Remi Bloston Review en Ervaringen

Hart- en vaatziekten zijn nog steeds een van de belangrijkste doodsoorzaken in Nederland (bron). Veel mensen zijn dan ook op zoek naar methoden om gezonder te leven. De meeste mensen passen hun leefstijl aan of gaan meer bewegen. Er zijn ook supplementen die beloven iets tegen hart- en vaatziekten te doen, zoals Remi Bloston.

Wat is Remi Bloston?

Remi Bloston is een capsule met verschillende ingrediënten die helpen tegen verschillende hart- en vaatziekten. Denk hierbij aan spataderen, verstopte aderen en embolieën.

Het is totaal onduidelijk welke ingrediënten er in Remi Bloston zitten. We weten dus ook niet goed wat de werkzame stoffen zijn van Remi Bloston.

Testpersonen Gezocht

Nog 32 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
 • We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
 • Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 • Je vult het evaluatieformulier in.

We schrijven wel een review over dit product omdat van alle kanten duidelijk is dat het product niet deugt. Dit begint al met de productpagina. Op deze productpagina wordt een fictieve professor opgevoerd als uitvinder van dit product. Een zoektocht op internet naar deze professor, Jaak Engels, leidt naar een banketbakker in België.

Remi Bloston ervaring en review
Remi Bloston ervaring en review

Voor wie is Remi Bloston geschikt?

Dit weten we niet. Het is onbekend of er allergenen in het supplement zitten of stoffen die inwerken op medicijnen.

Hoe effectief is Remi Bloston?

Het enige juiste antwoord op deze vraag is dat we dit niet weten. We kunnen wel met zekerheid stellen dat het middel niet zo effectief is als de fabrikant beweert. Er zijn moderne methoden in ontwikkeling met nanodeeltjes, maar zelfs deze zijn niet zo effectief als Remi Bloston beweert te zijn (bron).

Het middel beweert ook een oplossing te zijn tegen spataderen. Voor deze kwaal is een operatie vaak de enige veilige oplossing (bron).

Het kan zijn dat er ingrediënten in Remi Bloston zitten die wel degelijk goed zijn voor de gezondheid van hart- en bloedvaten. Er zijn voorbeelden van stoffen die werken, zoals wilde roos extracten (bron). Zelfs al zitten er wat effectieve ingrediënten in de capsules, dan nog is het middel nooit zo effectief als de fabrikant beweert.

remi bloston werkt het
remi bloston werkt het

Wat kost Remi Bloston?

Een verpakking met 30 capsules Remi Bloston kost €52. Aangezien je een capsule per dag neemt, is dit voldoende voor een maand.

Voordelen

We hebben geen voordelen aan Remi Bloston kunnen ontdekken

Nadelen

Remi Bloston speelt in op de angst voor een beroerte of een hartinfarct door de kans op deze kwalen te overdrijven. Ook de dodelijkheid van deze kwalen wordt schromelijk overdreven. Het op deze manier inspelen op de angst van websitebezoekers die op zoek naar een echte oplossing is erg kwalijk.

Conclusie

De claims die Remi Bloston zijn totaal uit de lucht gegrepen en ronduit gevaarlijk. Ze zijn ook op niets gebaseerd. Als je last hebt van haat- en vaatziekten, dan ontkom je er niet aan om behandeling te zoeken bij een cardioloog of een andere arts.

Los daarvan is het niet verstandig om een product te kopen waarvan je niet weet wat er in zit. De kans is groot dat je een kat in de zak koopt. Ook al mag je binnen 14 dagen retourneren, het is maar de vraag of het lukt om je geld terug te krijgen.

Gezonde Groet,

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelBuniduo Gel Comfort
Volgend artikelWat is het RED dieet?
remi-blostonDe claims die Remi Bloston zijn totaal uit de lucht gegrepen en ronduit gevaarlijk. Ze zijn ook op niets gebaseerd. Als je last hebt van haat- en vaatziekten, dan ontkom je er niet aan om behandeling te zoeken bij een cardioloog of een andere arts. Los daarvan is het niet verstandig om een product te kopen waarvan je niet weet wat er in zit. De kans is groot dat je een kat in de zak koopt. Ook al mag je binnen 14 dagen retourneren, het is maar de vraag of het lukt om je geld terug te krijgen.

71 Reacties

 1. Ik wil dit product testen omdat ik steeds snel moe ben. Ik heb 8 jaar geleden al een stent gestoken maar bij een inspanning ga ik direct hijgen.

 2. Ik ben blij met remi blostem en wil het volgende kwijt .
  Ik heb een 2 jaar geleden een infarct gehad kreeg medicijnen mee die gaven als bij werking dat ik een erectie probleem kreeg ik heb inmiddels de kuur van jullie gestart en krijg weer ecties van een jonge vent top spul ik en mijn vriendin zijn jullie dankbaar

 3. Ik wil geen e-mails meer van jouw ontvangen. Kijk ik op google dan vind ik onder Jaak Engels een bakker. Ge zijt een fraudeur. Indien alles juist was, dan moest je al lang in Nature staan of Sciense, maar niets daarvan omdat ge liegt. Schrijf me a.u.b. geen mails meer want ik verwijder ze onmiddellijk zonder te lezen. Hou deze zever voor jouw zelf. Ik word nerveus en ben boos op jouw, bakkertje.

 4. Ik wil het wel graag testen
  Doordat ik zo moe ben en jammer genoeg
  Bloed vaten in me benen loopt niet goed
  Altijd koud en zie blouw bij voeten en handen en neus hart en vaatziekten zit in de familie
  Daarom zal ik dankbaar zijn als ik dit mocht gaan proberen

 5. Beste,

  Ik wil me graag aanmelden als testpersoon. Ik heb niet echt spataderen maar wel zichtbare aderen die vlak onder de huid liggen en een plek met veel zichtbare haarvaatjes. Zou leuk zijn als dat minder werd. In ieder geval zou er enig effecht zichtbaar moeten zijn lijkt mij (als het werkt dan tenminste :-). Als het niet kan schaden, wil ik wel voor jullie testen.

  Mvg, Geralde

 6. Ik zou het graag willen testen ivm syndroom van Raynaud, hoog (familiair)cholesterol, ijskoude handen en voeten en vreselijke krampen

 7. Ik begrijp niet dat deze lieden over de ruggen van zieke mensen handel willen drijven ….We leven in een vreselijk tijd. Trap er niet in lieve mensen en gebruik de reguliere medicatie. doe ik ook en het werkt….

 8. Ik ben 72 jaar en al jaren te hoge bloeddruk (zowel boven als onderdruk).
  In 2013 kreeg in last van mijn hart, kwam bij een cardioloog deze schreef mij voor een bloedverdunner en bloeddruk verlagen voor.
  Sinds dien is mijn bloeddruk 90 / 145.
  Ondanks deze medicijn hou ik regelmatig druk op de borst en pijn in de armen.
  Regelmatig stoot ik mijn handen dan krijg ik een bloeduitstorting van en vaak een wondje dat gaat bloeden.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in