Relacore PM Hoodia Flowers Extra

Alweer een nieuwkomer, maar betekent Relacore bestellen ook afvallen? Relacore is een dieetpil die tot doel heeft om mensen met overgewicht te helpen met afvallen. Dit product is ook bekend als de “anti buikvet pil.” De reden hiervoor is dat Relacore zogenaamd de het buikvet van de lijners onder handen neemt. Relacore zou ook helpen om je humeur te verbeteren en zorgt voor het verminderen van stress. In de ijsluiter lezen we dat we dit voedingssupplement  moet gebruiken in combinatie met een gezond dieet en een regelmatig fitness-regime Relacore PM Hoodia Flowers Extra Relacore

Naast de dagvariant van het product is er ook een een nachtelijke versie van Relacore te koop genaamd Relacore Flowers PM, Deze moet onmiddellijk worden ingenomen voor het slapen gaan. Een enkele fles Relacore bevat 90 pillen en kost 49,95 dollar via de officiële website. Dit terwijl een verpakking van Relacore Flowers  PM voor 29,99 dollar te koop is. Deze bevat 60 pillen. De Relacore website beweert dat dit product vrij is van alle stimulerende middelen.

Relacore is eigenlijk een dieet pil die uitsluitend is gericht op vrouwen met specifieke “buik vet adres” kwesties. Relacore bevat geen specifieke belangrijkste ingrediënten. Dit voedingssupplement is bedoeld om dagelijks worden genomen met een gezond dieet en regelmatige lichaamsbeweging. Relacore is zonder recept verkrijgbaar.

Afvallen is eenvoudiger dan je denkt! Verbrand snel overtollige kilo’s en buikvet. Start ook met dit Wetenschappelijk Bewezen Afslankproduct

Relacore PM Hoodia Flowers Extra Meer informatie

Snel en Eenvoudig Afvallen?

Uit recent onderzoek blijkt dat 2 of de 3 mensen juist aankomt van een dieet in plaats van afvalt. Om die reden is er een effectieve afslank methode ontwikkeld die makkelijk vol te houden is en het jojo-effect compleet vermijdt. Naast heldere uitleg krijg je heerlijke recepten die garant staan voor een snelle vetverbranding met blijvend resultaat.

Wil jij: Eenvoudig Afvallen? Zonder Honger? Blijvend Resultaat?

Ontdek ook hoe je meerdere kilo’s per week kunt afvallen met lekkere en eenvoudig te bereiden recepten:

Het Recepten Afslankplan Risicovrij Uitproberen

Voordelen van Relacore

 • Relacore kan eenvoudig via internet worden gekocht.
 • Gebruik is eenvoudig d.m.v. een tablet.
 • Volgens de verpakking bevat het product natuurlijke ingrediënten.
 • De officiële website van Relacore beweert dat het product geen stimulerende middelen bevat.

Nadelen van Relacore

 • Relacore is niet goedgekeurd door de EMA
 • Op de officiële website van Relacore ontbreekt een lijst met ingrediënten.
 • Sommige mensen kunnen allergisch zijn voor Relacore.
 • Wederverkopers in Nederland verspreiden enthousiaste reacties op internet.
 • Geen geld-terug-garantie wordt aangeboden op de officiële website.

Relacore is een oorspronkelijk een voedingssupplement dat vaak wordt gebruikt als anti stress middel. Daarnaast zou een neveneffect van Relacore zijn dat het bevorderlijk werkt tegen buikvet en energie opwekkend is. Er is veel discussie over de bijwerkingen van Relacore, later kun je hier meer over lezen. Desondanks blijft Relacore een populair product, of je het nu gebruikt om stress te onderdrukken, of om af te vallen.

Zo werkt Relacore

Relacore zou overtollig vet oplossen dat opgehoopt wordt door het stresshormoon cortisol. De product beweert ook dat Relacore je meer energie geeft. Je zou zeggen dat er eindelijk een goed werkend middel gevonden is, toch is er enige argwaan, en er is redelijk veel ontevredenheid bij de consument die in Amerika zelfs tot rechtszaken hebben geleid.

