RDX-Ultra, Lipo-XS Review

Na Ali is er alweer een nieuwe afslankpil op de markt: RDX-Ultra Lipo-XS op basis van L-Carnitine. RDX en Lipo wordt regelmatig vergeleken met Nuvoryn en Pure Cleanse. Wat kun je volgens de leverancier verwachten van deze wonderpil om af te vallen?

Oproep: Heb je ervaring met RDX-Ultra? Geef dan hier jouw ervaring met RDX-Ultra. of lees hier onze reacties. Ben je op zoek naar ervaringen met Nuvoryn en Pure Cleanse, bezoek dan dit topic.

Nieuws over RDX-Ultra

Wat is RDX-Ultra?

Met het RDX-Ultra concept kan je volgens de leverancier snel en gezond afvallen. Je lichaam wordt ondersteund bij de controle van de cholesterolspiegel en de spijsvertering wordt gestimuleerd.

Door het RDX-Ultra concept wordt beginnende onbedwingbare honger verhinderd en de vetstofwisseling gestimuleerd – het lichaam wordt daarbij geholpen meer vet te verbranden.

Wat men niet uit de voeding halen kan, haalt men uit de vetkussens. Daardoor kan men snel en gezond afvallen.

In het RDX-Ultra klantenportaal kun je je individuele wekelijkse dieetschema samenstellen. Je ontvangt dagelijks een dieet-recept en tips rondom het thema dieet en afvallen. Je ontvangt gedetailleerde informatie over zeer vele levensmiddelen en Je kunt online berekeningen uitvoeren. In het RDX-Ultra klantenportaal word je exclusief door de RDX-Ultra adviseurs geholpen.

De RDX-Ultra capsules bevatten verschillende zorgvuldig op elkaar afgestemde natuurlijke stoffen.

Zelfs hardnekkige vetkussens zoals in de buik, de benen en het achterwerk worden door het RDX-Ultra-concept aangepakt – zonder jojo effect.

223 Reacties

 1. ik hen het terug gestuurd op 11-04-2012
  en nog steeds mijn geld terug
  als ik mail stuur krijg ik steeds het zelfde antwoord dat het pakje nog niet binnen is

 2. ik ben in totaal na 4 weken…….. 0 kilo afgevallen
  heb de pillen laten onderzoeken in het lab en er zitten zelfs geen goede vitamine in alles is net te weinig om een goede dosis binnen te krijgen meiden ik ben gestopt en ga lekker naar zumba en wandel op zondag lekker door nederland en hoop zo een paar kilo,s kwijt te raken

 3. Ben nu 3 weken bezig met de capsules, ben 4 kilo afgevallen, neem ze altijd s’morgens in met een glas water op nuchtere maag en eet zo weinig mogelijk koolhydraten.
  Begin met vruchtenyogurt, s’middags 6 crackers met kaas, s’avonds groente en vlees en sávonds 3 stuks fruit….

  Ga ik een keer in de fout bv met een verjaardag dan zit er zo weer een pond aan dus wel gelijk de volgende dag weer het dieet op pakken.

  • Zou het inderdaad zoveel uitmaken als je 1x de fout in gaat? Dat moet toch kunnen? Ik volg zelf het 17dd en kan mezelf best een misstap veroorloven.

  • Zou het dieet eens proberen zonder de pillen. Denk dat je dan het zelfde resultaat hebt. Tel de callorien maar eens op die je per dag eet dat is zo weinig dat je daar alleen zeker van afvalt.

   Groetjes Amiek

 4. 26 maart besteld.
  2x mail gestuurd met de vraag wanneer ik het bestelde artikel krijg,
  Krijg bericht terug dat ik nog niet betaald heb en dat ze verschillende betalingen binnen hebben gekregen waar niets bij stond.
  ik moest mijn gegevens terug mailen heb ik nu 2x gedaan, maar volgens jullie nog niets betaald of ontvangen
  Mijn afschrift van de bank heb ik ook daarbij meegestuurd.
  Ik baal hier echt van dat je op deze manier behandeld wordt.
  Ik wil nu toch wel waar voor mijn geld en anders mijn geld terug

 5. naar wat ik lees is dit middel dus gewoon onzin?
  ik heb ze gister binnen gekregen en ga morgen beginnen met slikken
  hopelijk val ik af
  al krijg ik het idee dat dat niet zal komen door de pilletjes als ik jullie reactie,s zo lees

 6. Ik zou graag willen weten waarom krijg ik weer 15 pillen per zaak voor de 2de keer in plaats van 30? is RDX mij aan het pesten of zo? Ik ben een vaste client van RDX maar ik had vaak besteld want ik heb niet aan mij dieet gehouden tot nu toe maar als u een verandering in de pakket zet u zijn verplicht de client llaten weten wat hij krijgt. Ik hoop ik krijg een goeie uitleg waarom krijg ik niet meer 30 st per pak?

