RDX-Ultra, Lipo-XS Review

Na Ali is er alweer een nieuwe afslankpil op de markt: RDX-Ultra Lipo-XS op basis van L-Carnitine. RDX en Lipo wordt regelmatig vergeleken met Nuvoryn en Pure Cleanse. Wat kun je volgens de leverancier verwachten van deze wonderpil om af te vallen?

Oproep: Heb je ervaring met RDX-Ultra? Geef dan hier jouw ervaring met RDX-Ultra. of lees hier onze reacties. Ben je op zoek naar ervaringen met Nuvoryn en Pure Cleanse, bezoek dan dit topic.

Nieuws over RDX-Ultra

Wat is RDX-Ultra?

Met het RDX-Ultra concept kan je volgens de leverancier snel en gezond afvallen. Je lichaam wordt ondersteund bij de controle van de cholesterolspiegel en de spijsvertering wordt gestimuleerd.

Door het RDX-Ultra concept wordt beginnende onbedwingbare honger verhinderd en de vetstofwisseling gestimuleerd – het lichaam wordt daarbij geholpen meer vet te verbranden.

Wat men niet uit de voeding halen kan, haalt men uit de vetkussens. Daardoor kan men snel en gezond afvallen.

In het RDX-Ultra klantenportaal kun je je individuele wekelijkse dieetschema samenstellen. Je ontvangt dagelijks een dieet-recept en tips rondom het thema dieet en afvallen. Je ontvangt gedetailleerde informatie over zeer vele levensmiddelen en Je kunt online berekeningen uitvoeren. In het RDX-Ultra klantenportaal word je exclusief door de RDX-Ultra adviseurs geholpen.

De RDX-Ultra capsules bevatten verschillende zorgvuldig op elkaar afgestemde natuurlijke stoffen.

Zelfs hardnekkige vetkussens zoals in de buik, de benen en het achterwerk worden door het RDX-Ultra-concept aangepakt – zonder jojo effect.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelWorteltjes goed tegen hart en vaatziekten
Volgend artikelKoffie verkleint kans op diabetes
rdx-ultraNa Ali is er alweer een nieuwe afslankpil op de markt: RDX-Ultra Lipo-XS op basis van L-Carnitine. RDX en Lipo wordt regelmatig vergeleken met Nuvoryn en Pure Cleanse. Wat kun je volgens de leverancier verwachten van deze wonderpil om af te vallen? Oproep: Heb je...

223 Reacties

 1. deze maand october een bestelling gehad maar drie keer betaald in augustus een bestelling gehat van rdx en tweemaal betaald nu moet dit stoppen

 2. ik heh 2 pakjes van 3 betaald en heb maar 1 gekregen wilt u zo goed zijn het geld terug op mijn visa te storten aub dank bij voorbaat

 3. Lipo xs helpt helemaal niet! Je kunt beter gewoon bij de drogist appelwijn capsules halen daar haal je meer effect uit!

 4. ik heb vanmiddag een pakket besteld van lipo-XS Concept is dit betrouwbaar? ik hoor namelijk van verschillende van niet nadat ik het besteld had.. ik zie ook nergens iets van een email of een telnummer van een klantenservice hoe kan dit heeft uw die misschien of kunt uw mij helpen?
  Groetjes, Natasja

  • Hoi ik heb ook zondag besteld nog niks binnen echt heel erg vervelend dat je niet kan bellen

  • ik heb vanmiddag een lipo-XS besteld maar ik lees eigenlijk alleen maar dat het onbetrouwbaar is? nu is het voor jou al een tijdje geleden maar hoe is het bij jou afgelopen?

   met vriendelijke groet Romy Evander

 5. Ik zou graag willen weten waar ik mijn bestelling kan cancelen! staat ook nergens! geen telefoonnummer geen email helemaal niks te vinden!

 6. Ik heb op 12 maart j.l. 2 pakken Lipo XS besteld per pak € 12,00. Op 18 maart 2013 ontvang ik een pakket thuis met 1 pak Lipo XS met 30 capsules in. Mijn bestelnummer is 6306891248. Referentie van mijn bestelling is 13074660500 en mijn betaling referentie luidt als 659617358.

  • ik heb vanmiddag de lipo xs besteld maar ik hoor van meerdere mensen dat het niet goed is?
   hoe is het bij jou afgelopen?

   met vriendelijke groet Romy Evander

 7. Ik had een vraag over het Lipo- XS Concept.
  Weet iemand misschien of dit betrouwbaar is ? Kan iemand mij er misschien wat meer informatie over geven?

