Recepten Afslankplan Review

RAP-TEST

Blij verrast, zo kan ik het gevoel beschrijven toen ik de eerste keer door Het Recepten Afslankplan bladerde. Niet alleen de inhoud maar ook het feit dat Het Recepten Afslankplan een goed onderbouwd boek is ervaar ik als een groot pluspunt.

Het hebben van een gezond en slank lichaam is voor veel mensen een obsessie. Dit is herkenbaar voor veel mensen waaronder Judith, de auteur van dit boek. Ze heeft zelf jarenlang rondgelopen in een lichaam waarmee ze niet gelukkig was. Elke keer als ze naar zichzelf keek in de spiegel zag ze iemand staan die eigenlijk veel te dik was.

Inleiding

Het probleem was niet dat Judith niet aan sport deed of alleen maar ongezonde dingen at, het lukte haar gewoon niet om af te vallen. Acceptatie leek een goede oplossing, maar dat is afgezien van de nodige gezondheidsrisico’s geen optie. Ze nam contact op met haar huisarts die haar doorverwees naar een diëtist. Langzaam leerde Judith wat de basis is voor een blijvend gezond gewicht. (bron)

Dankzij Het Recepten Afslankplan kun je Afvallen op een Natuurlijke manier

Afvallen is één van de zwaarste taken die we kennen als mens. Iedereen doet er zijn best voor, maar niet iedereen bereikt het gewenste resultaat. Hoe komt dit? Vaak is het probleem de discipline en een foute insteek van de gekozen afvalmethode. Ons lichaam heeft namelijk energie nodig om vet te kunnen verbranden. Recepten Afslankplan Recepten Afslankplan Review Rap cover Wat bij veel diëten het probleem is, is dat je nauwelijks meer energie binnen krijgt. Je bent jezelf alleen maar aan het uithongeren, waardoor je lichaam constant om meer eten gaat vragen, zodat de vetverbranding door kan gaan. Juist deze diëten hebben een averechts effect omdat de kans op ongezond snacken toeneemt. Gelukkig is er een manier waarmee je wel kunt afvallen en waarmee de resultaten blijvend zijn. Het is niet zozeer belangrijk om snel af te vallen, het is van belang dat je structureel je lichaam instelt op een gezondere leefwijze.

De Basis van Het Recepten Afslankplan

De titel verraad de basis van het boek… juist, recepten. Met de kennis die ze van de dietist had geleerd is ze eigenhandig recepten gaan verzamelen die goed aansloten bij een verantwoord eetpatroon. Het werd een flinke bundel met zorgvuldig geselecteerde recepten die er niet alleen voor zorgen dat je lichaamsvet verliest, maar ook dat je behaalde resultaat blijvend is. In tegenstelling tot veel vergelijkbare afslankmethodes hoef je bij Het Recepten Afslankplan niet bang te zijn voor een jojo-effect.

Het Recepten Afslankplan is gebaseerd op ervaringen uit de praktijk en gericht op het behalen van een optimaal resultaat

Voorafgaand aan de recepten krijg je bijna 60 pagina’s met waardevolle informatie voorgeschoteld. Je leert precies op welke manier je eenvoudig je doel kunt bereiken. Afvallen is niet moeilijk, je moet alleen weten op welke manier je het aan moet pakken.

Het Recepten Afslankplan Gratis Testen

Omdat ik graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Het Recepten Afslankplan ben ik op zoek naar 50 testpersonen die dit boek gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Het Recepten Afslankplan wil testen;
 2. We sturen het boek gratis naar je toe;
 3. Je neemt 3 weken de tijd om het boek te evalueren;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

De 4 Fases van Het Recepten Afslankplan

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat een afvalprogramma van 4 fases ons lichaam de tijd geeft om te kunnen wennen aan nieuwe gewoonten. Zo geef je jouw lichaam de kans om zich in te stellen op een gezondere leefwijze, zonder dat je dit halsoverkop hoeft te doen. Ik zal eerst iets meer toelichten over de verschillende fases.

