Recepten Afslankplan Review

RAP-TEST

Blij verrast, zo kan ik het gevoel beschrijven toen ik de eerste keer door Het Recepten Afslankplan bladerde. Niet alleen de inhoud maar ook het feit dat Het Recepten Afslankplan een goed onderbouwd boek is ervaar ik als een groot pluspunt.

Het hebben van een gezond en slank lichaam is voor veel mensen een obsessie. Dit is herkenbaar voor veel mensen waaronder Judith, de auteur van dit boek. Ze heeft zelf jarenlang rondgelopen in een lichaam waarmee ze niet gelukkig was. Elke keer als ze naar zichzelf keek in de spiegel zag ze iemand staan die eigenlijk veel te dik was.

Inleiding

Het probleem was niet dat Judith niet aan sport deed of alleen maar ongezonde dingen at, het lukte haar gewoon niet om af te vallen. Acceptatie leek een goede oplossing, maar dat is afgezien van de nodige gezondheidsrisico’s geen optie. Ze nam contact op met haar huisarts die haar doorverwees naar een diëtist. Langzaam leerde Judith wat de basis is voor een blijvend gezond gewicht. (bron)

Dankzij Het Recepten Afslankplan kun je Afvallen op een Natuurlijke manier

Afvallen is één van de zwaarste taken die we kennen als mens. Iedereen doet er zijn best voor, maar niet iedereen bereikt het gewenste resultaat. Hoe komt dit? Vaak is het probleem de discipline en een foute insteek van de gekozen afvalmethode. Ons lichaam heeft namelijk energie nodig om vet te kunnen verbranden. Wat bij veel diëten het fitchef4-300x197 probleem is, is dat je nauwelijks meer energie binnen krijgt. Je bent jezelf alleen maar aan het uithongeren, waardoor je lichaam constant om meer eten gaat vragen, zodat de vetverbranding door kan gaan. Juist deze diëten hebben een averechts effect omdat de kans op ongezond snacken toeneemt. Gelukkig is er een manier waarmee je wel kunt afvallen en waarmee de resultaten blijvend zijn. Het is niet zozeer belangrijk om snel af te vallen, het is van belang dat je structureel je lichaam instelt op een gezondere leefwijze.

De Basis van Het Recepten Afslankplan

De titel verraad de basis van het boek… juist, recepten. Met de kennis die ze van de dietist had geleerd is ze eigenhandig recepten gaan verzamelen die goed aansloten bij een verantwoord eetpatroon. Het werd een flinke bundel met zorgvuldig geselecteerde recepten die er niet alleen voor zorgen dat je lichaamsvet verliest, maar ook dat je behaalde resultaat blijvend is. In tegenstelling tot veel vergelijkbare afslankmethodes hoef je bij Het Recepten Afslankplan niet bang te zijn voor een jojo-effect.

Het Recepten Afslankplan is gebaseerd op ervaringen uit de praktijk en gericht op het behalen van een optimaal resultaat

Voorafgaand aan de recepten krijg je bijna 60 pagina’s met waardevolle informatie voorgeschoteld. Je leert precies op welke manier je eenvoudig je doel kunt bereiken. Afvallen is niet moeilijk, je moet alleen weten op welke manier je het aan moet pakken.

Het Recepten Afslankplan Gratis Testen

Omdat ik graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Het Recepten Afslankplan ben ik op zoek naar 50 testpersonen die dit boek gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Het Recepten Afslankplan wil testen;
 2. We sturen het boek gratis naar je toe;
 3. Je neemt 3 weken de tijd om het boek te evalueren;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

De 4 Fases van Het Recepten Afslankplan

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat een afvalprogramma van 4 fases ons lichaam de tijd geeft om te kunnen wennen aan nieuwe gewoonten. Zo geef je jouw lichaam de kans om zich in te stellen op een gezondere leefwijze, zonder dat je dit halsoverkop hoeft te doen. Ik zal eerst iets meer toelichten over de verschillende fases.

Dit is de reden dat het afslankplan van Judith is opgebouwd uit 4 fases. Elke fase heeft heeft een uniek doel en vormen gezamenlijk de basis voor een succesvol resultaat.

FASE 1.  DE VOORBEREIDING
FASE 2.  HET BEGIN
FASE 3.  DE CONSOLIDATIE
FASE 4.  HET EINDRESULTAAT

Het programma neemt je mee in deze vier fases op weg naar een gezonder en slanker lichaam. Judith vertelt niet alleen wat je daarvoor moet doen, maar legt ook uit waarom het zo belangrijk is. Juist als je zelf inziet waarom je iets doet, is het ook gemakkelijker uit te voeren en vol te houden. De meeste inzichten uit het boek zijn voortgekomen uit een combinatie van wetenschappelijk inzicht en eigen ervaring.

