Rebecca uitgeschakeld bij popstars

Het zat er dik in, Nederland zit niet te wachten op de volslanke Rebecca. Zelf koos ze ervoor om vanavond niet op te treden in de speciaal voor haar op maat gemaakte jurk van Jan Aarntzen.

HEt divagedrag werd Rebecca niet in dank afgenomen en het publiek was keihard en stuurde haar vanavond naar huis na de sing-off.

Rebecca kreeg vrijdag ook al het laagste puntenaantal van de jury. Déon en Floor mogen blijven.

Jurylid Henkjan Smits zei Rebecca qua houding en qua stem al twee weken de mindere te vinden. “Floor en Déon waren bij hun laatste twee nummers helemaal te gek.” Maurice Wijnen: “Ik zie geen popgroepje met Rebecca, wel met Floor en Déon, maar de kijker beslist. Maar ik hoop ook dat de kijker begrijpt waarom we zeggen wat we zeggen.”

Rebecca kan volgende week op de bank kijken hoe Popstars op zoek gaat naar een groep van 3 sterren, Rebecca niet in dit plaatje past. Wat is jullie mening?

9 Reacties

 1. LEUK HOOR…om Rebecca te gebruiken bij ”VET-VRIJ”!!!
  Niet iedereen zit in een mooi slank en strak velletje.

  Helaas zitten wij met z,n allen..niet meer in de Rubens-tijd
  want dan was er geen verkeerd woord gevallen!!!

  Maak contact,met dikke mensen….dan ervaar je pas..hoe ze denken en voelen.
  Wat een kortzichtigheid [BAH!!!! BAH!!!!].!!!!!

 2. ik vind de beste jury van nederland maar schandalig hoe ze de mensen afkraken met zingen je moet een mens niet afkraken op zijn uiterlijk rebecca vind ik goed zingen en als ik floor was was ik al naar huis gegaan hoe ze de meiden afkraken al zing je nog zo goed bij hun moet je in de smaak vallen vind het niet normaal daar blijf je voor thuis om naar popstars te kijken geloof ook niet dat de mensen dat beslissen denk dat zei dat zelf doen wie doorgaat wat een jury dat ze die andere aanpakken wat je haast niet hoort met zingen hoeven we de tv niet zo hard te zetten om wat te horen

 3. Ik vind dat rebecca schandalig door de jury behandelt is. Bij de eerste ronde van de uitslag vond ik floor en deon veel slechter zingen als rebecca en toch kregen ze allebei een 7. Eerst werd rebecca door de jury geprezen, en op het laatst moesten ze van haar af.
  Wat je nooit te horen krijgt is dat iemand veel te mager is, maar wel als iemand te dik is.
  Waar zijn we tegenwoordig toch mee bezig, om elkaar de grond in te trappen.
  Dat je goed kunt zingen is niet meer belangrijk, jammer dat de jeugd tegenwoordig zo oppervlakkig denkt.

 4. ja als je zo rijk bent als patricia kun je je veroorloven om pretentie.s te hebben nogal een kunst om met je helicopter op en neer te gaan en een kasteel van een huis te hebben patries doet niets voor niets zo kan ik ook rijk worden rebecca stoor je er niet aan je zingt mooier dan patricia en dat kan ze niet hebben zij zorgt er wel voor om alle aandacht te trekken al moet ze met haar borsten bloot en die tandpasta smile is vreselijk rebecca mijn complimenten hoor dat je je zo staande houd