Dit is de reden dat het afslankplan van Judith is opgebouwd uit 4 fases. Elke fase heeft heeft een uniek doel en vormen gezamenlijk de basis voor een succesvol resultaat.

FASE 1.  DE VOORBEREIDING
FASE 2.  HET BEGIN
FASE 3.  DE CONSOLIDATIE
FASE 4.  HET EINDRESULTAAT

Het programma neemt je mee in deze vier fases op weg naar een gezonder en slanker lichaam. Judith vertelt niet alleen wat je daarvoor moet doen, maar legt ook uit waarom het zo belangrijk is. Juist als je zelf inziet waarom je iets doet, is het ook gemakkelijker uit te voeren en vol te houden. De meeste inzichten uit het boek zijn voortgekomen uit een combinatie van wetenschappelijk inzicht en eigen ervaring.

Fase 1: De voorbereiding

Zoals bij elke andere taak die je in het leven uitvoert, is de voorbereiding essentieel. Iedereen is bekend met de uitdrukking: ‘Een goed begin is het halve werk’. Je kunt alleen goed beginnen als de voorbereiding goed is en daarom helpt Judith je ook om een blijvende verandering te realiseren. In de voorbereidingsfase help ik je bij het juist inrichten van jouw voorraadkast, ik geef je tips hoe je op een leuke manier kunt gaan bijhouden hoeveel kilo’s je al kwijt bent en wat je absoluut nog moet doen voordat je jezelf met volle overgave op het afvalprogramma kunt storten. (bron)

Fase 2: Het Begin

Het begin is de belangrijkste fase in dit afvalprogramma. Immers, het begin bepaalt voor een groot deel of je succes gaat hebben of niet. Daarom besteed ik veel aandacht aan deze fase, zodat jij een goede start kan

Afvallen lijkt misschien niet moeilijk, maar met een drukke baan, kinderen en een partner zijn dingen in de praktijk vaak lastig te combineren

maken die gemakkelijk vol de houden is. In de beginfase leer ik je welke stappen je moet zetten om tot een strakker en gezonder lichaam te komen en beginnen we met de eerste echte activiteiten. Het is natuurlijk leuk om te weten hoe je moet afvallen, maar het is nog veel leuker om het in praktijk te brengen.

Fase 3: De Consolidatie

De derde fase staat voor de fase ‘de consolidatie’. Je bent nu halverwege en hebt al een goede start gemaakt met het gezonder maken van je lichaam. Maar je bent er nog niet, er zijn nog twee weken te gaan. Twee weken die jou de resultaten moeten brengen die je vooraf hebt afgesproken met jezelf. In de consolidatiefase ontvang je nog meer tips en tricks om jouw lichaam blijvend gezond te maken. We borduren voort op de tips uit de beginfase en breiden deze steeds verder uit.

Fase 4: Het Eindresultaat

De vierde fase staat volledig in het teken van het eindresultaat. Je hebt natuurlijk al veel geleerd in de eerste drie weken, maar nu gaat het echt om de keiharde resultaten. Als het goed is, ben je in de eerste drie fases al flink afgevallen, maar de grootste klapper komt nu. Fase 4 is het moment waar je naar uitgekeken hebt, het moment waarop je eindelijk tevreden mag terugkijken op de afgelopen weken en de resultaten zullen verbluffend zijn.

Het Testpanel

recepten-afslankplan Omdat een zwaluw nog geen zomer maakt hebben we Judith gevraagd om een aantal boeken beschikbaar te stellen voor een onafhankelijke test. Nog geen week later werden er door een koerier 50 boeken bezorgd. Via onze facebook pagina en gratis nieuwsbrief hebben we een oproep gedaan en binnen een uur hadden we een team van 50 testpersonen. We mochten de boeken gratis aanbieden aan het testpanel.

Ons testpanel onder leiding van Natascha heeft Het Recepten Afslankplan gedurende vier weken strikt gevolgd. Bij aanvang van de test was het gezamenlijke gewicht van ons testpanel 3846 kilo. We hebben ons testpanel speciaal geselecteerd op deze groep.

