Relacore PM Hoodia Flowers Extra

Alweer een nieuwkomer, maar betekent Relacore bestellen ook afvallen? Relacore is een dieetpil die tot doel heeft om mensen met overgewicht te helpen met afvallen. Dit product is ook bekend als de “anti buikvet pil.” De reden hiervoor is dat Relacore zogenaamd de het buikvet van de lijners onder handen neemt. Relacore zou ook helpen om je humeur te verbeteren en zorgt voor het verminderen van stress. In de ijsluiter lezen we dat we dit voedingssupplement  moet gebruiken in combinatie met een gezond dieet en een regelmatig fitness-regime

Naast de dagvariant van het product is er ook een een nachtelijke versie van Relacore te koop genaamd Relacore Flowers PM, Deze moet onmiddellijk worden ingenomen voor het slapen gaan. Een enkele fles Relacore bevat 90 pillen en kost 49,95 dollar via de officiële website. Dit terwijl een verpakking van Relacore Flowers  PM voor 29,99 dollar te koop is. Deze bevat 60 pillen. De Relacore website beweert dat dit product vrij is van alle stimulerende middelen.

Relacore is eigenlijk een dieet pil die uitsluitend is gericht op vrouwen met specifieke “buik vet adres” kwesties. Relacore bevat geen specifieke belangrijkste ingrediënten. Dit voedingssupplement is bedoeld om dagelijks worden genomen met een gezond dieet en regelmatige lichaamsbeweging. Relacore is zonder recept verkrijgbaar.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Voordelen van Relacore

 • Relacore kan eenvoudig via internet worden gekocht.
 • Gebruik is eenvoudig d.m.v. een tablet.
 • Volgens de verpakking bevat het product natuurlijke ingrediënten.
 • De officiële website van Relacore beweert dat het product geen stimulerende middelen bevat.

Nadelen van Relacore

 • Relacore is niet goedgekeurd door de EMA
 • Op de officiële website van Relacore ontbreekt een lijst met ingrediënten.
 • Sommige mensen kunnen allergisch zijn voor Relacore.
 • Wederverkopers in Nederland verspreiden enthousiaste reacties op internet.
 • Geen geld-terug-garantie wordt aangeboden op de officiële website.

Relacore is een oorspronkelijk een voedingssupplement dat vaak wordt gebruikt als anti stress middel. Daarnaast zou een neveneffect van Relacore zijn dat het bevorderlijk werkt tegen buikvet en energie opwekkend is. Er is veel discussie over de bijwerkingen van Relacore, later kun je hier meer over lezen. Desondanks blijft Relacore een populair product, of je het nu gebruikt om stress te onderdrukken, of om af te vallen.

Zo werkt Relacore

Relacore zou overtollig vet oplossen dat opgehoopt wordt door het stresshormoon cortisol. De product beweert ook dat Relacore je meer energie geeft. Je zou zeggen dat er eindelijk een goed werkend middel gevonden is, toch is er enige argwaan, en er is redelijk veel ontevredenheid bij de consument die in Amerika zelfs tot rechtszaken hebben geleid.

Realacore PM

Relacore PM heeft dezelfde functionele verbinding als het originele Relacore formule. RelacorePM gebruik je in combinatie met de originele Relacore. Je kunt het ook onderling uitwisselen, bijvoorbeeld twee porties van originele Relacore tijdens de dag, en de laatste portie Relacore PM.

Bijwerkingen Relacore

Er zijn een aantal bijwerkingen bekend. De meest voorkomende zijn:

 • gewichtstoename
 • hartkloppingen
 • duizeligheid
 • hoofdpijn
 • en misselijkheid
 • slaperigheid
 • wazig zien
 • veranderingen van bloeddruk

Ingrediënten Relacore

De producten van Relacore heeft geen lijst met ingrediënten van dit het product bekend gemaakt. Dit roept op zich al vragen op. Inmiddels is door onafhankelijk Laboratorium onderzoek de volgende lijst met ingrediënten bekend geworden.

 • Niacinamide
 • Perilla
 • Fosfatidylserine
 • Panax Ginseng
 • Pinellia
 • Magnolia Bark
 • Passion Flower
 • Scutellaria
 • Poria
 • Jujube

Van de bovenstaande ingrediënten is, het Passion Flower Extract ongetwijfeld het meest effectief. Flower staat bekend om zijn kalmerende werking. Passion Flower Extract wordt vaak gebruikt om een rustgevende thee van te maken en dient als een integraal onderdeel van een effectieve natuurlijke angst behandeling. In hoeverre Passion Flower een kalmerende, laat staan afslankende werking heeft in combinatie met de overige ingrediënten van Realacore blijft de vraag.