 7. Hej,

  Graag wil ik ook met deze pillen beginnen maar waar ik ze moet bestellen is met niet echt duidelijk.
  Kan iemand me ff verder helpen.
  Alvast bedankt!

 8. het lukt mij niet RDX-ultra via Internet te bestellen.
  Ik heb goeie resultaten, dus ik wil weer een bestelling doen.
  Hoe krijg ik RDX-ultra in mijn bezit?

 9. Ik ben zeer tevreden over RDX-Ultra! Ben in 2 weken tijd al 5,2 kilo kwijt! En ik heb geen snaai-aanvallen meer en voel me erg goed. Je moet je natuurlijk wel aan de regels van RDX-Ultra houden. Dus geen vet eten, netjes 3 hoofdmaaltijden per dag en 3 gezonde tussendoortjes. De L-carnitine in de pillen helpt daadwerkelijk voor een snellere spijsvertering en vetafbraak. Ik neem elke ochtend voor het ontbijt een pil en voel me er supergoed bij!
  Ik kan het iedereen aanraden, als je je maar aan een gezonde levensstijl houdt!
  Veel succes iedereen!!

 10. Hallo ik heb afslankpillen besteld 3 pakjes op de site staat elke dag voor de hoofdmaaltijd 1 pil dus ik dacht jippie ik ga afvallen, ja niet dus!
  Ik kreeg 3 pakjes thuisgetuurd 1 gratis alleen het probleem is het zijn pakjes van 15 stuks en 1 x in de twee dagen 1 pil in nemen staat erbij, en VERRASSING ! het zijn dood ordinaire vitamine pillen die ik dus niet heb besteld.
  Ben 39,95 euro armer en ontzettend teleurgesteld.
  Ik hoop dat iedereen dit leest voor dat ze bestellen, het klantenportaal is namelijk niet te vinden, dus je hebt geen poot om op te staan.

 11. Ik begrijp niet waar jullie het allemaal over hebben. Ik heb de RDX tabletten met ideaal betaald en nog geen vier dagen later had ik de pillen in huis. Ik ben net twee dagen begonnen. Je moet wel geduld hebben want het is wel vet wat je kwijt wil dat zul je dus niet een twee drie aan je kilo merken maar aan je kleding die veel losser komt te zitten.

 12. De voorlaatste keer dat ik RDX-ultra bestelde, had ik een pakket van 3 besteld en kreeg ik een 4de gratis. In elk zakje zaten 30 capsules.

  Enkele weken geleden, bestelde ik opnieuw maar zaten er maar 15 capsules per zakje in. Ik heb even veel betaald als de keer daarvoor maar ik heb maar de helft gekregen. Ik voel me bedrogen als klant. Als ik nog een keer bestel, kunnen er dan extra capsules voorzien worden?

  mvg, Ineke

  • Dear Ineke,

   I have had a similar experience as yours. Placed an order for 4 bags and expected 4+1 gratis of 30 capsules, but only got 4 of 15 capsules.
   Apparently (look on the bag), as of now, the intake of the capusles is one every 2 days. SO, no we will not get the missing capsules.

   Very BAD service. I only hope the capsules are effective!

   Melissa from Amsterdam

 13. Having seen the result with my girlfriend whom lost 10 kilos effortlessly by taking the pills and following the diet, I was looking forward to start the program. So I placed an order for 4 bags, expecting to receive 5 bags as promised on the website, for a total of 150 capsules. But sadly I only received 4 bags and each bag contained only 15 capsules and when I approached the customer care, I was told that I each bag contained enough capsules for a month, which implied that I was lying to them or them to me.
  I was then advised to return the product for full refund, which in this case I fear I would not receive my money back, so I am stucked with a fraction of my order, no one form the company is prepared to help me by sending the missing products and I will never use the product again nor I will ever advise any of my girlfriends in Holland and Italy to ever buy it.