 

Ons testpanel is van mening dat de recepten zijn gemaakt voor juist dit soort situaties. De recepten zijn speciaal ontwikkeld om op elk moment van de dag gegeten kunnen worden. Mensen die graag creatief zijn krijgen de ruimte om de recepten naar eigen inzicht aan te passen.

Menig panellid heeft de recepten thuis aan man en kinderen voorgeschoteld en was verbaast over de positieve reacties

De Resultaten

Ons testpanel heeft Het Recepten Afslankplan vier weken gevolgd. Bij aanvang hebben we aan iedereen gevraagd om op op maandagochtend op de weegschaal te gaan staan. Het gezamenlijke gewicht van de 50 panelleden was op dat moment 3846 kilo. We hebben gevraagd om het programma strikt te volgen en iedere week op dezelfde tijd op de weegschaal te gaan staan. Het resultaat was verbluffend, na vier weken was het gewicht van ons testpanel 3212 kilo. In totaal zijn de 50 pannelleden 634 kilo afgevallen. Dit wil zeggen dat ons testpanel per persoon gemiddeld meer dan 12 kilo is afgevallen in vier weken tijd, meer dan 3 kilo per week. (bron)

 

recepten afslankplan resultaten grafiel
RAP resultaten grafiek gebaseerd op 50 testpersonen gedurende 6 weken

 

Ons testpanel ondervond daarnaast ook andere verbeteringen in onze gezondheid. Meer energie, een betere nachtrust en een makkelijke stoelgang waren misschien wel de meest aangrijpende veranderingen. Na zes weken hebben we het testpanel nogmaals gevraagd om op de weegschaal te gaan staan en wederom was het resultaat verbluffend.

Gratis Recepten Afslankplan PDF

Het programma kost slechts 19 euro en dat is het wat ons betreft dubbel en dwars waard. Zeker omdat je GRATIS toegang krijgt tot het ledenportaal en besloten facebook groep. Ook krijg je tijdelijk 2 extra receptenboeken, helemaal gratis! Bij sommige mensen gaat de vetverbranding sneller dan bij de andere, maar uiteindelijk raak je al je overtollige vet kwijt.

Wil je graag kennismaken met Het Recepten Afslankplan?
Start dan met de GRATIS online RAP cursus. of download de gratis preview.

Voorbeeld Recepten

Om een goede indruk te krijgen van Het Recepten Afslankplan volgen hier een aantal voorbeeldrecepten:

Ijzersmoothie

Van alle mineralen die we op aarde hebben, is ijzer waarschijnlijk het allerbelangrijkst. Ook in ons lichaam speelt ijzer een belangrijke rol. Zo is het essentieel voor de aanmaak van nieuwe rode bloedcellen, maar het is ook de vervoerder van zuurstof en de tegenhanger van zuurstof koolstofdioxide. Er zijn nog veel meer processen in ons lichaam op te noemen waarbij ijzer nodig is. Of het nu om de aanmaak van nieuwe cellen, enzymen, hormonen gaat of het onderhouden van ons immuunsysteem, ijzer speelt er een cruciale rol bij. Daarom is het niet onverstandig om te zorgen dat je genoeg ijzer binnen krijgt. IJzer komt in veel soorten voeding voor. Maar ijzer wordt niet altijd opgenomen in het bloed. Om ijzer optimaal opgenomen te laten worden in het bloed, is er veel vitamine C nodig. Mensen die groene smoothies drinken, krijgen vaak voldoende vitamine C binnen, maar aangezien we van deze smoothie een alles-in-1 ijzersmoothie willen maken, zorgen we gelijk dat deze smoothie voldoende vitamine C bevat. Deze vitamine C halen we uit sinaasappels, wat de smoothie tegelijk ook zoeter en makkelijker te drinken maakt! lichaam-reinigt-zichzelf-met-lever-1

Ingrediënten 125 gram broccoli 2 uitgeperste sinaasappels 40 gram spinazie 3 muntblaadjes 50 gram aardbeien

Bereiding

1. Deze smoothie kost iets meer tijd om te maken omdat je de sinaasappels uit moet persen. Je kunt wat tijd besparen door alvast de spinazie en de broccoli in de blender te doen, samen met de aardbeien. Mix dit alvast en pers ondertussen de sinaasappels uit. Voeg daarna de jus d’orange toe en garneer het af met de muntblaadjes.

