Home Dieet en Afvallen Dieetboeken Reset je lichaam voor een gezonde nieuwe start!

Reset je lichaam voor een gezonde nieuwe start!

E-Book van Irene: Reset je lichaam voor een gezonde nieuwe start!

Deze resetkuur van 12 weken is geschikt voor mensen met gezondheidsklachten een lichte burn-out, vermoeiheid of overgewicht. Ik heb een programma voor geschreven van 12 weken waarbij je het lichaam reset om zo fris en gezond opnieuw te beginnen zonder diëten. Deze unieke resetkuur is uitstekend geschikt als je gewoon helemaal opnieuw wilt beginnen omdat je veel moe bent of last hebt van verschillende klachten is deze reset kuur een geweldige oplossing. Deze Natuurlijke Detox doe je door middel van voeding, beweging en ontspanning.

De kuur van 12 weken heeft verschillende gezondheidsvoordelen

1) Ontgift je lichaam;
2) Hersteld je zuurbalans;
3) Stofwisseling wordt geactiveerd;
4) Je lever krijgt een ontgifting boost;
5) Lichaam krijgt meer voedingsstoffen binnen;
6) Je darmflora wordt hersteld;
7) Je verzadigingsgevoel komt weer terug;
8) Je maag komt tot rust en verkleind;
9) Je verliest gewicht;
10) Klachten verminderen of verdwijnen;
11) Je bijnieren komen tot rust;
12) Hormonen komen in balans;
13) Je bouwt conditie en spieren op:
14) Je eet gewoontes veranderen positief;
15) Je wordt weer bewuster van je lichaam;

Reken af met Overgewicht

Wanneer je overgewicht hebt gaan mensen allerlei diëten volgen die meestal wel op dat moment resultaat geven, maar op lange termijn alleen maar averechts werken en je uiteindelijk dikker bent dan ooit dat komt door het hormoon leptine die de vethuishouding regelt. Als je dan opnieuw een dieet volgt val je moeilijk of niet meer af. In mijn E-Book ‘reset je lichaam’ leg ik je uit waarom je dikker en moe wordt van diëten, hoe de lever uit balans kan raken en wat een negatief effect verzuring heeft op het lichaam. Er staat in waarom hormonen als insuline en leptine dik maakt en waarom  teveel salades en zuidvruchten met yoghurt en muesli kan leiden tot een uitgeputte milt  waardoor je het koud krijgt en erg moe kan worden en ook nog moeilijk kunt afvallen. Je valt eigenlijk bij elk dieet wel af in het begin maar als je stopt kom je weer enorm aan en vaak lukt een tweede lijnpoging niet meer doordat de hormonen uit balans zijn

STOP MET LIJNEN GA GEZOND ETEN.

Bestel het E-Book van Irene en Reset je Lichaam

Reset je Lichaam voor een Nieuwe Gezonde Start!

Van € 37,95,- Voor € 27,95.- inclusief BTW
Direct Toegang

Voeg toe aan winkelwagenDirect Toegang

Wat kun je verwachten van deze reset kuur?

12 weken lang ga je anders eten en je lichaam ontgiften en veel bewegen, bovendien ga je aandacht besteden aan ontspanning en vooral aan jezelf. Deze resetkuur is ook erg geschikt als je niet goed in je vel zit en last hebt van klachten zoals hoofdpijn, gespannen spieren, buikklachten, of een lichte Burn-out enzovoort. In deze detox blijf je gewoon eten maar leer je wat goed en slecht voor je is. Het is niet moeilijk om toe te passen en na deze detox wil je gewoon niet meer terug naar je oude eetpatroon. reset je lichaam irene lelieveld