Fase 1: De voorbereiding

Zoals bij elke andere taak die je in het leven uitvoert, is de voorbereiding essentieel. Iedereen is bekend met de uitdrukking: ‘Een goed begin is het halve werk’. Je kunt alleen goed beginnen als de voorbereiding goed is en daarom helpt Judith je ook om een blijvende verandering te realiseren. In de voorbereidingsfase help ik je bij het juist inrichten van jouw voorraadkast, ik geef je tips hoe je op een leuke manier kunt gaan bijhouden hoeveel kilo’s je al kwijt bent en wat je absoluut nog moet doen voordat je jezelf met volle overgave op het afvalprogramma kunt storten. (bron)

Fase 2: Het Begin

Het begin is de belangrijkste fase in dit afvalprogramma. Immers, het begin bepaalt voor een groot deel of je succes gaat hebben of niet. Daarom besteed ik veel aandacht aan deze fase, zodat jij een goede start kan

Afvallen lijkt misschien niet moeilijk, maar met een drukke baan, kinderen en een partner zijn dingen in de praktijk vaak lastig te combineren

maken die gemakkelijk vol de houden is. In de beginfase leer ik je welke stappen je moet zetten om tot een strakker en gezonder lichaam te komen en beginnen we met de eerste echte activiteiten. Het is natuurlijk leuk om te weten hoe je moet afvallen, maar het is nog veel leuker om het in praktijk te brengen.

Fase 3: De Consolidatie

De derde fase staat voor de fase ‘de consolidatie’. Je bent nu halverwege en hebt al een goede start gemaakt met het gezonder maken van je lichaam. Maar je bent er nog niet, er zijn nog twee weken te gaan. Twee weken die jou de resultaten moeten brengen die je vooraf hebt afgesproken met jezelf. In de consolidatiefase ontvang je nog meer tips en tricks om jouw lichaam blijvend gezond te maken. We borduren voort op de tips uit de beginfase en breiden deze steeds verder uit.

Fase 4: Het Eindresultaat

De vierde fase staat volledig in het teken van het eindresultaat. Je hebt natuurlijk al veel geleerd in de eerste drie weken, maar nu gaat het echt om de keiharde resultaten. Als het goed is, ben je in de eerste drie fases al flink afgevallen, maar de grootste klapper komt nu. Fase 4 is het moment waar je naar uitgekeken hebt, het moment waarop je eindelijk tevreden mag terugkijken op de afgelopen weken en de resultaten zullen verbluffend zijn.

Het Testpanel

recepten-afslankplan Omdat een zwaluw nog geen zomer maakt hebben we Judith gevraagd om een aantal boeken beschikbaar te stellen voor een onafhankelijke test. Nog geen week later werden er door een koerier 50 boeken bezorgd. Via onze facebook pagina en gratis nieuwsbrief hebben we een oproep gedaan en binnen een uur hadden we een team van 50 testpersonen. We mochten de boeken gratis aanbieden aan het testpanel.

Ons testpanel onder leiding van Natascha heeft Het Recepten Afslankplan gedurende vier weken strikt gevolgd. Bij aanvang van de test was het gezamenlijke gewicht van ons testpanel 3846 kilo. We hebben ons testpanel speciaal geselecteerd op deze groep.

 

Ons testpanel is van mening dat de recepten zijn gemaakt voor juist dit soort situaties. De recepten zijn speciaal ontwikkeld om op elk moment van de dag gegeten kunnen worden. Mensen die graag creatief zijn krijgen de ruimte om de recepten naar eigen inzicht aan te passen.