 14. Waarom is het tegenwoordig 15 capsules voor een maand?
  Eerst was het 30 capsules en dan iedere dag 1 nu 1 om de dag.

  Wie neemt ze iedere dag en wie om de dag?

  • Dear Corien,
   I see you are not the only one with this problem! I have just placed an order and received half of the capsules! Did you get any answer back from them?
   Groeten,
   Melisa

 15. Hallo,

  eerder toen ik de RDX had besteld kreeg je 30 capsules en moest je er iedere dag 1 nemen.
  Maar nu zitten er maar 15 in een verpakking en moet je het opeens om de dag nemen.

  Wie slikt er nu ook om de dag??
  Of doe je het gewoon nog iedere dag??

  Ik zag dat de samenstelling niet echt verrandert is.

 16. Top pillen besteld 3dgn later in huis toppie wel RDX voor je code plaatsen anders kom je idd nooit in de het klantenportaal het werkt echt super ik woog maar liefst 136kg en weeg er nu 105.2 maar doe er ook bij sporten dus dat werkt mee niet denken mensen RDX knapt het wel even op terwijl we nog fff een vette hamburger verorberen

  mvg Big AL

 17. Ik heb ongeveer 2maanden geleden rdx-ultra besteld voor 49 euro en heb toen 120capsulles gekregen.in heb 4 zakjes ontvangen van 30capsulles in elke zak

  Ik heb op 1 april besteld en betaald voor 49 euro + verzendkosten en heb alleen 60 capsulles ontvangen.4 zakjes dat in elke zakje alleen 15 capsulees in waren. ik vind dit geen stijl om mij de helft tot te sturen wat ik voor alles heb betaald. Zou u de andere waarvoor ik heb betaald naar mij toesturen.

 18. Mijn man en ik hebben de pillen nu een maand geprobeerd en zijn allebei geen ons afgevallen, dus wij gaan ze terugsturen.

 19. Hoi,

  Mensen als jullie dat willen denken vind het echt best..! ik denk er anders maar goed is mijn mening en ga er verder ook niet meer over discussiëren,wens iedereen veel succes met afvallen!

 20. Ik ben het helemaal met je eens robin. En denk ook echt wel dat je zonder een pilletje ook wel afvalt, ik denk dat het meer iets is wat je zelf gaat denken van ooh ik val af dat komt vast door dat pilletje, maar het komt meer door de levenstijl. Zoals ik eerder al noemde doe ik het dr frank dieet met behulp van shakes, wat mijn ontijd en lunch vervangt, dit is voor mij wel makkelijk voor op mijn werk en het is net schadelijk. Ik ben er ook echt zeker van dat je zelf helemaal klaar moet zijn om de strijd aan te gaan, als het ware moet je gewoon een knop omzetten. Ik heb toen in 1 weekend alles gegeten waarvan ik wist dat ik dat voorlopig niet meer zou eten ben toen maandag begonnen. En je moet proberen te geloven in jezelf dat je het wel kan.
  Iedereen moet natuurlijk kijken wat voor diegene haalbaar is om vol te houden, maar ik geloof eerlijk gezegd niet zo in dat pilletje ik ben toen in 3 a 4 mnd 15 kilo afgevallen zonder pilletje dus die 18 kilo zou er denk ik ook af zijn zonder dat pilletje priscilla, maar vind het harstikke knap en mooi dat je dat bereikt heb. iedereen veel succes met afvallen.

  groetjes strijdertje

 21. Ik vind het bijzonder jammer dat er mensen zijn die denken dat een pilletje hun overgewicht zal doen verdwijnen! Deze pil zal misschien een ondersteuning zijn, maar meer ook niet. In de laatste reactie staat dat ze 18 kilo is kwijtgeraakt door deze RDX ultra.
  Geweldig mooi! Ik ben echt blij voor je! Wou dat ik dat kwijt was.

  Denk je niet dat je hetzelfde had bereikt door die levensstijl aan te nemen en geen pillen te nemen? Ik denk het wel! Bewegen is erg belangrijk, daar heb je geen pil bij nodig. Genoeg water drinken is ook een heel belangrijke factor.