Vetcellen en Stofwisseling

Wanneer een vetcel volgezogen is doet hij niet meer mee in het stofwisselingsproces en hoeveel je ook op je eten let je valt niet af ook al eten sommige mensen bizar weinig calorieën. Hierdoor  zakt het hormoon leptine tot een triest niveau wat de vetstofwisseling regelt en de verzadiging en je denkt op een gegeven moment alleen nog maar aan eten en je komt weer bij. Teveel afvalstoffen, stress of bijnieren die zijn uitgeput bezorgen ook dit probleem. Door een uitgeputte bijnier ( komt door teveel stress) kan je schildklier op een laag pitje staan wat soms wel en soms niet door een regulier onderzoek aantoonbaar is. Als het wel zo is krijgen deze mensen vaak geen medicijnen maar zitten wel met de ellende dat ze niet afvallen. Pak dus de kern van het probleem aan. Wat ook een reden kan zijn dat je niet afvalt of klachten hebt is dat je lever overbelast is of je erg verzuurd bent. Verder kun je last hebben van verborgen allergieën of aan voedingstekorten. Dit zijn allemaal redenen voor overgewicht, moeilijk afvallen, vermoeidheid en een scala van klachten.

Daarom is dit resetplan ook zo goed. Je valt af, je krijgt je energie terug en je voelt je beter dan ooit. Maar ook klachten verminderen en verdwijnen vaak. Bovendien leer ik je hoe je na de resetkuur moet eten om je zo te blijven voelen.

Voeding

De eerste maand ga je afbouwen van bepaalde producten en stap je over of gezonde voeding waar plantaardige producten op de voorgrond staan, maar wel mag je met mate dagelijks dierlijke producten eten (als je vegetariër bent is dat ook prima). Dan ga je 2 weken strenger worden waarbij je helemaal geen dierlijke producten meer eet en geen granen. Dus groente en plantaardige eiwitproducten staan centraal samen met een smoothy en superfood. Dan ga je 6 weken weer langzaam opbouwen naar een gezond voedingspatroon waarbij je leert wat gezonde voeding inhoud. Ook besteed ik aandacht hoe je het na de reset kuur het beste kunt eten.

Verder vertel ik je hoeveel en hoe je moet bewegen en als je niet van sporten houd werkt dit resetplan ook. Verder welke ontspanning het beste is en hoe je voor jezelf moet zorgen om tot de beste reset resultaten te komen.

Daarnaast krijg je advies om je darmflora te stimuleren en je tekorten aan te vullen, wat ook een zeer belangrijk onderdeel is in deze resetkuur.

Mijn andere boeken kunnen een ware aanvulling zijn in het proces van bewustwording. Een gezonde eter in de eerlijke keuken KOKEN MET IRENE is ook een echte aanrader.  Hieronder zie je de inhoudsopgave.

Inhoudsopgave Reset je lichaam voor een gezonde nieuwe start!

1) Even voorstellen
2) Inleiding
3) De voordelen van de resetkuur
4) Overgewicht.

– Wordt je van afvalstoffen.
– Wanneer een dieet niet meer werkt!

5) Wat kun je verwachten van deze reset kuur
6) Stress

– Wat zijn bijnieren
– Vragenlijst
– Ontdek wat jouw zo moe maakt
– Slaap tips
– Supplementen bij een overlaste bijnier

7) De zuurbalans

8) Suikerspiegelschommelingen en insuline

9) Trage stofwisseling door leptine tekorten
10) Voorwoord over de ontgifting

-Wanneer moet je resetten?

Ontgiftingsmethode De ontgiftingskuur houdt in:

– Wat houdt ontgiften nu precies in?
– Wat je niet mag eten tijdens de ontgifting Cosmetica
– Wat je wel mag eten Organen Lever
– Supplementen tijdens de 12 reset kuur
– Eerste Maand is afbouwen
– Homeopathische ontgiftingskuur
– Vijfde en zesde reset weken
– Laatste 6 weken van opbouwen
– Ontgiftingsklachten
– Boodschappenlijstje

11) Eten na de resetkuur

12) Voedingstips op een rijtje
13) Beweging
14) Tijd voor jezelf

– Bad of douche en sauna ritueel

15) Positief denken
16) Creativiteit
17) Nawoord
18) De recepten

Klik hier voor meer informatie of om het E-Book te bestellen.

