Remi Bloston Review en Ervaringen

Hart- en vaatziekten zijn nog steeds een van de belangrijkste doodsoorzaken in Nederland (bron). Veel mensen zijn dan ook op zoek naar methoden om gezonder te leven. De meeste mensen passen hun leefstijl aan of gaan meer bewegen. Er zijn ook supplementen die beloven iets tegen hart- en vaatziekten te doen, zoals Remi Bloston.

Wat is Remi Bloston?

Remi Bloston is een capsule met verschillende ingrediënten die helpen tegen verschillende hart- en vaatziekten. Denk hierbij aan spataderen, verstopte aderen en embolieën.

Het is totaal onduidelijk welke ingrediënten er in Remi Bloston zitten. We weten dus ook niet goed wat de werkzame stoffen zijn van Remi Bloston.

Testpersonen Gezocht

Nog 32 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
 • We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
 • Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 • Je vult het evaluatieformulier in.

We schrijven wel een review over dit product omdat van alle kanten duidelijk is dat het product niet deugt. Dit begint al met de productpagina. Op deze productpagina wordt een fictieve professor opgevoerd als uitvinder van dit product. Een zoektocht op internet naar deze professor, Jaak Engels, leidt naar een banketbakker in België.

Remi Bloston ervaring en review
Remi Bloston ervaring en review

Voor wie is Remi Bloston geschikt?

Dit weten we niet. Het is onbekend of er allergenen in het supplement zitten of stoffen die inwerken op medicijnen.

Hoe effectief is Remi Bloston?

Het enige juiste antwoord op deze vraag is dat we dit niet weten. We kunnen wel met zekerheid stellen dat het middel niet zo effectief is als de fabrikant beweert. Er zijn moderne methoden in ontwikkeling met nanodeeltjes, maar zelfs deze zijn niet zo effectief als Remi Bloston beweert te zijn (bron).

Het middel beweert ook een oplossing te zijn tegen spataderen. Voor deze kwaal is een operatie vaak de enige veilige oplossing (bron).

Het kan zijn dat er ingrediënten in Remi Bloston zitten die wel degelijk goed zijn voor de gezondheid van hart- en bloedvaten. Er zijn voorbeelden van stoffen die werken, zoals wilde roos extracten (bron). Zelfs al zitten er wat effectieve ingrediënten in de capsules, dan nog is het middel nooit zo effectief als de fabrikant beweert.

remi bloston werkt het
remi bloston werkt het

Wat kost Remi Bloston?

Een verpakking met 30 capsules Remi Bloston kost €52. Aangezien je een capsule per dag neemt, is dit voldoende voor een maand.

Voordelen

We hebben geen voordelen aan Remi Bloston kunnen ontdekken

Nadelen

Remi Bloston speelt in op de angst voor een beroerte of een hartinfarct door de kans op deze kwalen te overdrijven. Ook de dodelijkheid van deze kwalen wordt schromelijk overdreven. Het op deze manier inspelen op de angst van websitebezoekers die op zoek naar een echte oplossing is erg kwalijk.

Conclusie

De claims die Remi Bloston zijn totaal uit de lucht gegrepen en ronduit gevaarlijk. Ze zijn ook op niets gebaseerd. Als je last hebt van haat- en vaatziekten, dan ontkom je er niet aan om behandeling te zoeken bij een cardioloog of een andere arts.

Los daarvan is het niet verstandig om een product te kopen waarvan je niet weet wat er in zit. De kans is groot dat je een kat in de zak koopt. Ook al mag je binnen 14 dagen retourneren, het is maar de vraag of het lukt om je geld terug te krijgen.

Gezonde Groet,

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelBuniduo Gel Comfort
Volgend artikelWat is het RED dieet?

58 Reacties

 1. Ik zou het graag willen testen ivm syndroom van Raynaud, hoog (familiair)cholesterol, ijskoude handen en voeten en vreselijke krampen

 2. Ik begrijp niet dat deze lieden over de ruggen van zieke mensen handel willen drijven ….We leven in een vreselijk tijd. Trap er niet in lieve mensen en gebruik de reguliere medicatie. doe ik ook en het werkt….

 3. Ik ben 72 jaar en al jaren te hoge bloeddruk (zowel boven als onderdruk).
  In 2013 kreeg in last van mijn hart, kwam bij een cardioloog deze schreef mij voor een bloedverdunner en bloeddruk verlagen voor.
  Sinds dien is mijn bloeddruk 90 / 145.
  Ondanks deze medicijn hou ik regelmatig druk op de borst en pijn in de armen.
  Regelmatig stoot ik mijn handen dan krijg ik een bloeduitstorting van en vaak een wondje dat gaat bloeden.

 4. Slechte doorbloeding altijd ijskoude voeten en benen ik ben vaak moe kortademig bij inspanning,Daarom wil ik de gratis test uit proberen van Remi Bloston

 5. Mijn man is altijd moe. Heeft hoge bloeddruk. Gebruikt pillen.
  Niets helpt echt.
  We eten al gezond. Weinig koolhydraten en bewegen veel.
  Zou fijn zijn als dit de oplossing is

 6. Baadt het niet dan schaadt het (nog) niet zullen we maar zeggen. Hopelijk wordt ik terug wat fitter en ben ik niet moe bij de minste inspanning

 7. Hallo, ik wil deze behandeling testen omdat ik lijd aan de ziekte van Burger en ik mijn bloedcirculatie wil verbeteren.Ik word momenteel behandeld met anticoagulantia (XARELTO 20 mg)

 8. Ik ben ook heel benieuwd wat het doet… Ik wil het voornamelijk proberen om te zien of het idd wat doet met mijn rechter kuit en enkel aangezien ik daar veel adertjes krijg en er nu ook erg veel last van begin te krijgen….

 9. Ik wil het wel testen. Al 2 x een beroerte gehad en ook nog steeds een te hoge bloeddruk ( dagelijkse metingen) Als het op natuurlijke basis is wil ik het wel een kans geven, ondanks de twijfel over de effectiviteit. Ik zou ook cholesterol – remmers moeten nemen, maar dat doe ik niet

 10. Zou het erg graag proberen om van mijn angina pectoris af te komen.
  Het middel lijkt mij veelbelovend.

 11. Heb angina pectoris en zou graag het middel proberen.
  De informatie die ik erover heb gelezen wekt de verwachting dat ik nog vrij zou kunnen worden van de klachten.

 12. Ik wil deze natuurlijke kuur graag testen om te ervaren dat deze effect heeft op mijn bloeddruk en hartproblemen.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in