bij proefpersonen.

Malabar Tamarinde: deze vrucht vind je veel in Zuid-Azië en wordt daar ook gebruikt in allerlei gerechten. Er is veel interesse in de werking van deze vrucht tegen overgewicht. Malabar Tamarinde helpt om de opslag van vet tegen te gaan. Dat is prima als je (af en toe) teveel eet, maar het helpt niet goed bij het stimuleren van de vetverbranding. Als je toch minder gaat eten, zoals de fabrikant aanraadt, heb je een betere vetverbranding nodig (bron).

Groene koffie: Lange tijd was de wetenschap in de veronderstelling dat groene koffie helpt bij het afvallen. Een van de belangrijkste studies waaruit dit bleek is ingetrokken (bron). Dit gebeurt alleen in hele uitzonderlijke gevallen als echt duidelijk is dat er grote fouten zijn gemaakt in een onderzoek.

Peperbes: Ook peper is een product dat al lange tijd in de belangstelling staat omdat het kan helpen bij het afvallen. Dit is inderdaad waar. Je lichaam creëert meer warmte als je peper in hebt genomen (bron). De effecten hiervan zijn vrij beperkt en je kunt hetzelfde resultaat halen als je dagelijks een rood pepertje door je eten fijnmaalt.

Test met proefpersonen

Zes proefpersonen hebben Purosalin een maand lang geprobeerd. De proefpersonen verloren in deze maand gemiddeld 0.7 kilo. Hierbij moet worden vermeld dat geen van de proefpersonen in deze maand op dieet is gegaan. Een gewichtsverlies van 0.7 kilo is erg weinig en de kans is aanwezig dat het gewoon komt door variaties in de vochtbalans. Wel waren de deelnemers erg te spreken over het gebruiksgemak van de capsules.

Wat kost Purosalin?

Purosalin kost €77 per verpakking, mits je lid bent van een kortingsclub. Houd er rekening mee dat een verpakking genoeg is voor 15 dagen en dat je €154 kwijt bent aan een maandelijkse kuur. Bestellen met korting kan via deze link.

Voordelen

De capsules zijn niet te groot, waardoor ze relatief makkelijk zijn door te slikken.

Nadelen

Purosalin hanteert een merkwaardige prijsstructuur waarbij je lid moet worden van een kortingsclub voordat je het middel voor een gunstige prijs kunt kopen. De kans bestaat dit dit misgaat, waardoor je meer geld kwijt bent dan je wilt.

Conclusie

Volgens de fabrikant zijn er inmiddels meer dan 20000 verpakkingen Purosalin verkocht. Wij hopen het niet. Het product is veel te duur voor wat het doet. Er zijn allerhande alternatieven op de markt die niet alleen goedkoper zijn, maar ook beter. Mogelijk werkt Purosalin inderdaad beter als je het combineert met een dieet, maar er zijn genoeg goedkopere producten die een dieet ook verder stimuleren.

Groeten,

RECENSIEOVERZICHT
ALgehele Waardering
Vorig artikelBio HCG Kuur Review en Ervaringen
Volgend artikelShakeplus Review en Ervaringen

414 Reacties

 1. Ik zou graag 20 tot 25 kg afvallen en wat hulp bij de start wil ik graag proberen. Ik ben nieuwsgierig of Purosalin hierbij kan helpen en wil graag meewerken aan uw onderzoek als proefpersoon.

 2. Ik heb al meerdere keren dit soort producten gekocht voor veel geld en heeft niets geholpen. Ik ben heel benieuwd of dit wel werkt.

 3. Ik ben al maanden bezig om middels koolhydraatarm eten en intermittent vasten af te vallen maar er is slechts 7 kg af. Het lijkt me daarom een goed moment om zo’n “wondermiddel” te testen.

 4. Ik vertrouw deze producten niet mee maar een vriendin gaf aan dat het wel werkte. iets houd me tegen het toch weer te proberen en weer zoveel geld weg te gooien.

 5. Ik zou graag willen afvallen, weeg momenteel ca 110 kg. Snel moe, kan weinig doen met mijn kinderen, conditie gaat hard achteruit, let op voeding – maar doet weinig voor gewicht.

 6. Ik heb al meerdere afslankproducten gekocht maar tot nu toe geen klein beetje resultaat. Daarmee zou ik héél graag purosalin eens testen…

 7. Na het gebruik van cortisone enorm verzwaard, aldus gestopt met cortisone en pijn lijden. De kg’s geraak ik echter niet meer kwijt.
  Mvg
  Sandra

 8. De laatste maanden veel kilo s bij gekomen door de medicatie die ik moet nemen ,een dikke buik gekregen enz

 9. Ik wil het graag proberen
  Omdat ik lees dat help vet te verbranden
  Ik ben niet blij met mij gewicht
  Een gratis proberen

 10. Van 147 kilo naar 93 en verder zakt het niet wat ik ook probeer misschien kan proberen veel vertrouwen heb ik er niet in.
  Dus laat ik mij verrassen als ik het gratis mag proberen.

