RDX-Ultra, Lipo-XS Review

Na Ali is er alweer een nieuwe afslankpil op de markt: RDX-Ultra Lipo-XS op basis van L-Carnitine. RDX en Lipo wordt regelmatig vergeleken met Nuvoryn en Pure Cleanse. Wat kun je volgens de leverancier verwachten van deze wonderpil om af te vallen?

Oproep: Heb je ervaring met RDX-Ultra? Geef dan hier jouw ervaring met RDX-Ultra. of lees hier onze reacties. Ben je op zoek naar ervaringen met Nuvoryn en Pure Cleanse, bezoek dan dit topic.

Nieuws over RDX-Ultra

Wat is RDX-Ultra?

Met het RDX-Ultra concept kan je volgens de leverancier snel en gezond afvallen. Je lichaam wordt ondersteund bij de controle van de cholesterolspiegel en de spijsvertering wordt gestimuleerd.

Door het RDX-Ultra concept wordt beginnende onbedwingbare honger verhinderd en de vetstofwisseling gestimuleerd – het lichaam wordt daarbij geholpen meer vet te verbranden.

Wat men niet uit de voeding halen kan, haalt men uit de vetkussens. Daardoor kan men snel en gezond afvallen.

In het RDX-Ultra klantenportaal kun je je individuele wekelijkse dieetschema samenstellen. Je ontvangt dagelijks een dieet-recept en tips rondom het thema dieet en afvallen. Je ontvangt gedetailleerde informatie over zeer vele levensmiddelen en Je kunt online berekeningen uitvoeren. In het RDX-Ultra klantenportaal word je exclusief door de RDX-Ultra adviseurs geholpen.

De RDX-Ultra capsules bevatten verschillende zorgvuldig op elkaar afgestemde natuurlijke stoffen.

Zelfs hardnekkige vetkussens zoals in de buik, de benen en het achterwerk worden door het RDX-Ultra-concept aangepakt – zonder jojo effect.

223 Reacties

 1. deze maand october een bestelling gehad maar drie keer betaald in augustus een bestelling gehat van rdx en tweemaal betaald nu moet dit stoppen

 2. ik heh 2 pakjes van 3 betaald en heb maar 1 gekregen wilt u zo goed zijn het geld terug op mijn visa te storten aub dank bij voorbaat

 3. Lipo xs helpt helemaal niet! Je kunt beter gewoon bij de drogist appelwijn capsules halen daar haal je meer effect uit!

 4. ik heb vanmiddag een pakket besteld van lipo-XS Concept is dit betrouwbaar? ik hoor namelijk van verschillende van niet nadat ik het besteld had.. ik zie ook nergens iets van een email of een telnummer van een klantenservice hoe kan dit heeft uw die misschien of kunt uw mij helpen?
  Groetjes, Natasja

  • Hoi ik heb ook zondag besteld nog niks binnen echt heel erg vervelend dat je niet kan bellen

  • ik heb vanmiddag een lipo-XS besteld maar ik lees eigenlijk alleen maar dat het onbetrouwbaar is? nu is het voor jou al een tijdje geleden maar hoe is het bij jou afgelopen?

   met vriendelijke groet Romy Evander

 5. Ik zou graag willen weten waar ik mijn bestelling kan cancelen! staat ook nergens! geen telefoonnummer geen email helemaal niks te vinden!

 6. Ik heb op 12 maart j.l. 2 pakken Lipo XS besteld per pak € 12,00. Op 18 maart 2013 ontvang ik een pakket thuis met 1 pak Lipo XS met 30 capsules in. Mijn bestelnummer is 6306891248. Referentie van mijn bestelling is 13074660500 en mijn betaling referentie luidt als 659617358.

  • ik heb vanmiddag de lipo xs besteld maar ik hoor van meerdere mensen dat het niet goed is?
   hoe is het bij jou afgelopen?

   met vriendelijke groet Romy Evander

 7. Ik had een vraag over het Lipo- XS Concept.
  Weet iemand misschien of dit betrouwbaar is ? Kan iemand mij er misschien wat meer informatie over geven?

 8. Graag zou ik de LIPO-XS terug willen sturen. Volgens mij zijn het alleen vitamines B. Die verdraag ik niet en wordt daar extra dik van. Verder valt het dieet mij niet zwaar, want ik eet al jaren volgens dat dieet en val niet af. Dus graag een adres voor de retourzending hiervan . Ik kan het op de home site van LIPO-xs niet vinden.
  Met vriendelijke groet M.

 9. Ik heb het geprobeerd geen gram afgevallen
  en wil het produkt terug sturen, maar naar welk adres, op de site van lipo-xs
  kom ik niet verder geen homepage , geen contactadres…. Ik wil graag mijn geld terug op de envelop een duits adrs, maar retiursturen daar erg kostbaar!!
  waar kan ik het naar toe terug sturen om geld terug te krijgen….
  met vriendelijke groeten
  petra

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in