  Wat sommige mensen ook vergeten is het volgende: Je kan juist te “dik” zijn door dat je te weinig eet! Nee dit is geen smoes, dat is nou eenmaal zo. Als je te weinig eet gaat je lichaam hamsteren omdat het niet genoeg binnen krijgt. Als je alle dagen vette rotzooi en snoep eet, ja dan moet je dat aanpassen om af te vallen.

  In plaats van je geld uit te geven aan “nutteloze” pillen zou ik jullie Weightwatchers willen aanraden. Ik ben er zelf een tijd mee bezig geweest en de kilo’s vlogen eraf. In +/- 7 a 8 weken was ik 8,5 kilo kwijt! Heerlijk! En weet je wat ik moest doen? Meer eten ( zoals brood etc. ) Normaal at ik nooit zo veel! Ik stond er versteld van, maar het werkt zeker. Natuurlijk begon ik er ook weer wat bij te sporten, maar door mijn werk deed ik dat maar 1 maal per week, dus eigenlijk niet noemenswaardig.

  Wij hadden iedere dinsdagavond een soort van clubavond waar een ieder werd gewogen etc. Daarna had je een kleine cursus en kon je ervaringen delen met anderen. Dit werkt echt geweldig!

  Er zijn zoveel diëten, je moet natuurlijk doen waar je je prettig bij voelt, maar zonder verandering in je levensstijl zal er weinig veranderen. Daar helpt geen pilletje bij hoor!

  Groeten,
  Robin

 22. Hallo,

  Er zijn blijkbaar mensen die denken dat ze bedonderd worden door RDX-Ultra pillen! is dus niet waar ik ben het levende bewijs…ik heb ze namelijk van december 2009 tot en met juni 2010 gebruikt en ben er ruim 18 kilo mee afgevallen heb niet eens het boekje gevolgd maar gewoon me eigen eetstijl meer bewegen elke dag 1 uur elke dag 2 liter water en gewoon eten en niet te veel snoepen…! ben nu inmiddels al een tijdje ermee gestopt en behoud deze levenswijzen heel goed aan loop er iedere dag nog steeds bij..! dus onzin nee het is jammer dat ik geen foto’s kan plaatsen van mezelf van ervoor en erna anders zouden jullie het zelf met eigen ogen kunnen zien ik zou zeggen probeer RDX en blijf volhouden ook al lukt het je niet meteen.

 23. Hoi Strijdertje..
  Bedankt voor je informatie ik ga nu meteen is op die site kijken..
  Ik heb de tabletten van hun inmiddels terug gestuurt en hoop in eens van deze het geld terug te krijgen.
  Het is gewoon schande dat ze mensen zo behandelen..

  Groetjes

 24. Beste mensen, ik heb jaren geleden weet hoe je eet gevolgd. het is ook op het eten van eiwitten gebaseerd en minder koolhydraten.

  Daarnaast ook meer sporten en water drinken en ja het heeft toen geholpen.
  20 kilo in 6 weken super.

  2,5 jaar op gewicht gebleven maar ja de discipline ontbreekt op een gegeven moment, en bepaalde kilo,s zitten er weer aan , maar het heeft wel gewerkt.
  succes iedereen.

 25. beste mensen,

  voor iedereen die graag wil afvallen zou ik het koolhydraatarm dieet aanraden, ik heb dat zelf gedaan met shakes (maaltijdvervangers van dr Frank) ik ben toen 15 kilo afgevallen. Ik vind het erg om te lezen dat hier echt mensen zijn die graag willen afvallen zo bedonderd worden. Dus voor de mensen die echt willen afvallen, kijk eens naar beinshape of dr frank. Dan krijg je gratis recepten en word je niet zo bedonderd als hier. En zeg nou zelf het is toch nooit goed om zoveel in 1 maand af te vallen en het zou toch te mooi om waar te zijn, ik kan me voorstellen dat veel mensen het proberen en vooral je als je zo graag wilt. Geloof mij en kijk echt eens op de sites Dat is tenminste verantwoord dieten. Ik ben nu weer bezig met de shakes van be in shape omdat ik 4 maanden geleden ben bevallen en tja nu moeten de zwangerschapskilo’s er weer af. En probeer eens Zumba te doen dat helpt ook echt. Veel succes allemaal