irene11

irene

46 Reacties

 1. Beste Irene,

  Hetgeen hier staat spreekt me erg aan, aangezien ik de symptomen heel erg herken!
  Bij mij zijn deze problemen (zoals vermoeidheid, energieloos vooral in de ochtend en op bepaalde tijden, nog altijd veel puistjes en ik ben 26 jaar, extreem veel zin in zoet/zout/koffie etc) begonnen na het gebruik van corticosteroïden. Na een aantal weken gebruik van Prednison lukte het afbouwen niet, daar begonnen deze klachten, daarna kreeg ik Cortiment (corticosteroide) waardoor ik weer volop energie kreeg. Maar nu een week of 3 ben ik daar weer van af en de klachten komen weer terug. De corticosteroïden kreeg ik vanwege de ziekte van Crohn die dit jaar ontdekt is en we zijn nog steeds bezig met het vinden van een onderhoudsmedicijn waar ik tegen kan zodat ik geen corticosteroïden meer zou hoeven.

  Zou deze reset voor mij geschikt zijn? Ik beweeg al veel (veel fietsen en lopen naar werk, ik werk als huishoudelijke hulp dus ook tijdens werk in beweging, en soms wil ik ook nog wel eens op de hometrainer etc) ik heb een tijdje koolhydraatarm gegeten, daar ben ik goed van afgevallen maar ik werd er na een aantal weken niet zo lekker van. Duizelig ben ik ook vaak.
  Ik werk maar een ochtend en soms iets langer, maar zelfs dat ik al teveel en de rest van de middag doe ik extreem weinig omdat ik er de puf niet meer voor heb, terwijl ik van mezelf altijd veel energie had en levenslust. Ook zie ik de dingen dit jaar erg negatief, en ben ik erg vaak ongesteld wat ook niet normaal is.
  Ik ben benieuwd wat u in deze situatie zou doen, want ben erg benieuwd naar het E-Book!

  Groetjes Amanda

  • Hoi Amanda

   Bedankt allereerst voor je leuke compliment. Ik lees dat je nogal wat met medicijnen hebt geprobeerd en het is wel logisch dat dit niet de oplossing heeft gegeven ze onderdrukken de boel alleen maar. De oorzaak ligt vaak in voeding, voedingsstoffen tekort en tehoog stress.
   Door de darmflora sterk te maken met speciale voeding en supplementen kan je veel bereiken. Deze detox kuur vindt ik zelf wat aan een te heftige kant voor iemand met jouw aandoening. Het is meer belangrijk om te ontdekken welke voeding je wel en niet tegen kan, en je darmflora te veranderen/ versterken. Ik heb het enorm druk dus liefste zou ik mijn boeken adviseren maar in jouw geval is een afspraak in de praktijk een beter idee.
   Voor een deel kan je best de adviezen toepassen maar echt ontgiften zou ik niet doen.
   Als je in de praktijk wilt komen moet je helaas wel 3 maanden wachten, want ik heb een enorme wachtlijst. Dus mail me als je een plekje wilt reserveren.
   Groetjes Irene

 2. Ook ik wil alleen een fysiek boek in mijn handen houden, geen gedoe voor zoveel geld met zelf printen (kan ik trouwens niet, heb zo’n ding niet voor mij te duur) dus ik zal wel opletten wanneer het boek uitkomt en dan niet als E-boek.
  Groetjes
  Cobie

 3. Eigenlijk hou ik ervan om uit een boek van papier te lezen. Vind E-book niet prettig, zoveel handelingen voor je kan lezen. Dus mijn vraag: is hij ook in papiervorm te krijgen?
  Want dan heb ik belangstelling. Vriendelijke groet

  • Hallo, de bedoeling is wel dat hij ook in een papiervorm op de markt komt alleen dat gaat nog een tijd duren. wat je kan doen is hem uitprinten en in een mapje stoppen.
   Zodra de papieren vorm op de markt is zullen we dat hier kenbaar maken.
   Groetjes Irene

 4. hallo Irene, ik ben nu 7 maanden gestopt met roken en maar liefst 7 kilo aangekomen; ik eet gezond en snoep niet, sport 5 a 6 keer in de week. Ik ben rond de 50 jaar en al mijn spieren doen pijn en ik ben erg moe, ik hoorde iets van bijnieruitputting? Is zo n kuur dan ook iets, en val ik er dan ook bij af?

