Receptenboek: Gezonde Lifestyle, Fit in 90 dagen

De meeste diëten werken met dieet recepten. Bij het dr. Frank Dieet ontvang je dagelijks dieet recepten. Ook Sonja Bakker is bekend geworden door haar boeken met dieet recepten. Het makkelijke van dieet recepten is dat je niet na hoeft te denken. Door het bereiden en eten van de voorgeschreven recepten val je zonder na te denken verlies je op een gezonde en verantwoorde manier af. Een nieuwkomer op de markt is een receptenboek met de passende titel ‘Gezonde Lifestyle receptenboek‘. We hebben dit boek eens onder de loep genomen en waren prettig verrast door de inhoud.

Inleiding ‘Gezonde Lifestyle Receptenboek’

Het receptenboek begint met voedingstips van Personal Trainer en Voedingscoach Inge van Haselen. De recepten uit dit boek vormen een basis voor een gezonde manier van koken en het bereiden van heerlijke verantwoorde gerechten. Alle recepten uit het boek zijn eenvoudig toepasbaar in vrijwel ieder populair dieet zoals bijvoorbeeld het dr. Frank Dieet of het Mentale Dieet Plan.

Inhoud ‘Gezonde Lifestyle Receptenboek’

 • Wat kan ik het beste eten?
 • Wanneer kan ik het beste eten?
 • Hoe organiseer ik mijn voeding?

Smakelijke gerechten, die gezond zijn en makkelijk te bereiden

 • 15 Ontbijten
 • 15 Lunches
 • 15 Snacks
 • 15 Avondmaaltijden

Handige overzichten

 • Gezonde Lifestyle Boodschappenlijst
 • Overzicht van Superfoods

Power Combi Receptenboek en Workbook

Wil je een compleet pakket? Dan kies je voor de Power Combi. Naast het Receptenboek ontvang je dan het Fit in 90 Dagen Workbook. Dit boek bevat een compleet programma en tips op het gebied van Personal Training om je te ondersteunen bij het afvallen. Je ontdekt hoe je haalbare, uitdagende doelen stelt. Waar je op moet letten met eten en drinken rondom je training en hoe je het beste traint om in zo min mogelijk tijd zoveel mogelijk resultaat te behalen.

Ervaring met het ‘Gezonde Lifestyle’ Programma

Heb jij ervaring met het ‘Fit in 90 Dagen Receptenboek’ ? Laat het dan hier aan ons weten of lees hier de ervaringen van anderen.

10 Reacties

 1. Volgende maand start ik met een combinatie van de powercombi en twee keer per week sporten. Mijn collega is twee manden begonnen met hetzelfde programma en 8 kilo afgevallen.

  Dat kan ik ook!

  Agnes

  • Hoi Patries,

   Ik heb het voor je nagevraagd bij de auteur en de recepten die te vinden zijn in het ‘Gezonde Lifestyle’ en het ‘Fit in 90 dagen’ receptenboek zijn toepasbaar op meerdere koolhydraatarme dieten. Je geeft zelf al aan dat he goed werkt bij jou, een beter bewijs is er niet :)

   Heel veel succes!

   Sanne

 2. Geweldig receptenboek. Ik werk er van maandag t/m vrijdag mee. In het weekend kook ik eigen recepten die gebaseerd zijn op de recepten die in dit boek staan.

  Willemijn

 3. Hoi Marcel,

  Bedankt voor je reactie,ik ben nog niet begonnen.
  Het lijkt me wel heel zwaar.
  Het boek ga ik bestellen voor de recepten,wel zo makkelijk.

  Margriet

 4. Hallo ,ik heb het MDP gedownload ,ik ga dit proberen maar ik zou ook graag willen weten waar je het boek Fit in 90 dagen kunt bestellen.

  Vriendelijke groet,

  Margriet

 5. Waar kan ik het receptenboek kopen? bij de boekhandel kennen ze het niet. En wat kost het receptenboek eigenlijk?

  Maaike

 6. Ik heb het boek ‘fit in 90 dagen’ gekocht en heb er veel baat bij. De recepten zijn duidelijk omschreven, makkelijk klaar te maken maar vooral lekker.

  @Annelie, ook ik heb geen last van overgewicht, ik heb het boek gekocht om beter in mijn vel te zitten. Het heeft mij geholpen om meer energie te krijgen. Je krijgt een inzicht over het bepalen WAT je eet. EEn soort beustwording dus. Ik laat ook mijn kinderen eten wat de pot schaft en heb ze nog niet horen klagen dus dat zit ook wel goed.

  Vallerie

 7. Heeft iemand dit boek gekocht? Ik heb niet echt veel last van overgewicht maar ben vaak futloos en heb weinig energie. Ik sport wel maar heb het idee dat het gebrek aan energie met mijn voedingspatroon te maken heeft. Dit boek zou me daar misschien mee kunnen helpen. Graag reacties van mensen die dit boek hebben en er baat bij hebben (gehad) Alvast bedankt. Annelie

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in