2. Om tijd te besparen kun je de sinaasappel ook schillen en in de blender doen. Je smoothie krijgt zo wel meer pulp, maar automatisch ook meer vezel

Anti Hoofdpijn Smoothie

Hoofdpijn kan heel veel verschillende oorzaken hebben. Stress, verkeerde voeding, genetische aanleg of nog duizend andere redenen. Heb niet de illusie dat deze smoothie de oplossing is voor iedereen die last heeft van hoofdpijn of migraine. Toch draagt deze smoothie er zeker aan bij om minder vaak hoofdpijn te hebben. Ook kun je deze smoothie drinken als je hoofdpijn hebt. Je zult merken dat je minder lang hoofdpijn hebt. Het is belangrijk om te beseffen dat je vaak niet zonder een reden hoofdpijn hebt, natuurlijk er kan aanleg voor zijn, zodat je er extra vaak last van hebt, maar door middel van hoofdpijn geeft je lichaam een signaal af dat je het anders moet doen. Je moet rust nemen. De bloeddruk raakt ontregelt en je krijgt hoofdpijn. In deze smoothie zitten een aantal mineralen, waaronder kalium en magnesium die je bloeddruk helpen om weer terug te keren naar normale niveaus. Daarnaast voegen we ook genoeg fruit toe, voor een beetje extra energie. Als we dan nog zorgen voor wat extra ijzer, ben je er vaak zo weer bovenop!

Ingrediënten 175 milliliter water 1 perzik (of 2 abrikozen) 1 appel 30 gram noten (bij voorkeur amandelen) Handje sla (maakt niet uit wat, bij voorkeur gemengd) 30 gram boerenkool

Bereiding

1. Deze smoothie is niet heel moeilijk te maken. Nu kan ik me voorstellen dat je als je hoofdpijn hebt, je geen zin hebt om een hele smoothie te gaan maken. Normaal gesproken ben ik niet zo’n fan van groene smoothies invriezen, maar omdat we hier vooral uit zijn op de mineralen, is het niet heel onverstandig om de smoothie in te vriezen.

2. Doe een beetje water in de blender en pureer de noten, de sla en de boerenkool. Als een en ander blijft drijven, voeg dan ook de appel en de perzik toe. Laat je blender draaien en voeg, als je deze mogelijkheid hebt, ook langzaam het water toe. Anders zal je het water in een keer toe moeten voegen.

Appel Kaneel Muffins

Deze muffins hebben dezelfde structuur als een Hollandse pannenkoek. Ze vullen goed en zijn lekker bij het ontbijt of als tussendoortjes. De appels op zichzelf zijn al heerlijk, dus probeer om deze niet op te eten voordat je ze toevoegt aan het muffin beslag! We raden aan om de appels niet te schillen, maar de keuze is aan jou. Serveer de muffins direct nadat ze klaar zijn of laat ze juist afkoelen zodat je ze kunt eten bij het ontbijt. Geniet ervan!

Aantal muffins: 12 | Totale bereidingstijd: 40 minuten

Ingrediënten Voor de muffins 6 eieren 240 ml amandel melk 3 el kokos melk 2 tl vanilla extract 2 tl donkere ahorn siroop 96g amandel meel ½ tl bakpoeder ½ tl gemalen nootmuskaat Voor de appels 2 appels, zonder klokhuis en in blokjes 2 el kokos olie 3 el honing 1 tl kaneel ½ tl gemalen nootmuskaat Het sap van ½ citroen Extra kokos olie voor het insmeren van de muffin vormpjes. Garnering: gehakte pecannoten.

appel kaneel muffins
appel kaneel muffins

Bereiding

1. Verwarm de oven voor op 218°C

2. Mix de eieren, melk, kokos olie, vanilla en ahorn siroop door elkaar in een middelgrote kom. Mix in een andere kom het kokos meel, de nootmuskaat en het bakpoeder. Voeg de natte en droge ingrediënten samen en mix deze goed door elkaar en zet dit apart.