Realacore PM

Relacore PM heeft dezelfde functionele verbinding als het originele Relacore formule. RelacorePM gebruik je in combinatie met de originele Relacore. Je kunt het ook onderling uitwisselen, bijvoorbeeld twee porties van originele Relacore tijdens de dag, en de laatste portie Relacore PM.

Bijwerkingen Relacore

Er zijn een aantal bijwerkingen bekend. De meest voorkomende zijn:

 • gewichtstoename
 • hartkloppingen
 • duizeligheid
 • hoofdpijn
 • en misselijkheid
 • slaperigheid
 • wazig zien
 • veranderingen van bloeddruk

Ingrediënten Relacore

De producten van Relacore heeft geen lijst met ingrediënten van dit het product bekend gemaakt. Dit roept op zich al vragen op. Inmiddels is door onafhankelijk Laboratorium onderzoek de volgende lijst met ingrediënten bekend geworden.

 • Niacinamide
 • Perilla
 • Fosfatidylserine
 • Panax Ginseng
 • Pinellia
 • Magnolia Bark
 • Passion Flower
 • Scutellaria
 • Poria
 • Jujube

Van de bovenstaande ingrediënten is, het Passion Flower Extract ongetwijfeld het meest effectief. Flower staat bekend om zijn kalmerende werking. Passion Flower Extract wordt vaak gebruikt om een rustgevende thee van te maken en dient als een integraal onderdeel van een effectieve natuurlijke angst behandeling. In hoeverre Passion Flower een kalmerende, laat staan afslankende werking heeft in combinatie met de overige ingrediënten van Realacore blijft de vraag.

Conclusie van Relacore

Relacore beweert dat je je afvalt, je stemming te verbetert, en de algehele stress wordt verminderd. Helaas is de officiële website voorzien niet van duidelijke informatie over het geneesmiddel. Daarnaast zijn er geen specifieke werkzame ingrediënt. Verder wordt door Relacore gezegd dat het product alle-natuurlijke ingrediënten bevat maar het blijft een raadsel wat er werkelijk in het product zit. Vooral omdat het product (nog) niet is goedgekeurd door de EMA (European Medicines Agency, de Europese FDA) Je kunt Relacore in Nederland en België ook slechts bij enkele aanbieders bestellen. Relacore is niet te koop bij de drogist of apotheek. Wij vragen ons af of Relacore echt werkt. Lees hier reacties of deel jouw ervaring met Relacore Hoodia Flowers

Forum Regels

Dit Forum is uitsluitend bedoeld om ervaringen uit te wisselen over het gebruik en de werking van Relacore. Vragen en antwoorden over het bestellen, kopen en leveren van Relacore zullen worden verwijderd.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringProviplus Eiwitdieet
Eenvoudig AfvallenAfvallen met Auriculotherapie
relacore-dieetpil-beoordeeldRealacore is erg populair en volgens de gebruikers ook effectief. Het probleem is dat het niet goedgekeurd is voor verkoop op de Nederlandse en Europese markt. Bestellen via een omweg op internet is mogelijk maar gebruik is geheel op eigen risico.

846 Reacties

 1. hoi, ik ben nu 5 weken bezig en ongeveer 2 eraf, maar ik eet dan normaal, in weekend gewoon toastjes en wijn, en worstebrood, en hou me verder heel netjes, niks snoepen en veel water. De nachten vind ik moeilijk nog (elke nacht rond half 3 wakker), maar verder geen klachten, droge mond went en is al gewoon aan het worden. Ik twijfel, had 2 potjes besteld, woog 63 en wilde naar 60, en zit nu op 61. Ik wil wel blijven slikken, maar als je niet overdreven veel weeg, blijf je niet echt afvallen neem ik aan. Nu zou ik moeten afbouwen, met om de dag een pil, of niet ? En ik vraag me af, die dag dat ik geen pil slik, heb ik dan opeens honger ? en minder dorst ? en vooral slaap ik dan opeens goed ? Ik vind het best eng, ben zo bang om daarna weer gelijk aan te komen. Ik moet me houden aan hoe ik nu at, niet snoepen en regelmaat en dat deed ik voorheen al, dus daar ligt het niet aan, en bewegen doe ik ook veel. Heeft iemand al ervaring met afbouwen en hoe het zonder pillen gaat ?

