Puur Gezond! Slank in 8 stappen

Dat pure smaak gezond is hebben we van Mathijs Vrieze geleerd. Ook auteur Karine Hoenderdos is overtuigd van het effect van puur en gezond. Ze heeft een boek geschreven met de toepasselijke titel: Puur Gezond! Slank in 8 stappen

Voortaan is je tomatensaus lekkerder, gezonder en bijna net zo snel klaar als de saus uit een potje. Gasten vragen je het recept van je snel-klaar-culinaire-diner. Het huis geurt in het weekend naar kruidkoek en applecrumble – fluitje van een cent. De kinderen eten groenten alsof het frietjes zijn. Je staat weer met plezier achter het fornuis en anders je partner wel.

Slank & Puur Gezond in 8 stappen
Slank & Puur Gezond in 8 stappen
Hoenderdos, K.

Zelf blijf je makkelijker op gewicht en voel je je fitter, gezonder, minder moe. Want Puur Gezond eten is goed voor je gewicht, je bloeddruk, je schoonheid en helpt tegen snaaihonger en diabetes. Puur gezond! Slank in 8 stappen laat zien dat je soepel kunt omschakelen naar een natuurlijk eetpatroon dat puur gezond is. In het 8-wekenplan verander je stap voor stap je eetgewoonten. Binnen 8 weken eet je gezonder, lekkerder en puurder. Terwijl het je nauwelijks meer tijd kost. De effecten zul je snel merken. Je winst: minder gewicht, meer energie en meer plezier in eten.

tekst boekomschrijving: bol.com

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in