 8. Graag zou ik de LIPO-XS terug willen sturen. Volgens mij zijn het alleen vitamines B. Die verdraag ik niet en wordt daar extra dik van. Verder valt het dieet mij niet zwaar, want ik eet al jaren volgens dat dieet en val niet af. Dus graag een adres voor de retourzending hiervan . Ik kan het op de home site van LIPO-xs niet vinden.
  Met vriendelijke groet M.

 9. Ik heb het geprobeerd geen gram afgevallen
  en wil het produkt terug sturen, maar naar welk adres, op de site van lipo-xs
  kom ik niet verder geen homepage , geen contactadres…. Ik wil graag mijn geld terug op de envelop een duits adrs, maar retiursturen daar erg kostbaar!!
  waar kan ik het naar toe terug sturen om geld terug te krijgen….
  met vriendelijke groeten
  petra

 10. ik hen het terug gestuurd op 11-04-2012
  en nog steeds mijn geld terug
  als ik mail stuur krijg ik steeds het zelfde antwoord dat het pakje nog niet binnen is

 11. ik ben in totaal na 4 weken…….. 0 kilo afgevallen
  heb de pillen laten onderzoeken in het lab en er zitten zelfs geen goede vitamine in alles is net te weinig om een goede dosis binnen te krijgen meiden ik ben gestopt en ga lekker naar zumba en wandel op zondag lekker door nederland en hoop zo een paar kilo,s kwijt te raken

 12. Ben nu 3 weken bezig met de capsules, ben 4 kilo afgevallen, neem ze altijd s’morgens in met een glas water op nuchtere maag en eet zo weinig mogelijk koolhydraten.
  Begin met vruchtenyogurt, s’middags 6 crackers met kaas, s’avonds groente en vlees en sávonds 3 stuks fruit….

  Ga ik een keer in de fout bv met een verjaardag dan zit er zo weer een pond aan dus wel gelijk de volgende dag weer het dieet op pakken.

  • Zou het inderdaad zoveel uitmaken als je 1x de fout in gaat? Dat moet toch kunnen? Ik volg zelf het 17dd en kan mezelf best een misstap veroorloven.

  • Zou het dieet eens proberen zonder de pillen. Denk dat je dan het zelfde resultaat hebt. Tel de callorien maar eens op die je per dag eet dat is zo weinig dat je daar alleen zeker van afvalt.

   Groetjes Amiek

 13. 26 maart besteld.
  2x mail gestuurd met de vraag wanneer ik het bestelde artikel krijg,
  Krijg bericht terug dat ik nog niet betaald heb en dat ze verschillende betalingen binnen hebben gekregen waar niets bij stond.
  ik moest mijn gegevens terug mailen heb ik nu 2x gedaan, maar volgens jullie nog niets betaald of ontvangen
  Mijn afschrift van de bank heb ik ook daarbij meegestuurd.
  Ik baal hier echt van dat je op deze manier behandeld wordt.
  Ik wil nu toch wel waar voor mijn geld en anders mijn geld terug

 14. naar wat ik lees is dit middel dus gewoon onzin?
  ik heb ze gister binnen gekregen en ga morgen beginnen met slikken
  hopelijk val ik af
  al krijg ik het idee dat dat niet zal komen door de pilletjes als ik jullie reactie,s zo lees

 15. Ik zou graag willen weten waarom krijg ik weer 15 pillen per zaak voor de 2de keer in plaats van 30? is RDX mij aan het pesten of zo? Ik ben een vaste client van RDX maar ik had vaak besteld want ik heb niet aan mij dieet gehouden tot nu toe maar als u een verandering in de pakket zet u zijn verplicht de client llaten weten wat hij krijgt. Ik hoop ik krijg een goeie uitleg waarom krijg ik niet meer 30 st per pak?

 16. Hej,

  Graag wil ik ook met deze pillen beginnen maar waar ik ze moet bestellen is met niet echt duidelijk.
  Kan iemand me ff verder helpen.
  Alvast bedankt!

 17. het lukt mij niet RDX-ultra via Internet te bestellen.
  Ik heb goeie resultaten, dus ik wil weer een bestelling doen.
  Hoe krijg ik RDX-ultra in mijn bezit?

 18. Ik ben zeer tevreden over RDX-Ultra! Ben in 2 weken tijd al 5,2 kilo kwijt! En ik heb geen snaai-aanvallen meer en voel me erg goed. Je moet je natuurlijk wel aan de regels van RDX-Ultra houden. Dus geen vet eten, netjes 3 hoofdmaaltijden per dag en 3 gezonde tussendoortjes. De L-carnitine in de pillen helpt daadwerkelijk voor een snellere spijsvertering en vetafbraak. Ik neem elke ochtend voor het ontbijt een pil en voel me er supergoed bij!
  Ik kan het iedereen aanraden, als je je maar aan een gezonde levensstijl houdt!
  Veel succes iedereen!!