Menig panellid heeft de recepten thuis aan man en kinderen voorgeschoteld en was verbaast over de positieve reacties

De Resultaten

Ons testpanel heeft Het Recepten Afslankplan vier weken gevolgd. Bij aanvang hebben we aan iedereen gevraagd om op op maandagochtend op de weegschaal te gaan staan. Het gezamenlijke gewicht van de 50 panelleden was op dat moment 3846 kilo. We hebben gevraagd om het programma strikt te volgen en iedere week op dezelfde tijd op de weegschaal te gaan staan. Het resultaat was verbluffend, na vier weken was het gewicht van ons testpanel 3212 kilo. In totaal zijn de 50 pannelleden 634 kilo afgevallen. Dit wil zeggen dat ons testpanel per persoon gemiddeld meer dan 12 kilo is afgevallen in vier weken tijd, meer dan 3 kilo per week. (bron)

 

recepten afslankplan resultaten grafiel
RAP resultaten grafiek gebaseerd op 50 testpersonen gedurende 6 weken

 

Ons testpanel ondervond daarnaast ook andere verbeteringen in onze gezondheid. Meer energie, een betere nachtrust en een makkelijke stoelgang waren misschien wel de meest aangrijpende veranderingen. Na zes weken hebben we het testpanel nogmaals gevraagd om op de weegschaal te gaan staan en wederom was het resultaat verbluffend.

Gratis Recepten Afslankplan PDF

Het programma kost slechts 19 euro en dat is het wat ons betreft dubbel en dwars waard. Zeker omdat je GRATIS toegang krijgt tot het ledenportaal en besloten facebook groep. Ook krijg je tijdelijk 2 extra receptenboeken, helemaal gratis! Bij sommige mensen gaat de vetverbranding sneller dan bij de andere, maar uiteindelijk raak je al je overtollige vet kwijt.

Wil je graag kennismaken met Het Recepten Afslankplan?
Start dan met de GRATIS online RAP cursus. of download de gratis preview.

Voorbeeld Recepten

Om een goede indruk te krijgen van Het Recepten Afslankplan volgen hier een aantal voorbeeldrecepten:

Ijzersmoothie

Van alle mineralen die we op aarde hebben, is ijzer waarschijnlijk het allerbelangrijkst. Ook in ons lichaam speelt ijzer een belangrijke rol. Zo is het essentieel voor de aanmaak van nieuwe rode bloedcellen, maar het is ook de vervoerder van zuurstof en de tegenhanger van zuurstof koolstofdioxide. Er zijn nog veel meer processen in ons lichaam op te noemen waarbij ijzer nodig is. Of het nu om de aanmaak van nieuwe cellen, enzymen, hormonen gaat of het onderhouden van ons immuunsysteem, ijzer speelt er een cruciale rol bij. Daarom is het niet onverstandig om te zorgen dat je genoeg ijzer binnen krijgt. IJzer komt in veel soorten voeding voor. Maar ijzer wordt niet altijd opgenomen in het bloed. Om ijzer optimaal opgenomen te laten worden in het bloed, is er veel vitamine C nodig. Mensen die groene smoothies drinken, krijgen vaak voldoende vitamine C binnen, maar aangezien we van deze smoothie een alles-in-1 ijzersmoothie willen maken, zorgen we gelijk dat deze smoothie voldoende vitamine C bevat. Deze vitamine C halen we uit sinaasappels, wat de smoothie tegelijk ook zoeter en makkelijker te drinken maakt! lichaam-reinigt-zichzelf-met-lever-1

Ingrediënten 125 gram broccoli 2 uitgeperste sinaasappels 40 gram spinazie 3 muntblaadjes 50 gram aardbeien

Bereiding

1. Deze smoothie kost iets meer tijd om te maken omdat je de sinaasappels uit moet persen. Je kunt wat tijd besparen door alvast de spinazie en de broccoli in de blender te doen, samen met de aardbeien. Mix dit alvast en pers ondertussen de sinaasappels uit. Voeg daarna de jus d’orange toe en garneer het af met de muntblaadjes.

2. Om tijd te besparen kun je de sinaasappel ook schillen en in de blender doen. Je smoothie krijgt zo wel meer pulp, maar automatisch ook meer vezel

Anti Hoofdpijn Smoothie

Hoofdpijn kan heel veel verschillende oorzaken hebben. Stress, verkeerde voeding, genetische aanleg of nog duizend andere redenen. Heb niet de illusie dat deze smoothie de oplossing is voor iedereen die last heeft van hoofdpijn of migraine. Toch draagt deze smoothie er zeker aan bij om minder vaak hoofdpijn te hebben. Ook kun je deze smoothie drinken als je hoofdpijn hebt. Je zult merken dat je minder lang hoofdpijn hebt. Het is belangrijk om te beseffen dat je vaak niet zonder een reden hoofdpijn hebt, natuurlijk er kan aanleg voor zijn, zodat je er extra vaak last van hebt, maar door middel van hoofdpijn geeft je lichaam een signaal af dat je het anders moet doen. Je moet rust nemen. De bloeddruk raakt ontregelt en je krijgt hoofdpijn. In deze smoothie zitten een aantal mineralen, waaronder kalium en magnesium die je bloeddruk helpen om weer terug te keren naar normale niveaus. Daarnaast voegen we ook genoeg fruit toe, voor een beetje extra energie. Als we dan nog zorgen voor wat extra ijzer, ben je er vaak zo weer bovenop!