3. Verhit de kokos olie in een kleine sauspan op middelhoog vuur. Doe de honing erbij en meng het goed door elkaar. Voeg dan de kaneel, de nootmuskaat en het citroensap toe. Roer het geheel goed door elkaar. Zet het vuur uit.

4. Zet de muffin vormpjes op een rij. Verdeel de appels over de muffin vormpjes en giet het beslag erover.

5. Bak in een voorverwarmde oven de muffins zo’n 20–23 minuten, totdat de muffins gaar zijn.

6. Besprenkel de muffins met stukjes pekanoot.

Serveer warm of koud.

Conclusie

Het Recepten Afslankplan is een uitstekende handleiding voor verantwoord gewichtsverlies op een verantwoorde basis. Het is geschikt voor iedereen die zijn of haar streefgewicht heeft bereikt, of wil behouden. (bron)

De meer dan 50 recepten zijn uitstekend te combineren met een druk gezinsleven en samen met de 60 pagina’s aanvullende tips en informatie maakt het een compleet programma dat goed op te volgen is. Judith verwacht geen drastische lifestyle wijziging maar slecht een paar eenvoudige aanpassingen in je voedingspatroon. Met een paar kleine veranderingen en het drinken van lekere smoothies kun snel het gewenste resultaat bereiken.

Je kunt het boek nu direct online bestellen voor slechts €19,-.

 

Wat ons betreft is Het Recepten Afslankplan hèt dieet van 2018!

 

Gezonde Groeten,

natascha

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringGezond Gewicht tabel voor Mannen en Vrouwen
Eenvoudig AfvallenSterrenstof Fatburner Shake Gevaarlijk? Review en Ervaringen
recepten-afslankplanHet Recepten Afslankplan is een uitstekende handleiding voor verantwoord gewichtsverlies op een verantwoorde basis. Het is geschikt voor iedereen die zijn of haar streefgewicht heeft bereikt, of wil behouden. 5 sterren!

97 Reacties

 1. Ik heb me ook aangemeld en het boek gekocht. Ik heb het boek gedownload en doorgekeken. prima beschrijvingen of ingrediënten.

 2. Afvallen was niet mijn doel maar desondanks ben ik 6 kilo kwijt. Ik voel me fitter en heb geen honger door de dag heen. Dit boek is top!

 3. Ik heb dit receptenboek gratis mogen proberen met de 100 gratis aanbieding en ook als je een klein bedrag (wat is nou 19 euro) moet betalen, dan is het iedere cent waard. De informatie + recepten die in het boek staan zijn geweldig! Een absolute aanrader

 4. en heb zeker overgewicht, gelukkig is er nu
  tien kilo af maar nog, ben nu 130,8 kg. Dit is mede door mijn slaapapneu gekomen
  een jaar voor wordt behandeld, mijn diëtist is Hanny Dijkstra en als zijn niet in mijn
  leven was gekomen had ik waarschijnlijk niet meer geleefd, het was Hanny die de
  apneu ontdekte uit onderzoek later bleek dat ik gemiddeld negen ademstops per
  uur had van 53 secondes. In de nacht daalde mijn zuurstof in het bloed naar 65
  procent. Maar ik was alleen vrezelijk moe en stond in de ochtend op met hoofdpijn.

  Drie maanden geleden vertelde Hanny me dat ik steeds een sein krijg dat ik moet
  eten, oké maar dat bleef maar in mij malen en moest er wat mee vond ikzelf. In een
  Grijs verleden ooit sociaal psygologie gedaan en ineens wist ik het ( dwang en drang )
  dat mijn eetgewoonte was een drang en viel steeds in herhaling net als bv roken steeds
  maar weer. Nu mag ik van mezelf niet meer zomaar wat eten maar moet dan alles stoor
  zenders bv telefoon, radio en tv uit, ik moet een half uur zitten en op iedere hap 40 keer
  kouwen, het weer respect hebben voor eten. Dat sinds kort heb ik een vol gevoel bij
  weinig eten en stop dan en val nu af.