 19. Hallo ik heb afslankpillen besteld 3 pakjes op de site staat elke dag voor de hoofdmaaltijd 1 pil dus ik dacht jippie ik ga afvallen, ja niet dus!
  Ik kreeg 3 pakjes thuisgetuurd 1 gratis alleen het probleem is het zijn pakjes van 15 stuks en 1 x in de twee dagen 1 pil in nemen staat erbij, en VERRASSING ! het zijn dood ordinaire vitamine pillen die ik dus niet heb besteld.
  Ben 39,95 euro armer en ontzettend teleurgesteld.
  Ik hoop dat iedereen dit leest voor dat ze bestellen, het klantenportaal is namelijk niet te vinden, dus je hebt geen poot om op te staan.

 20. Ik begrijp niet waar jullie het allemaal over hebben. Ik heb de RDX tabletten met ideaal betaald en nog geen vier dagen later had ik de pillen in huis. Ik ben net twee dagen begonnen. Je moet wel geduld hebben want het is wel vet wat je kwijt wil dat zul je dus niet een twee drie aan je kilo merken maar aan je kleding die veel losser komt te zitten.

 21. De voorlaatste keer dat ik RDX-ultra bestelde, had ik een pakket van 3 besteld en kreeg ik een 4de gratis. In elk zakje zaten 30 capsules.

  Enkele weken geleden, bestelde ik opnieuw maar zaten er maar 15 capsules per zakje in. Ik heb even veel betaald als de keer daarvoor maar ik heb maar de helft gekregen. Ik voel me bedrogen als klant. Als ik nog een keer bestel, kunnen er dan extra capsules voorzien worden?

  mvg, Ineke

  • Dear Ineke,

   I have had a similar experience as yours. Placed an order for 4 bags and expected 4+1 gratis of 30 capsules, but only got 4 of 15 capsules.
   Apparently (look on the bag), as of now, the intake of the capusles is one every 2 days. SO, no we will not get the missing capsules.

   Very BAD service. I only hope the capsules are effective!

   Melissa from Amsterdam

 22. Having seen the result with my girlfriend whom lost 10 kilos effortlessly by taking the pills and following the diet, I was looking forward to start the program. So I placed an order for 4 bags, expecting to receive 5 bags as promised on the website, for a total of 150 capsules. But sadly I only received 4 bags and each bag contained only 15 capsules and when I approached the customer care, I was told that I each bag contained enough capsules for a month, which implied that I was lying to them or them to me.
  I was then advised to return the product for full refund, which in this case I fear I would not receive my money back, so I am stucked with a fraction of my order, no one form the company is prepared to help me by sending the missing products and I will never use the product again nor I will ever advise any of my girlfriends in Holland and Italy to ever buy it.

 23. Waarom is het tegenwoordig 15 capsules voor een maand?
  Eerst was het 30 capsules en dan iedere dag 1 nu 1 om de dag.

  Wie neemt ze iedere dag en wie om de dag?

  • Dear Corien,
   I see you are not the only one with this problem! I have just placed an order and received half of the capsules! Did you get any answer back from them?
   Groeten,
   Melisa

 24. Hallo,

  eerder toen ik de RDX had besteld kreeg je 30 capsules en moest je er iedere dag 1 nemen.
  Maar nu zitten er maar 15 in een verpakking en moet je het opeens om de dag nemen.

  Wie slikt er nu ook om de dag??
  Of doe je het gewoon nog iedere dag??

  Ik zag dat de samenstelling niet echt verrandert is.

 25. Top pillen besteld 3dgn later in huis toppie wel RDX voor je code plaatsen anders kom je idd nooit in de het klantenportaal het werkt echt super ik woog maar liefst 136kg en weeg er nu 105.2 maar doe er ook bij sporten dus dat werkt mee niet denken mensen RDX knapt het wel even op terwijl we nog fff een vette hamburger verorberen

  mvg Big AL

 26. Ik heb ongeveer 2maanden geleden rdx-ultra besteld voor 49 euro en heb toen 120capsulles gekregen.in heb 4 zakjes ontvangen van 30capsulles in elke zak

  Ik heb op 1 april besteld en betaald voor 49 euro + verzendkosten en heb alleen 60 capsulles ontvangen.4 zakjes dat in elke zakje alleen 15 capsulees in waren. ik vind dit geen stijl om mij de helft tot te sturen wat ik voor alles heb betaald. Zou u de andere waarvoor ik heb betaald naar mij toesturen.

 27. Mijn man en ik hebben de pillen nu een maand geprobeerd en zijn allebei geen ons afgevallen, dus wij gaan ze terugsturen.

 28. Hoi,

  Mensen als jullie dat willen denken vind het echt best..! ik denk er anders maar goed is mijn mening en ga er verder ook niet meer over discussiëren,wens iedereen veel succes met afvallen!