  • Hallo Elmi
   Goed van je dat je gestopt bent met roken! jammer dat je lijf je straft met 7 kilo. Het punt is dat roken je stofwisseling verhoogd je blijft dus slanker en as je stopt dan is dat effect weg en wordt alles trager en kom je bij. je bent ook nog rond de 50 dus in de overgang of misschien al achter de rug wat ook de stofwisseling nog eens vertraagt. Pijn in de spieren en moe kan ook door verzuring komen maar kan ook zijn dat je bijnieren wat overbelast zijn. Als je inderdaad veel stress ervaart kan dat zo zijn. Roken is toch een momentje van rust nemen die je misschien nu wel mist. Bij detox is in ieder geval goed om te doen. Of je ermee gaat afvallen weet ik ook niet want als je hormonen door de overgang of menopauze de oorzaak zijn zal je natuurlijk gezonder worden maar de vraag is of je ook afvalt. Het is echt moeilijker om af te vallen als je ouder wordt en ja als je bijnieren over belast zijn dan zal het cortisol tegenhouden het afvallen. Door een systeem te reinigen en dus die stress weg te nemen kan het cortisol zakken en afvallen vergemakkelijken.
   Groetjes Irene

 5. Bedankt, Irene. Ik zal het eens proberen, hoewel ik schrik heb om eerst bij te komen. Ik volg al 2 maanden een dieet van 1200 kcal en ben nog maar 1,5 kg kwijt de eerste maand en de laatste maand niets meer. Als ik dan 1500 kcal ga eten, vrees ik echt bij te komen. En ik ga al 1x per week gaan spinnen en 1x per week zit ik op de hometrainer. Ik ga je boek sowieso eens kopen, want ik vind dit wel boeiende materie. :-)

  • Weet je Nancy met die 1200 diëten, natuurlijk val je af maar je leptine zakt en zodra je meer gaat eten omdat je het gewicht hebt bereikt wat je wilt kom je heel snel aan en extra erbij.
   Ik kan me voorstellen dat je absoluut niet wil bijkomen, vreselijk idee is dat. Maar ja wat moet je anders. Ik denk met je mee en het enige wat je misschien nog zou kunnen doen is doorgaan nu met afvallen. Als je gewicht bereikt hebt dan dagelijks 1 uur sporten, dan verbruik je dus meer energie en kun je meer gaan eten richting de 1700 a 2000 calorieën. Als je dan het sporten na een paar maanden verminderd dat je dan rond de 1500 tot 1700 overblijft. Moeilijk he allemaal, en alles is ook nog eens zo lekker. Maar onthou 1 ding als je natuurvoeding eet op het hoogste niveau dan heb je maar HEEEL weinig nodig.
   Succes Irene

 6. Hoi Nancy
  3 maanden is inderdaad vrij lang maar voor een echte goede verbetering op detox niveau te krijgen wel nodig.
  Jij wilt alleen je leptine niveau omhoog krijgen. Dan kun je het eventueel ook anders doen. Leptine niveau krijg je omhoog door een maand lang elke dag even flink te bewegen, dus plan dat in minstens 1 uur. Je eet gezond zoals de natuurvoeding dat zegt maar je doet er iets ouderwets bij en dat is calorieën tellen. je mag namelijk NOOIT onder de 1500 calorieën komen, meest geschikt is 1700 er zijn genoeg ap’s op je mobiel waar je dat kan invullen om zo bij te houden.
  Groetjes Irene