  Nu ik zou gerust willen helpen, acht weken zijn zo om toch maar ik ga niet weer een
  Kookboek kopen kan me er hier in begraven nu.

  • Hoi Judith
   Dank je wel voor je aanbod
   Maar ik ben een vrouw alleen
   En ik heb ook altijd en nog met mij gewicht getob nu gaat het een stuk beter omat ik om de 3 uur iets eet
   En daar voel ik me ook goed bij
   En water drinken
   Succes verder
   Vriendelijke groet Anja

 5. Dit boek is het beste boek als je lekker wil afvallen. Ik heb alleen de recepten gevolgd gedurende een maand en ben 9 kilo afgevallen.

  • Ik volg Het Recepten Afslankplan nu bijna twee maanden en ben erg tevreden.
   Op de dagen dat ik werk is het soms niet haalbaar om een lunch gerecht uit de recepten te maken. Mag je dan ook volkorenbrood eten?

   Het wordt mij niet helemaal duidelijk of je naast de 3 maaltijden ontbijt, lunch en diner ook nog 2 stuks fruit mag eten? of liever in de vorm van een smoothie?

   Ik zie in het lijstje van aanraders voor in de voorraad kast staan dat je bonen moet hebben. Alleen zie ik niet echt een recept waar bonen in verwerkt zitten. Waar eet je die dan bij?

   Zijn groenten als sperziebonen en peultjes geen gezonde groenten?

 6. Het recepten Afslankplan is by far het beste receptenboek als je wil afvallen. Ik heb de richtlijnen van Judith gevolgd en ben totaal 14 kilo afgevallen zonder honger. Mijn gezin eet mee en zelfs mijn kindjes van 5 en 8 winden de recepten super lekker. Gevarieerd, eenvoudig te bereiden en geen gekke ingrediënten die je bij veel andeee recepten en boeken ziet. Wil je eenvoudig en lekker afvallen? Start dan met dit boek!

 7. Voordat ik bestel heb ik een vraag. Wanneer eet je wat en welke recepten kun je het beste met elkaar combineren of juist niet. Dus een suggestie eetschema zou mij nog veel verder helpen. Kunnen jullie me daar nog aan helpen?

 8. Eenvoudig 8 kilo afgevallen door uitsluitend de recepten van Judith uit het boek te volgen. Geen honger! Het recepten Afalankplan is echt geweldig … zo eenvoudig en zo effectief….

  Miranda

 9. Dit receptenboek is een aanrader. De recepten zijn eenvoudig te bereiden, lekker en ik ben er zonder moeite 8 kilo mee afgevallen. Mijn gezin eet dezelfde recepten, hierdoor doe ik de ingredienten x4.

 10. beste judith,ik heb al alles wat bestaat geprobeert (dieetist,ww,pillen,schaeks,alles)ik bak er niets van altijd maar zwaarder
  ik weeg nu101kg,ik ben 68 jaar en heb nodig 25kg te vermageren,voor mijn hart en ook mijn gebeente,heupen en knieen,ik fiets veel,maar andere sport kan en doe ik niet
  help me aub met je afslankmenu
  lut

 11. Ik heb het boek met enige twijfel gekocht maar ben super tevreden. Het is een openbaring en in de basis zo eenvoudig. Judith schrijft uit ervaring en ik voel precies wat ze bedoeld. Haar boek is een must voor iedere man en vrouw die geen moeilijke poespas wil maar lekker, snel en eenvoudig wil afvallen + lekker eten tegelijkertijd.

 12. Ik heb Het Recepten Afslankplan besteld. Binnen mijn gezin, mogen mijn man, dochter van 14 en ikzelf wel wat pondjes lichter worden. Mijn man en ik allebei 10 kg. en mijn dochter niet zozeer kilo’s als wel kledingmaat minder (ze heeft nu maat 42 wat ik groot vind voor een meisje van 14). Ik kijk er naar uit om samen met mijn gezin met je plan aan de slag te gaan.
  Groet, Ellen

 13. Alé, dan wens ik jou nog heel veel plezier en succes met de volgende stappen… .

  Laat het smaken zou ik zeggen … want er zitten toch hier en daar wel echt lekkere dingen erbij ! ;)

  Groetjes ,

  Doris.

