Reduxan kent zijn oorsprong in de Verenigde Staten van Amerika. Echter wordt dit afslankmiddeltje in Duitsland geproduceerd. In het assortiment van Reduxan zitten er afslankpillen en dieetshakes.

Hoe werkt Reduxan?

Reduxan biedt een goede ondersteuning aan personen die op een eenvoudige manier willen afslanken. In de capsules zitten er stoffen die je eetlust remmen en de vermogen verhogen. Daarnaast wordt de omzetting van koolhydraten in vetten tegen gegaan.

In de Reduxan dieetshakes zitten er stoffen die je insulinewaardes kunnen verlagen. Insuline is de opslaghormoon, die de opslag van vetten stimuleert. De shakes hebben een lage glycemische index, zo houden ze je insulinespiegel laag.

Reduxan Gratis Testen

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Voor Reduxan zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Reduxan graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Ervaring met Reduxan

Heb je ervaring met Reduxan of ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen? Maak dan gebruik van het reactieformulier onderaan deze pagina. Alle reacties worden gepubliceerd, zowel positief als kritisch (negatief).We zijn benieuwd naar zowel jouw ervaring met het product, als je ervaring met de levering en aftersales. Commerciële reacties zijn ongewenst en worden verwijderd.

Voor wie is Reduxan geschikt?

De producten van Reduxan bevatten geen chemische stoffen en zijn daarom volkomen veilig. De producten kunnen daarom ook door een ieder worden gebruikt. Toch is altijd aan te raden om je huisarts te raadplegen alvorens je met een nieuw afslankmiddel van start gaat.

Is Reduxan effectief?

Reduxan richt zich op het remmen van vetopslag in je lichaam. Het zorgt er dus voor dat de koolhydraten die je lichaam niet verbruikt niet als vet worden opgenomen in je lichaam. Aan de andere kant heeft Reduxan ook een eetlust remmende werking en houden de shakes je langer verzadigt. Reduxan pakt gewichtsverlies dus aan op verschillende fronten. Kans op slagen neemt daardoor enorm toe.

Toch is het belangrijk om het gebruik van deze afslankmiddelen te combineren met een gezond dieet en voldoende beweging. Let wel dat er een gezond dieet wordt aanbevolen en geen hongerdieet. Denk aan een dieet waarbij je weinig vetten en koolhydraten consumeert. Op zo een manier verhoog je de effectiviteit van deze middelen alleen maar.

Met Reduxan kan je makkelijk je gewichtsdoelen bereiken. Het ligt aan jou om deze producten op de juiste manier te gebruiken.

Wat kost Reduxan?

Een standaard pakket Reduxan bevat shakes en capsules voor 3 maanden. Zo een pakket kan je via de Reduxan website bestellen voor € 233,00.

In de standaard pakket vind je:

 1. 3x 90 capsules voor 3 maanden
 2. 3x 1120gr voor 3 maanden

Koop je liever je shakes en capsules niet in een pakket? Dan kan je die tegen de volgende prijzen halen:

 • De dieetshakes haal je vanaf € 19,90
 • De afslankpillen haal je vanaf € 24,90

Klik hier voor meer informatie en extra korting op Reduxan producten.

Voordelen

 • De shakes en capsules zijn makkelijk in gebruik
 • De pillen zijn gemaakt van natuurlijke stoffen
 • De shakes zijn prima maaltijdvervangers
 • Je eetlust wordt geremd
 • De producten van Reduxan bevatten geen chemische ingrediënten

Nadelen

 • Mogelijke allergische reacties
 • Winderigheid
 • Constipatie
 • Kan de opname van vet oplosbare vitamines verhinderen
 • Kan de werking van de pil of schildklierhormonen verstoren

Conclusie

De afslankproducten van Reduxan zijn makkelijk in gebruik. Ze bieden een prima ondersteuning aan personen die willen afslanken en zij die op een bepaald gewicht willen blijven. Dankzij de natuurlijke ingrediënten in deze producten zijn ze helemaal veilig in gebruik. Uiteraard dienen ze meer als een steun tijdens het afvallen. Een gezond voedingspatroon en regelmatig bewegen blijft belangrijk.

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Gezonde Groet,

natascha

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelVermoeidheid tijdens het Afvallen
Volgend artikelWat is Bootcamp Training?
reduxan-reviewDe afslankproducten van Reduxan zijn makkelijk in gebruik. Ze bieden een prima ondersteuning aan personen die willen afslanken en zij die op een bepaald gewicht willen blijven. Dankzij de natuurlijke ingrediënten in deze producten zijn ze helemaal veilig in gebruik. Uiteraard dienen ze meer als een steun tijdens het afvallen. Een gezond voedingspatroon en regelmatig bewegen blijft belangrijk.

6 Reacties

 1. graag zou ik reduxan willen uitproberen want ik heb hetliefste dieetdrink met water melk ben ik allergies voor en dit dleetdrink kan ik niet in nederland bastellen . mvg f.drummen.

  • Dank je voor je reactie Inge.

   Zie je ergens een link naar een verkoopsite van Reduxan? Dit review is geen reclame, vervelend dat je het zo leest (?!) We zijn op geen enkele manier verbonden aan Reduxan en verkopen het ook niet. Heb je een ervaring met Reduxan? plaats dan heb je de mogelijkheid om deze onder het artikel te plaatsen. Wij kennen geen censuur en laten alle reacties staan. Positief of negatief.

   Als je vragen hebt dan horen we het graag van je Inge :)

   Groetjes,

   Sanne

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in