 7. Hallo Irene,

  Bestaat er ook een verkorte versie van 4 weken om je leptine resistentie te veranderen? Mij lijkt het een bijna onmogelijke zaak om dit 3 maanden vol te houden aangezien mijn job veel lunchverplichtingen met zich meebrengt en netwerkevents waar vaak laat nog gegeten en gedronken wordt. Daarnaast zijn er tal van sociale activiteiten zoals verjaardagsfeesten, communiefeest van onze zoon, etentjes met vrienden, op reis gaan, enz… die het heel moeilijk of zelfs onmogelijk maken om dit 3 maanden vol te houden.. Ik let in al die omstandigheden altijd al op wat ik eet, maar een glaasje laten staan terwijl iedereen ervan geniet vind ik lastig op zo’n momenten. Ik wil je boek graag kopen, maar vrees dat het concept niet haalbaar is voor mij… Is er een alternatief of variant mogelijk?

  Vriendelijke groeten,
  Nancy

 8. Bedankt voor snelle reactie :-)
  Ik zit wr serieuze over te denken om een test te komen doen.
  Het ebook ga ik voor nu kopen. Ik hoop zo dat het me ga helpen.
  Heb alleen op de 10 weken ( als ik nu start) een vakantie gepland. Maar zou wel goed komen.. denk ik..
  Groetjes

  • Graag gedaan Janita
   Zodra ik je moet testen dan hoor ik het van je, heb wel een wachtlijst dus hou daar rekening mee. De detox in 10 weken kan ook hoor want in de opbouwfase kun je rustig 2 weken korter maken.
   Groetjes Irene

 9. Hoi Irene

  Al hele lange tijd ben ik vermoeid. Dokter dacht dat het tussen me oren zat. Met lange tijd bedoel ik dat ik op mijn 12e pfeiffer heb gehad en daarna nooit 100% de oude ben geworden (zodus me moeder) nu ben ik 24 en een jaar geleden bij een alternatieve arts geweest. Doormiddel van een vegatest kwam er uit dat ik zowel salmonella en pfeiffer had en daar ben ik voor behandeld en genezen. Doordat de kuur zwaar was voor mij ben ik in juni vorig jaar thuis kwam te zitten heb ik een goede burn-out gehad…. Nu gaat het gelukkig stukken beter en ben ik als goed is eind maart de ziektewet uit. Maar me vermoeidheid komt met tijden nog opspelen (ook wel logische denk ik) en ook merk ik steeds meer dat mijn lichaam erg reageert op voeding zoals tarwe en suikers..
  Ook zijn op mijn 24e mijn onzuiverheden nog steeds niet weg… (zucht)
  Ik zit er ook aan te denken om eens een allergietest te laten doen o.i.d.

  Eigenlijk ben ik geïnteresseerd in het E-book maar vraag me af of het mij gaat helpen of dat het boek een mooie vitale huid ook goed is..

  • Hallo Janita
   Heftig als je al zo’n lange tijd niet fijn voelt en dan ook nog een burn-out. Fijn dat het wel beter gaat. Het is inderdaad wel verstandig om je eens te laten testen, want als je naar de praktijk komt kan ik veel specifiekere informatie geven en precies uittesten wat voor jouw goed is welke tekorten je hebt en of er nog andere dingen zijn die aandacht nodig hebben. Nou is het wel ff wachten geblazen want ik heb een mega drukke agenda met voedings/ gezondheidstesten. Dus mail me gerust voor een afspraak te plannen zie contact http://www.persoonlijke-voeding.nl
   Wat je voor nu kan doen, om te lezen en te detoxen zou ik nu het E-book downloaden Reset je lichaam. Hierin staat veel over stress burn-out verzuring enz. Verder een mooie detox wat niet al te moeilijk is. er is ook een groep op facebook waar ik begeleid als dat nodig is http://www.facebook.com/groups/ResetJeLichaam/
   Als je nog vragen hebt mail me ff
   Groetjes Irene

   P.s het huidboek is ook interessant en staat super veel in, maar is meer een leer en leesboek (ook een detox trouwens), reset boek is echt doen en iets uitgebreider op detox gebied.

 10. Yeah! Ik heb het e-book gewonnen via facebook! Ik ga er vanmiddag even lekker in lezen..ik hebbnog wel even 90 blz…wie weet steek ik er nog wel wat van op! Enne dank jewel voor de mooie prijs! Super!