 29. Ik ben het helemaal met je eens robin. En denk ook echt wel dat je zonder een pilletje ook wel afvalt, ik denk dat het meer iets is wat je zelf gaat denken van ooh ik val af dat komt vast door dat pilletje, maar het komt meer door de levenstijl. Zoals ik eerder al noemde doe ik het dr frank dieet met behulp van shakes, wat mijn ontijd en lunch vervangt, dit is voor mij wel makkelijk voor op mijn werk en het is net schadelijk. Ik ben er ook echt zeker van dat je zelf helemaal klaar moet zijn om de strijd aan te gaan, als het ware moet je gewoon een knop omzetten. Ik heb toen in 1 weekend alles gegeten waarvan ik wist dat ik dat voorlopig niet meer zou eten ben toen maandag begonnen. En je moet proberen te geloven in jezelf dat je het wel kan.
  Iedereen moet natuurlijk kijken wat voor diegene haalbaar is om vol te houden, maar ik geloof eerlijk gezegd niet zo in dat pilletje ik ben toen in 3 a 4 mnd 15 kilo afgevallen zonder pilletje dus die 18 kilo zou er denk ik ook af zijn zonder dat pilletje priscilla, maar vind het harstikke knap en mooi dat je dat bereikt heb. iedereen veel succes met afvallen.

  groetjes strijdertje

 30. Ik vind het bijzonder jammer dat er mensen zijn die denken dat een pilletje hun overgewicht zal doen verdwijnen! Deze pil zal misschien een ondersteuning zijn, maar meer ook niet. In de laatste reactie staat dat ze 18 kilo is kwijtgeraakt door deze RDX ultra.
  Geweldig mooi! Ik ben echt blij voor je! Wou dat ik dat kwijt was.

  Denk je niet dat je hetzelfde had bereikt door die levensstijl aan te nemen en geen pillen te nemen? Ik denk het wel! Bewegen is erg belangrijk, daar heb je geen pil bij nodig. Genoeg water drinken is ook een heel belangrijke factor.

  Wat sommige mensen ook vergeten is het volgende: Je kan juist te “dik” zijn door dat je te weinig eet! Nee dit is geen smoes, dat is nou eenmaal zo. Als je te weinig eet gaat je lichaam hamsteren omdat het niet genoeg binnen krijgt. Als je alle dagen vette rotzooi en snoep eet, ja dan moet je dat aanpassen om af te vallen.

  In plaats van je geld uit te geven aan “nutteloze” pillen zou ik jullie Weightwatchers willen aanraden. Ik ben er zelf een tijd mee bezig geweest en de kilo’s vlogen eraf. In +/- 7 a 8 weken was ik 8,5 kilo kwijt! Heerlijk! En weet je wat ik moest doen? Meer eten ( zoals brood etc. ) Normaal at ik nooit zo veel! Ik stond er versteld van, maar het werkt zeker. Natuurlijk begon ik er ook weer wat bij te sporten, maar door mijn werk deed ik dat maar 1 maal per week, dus eigenlijk niet noemenswaardig.

  Wij hadden iedere dinsdagavond een soort van clubavond waar een ieder werd gewogen etc. Daarna had je een kleine cursus en kon je ervaringen delen met anderen. Dit werkt echt geweldig!

  Er zijn zoveel diëten, je moet natuurlijk doen waar je je prettig bij voelt, maar zonder verandering in je levensstijl zal er weinig veranderen. Daar helpt geen pilletje bij hoor!

  Groeten,
  Robin

 31. Hallo,

  Er zijn blijkbaar mensen die denken dat ze bedonderd worden door RDX-Ultra pillen! is dus niet waar ik ben het levende bewijs…ik heb ze namelijk van december 2009 tot en met juni 2010 gebruikt en ben er ruim 18 kilo mee afgevallen heb niet eens het boekje gevolgd maar gewoon me eigen eetstijl meer bewegen elke dag 1 uur elke dag 2 liter water en gewoon eten en niet te veel snoepen…! ben nu inmiddels al een tijdje ermee gestopt en behoud deze levenswijzen heel goed aan loop er iedere dag nog steeds bij..! dus onzin nee het is jammer dat ik geen foto’s kan plaatsen van mezelf van ervoor en erna anders zouden jullie het zelf met eigen ogen kunnen zien ik zou zeggen probeer RDX en blijf volhouden ook al lukt het je niet meteen.

 32. Hoi Strijdertje..
  Bedankt voor je informatie ik ga nu meteen is op die site kijken..
  Ik heb de tabletten van hun inmiddels terug gestuurt en hoop in eens van deze het geld terug te krijgen.
  Het is gewoon schande dat ze mensen zo behandelen..

  Groetjes

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in