Wat is de Rapid Fatloss Methode?

Het Rapid Fatloss Methode belooft van je lichaam een vetverbrander te maken. Het is een afslankmethode waar je binnen 21 dagen bijkans 5 tot 7 kg aan overtollig vet kan verliezen. En dat is dan puur vet dat je verliest, geen spiermassa of vocht zoals bij andere afslankmethodes. Het Rapid Fatloss Methode is niet alleen een effectieve manier om mee af te slanken, maar je kan het ook gebruiken om op een gezond gewicht te blijven. Het is dus een totaalplan om je leefstijl mee te veranderen zodat je gezondere keuzes maakt en zo op een gezond gewicht door het leven kan.

Jesse van der Velde is de bedenker van het Rapid Fatloss Methode. In ongeveer 10 jaren tijd heeft Jesse ontelbaar veel personen begeleid in het behalen van hun gewichtsdoelen.

In die tijd begon hij aan zijn zoektocht naar een eenvoudig, maar toch effectieve methode van gewichtsverlies.

Veel van de hedendaagse dieetplannen zijn of te strikt of te saai om vol te houden. Daarnaast stapt men na de afslankperiode weer over naar een ‘normaal’ eetpatroon. Ze kiezen dan de voedingsitems waarmee zij initieel dik zijn geworden. Heel snel vliegen de pondjes er op zo een manier weer aan. Dit jojo-effect ziet Jesse al te vaak en dit wilt hij juist met het Rapid Fatloss Methode tegengaan.

Voor wie is het geschikt?

Een dieet volgen kan best zwaar zijn. Je wordt verplicht een totaal ander eetpatroon te adopteren gedurende je dieet. Dit kan best zwaar zijn aangezien de aanbevolen voedingsplannen niet altijd even makkelijk binnen je leefschema passen. Vaak genoeg vergen zij wat extra tijd en inzet in de keuken. En wie heeft daar nou zin in? Je wilt heel snel je normale voedingspatroon weer oppakken en mist het gemak van de gerechten waar je aan gewend bent.

Zoals eerder aangegeven kan het best zwaar zijn om je aan een dieet te houden. Heel weinig van ons houden het vol. Het Rapid Fatloss Methode is daarom helemaal geschikt voor zij die zich niet aan een ander dieet kunnen houden. Het belooft het volgende:

 • Je hoeft geen calorieën te tellen, want calorieën vertellen je toch niet het heel verhaal.
 • Je bent eigenlijk niet op een dieet. Het Rapid Fatloss Methode voelt ook niet aan als een normaal dieet, omdat je niet van die strenge voedingsrestricties hebt.
 • Sporten is niet verplicht. In veel van de andere diëten zul je merken dat sporten verplicht wordt. Dat is hier niet het geval.
 • Je hoeft niet als een konijn te eten. Je eet gewoon mee met je gezin omdat er geen strikte voedingsrestricties zijn.
 • Het is geen honger- of crashdieet waarbij je bepaalde voedselgroepen moet vermijden.

Het Rapid Fatloss Methode is dus alles behalve streng. Heb je al eerder een dieet (of twee) gevolgd zonder resultaat? Dan is het Rapid Fatloss Methode voor jou Ook zij die nog nooit aan een dieet zijn begonnen en vooraf al weten dat zij de restricties niet aankunnen is het Rapid Fatloss Methode een oplossing.

Is het effectief?

Deze methode maakt veel grootse beloftes, maar kan het ze waarmaken? Als je de vele succesverhalen mag geloven dan ja. Er zijn best wat personen die succes hebben geboekt met het Rapid Fatloss Methode en het gewicht is eraf gebleven.

Wat kost het?

Het Rapid Fatloss 6 stappenplan kost €99,00 

Voor die prijs ontvang je het 6-stappen plan, uitgewerkt in het Rapid Fatloss e-book. Hoe ziet het 6 stappenplan eruit:

 • Stap 1 is “Activeer motivatie”. Zonder de juiste motivatie kan je niet afvallen. Probeer de motivatie in jezelf te ontwikkelen.
 • Stap 2 is “Word weer een vet verbrander”. Verleer je lichaam om uit suikers de nodige energie te halen. Leer je lichaam om vet als primaire bron van energie te gebruiken.
 • Stap 3 is om je honger gevoelens onder controle te krijgen. Probeer je honger triggers onder controle te krijgen.
 • Stap 4 is: “Vet verbranding workouts”. Deze zijn te verkrijgen in het boekje Rapid Fatloss workouts. (ter waarde van: €59,00).
 • Stap 5 is calorie restrictie. En dit is niet calorieën tellen, er is een wezenlijk verschil.
 • Stap 6 is tekorten aanvullen. Want de meeste mensen ontwikkelen verschillende tekorten door de jaren heen, en de meeste normale diëten maken die tekorten alleen maar groter. Met het Rapid Fatloss Methode zorg je ervoor dat tekorten worden aangevuld en jouw lichaam gezonder zal zijn dan voordat je met dit programma begon.

Klik hier voor meer informatie of om meteen te bestellen

Voordelen

 • Makkelijk vol te houden,
 • geen ingewikkelde recepten of voedingsrestricties,
 • het is geen crashdieet,
 • het is effectief en de pondjes blijven eraf.

Nadelen

Echt nadelen voor het Rapid Fatloss Methode zal je niet vinden. Het is eenvoudige manier om af te slanken zonder lastige restricties.

Conclusie

Het Rapid Fatloss Methode lijkt een eenvoudig maar effectieve afslankmethode te zijn. Het propageert zich als het anti-dieet; een afslankmethode dat makkelijk in je leefschema past. Op het internet vind je talloze succesverhalen en aanbevelingen. Dit voedingsplan is dus wel de moeite waard.

Meer informatie kun je vinden op de website van Rapid Fat Loss.

Gezonde Groeten,

natascha

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelVijf Signalen dat je Ongezond Leeft
Volgend artikelEndorfine en Stress, volg het Herstelplan
rapid-fatloss-methodeHet Rapid Fatloss Methode lijkt een eenvoudig maar effectieve afslankmethode te zijn. Het propageert zich als het anti-dieet; een afslankmethode dat makkelijk in je leefschema past. Op het internet vind je talloze succesverhalen en aanbevelingen. Dit voedingsplan is dus wel de moeite waard.

3 Reacties

 1. LET OP bij aanschaf van pakket mag je binnen twee weken annuleren (wettelijk) en zal er ook geen bedrag afgeschreven worden van je bankrekening. Echter ik heb binnen 2 weken geannuleerd en tot mijn verbazing is er een bedrag afgeschreven van mijn rekening. Hier gelijk over gemaild met verzoek terug te storten en dit kan blijkbaar niet, mail met verzoek annulleren zijn ze kwijt (?) en antwoord dat ze niets kunnen doen en bedrag niet terug gestort wordt. Ik heb uiteraard wel de mail met datum die dus binnen de gestelde termijn valt. LET OP. Bewaar je mail, blijkbaar houden ze geen administratie bij. Neigt naar gevalletje oplichting!!!!

 2. Ik baal soms dat alle diëten allemaal zo duur zijn omdat gezond eten veel duurder is dan ongezond eten. Ik snap ergens niet dat er zoveel mensen zijn die met grote problemen rondlopen met hun overgewicht en zelfslevensbedreigend is ze niks aan het aanbod doen. Ik bedoel te zeggen dat de gezonde producten worden veel te duur aangeboden en wat ongezond is goedkoop te verkrijgen is. Veel mensen kunnen een gezond dieet niet eens betalen laat staan dure boeken aan te schaffen. Gratis word er dan gezegd maar niets is gratis want wil je werkelijk er wat mee kunnen moet je eerst dat boek kopen. Recepten kun je zat vinden op Internet dat is niet het probleem en dat vind ik jammer. Ik vind dat je misleid word met het aanbieden van download gratis hier het receptenboek alsof je er wijzer van word.

  • Je moet verder kijken dan de prijs van gezonde producten, wat mensen vergeten is da het enige wat helpt om af te vallen (en eigenlijk gewoon gezond zijn) een verandering van levenstijl is en dit werkt op lange termijn. Iemand die in zijn gezondheid investeert, zal op lange termijn minder uitgeven, omdat je minder ziek zal worden en minder dokterskosten gaat moeten uitgeven, je moet het allemaal in zijn geheel bekijken, niet gewoon zeggen ‘gezonde producten zijn duurder’. Uiteindelijk is een ongezonde levenstijl het duurst…

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in