Reducera Afslankspray Review en Ervaringen

Helaas, de Reducera Afslankspray is niet een spray die je vetrolletjes of je iets te brede heupen direct kan doen verdwijnen. Maar door de spray in je mond te spuiten, zou je toch een soortgelijk effect moeten krijgen. Volgens de fabrikant stilt de spray de eetlust, terwijl je vetverbranding juist gestimuleerd wordt.

Wat is Reducera Afslankspray?

reducera duo
reducera duo

Reducera Afslankspray is een mondspray met plantaardige ingrediënten die ervoor moet zorgen dat je afslankt. De werking van het product is tweeledig. Aan de ene kant zijn er ingrediënten die je eetlust moeten controleren. Aan de andere kant stimuleren sommige ingrediënten de vetverbranding. Reducera maakt geen claims over de hoeveelheid gewicht die je kunt verliezen met het gebruik van het middel.

Je gebruikt Reducera door een paar spraytjes in de mond te doen. Vervolgens laat je de vloeistof 30 tot 40 seconden door je mond gaan alvorens je het doorslikt. Volgens de fabrikant werkt Reducera drie tot vier uur na toediening.

Reducera is een product van een gelijknamig bedrijf uit Middelburg. Reducera is aangesloten bij de Stichting Webwinkelkeur. Het bedrijf maakt gebruik van planten uit biologische teelt. Het productieproces van Reducera voldoet aan de eisen van de Good Manufacturing Practices.

Voor wie is Reducera geschikt?

reducera ervaringen
reducera ervaringen

Volgens de fabrikant mag je Reducera niet gebruiken als je zwanger bent. Er wordt niets gezegd over vrouwen die borstvoeding geven. Gebruik je medicatie, dan moet je contact zoeken met de behandelend arts. Zeker als je diabetes hebt is dit belangrijk, omdat Reducera invloed heeft op de bloedsuikerspiegel.

Reducera bevat een aantal plantaardige ingrediënten. Volgens de fabrikant zelf zijn malabar, gymnema sylvestre en Fucus Vesiculosus de belangrijkste ingrediënten.

Het ingrediënt malabar is ook wel bekend onder de naam garcinia cambogia. Dit is een veelgebruikt ingrediënt in afslankproducten en met een goede reden. Het middel kan helpen om de eetlust te beperken en om de vetverbranding te stimuleren (bron). Helaas moet je behoorlijk veel van de spray gebruiken om aan een goede dosering te komen.

Gymnema sylvestra is een plant die oorspronkelijk voorkomt in Zuid-Azië. De plant heeft een bijzondere eigenschap: het zorgt ervoor dat je minder zin krijgt in zoetigheid. Het kruid zorgt ervoor dat je suiker minder goed proeft (bron). Er is bovendien gebleken dat muizen minder snel aankomen door de plant (bron).

Fucus vesiculosus oftewel kelp is een soort zeewier. Er wordt veel onderzoek gedaan naar kelp als middel om gewichtsverlies te stimuleren. Uit deze studies blijkt dat de stof werkt. Hiervoor zijn wel hogere doseringen nodig dan je zult vinden in de Reducera afslankspray (bron).

Helaas lijkt het erop dat twee van de belangrijkste ingrediënten, Fucus vesiculosus en malabar, te laag gedoseerd zijn. Wel werkt Reducera mogelijk tegen de lekkere trek, doordat je minder zin krijgt in suiker.

Wat vinden onze proefpersonen?

reducera spray gratis testen
reducera spray testen

Uiteraard hebben een aantal van onze proefpersonen het product geprobeerd. Het ging hierbij om tien mensen die allemaal licht overgewicht hebben. Alle personen gebruikten een maand lang zoveel Reducera als zij nodig hadden.

Onze proefpersonen merkten vooral dat zij minder zin hadden in zoetigheid als zij de spray hadden gebruikt. Dit komt door de gymneme sylvestre. Voor de rest ervoeren de deelnemers geen bijwerkingen van de spray.

De resultaten in onze test liepen ver uiteen. Sommige proefpersonen waren niet afgevallen, terwijl andere proefpersonen meer dan twee kilo kwijt waren. Gek genoeg was er geen verband tussen de hoeveelheid gebruikte spray en het gewichtsverlies. Mogelijk komt dit omdat sommige mensen gevoelig zijn voor verleidingen. Andere mensen eten juist te veel ‘normaal’ voedsel of bewegen te weinig.

Veel mensen vinden het lastig dat je Reducera niet op vaste tijdstippen inneemt. Er zijn dagen waarop je je goed voelt en je verleidingen makkelijk kunt weerstaan. Op deze dagen heb je de spray eigenlijk niet nodig. Op andere dagen gebruik je de spray misschien wel meer dan goed voor je is, omdat je het dan even zwaar hebt. Mogelijk stimuleer je op deze manier de vetverbranding niet optimaal.

Wat kost Reducera?

reducera_afslankspray
reducera_afslankspray

Een verpakking met 30ml Reducera kost €27.50. Een dubbelverpakking kost €49,90. Het verschilt heel erg van persoon tot persoon hoelang je met een flesje kunt doen. Sommige van onze deelnemers gebruikten meer dan een flesje Reducera in de maand dat onze test duurde. Anderen waren toen nog niet halverwege hun flesje.

Voordelen

Een flesje Reducera past prima in een handtas. Je kunt het product daardoor eenvoudig overal mee naar toe nemen.

Nadelen

Niet iedereen vindt de smaak van Reducera even lekker. Als je veel van de spray gebruikt is die relatief duur.

Conclusie

De Reducera afslankspray is wisselend effectief. Mogelijk komt dit doordat niet iedereen even gevoelig is voor verleidingen. Merk jij dat je vaak allerlei zoetigheid eet terwijl je dit eigenlijk niet van plan was? Dan kan het best de moeite waard zijn om Reducera eens te proberen. Ben jij iemand die altijd bij het avondeten een tweede en een derde keer opschept? Dan heeft het gebruik van Reducera Afslankspray niet zoveel zin.

Gezonde Groet,

Reducera Reducera Afslankspray Review en Ervaringen Drs miriam amstel

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringVitasup Review en Ervaringen
Eenvoudig AfvallenEikenprocessierups EHBO
reduceraDe Reducera afslankspray is wisselend effectief. Mogelijk komt dit doordat niet iedereen even gevoelig is voor verleidingen. Merk jij dat je vaak allerlei zoetigheid eet terwijl je dit eigenlijk niet van plan was? Dan kan het best de moeite waard zijn om Reducera eens te proberen. Ben jij iemand die altijd bij het avondeten een tweede en een derde keer opschept? Dan heeft het gebruik van Reducera Afslankspray niet zoveel zin.

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in