Conclusie van Relacore

Relacore beweert dat je je afvalt, je stemming te verbetert, en de algehele stress wordt verminderd. Helaas is de officiële website voorzien niet van duidelijke informatie over het geneesmiddel. Daarnaast zijn er geen specifieke werkzame ingrediënt. Verder wordt door Relacore gezegd dat het product alle-natuurlijke ingrediënten bevat maar het blijft een raadsel wat er werkelijk in het product zit. Vooral omdat het product (nog) niet is goedgekeurd door de EMA (European Medicines Agency, de Europese FDA) Je kunt Relacore in Nederland en België ook slechts bij enkele aanbieders bestellen. Relacore is niet te koop bij de drogist of apotheek. Wij vragen ons af of Relacore echt werkt. Lees hier reacties of deel jouw ervaring met Relacore Hoodia Flowers

Forum Regels

Dit Forum is uitsluitend bedoeld om ervaringen uit te wisselen over het gebruik en de werking van Relacore. Vragen en antwoorden over het bestellen, kopen en leveren van Relacore zullen worden verwijderd.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelProviplus Eiwitdieet
Volgend artikelAfvallen met Auriculotherapie
relacore-dieetpil-beoordeeldRealacore is erg populair en volgens de gebruikers ook effectief. Het probleem is dat het niet goedgekeurd is voor verkoop op de Nederlandse en Europese markt. Bestellen via een omweg op internet is mogelijk maar gebruik is geheel op eigen risico.

846 Reacties

 1. ik zou ze graag willen bestellen omdat ik van alles heb geprobeerd maar niks egt werkt. ik zou graag willen weten waar ik ze het beste kon bestellen

 2. graag wil ik Relacore PM Hoodia Flowers Extra bestelen hoe kan ik daar aankomen
  laat mij A.U.B. weten?

  vriendelijke groet,

  imam

 3. Hallo allemaal, ik heb 9 maanden lang relacore natural flowers gebruikt en ben daarmee iets meer dan 30kg afgevallen. Afgelopen tijd heb ik een tijdje in het ziekenhuis gelegen en moest ik morfine slikken, wat ik niet aandurfde om dit icm relacore te doen. Nu zijn mijn pillen over datum en ben ik weer 15kg aangekomen. Helaas kan ik geen adres meer vinden waar ik ze kan kopen. Het adres waar ik ze normaal altijd deed kopen is failliet gegaan. Weet iemand een adresje voor mij?? ik wil alleen de natural flowers hebben en geen hoodia (de hoodia werkt niet bij mij). Alvast bedankt

 4. Relacore hebt zo een site gevonden waar je ze kunt bestellen. Heb onlangs ook een bestelling gedaan op deze site. Begint overigens met een Q

 5. Ik wil graag relacore bij u bestellen . Maar ik woon zelf in Enschede , kunt u naar mijn sturen?
  Ben echt benieuwd over die. En heb 15 kilo over gewicht, hoeveel doosjes nodig hebt?
  Liefs, leila

 6. ik heb zelf de natural flower van relacore gebruikt, deze werkte goed bij mij. Helaas kon ik daar niet meer aankomen. Nu zie ik dat er Relacore PM Hoodia Flowers Extra is. is dat het zelfde als de natural flower of is dit wat anders. wat is er allemaal te bestellen van de relacore en waar kan ik het bestellen. Ook heb ik gelezen dat je een proefpakketje kan ontvangen weet iemand hoe ik daar aan kan komen?

 7. Ik snap het even niet meer toen ik vorig jaar eraan begon moest ik een pil per dag doen.
  Maar hoe is het nu dan 2pillen en als het kan in de avond nog relacore pm?? Alvast bedankt

 8. 3 zendingen terug heb ik dit product telefonisch opgezegd. Ik ben er dus niet van gediend dat de paketten gewoon gestuurd worden . De opzegging is heel duidelijk geweest. Dus ik ben er niet van gediend dat ik de paketten nog binnen krijg. Daar nergens een telefoonnummer of adres te vinden is van dit product hoop ik dat u hier wat aan kan doen. Het telefoonnummer wat ik toen had heb ik jammer genoeg niet opgeschreven.

  ine

 9. Ik heb er nu veel over gelezen relacore en ook mensen uit de omgeving gesproken die het gebruiken…
  Nu zou ik dolgraag willen weten hoe ik het kan bestellen want kan er niet uit komen.
  Alvast bedankt

 10. Waar kan je ze bestellen? ik kocht ze via een schop maar niet meer leverbaar weet iemand waar deze nog wel te koop zijn via internet en goeie ervaring heeft.
  Groetjes

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in