 2. hoi ik heb er nu 3 dagen opzitten met relacore en ben 1,7 kilo kwijt.
  Ik slaap wel iets onrustiger snachts,maar slaap wel,zelfs smiddags een dutje gedaan gister!
  verder voel ik me goed, geen honger,alleen op de momenten dat het etenstijd is krijg ik wel een leeg gevoel en moet ik wel echt iets eten.
  mijn startgewicht was 78.1 en ik wil graag 68 kilo wegen.
  zijn jullie allemaal wel gerust op de pillen na alle verhalen?
  ik heb veel goede en slechte dingen gelezen,maar wil het toch zelf ondervinden.
  succes allemaal!

 3. Melissa,

  Ja het gaat goed met mij.. Ik kan ook niet lekker slapen.. werd vanacht om 2-3 en 5 uur wakker.. :( word t beu hahah:) maarja nog paar kilotjes toch hihi

  succes….

 4. Ik ben al twee en halve week bezig en net 2 kilo afgevallen, ik neem 2 pillen per dag. heb geen honger, eet wel 3 keer een klein beetje en gezond, maar val echt heel langzaam af, kan iemand mij tips geven. en hebben meer mensen dit?

  • Hoi Misses_X
   Misschien eet je juist te weinig waardoor je lichaam in de spaarstand gaat.
   Ik zelf neem 1 pil per dag, is voor mij voldoende om de dag zonder hongergevoel door te komen.

   Suc6

 5. hai cansu

  hoe is hettt , met mijn goed

  wordt echt gek van kan niet slapen wordt 100x wakker pfff

  ben wel afgevallen bij me buik en me gezicht ma stomste is heb nog niet gewogen hahaha erg heee:P

  oo heb je ze bestelt mijne zijn volgende week op ik moet ze ook bestellen
  klopt je mag geen reclame maken maar ik moet wel weten waar ik ze kan bestellen anders heb ik geen pillen meer

  ik hoor het wl snel van je waar je bestelt welke site dankje wel alvast

  sucses

 6. Ben zaterdag met mijn 1e potje begonnen en ik moet zeggen heb helemaal geen honger. Moet mezelf echt dwingen om te eten.
  Ik neem ’s morgens 1 pil en dat is voor mij voldoende, ben niet meer moe (heb traag werkende schildklier) en kom de hele dag door zonder hongergevoel.
  Water drinken doe ik heel veel, heb de hele dag door dorst.
  Ben zaterdag begonnen met gewicht van 94 kg bij een lengte van 1.78.
  Dit middel is voor mij nu al een succes. Volgende week naar Egypte gaat de pot met pillen mee.
  A.s. zaterdag wegen en het resultaat meld ik wel

 7. Hi Melissa,
  ik heb ze online bestelt net en hoop dat t geen fouteboel is.. ik moet ze morgen ontvangen..
  als ik ze binnen hebt, geef ik je een gil dan kan je ook bestellen..
  maar we mogen hier geen reclame maken:( dus pff..

  Oh ik ben trouwens 3kg afgevallen.. maar als ik ff iets te veel eet dan kom ik meteen aan pff:(

  maar nog 5 kg tegaan:P

 8. haii dames

  heb een vraagje waar kan ik de pillen bestellen?

  wilt iemand aan mijn vertellen want over 2 weken zijn ze op.
  ik hoor het wel van iemand hier al vas bedankt.

 9. ff een vraagje, zijn er ook mensen die dit aan hun kinderen geven. Ik lees namelijk dat het wel geschikt voor kinderen. Maar ik vertrouw het niet echt. iemand hier ervaring mee toevallig?

