Renée Zellweger verslaafd aan stress

Renée Zellweger zegt dat stress haar slank houdt. De ultradunne filmster, die flink wat gewicht moest winnen voor haar rol in de ‘Bridget Jones’-films, left zich naar eigen zeggen maar al te graag uit in de fitnesszaal om zich af te reageren.

Als jij niet op stress zit te wachten hebben we het anti-stress dieet voor je in de aanbieding

Renée liet weten dat ze geen fitnessregime heeft, sport maakt gewoon deel uit van haar levensstijl. “Ik bewaar mijn gezond verstand door te fitnessen,” zegt ze.

Hoewel de 38-jarige Hollywoodster bekend staat om haar superslanke figuur, blijft ze erbij dat ze al haar rondingen op de juiste plaatsen bewaart. Zelf is ze het er helemaal niet mee eens dat ze te mager is. Renée zegt dat ze het prima maakt.

Renée kwam kilo’s aan om de rol van de vrolijke Bridget neer te zetten in twee films. Ze slaagde in haar opdracht dankzij een calorierijk dieet van doughnuts en junk food, een dieet waar ze met volle teugen van genoot.

“Ik vond het geweldig,” liet Zellweger zich laatst ontvallen, “ik kon zo veel van mijn favoriete snacks eten als ik wilde en ik vond het prima dat ik er wat ronder uit zag”.

1 reactie

  1. hihi nou… stress maakt mij, helaas, dik… Eetbuien als ik me rot voel en zo…

    Nou ja…. we hebben Vet Vrij in ons leven en dat maakt het allemaal een beetje zonniger!!!

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in