Home Dieet, Voeding, Gezondheid, Sport Reactie Melden bij de Moderator

Reactie Melden bij de Moderator

0
Reactie Melden bij de Moderator

Samen houden we het netjes! Ben je van mening dat er een reactie is gepubliceerd die in strijd is met onze regels, neem dan contact op met de moderator. Vul hiervoor het onderstaande formulier in en klik op ‘reactie melden‘ Het melden van een reactie kan ook anoniem.

Formulier voor het Melden van een Reactie

  Regels voor het plaatsen van een reactie

  vetvrij.com is een onafhankelijke website die bezoekers de mogelijkheid biedt om ervaringen uit te wisselen op het gebied van dieet, voeding en gezondheid. Wij hanteren de volgende regels voor het plaatsen van een reactie:

  – Blijf on-topic.
  – Plaats geen (sluik) reclame.
  – Plaats geen beledigende of kwetsende reacties.
  – Gebruik bij iedere reactie die je plaatst dezelfde naam.

  Vorig artikel E-nummers Halal of Haram
  Volgend artikel Afvallen werkt het beste met begeleiding van een Diëtiste
  Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van <a href="https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/" rel="noopener"><strong>wetenschappelijk studies en bronnen</strong></a> om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.

  We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

  Gratis Afslank

  Producten Testen

  15987