 10. ps in de winkel of salon waar je ze koopt word er bij verteld hoe je ze moet gebruiken.altijd na een goed ontbijt in nemen anders heb je kans dat je misselijk word en als je niet voldoende drinkt krijg je hoofdpijn…en ik merk echt als ik de pil gewoon s ochtends om 8uur naar het ontbijt in neem dat ik s avonds wel slaap, neem ik de ppil om 12 uur of ergens in die buurt in ik s nachts de marathon nog wel kan lopen hahahahahah….en echt wel zoiezo 3keer per dag blijven eten en tussendoor gezonde dingen veel drinken je lichaam moet natuurlijk wel iets in zich hebben om te kunnen verbranden… misschien hebben jullie hier iets aan suc 6 ermee allemaal en indd die bikini!!!!

 11. hoi allemaal.

  ik kreeg een maand geleden ook van mensen te horen die het nagevraagd hadden of er in de potjes dezelfde samenstelling was… ja dat is lekker makkelijk hebben ze er ook bewijs van want ik lees van steeds meer mensen dat ze minder vol gevoel hebben ik zei dat ook steeds maar nee het is echt hetzelfde.ik vind het ook dom als je de tekst gaat veranderen kijk als het nou in een ander doosje zit maar de tekst hetzelfde blijft dan denk je misschien nog dat het verschil tussen je oren zit hahahahhaha.maar ik heb dus 1 pil uit de oude verpakking bewaard en vergeleken met de nieuwe verpakking maar die zijn echt verschillend van kleur hoor…kwou het toch maar even kwijt ik heb het altijd bij dezelfde salon in h gehaald.sinds de nieuwe verpakking er is doen ze er in 1keer ook niet moeilijk meer over zelfs kinderen van een bepaalde leeftijd mogen het gebruiken en me oma kreeg te horen nee hoor als u medicijnen slikt maakt dat echt helemaal niks uit.terwijl dat met die oude verpakking echt duidelijk werd gezegd vraag even aan je huisarts of ze wel samen kunnen.en ik krijg ook de ene keer het potje los in het doosje en de ander keer zit in potje netjes in zown kartonen inham hahah om het maar even zo te zeggen en dan in het doosje…daarom vind ik het allemaal maar raar.maar ik ben nu in totaal 20 kilo afgevallen ik stop ook steeds na 1,5 potje een paar dagen.als ik er dan weer mee begin heb ik weer een voller gevoel.maar waarom willen mensen er 2 slikken als ze bij 1pil ook afvallen snel afvallen is echt niet goed hoor en worden ze er niet naar van ik heb dat 1 week vol gehouden nou ik voelde me echt niet goed…..ik ben van maatje 50 naar 42 gegaan ben er zo blij mee moet nu nog 10kilo en daarna zie ik het wel….me oma die heeft ze ook en me moeder,me oma die baalt want die valt niks af en doet echt niks anders als ik, en die kan de hele kast bewijze van nog opeten en die heeft ook geen vol gevoel snapt iemand daar iets van? me moeder en ik vallen juist heel goed af…ondanks dat het bij mij nu langzamer gaat val ik zeker nog 1kilo per week af…op na de laaste 10 kilo’s en dan komt het zwaarste HET VOLHOUDEN EN AFBOUWEN!! suc 6 iedereen weer

 12. hallo
  ik slik relacore all 8 dagen ben ik mee 3 kilo afgevalen
  ik eet 3 keer per dag niet vet vrij maar kleine potjies en
  geen brood maar krakers.ik neem 2 per dag wel onrustige
  gevoel en niet zo goed slaapen en ik heb koud special s,nachts.
  het is niet zo dat je niet echt honger heb maar wel minder dus
  kan je beter een diet volhouden en drinken haat beter.ik heb
  ook de tlc dieet gedaan het had extreem snel met afvalen maar
  je sterft van de honger en zo kan je niet lang vohouden.Dus wat dat betreeft vind ik relacore beter.ik zal julie

  over een paar dagen weer in formeren hoe het verdrer gaat
  succes allemal
  sorry voor de fouten ik kom uit griekeland

 13. Hi dames,
  Ik ben de 15de begonnen, ik was snel paar kilos kwijt, maar nu na 1,5 week ben ik aangekomen, en heb geen last meer van droge mond etc. hebben jullie dit ook?

  ik wil meer potjes bestellen,,
  iemand tip?

