Reduvet Reviews & Ervaringen

Reduvet is een afslankmiddel op basis van groene thee-extracten en raspberry ketonen. Deze capsules helpen jou om een platte buik te verkrijgen. In deze review lees je alles over Reduvet en of dit product werkt.

reduvet recensies en ervaringen
reduvet recensies en ervaringen

Wat is Reduvet?

Reduvet is een capsule met daarin twee ingrediënten: groene thee-extract en raspberry ketones. Beide ingrediënten vind je vaker in afslankproducten. Volgens de fabrikant is het mogelijk om met Reduvet tot 3 kilogram in de week te verliezen. Dit is mogelijk omdat de capsule het hongergevoel tegengaat en omdat de vetafbraak wordt gestimuleerd.

Daarnaast krijg je via Reduvet 60 dagen online begeleiding op maat. Na dertig dagen word je zelfs gebeld om de voortgang te bespreken en dan krijg je ook persoonlijk advies op maat.

ReduXL staat geregistreerd op hetzelfde adres als supplementen als VitaSup en Maatjelichter. Deze websites kwamen eerder slecht in het nieuws. Op klachtenwebsites stonden tientallen verschillende verhalen van mensen die ontevreden waren. Sommige mensen kregen hun pakket nooit geleverd, terwijl anderen juist ongevraagd pakketjes toegestuurd hebben gekregen.

Op dit moment zijn er echter nog geen klachten over Reduvet, dus het kan zijn dat de eigenaar zijn leven inmiddels heeft gebeterd. Wij houden dit voor je in de gaten.

Testpersonen Gezocht

Nog 32 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
 • We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
 • Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 • Je vult het evaluatieformulier in.

Voor wie is Reduvet geschikt?

Groene thee-extracten en raspberry (frambozen) ketonen zijn in principe door iedereen wel te gebruiken. Er kunnen wel stoffen in de capsule zelf zitten die je niet kan of wil eten.

Hoe effectief is Reduvet?

Er zijn heel veel afslankproducten met daarin groene thee extracten. Er is wel bewijs dat groene thee de verbranding van vet iets stimuleert (bron). Dit effect is niet heel sterk. Je verliest hoogstens een klein beetje vet en het is al helemaal niet gezegd dat dit buikvet is. Uit een groot onderzoek naar de voordelen van groene thee blijkt dat je hoogstens een klein beetje gewicht verliest (bron).

Raspberry Ketones zijn erg populair in afslankproducten. Er is een hardnekkig misverstand dat dit ingrediënt effectief is. Er is wel wetenschappelijk bewijs, maar dit is bij ratten en muizen. Deze ratten en muizen kregen een erg calorierijk dieet, precies het tegenovergestelde van wat je wilt bij het afvallen. Als laatste kregen deze dieren een hele hoge dosering (bron).

Hoewel er dus wat bewijs is dat groene thee-extracten helpen bij het afvallen, is er geen bewijs dat deze zorgen voor een verminderd hongergevoel (bron). Voor de raspberry ketonen is dit nooit onderzocht.

Samenvattend kan Reduvet de verwachtingen niet waarmaken. Als je verder niets aan je voedingspatroon aanpast, dan verlies je met Reduvet hoogstens een kilo, misschien iets meer. Dit komt puur de groene thee.

Wat kost Reduvet?

Een verpakking van Reduvet kost €34.95. Je krijgt dan 30 capsules, genoeg voor dertig dagen. Koop je twee verpakkingen, dan ben je voor €47,95 klaar.

Voordelen

Gratis persoonlijke begeleiding kan heel effectief zijn. De combinatie van begeleiding en het supplement is zeker niet duur.

Nadelen

Wij kunnen ons niet aan de indruk onttrekken dat het telefonisch gesprek na 30 dagen vooral een verkoopgesprek is. De fabrikant van Reduvet heeft namelijk ook allerlei andere producten in de aanbieding. Zo kun je een Detox-supplement extra bijkopen op de betaalpagina.

Conclusie

De werking van Reduvet is erg beperkt en je haalt zeker niet de drie kilo per week als je alleen het supplement gebruikt. Het enige effectieve ingrediënt in Reduvet is bovendien groene thee, een product dat je prima zelf kunt kopen in de supermarkt. Van raspberry ketonen is nooit aangetoond dat het werkt.