Ingrediënten 175 milliliter water 1 perzik (of 2 abrikozen) 1 appel 30 gram noten (bij voorkeur amandelen) Handje sla (maakt niet uit wat, bij voorkeur gemengd) 30 gram boerenkool

Bereiding

1. Deze smoothie is niet heel moeilijk te maken. Nu kan ik me voorstellen dat je als je hoofdpijn hebt, je geen zin hebt om een hele smoothie te gaan maken. Normaal gesproken ben ik niet zo’n fan van groene smoothies invriezen, maar omdat we hier vooral uit zijn op de mineralen, is het niet heel onverstandig om de smoothie in te vriezen.

2. Doe een beetje water in de blender en pureer de noten, de sla en de boerenkool. Als een en ander blijft drijven, voeg dan ook de appel en de perzik toe. Laat je blender draaien en voeg, als je deze mogelijkheid hebt, ook langzaam het water toe. Anders zal je het water in een keer toe moeten voegen.

Appel Kaneel Muffins

Deze muffins hebben dezelfde structuur als een Hollandse pannenkoek. Ze vullen goed en zijn lekker bij het ontbijt of als tussendoortjes. De appels op zichzelf zijn al heerlijk, dus probeer om deze niet op te eten voordat je ze toevoegt aan het muffin beslag! We raden aan om de appels niet te schillen, maar de keuze is aan jou. Serveer de muffins direct nadat ze klaar zijn of laat ze juist afkoelen zodat je ze kunt eten bij het ontbijt. Geniet ervan!

Aantal muffins: 12 | Totale bereidingstijd: 40 minuten

Ingrediënten Voor de muffins 6 eieren 240 ml amandel melk 3 el kokos melk 2 tl vanilla extract 2 tl donkere ahorn siroop 96g amandel meel ½ tl bakpoeder ½ tl gemalen nootmuskaat Voor de appels 2 appels, zonder klokhuis en in blokjes 2 el kokos olie 3 el honing 1 tl kaneel ½ tl gemalen nootmuskaat Het sap van ½ citroen Extra kokos olie voor het insmeren van de muffin vormpjes. Garnering: gehakte pecannoten.

appel kaneel muffins
appel kaneel muffins

Bereiding

1. Verwarm de oven voor op 218°C

2. Mix de eieren, melk, kokos olie, vanilla en ahorn siroop door elkaar in een middelgrote kom. Mix in een andere kom het kokos meel, de nootmuskaat en het bakpoeder. Voeg de natte en droge ingrediënten samen en mix deze goed door elkaar en zet dit apart.

3. Verhit de kokos olie in een kleine sauspan op middelhoog vuur. Doe de honing erbij en meng het goed door elkaar. Voeg dan de kaneel, de nootmuskaat en het citroensap toe. Roer het geheel goed door elkaar. Zet het vuur uit.

4. Zet de muffin vormpjes op een rij. Verdeel de appels over de muffin vormpjes en giet het beslag erover.

5. Bak in een voorverwarmde oven de muffins zo’n 20–23 minuten, totdat de muffins gaar zijn.

6. Besprenkel de muffins met stukjes pekanoot.

Serveer warm of koud.

Conclusie

Het Recepten Afslankplan is een uitstekende handleiding voor verantwoord gewichtsverlies op een verantwoorde basis. Het is geschikt voor iedereen die zijn of haar streefgewicht heeft bereikt, of wil behouden. (bron)

De meer dan 50 recepten zijn uitstekend te combineren met een druk gezinsleven en samen met de 60 pagina’s aanvullende tips en informatie maakt het een compleet programma dat goed op te volgen is. Judith verwacht geen drastische lifestyle wijziging maar slecht een paar eenvoudige aanpassingen in je voedingspatroon. Met een paar kleine veranderingen en het drinken van lekere smoothies kun snel het gewenste resultaat bereiken.

Je kunt het boek nu direct online bestellen voor slechts €19,-.

 

Wat ons betreft is Het Recepten Afslankplan hèt dieet van 2018!

