Registreren


Je kunt jezelf bij vetvrij.com voor drie verschillende diensten registreren.

1. Registreren voor het forum van vetvrij.com

Wil je een persoonlijk dieet-plan samenstellen en op ons gezellig forum babbelen over uiteenlopende onderwerpen? Dan kun je jezelf registreren voor ons forum!  Sommige onderwerpen op ons forum zijn toegankelijk zonder registratie. Om deel te nemen aan de meeste onderwerpen heb je echter een registratie nodig. Deze registratie neemt slechts enkele minuten in beslag en is geheel kosteloos. Eenmaal geregistreerd en ingelogd kun je nieuwe topics starten en deelnemen aan alle discussies die op het forum aanwezig zijn.

Inloggen: Ben je al geregistreerd? Dan kun je hier inloggen op het forum.

2. Registreren voor de website van vetvrij.com

Op alle artikelen die je op deze website kunt vinden kun je een reactie geven. Voordat je een reactie geeft moet je een naam en mail adres doorgeven. Als je regelmatig deelneemt aan discussies is het makkelijk om je eenmalig te registreren. Je wordt vervolgens herkend door ons systeem en kan snel reageren op alle artikelen zonder je naam en mail adres in te voeren. Geregistreerde leden kunnen daarnaast een eigen avatar uploaden. Deze avatar is zichtbaar bij iedere reactie die je plaatst. klik op de afbeelding aan de rechterkant om je direct te registreren.

Inloggen: Ben je al geregistreerd? Dan kun je hier inloggen bij vetvrij.com


3. Registreren voor een gratis weblog van vetvrij.com

Iedere bezoeker van deze website kan gratis een eigen weblog maken. vetvrij.com is een site waar gezondheid, voeding en dieet als hoofdthema van kracht is. Deze onderwerpen zijn echter geen vereiste voor jouw weblog. Sterker nog bijna alles kan en mag op jouw persoonlijke weblog. Neem maar eens een kijkje op de reeds aanwezige gezellige weblogs. Vul dit formulier in en start binnen 10 minuten met jouw persoonlijke weblog!

Inloggen: Ben je al geregistreerd? Dan kun je hier inloggen bij jouw weblog.