 26. Hallo beste mensen,

  Nadat ik een behoorlijk aantal reacties heb gelezen, heb ik een mailtje gestuurd naar de officiele RDX-ultra klantenservice. Daarbij heb ik gevraagd naar hoe het nou in godsnaam mogelijk is om 16 kilo in een maand kwijt te raken,
  nogal ongelovelijk, en heb nog een aantal algemene vragen gesteld. Toen kreeg ik een mail terug waarbij ik geinformeerd ben dat de pillen niet tijdens ’t ontbijt maar een half uur voor de avond maaltijd moet genomen moet worden, want zoals het mij verteld is zorgen de tabletten voor het verminderen van je hongergevoel. Eigenlijk doet er niet toe wanneer je ze in neemt, bij sommige is het zo dat ze tijdens ’t ontbijt behoorlijk veel eten en de rest van de dag niet veel, dus dan raden ze aan voor die gene dat ie er eentje inneemt een half uur voor het ontbijt.

  ik hoop jullie hiermee genoeg geinformeerd te hebben. en mensen nog 1 ding dit is mijn eigen advies. Er staat dat je alles mag eten maar dan minder, maak daarvan gezonde maaltijden, en dat je niet hoeft te sporten, binnenkort gaat het lekker weer worden probeer minstens 2 tot 3 dagen per week te sporten, want als je kunt afvallen dan is dat met veel minder moeite te doen in de lente en zomer…in de winter lukt het meestal niet omdat de lichaam extra brandstof nodig heeft om warm te blijven. terwijl koud water onze ideale brandstof is als het heet word.
  Dit is mijn advies uit eigen ervaring.

 27. hallo
  ik weeg 101kg en heb vandaag een bestelling gedaan van 4paketten
  ik ga vandaag de overschrijving doen!!!
  ik hoop dat het echt helpt wand ben radeloos heb alles al geprobeerd. ik hoop dat ik binnenkort terug een normaal leven kan hebben terug met mijn dochter van 4 kan spelen terug en normaal leven met mijne man
  ik hoop dat alles goed komt
  als ik hier de reactie lees hoop ik dat het voor mij wel lukt te betalen en alles aan huis te krijgen
  groetjes isabelle

 28. Hallo,
  Ik heb toen een reactie geplaats dat ik 4 kilo kwijt was.. Dat was ook zo maar ik heb me er heel tijd straks aan gehouden en een week later zater er al weer 2 bij op! ik heb het weer retour gestuurd.. En als het goed is krijgen ik binnen enkele dagen mij geld terug, Niet iedereen is hier zo overtuigd over dus ik wacht het rustig af..

  Succes met je opleiding..

  Groetjes

 29. Beste mensen,

  Ik heb de RDX-Ultra nog gisteren besteld via de site…alleen jah toen ik zag staan met koeienletters 16 kg per maand!!!
  alleen ik zat de hele dag te denken.16 kilo per maand is abnormaal veel en je betaalt echt weinig voor zo’n product en geen jojo effect?
  Maar nu ik de reacties lees van mensen die een hele slechte ervaring hiermee hebben gehad zit ik echt te jammeren want ik weeg wel zo een 148 kilo en dacht als ik nou 4 pakken bestel krijg ik de 5e gratis kan ik in mum van tijd alles kwijt voor ik met mijn opleiding begin…
  dus wil ik vragen aan mensen bij wie het wel heeft gewerkt… Wat aten jullie en bewogen jullie ook veel? krijg je er minder eetlust van?
  of juist helemaal niets? hou me alsjeblieft hiervan op de hoogte…
  Groetjes Muta

 30. Heb het nu twee maanden gebruikt met aangepast eten…en meer sporten en meer water drinken ben maar 4 kilo afgevallen.. Ik sta hartstikke stil en die 4 kilo heb ik aan mijn mentaliteitsverandering te danken en niet aan die pillen van rdx.

 31. het werkt bij mij totaal niet
  ik dacht trouwens dat je er niet hoefde bij te dieeten
  zo laten ze het uitschijnen he
  weer zo een product waarmee ze enkel u geld uit u zakken slagen
  schandalig !!

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in