Mocht je toch Reduvet willen proberen, houd er dan rekening mee dat het bedrijf achter dit product in het verleden vaak in opspraak is gekomen. Het kan zijn dat het bedrijf nu anders te werk gaat, maar je loopt wel een risico dat je lastiggevallen blijft worden.

Reduvet alternatief

Ben je op zoek naar een product met Groene Thee die wél bijdraagt aan gewichtsverlies? In onze Review over afslankpillen is KetoX24 het beste uit de test gekomen!

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelTaneral Pro – reviews en ervaringen
Volgend artikelMinusXL Reviews & Ervaringen

31 Reacties

 1. Ik heb al van alles geprobeerd, van weiger watchers, Sonja, sporten en.
  Niks helpt en nu ook nog eens in de overgang, HELP!!

 2. Hallo, Ik zou dit product graag willen proberen. Ik zit sinds 14 maand in de ziektewet en knap maar niet op , maar groei wel.( misschien door alle medicatie die ik inmiddels al gehad heb) maar baal gigantisch en zou graag wat kilo’s er af willen hebben

 3. Ik wil graag met de proef mee doen. Heb het wel al een keer gehad maar nooit een mail of telefoon gehad. Met het afvallen ging het ook niet hard, ben te minstens niet aangekomen. Dus zou het graag nog eens proberen.

 4. Ga het gewoon eens proberen. Zojuist besteld en binnen 10 min al verzend bevestiging. Dat is mooi snel. Moet toch actie ondernemen. Kan wel wachten tot ik het mag testen maar ga het gewoon proberen. Lees redelijk veel goede reacties. Wie doet er mee. Wil wel wat pondjes kwijt.

 5. Maand bezig en mag niet klagen. Toch 6 kilo kwijt. Tips die je krijgt zijn waardevol. Heb er baat bij en zojuist nieuwe besteld met korting.

 6. Ik ben eigenlijk heel tevreden, besteld en dag nadien in huis.
  Eerste weken fitter en ongeveer nu na de derde week al heel wat buik en rugvet verdwenen.

 7. Ik weet 140 kilo, ben beperkt, weinig beweging en diabetes type 2, wil graag onder de honderd gaan wegen kan goed hulp gebruiken

 8. Ik snap totaal niet waarom sommige mensen zo negatief reageren. Ik heb samen met me vriendinnen Reduvet gekocht. Ze beloven voor 23:30 uur besteld, morgen in huis ook op zondag. Leek me sterk maar we bestelde zondag om 21:45 en hadden allemaal, totaal niet verwacht het Maandag wel in huis. Ze versturen dus ook in het weekend. Dit vindt ik echt service en geeft aan dat ze groot zijn. Je kunt ook zien dat ze echt duizenden orders per dag versturen. Dit omdat wij allemaal apart hebben besteld zaten er in een paar minuten wel ruim 20 andere order nummers tussen. Dus ze doen het wel goed als het zo druk is. Ken weinig bedrijven die dit kunnen waarmaken. Dan over de capsules. 7 vriendinnen hebben het besteld nu precies 10 dagen geleden. 2 hebben nog niet echt effect maar merken wel dat ze fitter zijn. Ik en me andere 4 vriendinnen hebben gisteren gewogen en waren echt afgevallen en we hebben normaal gegeten. We krijgen ook zoals beloofd veel adviezen en via de telefoon zijn ze super leuk! Echt vrouwen die je wat je ook vraagt alles doen om te helpen. Ik en samen met me vriendinnen kunnen zeggen dat het blijkbaar wel werkt.

  Die negatieve reacties worden vast door mensen geplaatst die geen begrip hebben als iets langer duurt. Of ze willen bewust iemand zwart maken. Die mensen heb en behoudt je altijd…. Wij als sceptische dames bevelen het dus WEL aan.

  Groetjes Miley

  • Hallo Miley, hoe krijg jij je persoonlijke begeleiding? Ik heb nl alleen algemene mails gehad en geen telefonisch contact. Kan ook nergens een telefoonnummer vinden.

 9. ik wil dit graag testen omdat ik in 2 jaar tijd 15 kg ben aangekomen en dit er nauwelijks vanaf krijg. Het betreft vooral buikvet en zou hier als jonge moeder graag vanaf komen.

 10. Omdat ik zoals veel mensen, vind dat mijn buik te dik is, het zijn de overtollige overjarige (60jaar) die me parten spelen. Ik zou dus heel graag wat kilo van mijn buik en rond mijn taille verliezen. Ik wandel 6x per week en ga 2x per week naar de sportschool, Milon circle. Maar toch die extra kilo’s krijg ik er niet af. Maar misschien wel met dit veel belovende middel, alhoewel ik als ik de reacties hierboven lees, denk dan niet ? Maar ik wil wel proefpersoon zijn.