 11. Graag zou ik het willen uittesten, ik ben zeker 20 kg te zwaar heb ook last van mijn rug door mijn dikke buik.
  Ben altijd erg huiverig voor pillen, ik geloof het eigenlijk niet.
  Daarom zou ik het willen testen en ervaren of het echt werkt.

 12. Hoi, ik zou heel graag de purosalin gratis willen uitproberen omdat ik werkelijk al van alles heb geprobeerd om af te vallen maar het lukt nergens mee. Dus ik hoop nu iets gevonden te hebben dat wel helpt, dan zou ik SUPER blij zijn. Met vriendelijke groet, Erica :-)

 13. Hallo. Ik moet van de huisarts dringend 10kg vermageren. Ben met diëtiste gestart, kost me handenvol geld en levert me geen resultaat op, enkel frustratie

 14. Ik heb last van mijn schildklier en door de medicatie ben ik zelfs diabeet geworden. Ik krijg hoegenaamd niets van mijn gewicht af. Volgens de norm( ik ben 1m62 groot zou ik 52 kg mogen wegen en ik weeg er 72), dat gewicht blijft ongeveer stabiel omdat ik mij houd aan beperkte voedselinname

 15. ben nu 20 dagen bezig met purosalin om af te vallen er is nog geen gram af heb wel 146 euro betaald .mensen koop het niet

 16. DIT wil wel ’s testen hoor, blijkbaar een “goed spul” ! Indien mogelijk….schrijf me maar in .

 17. Ik heb een lichamelijke beperking. Daar ik permanent in een rolwagen zit, kan ik niet sporten om calorieën te verbranden. Ik probeer wel zo gezond mogelijk te eten en te drinken. Het lijkt echter alsof de ‘zwembandjes’ thv buik, maag, billen, … bij komen bij het minste wat ik eet of drink.Ik moet ook rondkomen van een invaliditeitsuitkering. Hierdoor kan ik me geen producten zoals het uwe permitteren. De enige kans zou dus zijn via dit test-aanbod zou kunne

 18. Ik heb een beperking waardoor ik steeds in een rolwagen zit. Ik beweeg dus uiteraard niet veel. Doch, ook de hormonen/leeftijd spelen hier duidelijk een rol. Ik ondervond, bijna vanaf de eerste dag dat ik 50 jr werd, dat ik beetje bij beetje ‘zwembandjes’ kreeg thv buik, maag en billen. Dit, zonder enige verandering in mijn eetpatroon. Hoe zeer ik ook probeer om suikers, vetten, koolhydraten en andere ’ dikmakers’ te vermijden. Het lijkt alsof het minste wat ik eet of drink aan mijn lichaam blijft plakken. Gezien ik reeds zo gezond mogelijk eet en fysiek geen calorieën kan verbranden, zie ik alleen nog een mogelijkheid via het gratis test-aanbod voor uw product. Gezien ik van een invaliditeitsuitkering moet rondkomen, kan ik mij dergelijke middelen nl. zèlf niet permitteren.

 19. Ben kinesitherapeut en kom vaak zwaarlijvige patiënten tegen in de praktijk. Zelf heb ik ook enkele kilo ’s te veel. Wil graag het product zelf testen en bij positieve werking promoten naar mijn patiënten toe… Bij deze, Mvg, Stefan

 20. Ik heb 220 € betaald voor 2 potjes.
  En nu sturen ze weer 2 potten
  Hallo ik ben geen multioneer
  77 × 2 = 154 € geen 220 €
  Mij moeten ze niks meer sturen helpt niet

 21. wil mee doen aan de gratis test voor te vermageren en als het werk heb ik ook geen probleem om dit te betalen en er voor reclame te maken bij ons in de zaak

 22. Ik heb een trage schildklier en gebruik hiervoor al 30 jaar thoraxen, maar trage stofwisseling blijft een groot probleem en met de jaren komen de kilo,s erbij ik ben 64 en weeg 98 kilo 1.70 hoge bloeddruk en suiker is te hoog. Ik zou het graag willen proberen.

 23. Ik wil graag vermageren en vind het heel erg dat er veel van deze producten aantrekkelijk worden gemaakt als super product, zonder moeite veel gewicht verliezen. Ben hier helaas veel slachtoffer van geweest en had liever geweten dat sommige producten gewoon echt niets deden ipv dat ik hier heel veel geld had ingestoken. Daarom wil ik graag meedoen aan dit onderzoek voor zulke producten aan het licht te brengen.

 24. Omdat ik heel graag wil afvallen,ik kom van een familie die allemaal met overwicht te maken hebben..we hebben al van alles geprobeerd..niks dat ons heeft geholpen..we hebben heel veel pillen geslikt,ben benieuwd naar jullie product..dat is daarom dat ik het gratis product wil proberen..

 25. Ik ben reeds 55 kilo afgevallen met een proteïne dieet. Dit is nu 10jaar geleden. Ik krijg er niets meer af. Ik zou nog 10 kilo moeten afvallen om een gezond gewicht te bereiken. Niets lukt nog. Misschien purosalin?

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in