 5. ik zelf heb geleerd om alle mensen met respect te behandelen omdat je nu eenmaal jezelf niet hebt geschapen ik veroordeel joling toch ook niet om zijn blink blink nicht leven maar als diva kun je nu alles zeggen en oortjes denkt er ook het zijne van ik heb bij henkjan smits in de klas gezeten in amsterdam toen was het al een over het paard getild betweterig persoon niet bepaald geliefd en ook niet populair al dacht hij van wel maar wij als publiek plagen oortjes ook niet met zijn flappers immers hij heeft zich zelf niet geschapen la paay kraakt iedereen af die voor de uitzending iets gebruikt hebben zoals drank en een blow haar eigen man doet niet anders dan contineu blowen waarschijnlijk is ze trots op haar borsten dat mag iedereen zien respectloos gedrag je haalt jezelf naar beneden maar ik denk alleen maar jij wordt ouder en dan heb je misschien slappe borsten want zelfs ouder worden kan jij zelfs niets tegen doen en nu je een hartkwaal hebt kun je zien dat je erg aftakeld al zou je net als cher 40 operatie.s ondergaan lukt dat echt niet meer maar laat een ding gezegd zijn rebecca heeft meer in haar pink dan jij in je body hebt laat dat je gezegd zijn

 6. Ja het is zo als het is rebecca is eruit,maar dat neemt niet weg dat ze een hele goede sten heeft ,maar mensen die hier een reactie neer zetten, let even op wat jullie er neer zetten,vooral die opmerking van pal,denk eens na voor je iets typt hier zijn meer mensen vol slank die het lezen nee dit vindt ik niet netjes hoor.Rebecca heeft een dijk van een stem en had het niet verdient,dat mensen zo doen waar is ons recpect

 7. het is verschikkelijk hoe rebecca behandeld is door de jury. het is begonnen toen ze van 2, 1 japon maakten achter de coulissen. degene die dat ontworpen heeft moet haar/zijn ontslag krijgen. om dat kind er zo bij te laten lopen . . . al die tijd dat rebecca in de race was draaide alles alleen om die japon. p. paay . . . met je kutopmerkingen, als jij zo behandeld zou worden hoe zou jij je voelen, je zou helemaal niet meer buiten komen. je zag aan jeroen van der boom dat hij het rot vond voor rebecca.
  en die joling met die gemaakte glimlach wil ook altijd maar scoren ten koste van een ander.
  nance is beter in haar presentatie zonder hem. ze doet het heel goed.

 8. Heb net enkele tientallen minuten van de zaterdagshow gekeken. Ranzig hoe Rebecca afgezeken wordt door de jury nadat ze alleen maar had gezegd dat ze wat hees was. Ook bij de beoordeling van Brandi doet Maurice er nog een schepje boven op: “Brandi zeurt niet” Nee, een wondje aan je arm, dat doet ook niet zoveel met je performance hoor, dus ook geen reden om te ‘zeuren’. Hoe vaak hebben kandidaten in soortgelijke talentenjachten, met ook Smits als jurylid, zich niet verontschuldigd voor hun hees zijn, waarbij er begripvol wordt gereageerd door de jury (al dan niet vasthoudend aan hun lage beoordeling)?
  Sowieso is Popstars 2008 vreselijk vergeleken met vorige Popstarsjaren en vergeleken met Idols, en X-factor. Ranzige glimnicht Joling als presentator, kandidaten die niet door de 1e ronde komen, maar die wel potentie hebben, kandidaten die wel doorgaan maar die absoluut niet kunnen zingen, slecht studiogeluid, juryleden die de ene dag met negens smijten en de volgende dag opeens zesjes geven aan dezelfde kandidaat, waar er niet zoveel verschil is in kwaliteit van de optredens. Ja, ik ben nu wat azijnpisserig, maar had van Popstars veel meer verwacht en gehoopt.
  Heb nu net optreden 2 van Rebecca gehoord; ze krijgt nu weeeer te horen dat haar jurk niet mooi is, knap dat die meid zich groot houdt (of zich heel snel herpakt bij een kutopmerking van Joling, en al snel weer lacht, terwijl ze zich diep van binnen misschien niet zo happy voelt), bij al dat gezeik over haar uiterlijk, wat ze waarschijnlijk in haar dagelijks leven ook regelmatig te horen krijgt. Gelukkig krijgt ze bij haar 2e optreden een cijferbeoordeling die recht doet aan haar prestatie. Rebecca die divagedrag vertoont? In ieder geval niet in de negatieve zin van het woord.

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in