 11. Hiiii

  Ik Had een verpakking besteld en heb deze gebruikt, maar doordat ik erg ziek van ben geweest , erge hoofdpijn…

  Wilde ik graag bog x proberen of het toevallig was

 12. Ik heb na bijna 2 weken wachten, ineens mijn bestelling binnen gekregen. Na 2 weken veelvuldig mailen, waar nooit reactie op komt een veel berichten op facebook plaatsen, die direct verwijderd worden.
  Nu wel ik de producten retour sturen, omdat ik zoveel negatieve reacties lees dat ik t niet meer weet, maar ben bang dat ik dan geen geld terug krijg. Zie ook geen retour adres erin staan. Het is iig en slecht bedrijf, met fake berichten op facebook, er is geen communicatie, en je krijgt geen mailtjes met tips, advies, en begeleiding zoals ze aangeven. Trap er dus niet in, en bestel niks! #reduvet #reduxl #vitasup #maatjelichter, allemaal dezelfde oplichterij

 13. De profielen op facebook zijn allemaal nep. Ze spreken allemaal perfect Nederlands, maar ze hebben allemaal in Amerika gestudeerd en hun profielen zijn leeg. Trap hier niet in!!!

 14. 2 zakjes besteld en zoals beloofd de dag nadien geleverd maar dan stopt het wel … ik las op de verpakking dat er geen HCA in zit terwijl ze dit wel beweren. Toen ik de vraag stelde op Messenger, geen antwoord. Via mail, geen antwoord. Dan maar op FB maar daar werden mijn- herhaalde- opmerkingen verwijdert en werd ik geblokkeerd zodat ik niet meer kan reageren. Ik wil anders maar gewoon weten waarom die HCA er NIET inzit. Helemaal geen kwaadwillige vraag … toch?

 15. Werkt totaal niet er is na dat je het gekocht hebt geen contact te krijgen. De 14 dagen gratis proberen is ook fake.
  Na terug zending niks meer gehoord geen product meer en ook je geld niet terug.

 16. Oplichterij!!!!! Trap er niet in! Besteld en betaald, er wordt niets opgestuurd! Op mailen reageren ze niet, telefoonnummer werkt niet. Las later pas de reviews, kan mezelf wel voor mijn kop slaan!!! Schoften zijn het!

  • Beste mensen. Trap hier niet in! In het verleden iets besteld onder andere naam Vitasup. Zelfde oplichter. Beloven retour gestuurde producten te vergoeden maar helaas. Zijn niet te bereiken per telefoon en beantwoorden geen enkele e-mail. Pure oplichterij. ????

 17. Besteld, betaald, maar nooit ontvangen. Geen enkele reactie op mail of messenger.
  Dan kan je toch niet trots zijn op je product…

 18. Werkt niet, ik heb geen reactie nadat je dit meldt, je zou dan kunnen retourneren en geld terug. Niet dus. Advies!! Trap er niet in. Heb ik helaas wel gedaan

 19. Heb ook het idee, dat het oplichting is, gelukkig maar 1 verpakking besteld, maar ja, toch 35 euro betaald, op hun site wordt beloofd, dat zij jouw helpen met tips en begeleiding , ik heb op Facebook gevraagd waarom ik geen tips ontvangt, ik kan mijn opmerking ook niet meer terug vinden, en het valt mij ook op, dat er meerdere van dat soort pillen in omloop zijn, maar net iets anders eruit zien, maar met de zelfde belofte, niet goed, geld terug garantie…eerst werd je dood gegooid met reclame op facebook, en nu niets meer over dit product, en met vraag of het helpt?….. tja ik ben minder gaan snoepen, maar voor de rest….

 20. Oplichters , ben er ook in getrapt.besteld betaald maar niets ontvangen. Ik had n reactie op de app gezet , krijg je een automatisch standaard antwoordt dat t over een week geleverd wordt i.v.m. productie fout. Mijn reactie op facebook wordt telkens verwijderd ? Dus tip … trap er niet in !

 21. Wat een butbedrijf. Besteld maar ontvangen ho maar.
  Reageren op geen één bericht. Je wordt gelijk geblokkerd. Dit kan toch niet zo maar.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in