 14. haiii damessss

  ik gebruik bijna 2 weken ik weet niet of ik ben afgevallen denk beetje

  maar heb echt buikpijn er van en opgeblazen gevoel hebben jullie er ook last van???

  ik neem het ook na ht ontbijt 1x perdag maar er zijn mensen 2x perdag doen ma durf niet heb hart kloppingen en kn snachts helemaal niet slapen

  sucses allemaal

 15. hoiiiiiii zo in een keer druk hier ik heb nu ook de nieuwe potjes en ik merk wel degelijk verschil met de vorige of het is het idee, ben vanaf september bezig en ik neem de tablet nu met de lunch omdat ik smorgens niet meer kan eten geen trek slapeloosheid heb ik niet gehad wel nu een paar keer hartkloppingen had ik ook nog nooit gehad .maar het is het me allemaal waard als je slanker bent voel je je veel beter veel succes allemaal en op naar de BIKINI…………..

 16. Bedankt dus die south african hoodia is gewoon goed? En hoeveel pillen nemen jullie in 1 of 2 per dag en voor of na het eten.

 17. hoi allemaal
  het klopt allemaal sommige hebben nog de oude potjes en de andere al de nieuwe er is namelijk een nieuwe verpakking gekomen heb het bedrijf gemaild waar ik ze vandaan heb en die garanderen dat in beide potjes het zelfde zitten kijk eens terug op deze site er is al vaker op terug gekomen

 18. hallo, bij mij staat op het potje en doosje Natural flowers capsule. Ben in nu net met mijn derde potje bezig en ben al 14 kilo afgevallen.

 19. Wow 18 kilo is echt veel, binnen hoeveel tijd ben je dit afgevallen? En neem je 1 of 2 pillen per dag? Ik heb de eerste week eentje per dag genomen en nu ben ik overgestapt op 2 per dag. En neem jij het voor of na het ontbijt in. Ik neem het namelijk voor het ontbijt in, maar ik lees hier dat veel mensen het na het ontbijt innemen.Bij staat op het potje precies onder de L van Relacore heel klein south african hoodia, je moet goed kijken het zijn kleine lettertje ze vallen niet op. Verder staat er dan 30capsules ControlBellyfat/stress, zou je kunnen kijken of we dezelfde hebben aub?

 20. staat niet op het potje bij mij ik ben bijna 18 kilo kwijt en voel me super het voordeel van relacore is dat je langzaam slinkt je moet blijven eten regelmatig en veel drinken na verloop van tijd heb je niet zo veel dorst meer maar dan stop ik 14 dagen daarna merk je dat je weer meer afvalt ik hoop dat het bij jou iook gebeurt gr romy

 21. Ja bij staat het op het potje en op het doosje, ik hoop idd niet dat we de neppe hebben, ik heb iig helemaal geen honger maar val niets af dat vind ik een beetje jammer, ben jij al veel afgevallen? Hoe lang gebruik je het al?

 22. hoi ik dacht dat je vroeg op het potje de doosje heb ik niet meer maar volgende week bestel ik nieuwe en zal ik erop letten,ik was in de eerste weken op de weegschaal ook niks afgevallen maar wel in de kleren sinsdien meet ik me een keer per maand op stimuleert echt veel succes allemaal

 23. @romy ik heb idd gekeken en via google gezocht en die doosjes zijn exact hetzelfde als wat ik heb, daar staat wel south african hoodia op, Maar ik weet nu niet of dit goed is of niet. Heeft iemand hier mischien meer info over of ervaring mee,s

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in