 14. Dit boek is een aanrader, de recepten zijn eenvoudig te bereiken. Ik heb geen honger (recepten werken verzadigend) en de aanvullende informatie is in begrijpelijke taal geschreven. Meer dan dit boek heb je niet nodig.
  Esther

 15. Eerder ben ik veel afgevallen dankzij het boek van Judith. Helaas ben ik na mijn zwangerschap weer behoorlijk aangekomen. Aanstaande maandag begin ik weer met het recepten afslankplan. Gaat me net als de vorige keer zonder moeite (en honger) lukken!

 16. het recepten afslankplan is ‘by far’ het beste receptenboek dat ik in mijn boekenkast heb staan! Een absolute aanrader. Judith weet waar ze het over heeft. De informatie is helder, de recepten smakelijk en eenvoudig te breiden.

  Een top boek!

  • Ik heb meegedaan aan Het Recepten Afslankplan Test Team (via de enquete) Ik heb eeder een maagverkleining gehad en wilde mede hierdoor testpersoon zijn. Mensen met GBP zijn weer een hele nieuwe categorie. Juist omdat ik een nieuw eetpatroon moest aanleren na mijn maagverkleining kwam dit boek op het juiste moment voorbij in mijn leven. Het heeft me enorm geholpen om verantwoord en lekker te eten. Judith is echt een shat en ik ben blij dat ik deel mocht nemen.

   Ik kan haar boek aan ieder aanbevelen.

   Mvg

   Louise

 17. Op mijn iPad zag ik toevallig dat ik Het Recepten Afslankplan op mijn boekplank had staan. Ik weet niet meer waar en wanneer ik dit boek gekocht heb maar ik ben het boek gaan lezen en sta te popelen om ermee aan de slag te gaan. Al jaren heb ik een licht-therapie lamp die ik nu goed kan gebruiken, ik ga naar fitness en wil heel graag de menu’s gaan gebruiken. Als ik het boek via jullie gekocht heb, dan stel ik het op prijs dat jullie mij een link doorsturen..

  Dank u

  • Beste Hannie, de digitale versie kun je ten alle tijden downloaden via je persoonlijke account op de website van het recepten afslankplan. Ben je je wachtwoord vergeten? Geen probleem. Dit kun je aangeven tijdens het inloggen, je krijgt dan een nieuw wachtwoord waar je mee kunt inloggen. Je kunt hier overigens ook de twee gratis bonus receptenboeken vinden.

 18. Dank je wel voor het receptenboek! Ik ben net bezig met een gezondere leefstijl dus dit komt heel goed uit!

  Fijne dagen!
  Vriendelijke groet,
  Halima

 19. Ik heb me inmiddels verdiept in het programma en ben erg tevreden. Naast het goed onderbouwde boek krijg je een tweetal gratis smoothie recepten boeken. kortimg, een absolute aanrader!

  • Je hebt inderdaad de keuze tussen een ebook voor 19 euro en een boek per post voor 29,95. Vreemd dat mensen niet kunnen lezen. Het boek op zich is vernieuwend en staat vol lekkere recepten en goed onderbouwde informatie.

   Elly

  • Ik heb dezelfde ervaring er staat een mooi boek geïllustreerd en dat is het ook. Een absolute aanrader!

 20. Heel erg bedankt voor het opsturen van je boek.

  Natuurlijk ben ik gelijk gaan lezen want zoals je zegt “een goed begin is het halve werk”.
  Nou alles is duidelijk uitgelegd en kan mij daar ook zeker in vinden.

  Maar dan nu;
  Hoe gaat het precies in zijn werk?
  Er staan recepten in je boek bijv. chiliconcarne. Mag je daar kidney bonen bij?
  Of zeg je, ja dat mag als je nog niet aan je hoeveelheid calorieen zit.
  Maar helaas staat er bij de recepten geen calorie aantal. Kan jij mij uitleggen hoe ik dat het best kan berekenen?