 

Gezonde Groeten,

natascha

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelVitafi Fat Burner Review en Ervaringen
Volgend artikelWat is rode palmolie en wat heb je eraan?
recepten-afslankplanHet Recepten Afslankplan is een uitstekende handleiding voor verantwoord gewichtsverlies op een verantwoorde basis. Het is geschikt voor iedereen die zijn of haar streefgewicht heeft bereikt, of wil behouden. 5 sterren!

97 Reacties

 1. Ik heb me ook aangemeld en het boek gekocht. Ik heb het boek gedownload en doorgekeken. prima beschrijvingen of ingrediënten.

 2. Afvallen was niet mijn doel maar desondanks ben ik 6 kilo kwijt. Ik voel me fitter en heb geen honger door de dag heen. Dit boek is top!

 3. Ik heb dit receptenboek gratis mogen proberen met de 100 gratis aanbieding en ook als je een klein bedrag (wat is nou 19 euro) moet betalen, dan is het iedere cent waard. De informatie + recepten die in het boek staan zijn geweldig! Een absolute aanrader

 4. en heb zeker overgewicht, gelukkig is er nu
  tien kilo af maar nog, ben nu 130,8 kg. Dit is mede door mijn slaapapneu gekomen
  een jaar voor wordt behandeld, mijn diëtist is Hanny Dijkstra en als zijn niet in mijn
  leven was gekomen had ik waarschijnlijk niet meer geleefd, het was Hanny die de
  apneu ontdekte uit onderzoek later bleek dat ik gemiddeld negen ademstops per
  uur had van 53 secondes. In de nacht daalde mijn zuurstof in het bloed naar 65
  procent. Maar ik was alleen vrezelijk moe en stond in de ochtend op met hoofdpijn.

  Drie maanden geleden vertelde Hanny me dat ik steeds een sein krijg dat ik moet
  eten, oké maar dat bleef maar in mij malen en moest er wat mee vond ikzelf. In een
  Grijs verleden ooit sociaal psygologie gedaan en ineens wist ik het ( dwang en drang )
  dat mijn eetgewoonte was een drang en viel steeds in herhaling net als bv roken steeds
  maar weer. Nu mag ik van mezelf niet meer zomaar wat eten maar moet dan alles stoor
  zenders bv telefoon, radio en tv uit, ik moet een half uur zitten en op iedere hap 40 keer
  kouwen, het weer respect hebben voor eten. Dat sinds kort heb ik een vol gevoel bij
  weinig eten en stop dan en val nu af.

  Nu ik zou gerust willen helpen, acht weken zijn zo om toch maar ik ga niet weer een
  Kookboek kopen kan me er hier in begraven nu.

  • Hoi Judith
   Dank je wel voor je aanbod
   Maar ik ben een vrouw alleen
   En ik heb ook altijd en nog met mij gewicht getob nu gaat het een stuk beter omat ik om de 3 uur iets eet
   En daar voel ik me ook goed bij
   En water drinken
   Succes verder
   Vriendelijke groet Anja

 5. Dit boek is het beste boek als je lekker wil afvallen. Ik heb alleen de recepten gevolgd gedurende een maand en ben 9 kilo afgevallen.

  • Ik volg Het Recepten Afslankplan nu bijna twee maanden en ben erg tevreden.
   Op de dagen dat ik werk is het soms niet haalbaar om een lunch gerecht uit de recepten te maken. Mag je dan ook volkorenbrood eten?

   Het wordt mij niet helemaal duidelijk of je naast de 3 maaltijden ontbijt, lunch en diner ook nog 2 stuks fruit mag eten? of liever in de vorm van een smoothie?

   Ik zie in het lijstje van aanraders voor in de voorraad kast staan dat je bonen moet hebben. Alleen zie ik niet echt een recept waar bonen in verwerkt zitten. Waar eet je die dan bij?

   Zijn groenten als sperziebonen en peultjes geen gezonde groenten?

 6. Het recepten Afslankplan is by far het beste receptenboek als je wil afvallen. Ik heb de richtlijnen van Judith gevolgd en ben totaal 14 kilo afgevallen zonder honger. Mijn gezin eet mee en zelfs mijn kindjes van 5 en 8 winden de recepten super lekker. Gevarieerd, eenvoudig te bereiden en geen gekke ingrediënten die je bij veel andeee recepten en boeken ziet. Wil je eenvoudig en lekker afvallen? Start dan met dit boek!

 7. Voordat ik bestel heb ik een vraag. Wanneer eet je wat en welke recepten kun je het beste met elkaar combineren of juist niet. Dus een suggestie eetschema zou mij nog veel verder helpen. Kunnen jullie me daar nog aan helpen?

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in