PUUR Jezelf Sonja Bakker

Het is een tijdje stil geweest rond Sonja Bakker, maar niet zonder reden! Binnenkort verschijnen er maar liefst twee nieuwe boeken van Sonja. Naast ‘Bereik je ideale gewicht deel 2‘  brengt Sonja met ’Puur Jezelf’ een  ‘inzichtenboek’ op de markt.

Krijg inzicht in je Eetpatroon

Dit boek is erop gericht om inzicht te krijgen op je eetpatroon. Niet alleen de fysieke maar met name de psychische kant van het verkeerde en vaak overtollige eetpatroon wordt belicht. Door persoonlijke passages uit het dagboek van Sonja krijgt de lezer een duidelijke kijk op de oorzaak van het overgewicht.

Puur Jezelf *

Welke dromen heb je en wat heb je nodig om die te realiseren? Hoe blijf je overeind tijdens de reis van dorpsmeisje naar bekende Nederlander? Wat zijn jouw specialiteiten en uit welke bronnen kun jij putten om voluit en puur jezelf te worden en te blijven?

De antwoorden op jouw levensvragen liggen niet ver weg, maar dichtbij. Ze liggen verborgen in de grond van jouw hart. Sonja Bakker, die met haar praktische dieetboeken als gewichtsconsulente razendsnel een bekende Nederlander werd, weet dit als geen ander. Zij hield de afgelopen jaren een dagboek bij, ontdekte wie zij was en wat zij in haar mars had.

Als een gids, die de toppen en de dalen van de bergen kent, beschrijft ze haar eigen ontdekkingsreis, geeft ze praktische tips en schrijfopdrachten waarmee ze op een meeslepende en speelse manier vertelt hoe jij, net als zij, je eigen pure kracht kunt ontdekken.

Zowel ’Bereik je ideale gewicht deel 2’ als ’Puur Jezelf’ verschijnen bij uitgeverij De Zonnestraal.

Jouw Ervaring met Sonja Bakker

Wat is jouw ervaring met de methode van Sonja Bakker? Heb je de recepten van Sonja in het verleden ook gevolgd? Ben je van plan om net als Sonja een nieuwe start te maken? Geef hier jouw mening, of lees de ervaringen van andere bezoekers.

bron*: bol.com

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in