  Ik sta te popelen om te beginnen want er moet minimaal 12 kilo af.

 21. Hee hallo.
  Nou ik heb ook het boek besteld. Nu heb ik uitgerekend dat ik 2300 calorieen per dag mag.
  Maar de recepten die in de boeken staan???? Dan ga ik er dik overheen!!. Kan iemand mij een beetje uitleggen over hoe en wat want er moeten toch wat kilo’s af!!!!!

 22. Hallo
  Ik hoop dat het met het recepten afslankplan lukt om ca. 7 tot 10 kilo af te vallen.
  Mijn huidige gewicht is 76 kilo. Ik ben 1.60 m lang ik ben 68 jaar oud.
  Soms lukt het mij om af te vallen, en dan blijft het best wel lang rond de 70 kilo. Maar dan denk ik zoiets van wauw, dit is goed, en dan ben ik weer zo dom dat ik ga snoepen. Ik houd van zuurtjes.
  Nou, ik hoor graag van je. Groeten Carla

 23. Net als zovelen ben ik ook al jaren met mijn gewicht aan het worstelen.
  Ik ben 46jaar, 1,57m (kort) en weeg momenteel 74 kilo. Heel frusterend.
  Heb altijd, af en aan, aan fitness/aerobics gedaan. Onlangs via slimbelly ben ik in omvang op 2 plekken op mijn buik 6cm afgenomen. Maar toch is mijn vetpercentage 40%(gemeten op de sportschool). Bij een voedingsconsulente was mijn vetpercentage een week geleden 31%. U snapt wel dat ik heel erg gefrustreerd ben. Ik het Recepten Afslankplan besteld en ga voor 100% resultaat.

  • Ik ben nu exact een week bezig met het dieet van judith. Ik heb een gezin met 3 kids en maak de recepten uit het boek. Iedereen eet mee en vindt het lekker. Ik volg ook de tips uit de bijlage die judith in het boek geeft, mijn man en kinderen doen dit niet. Ik merk dat ik meer energie heb en ga vanavond voor het eerst sinds een week op de weegschaal staan. Ik ben benieuwd!

  • 100% aanrader! Lekker eten met gevarieerde recepten, meer energie, een paar kilo kwijt en geen last meer van mijn prikkelbare darm.

  • Ik ga dit proberen en ik hoop op resultaat. Want op dit moment ben ik vast gelopen in wat moet ik nou gaan doen om verder te komen . Om vanuit mijn eigen kern af te gaan vallen, zonder de vreetbuien en teveel aan calorieën.
   Maar goed alle beetjes helpen.
   Tot nu toe sta ik al jaren onder begeleiding van een diëtiste alleen komen we geen stap vooruit en blijven hangen in ik wil wel maar van binnenuit is de drang sterker dan ik zelf. Mijn huidige gewicht is nu 145,8 kilo
   En ik weet niet wat mijn streefgewicht is. Maar ik weet wel elke kilo minder is beter voor mijn gezondheid.
   Ik heb al Weight Watchers geprobeerd maar daar lukt het ook niet mee, door mijn eigen falen.
   Ik zet niet door ,ik kan het niet, de drang is te groot, ying en yang niet in balans, stress, spanning.

 24. Ik heb van alles gedaan, maar viel geen gram af. Heel frustrerend. Ik ben nu 51 jaar en wil niet als een dikke moeder door het leven.

  Ik ben Tot nu toe 14 kilo afgevallen en vooral mijn buik is een stuk platter geworden en ik voel me heerlijk. Niet meer opgeblazen en geen suikerdips.

  Echt superfijn, dit had ik niet verwacht toen ik er aan begon.

  Alle recepten zijn heerlijk en goed te maken.

  Bedankt Judith!

  Gerda

 25. Ik heb bijna alle recepten gemaakt en vind het super. Het smaak ook goed. ik ben heel tevreden. Geweldig gewoon. ik hoop dat ik mijn vrienden ervan kan overtuigen om het ook te proberen. ik dank jullie voor het geweldige boek.

  hartelijke groet,

  Mevr. H. Roelofs

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in