 11. Hoi Johanna
  Ja je kunt het beste een mooie vitale huid nemen, hierin staat echt alles over huidklachten en voeding. Dit is overigens ook in een gewoon boek verkrijgbaar en niet alleen in E-book. ik denk dat een gewoon boek handiger is in dit geval.
  Er staat een zeer uitgebreide detox in voor huidklachten en lijkt wat op het e-book reset je lichaam voor een gezonde nieuwe start dus dit e-book kan in principe ook maar is niet gericht op huidklachten geschreven, dus vandaar dat ik het boek mooie vitale huid meer aanraad.

  Mij detoxen van beide boeken is zo geschreven dat je er gewoon bij kan blijven werken en leven. natuurlijk zul je ontgiftingsverschijnselen krijgen wat belemmerend kunnen werken op je activiteiten. Ook kost het meer tijd in voorbereiding van maaltijden. Niet heel veel meer tijd maar toch wel schat ik 30 minuten per dag langer dus hou daar wel rekening mee. Maar eigenlijk alle mensen die hebben detoxt met mijn methode werken gewoon door.
  Heel veel succes Irene

 12. Hoi Irene,

  Ik heb twee vragen:
  1. Ik twijfel tussen je ebook en het boek “een mooie en vitale huid”. ik ben 27 en heb nog steeds veel last van mee-eters en puistjes. Ook heb ik sinds kort exceem in mijn gezicht. Het resetten spreekt me erg aan en ik vraag me af of dit ook in het boek over de huid dusdanig staat beschreven dat ik kan ‘resetten’

  2. Ik heb een fulltime baan (50 uur per week), sport redelijk wat (7 uur per week), zit bij een muziekvereniging. Redelijk druk leventje, en ik vraag me af of ik datkan volhouden met een reset kuur. Bij andere detoxkuren lees ik wel eens dat het beter is om dit te doen in een vakantie periode bijvoorbeeld omdat je minder energie hebt.

  Alvast bedankt voor je reactie

 13. Dit e-book spreekt me wel aan maar is het ook geschikt als je lypooedeem hebt en thyrax medicijnen voor traagwerkende schildklier?
  Verder de vraag of je in die 12 weken totaal geen alcohol mag?

  Bedankt

  • Sorry voor de late reactie Annet ik was even twee weken op vakantie. Nee 12 weken mag je totaal geen alcohol want dit zou het ontgiftingsmechanisme enorm in de weg staan. Verder is het wel mogelijk om deze detox te volgen maar ik adviseer wel altijd mensen met ziektes het eerst met de huisarts te overleggen. Ik ben geen arts en kan niet altijd overzien welke ziektes wel en niet mogen ontgiften. Week 5 en 6 zou ik niet toepassen en de leem kuur zou ik ook achterwegen laten, maar verder die 10 weken kan naar mijn idee geen kwaad bij jouw klachten, maar vraag het ff na.

 14. Ja maar vind dat niet lekker werken elke keer kijken op een beeldscherm, wil toch iets in handen hebben. Zou je het echt niet kunnen opsturen per post?

  • Ik begrijp wat je zegt, ik hou opzich ook meer van boeken vasthouden (vandaar dat ik 6 boeken heb geschreven en 1 ervan is dit E-book) Maar alles gaan uitprinten (moet ik ook voor naar de kopieerder) , opsturen is nogal wat werk. Je kunt hem op stick zetten en zelf naar een kopieerder gaan. Succes Irene

 15. Hallo,

  Kun je het ebook ook opsturen? ik heb geen printer en ook niet de mogelijkheid daartoe. Het kost ook aardig van inkt denk ik.

  gr nathalie

  • Hallo Nathalie
   Leuk dat je mijn e-book wilt gaan lezen maar een E-book lees je op de pc. De mogelijkheid is om het uit te printen maar eigenlijk is dat niet de bedoeling. Als je toch graag een boek in je handen wilt dan raad ik je mijn boek Een mooie en vitale huid aan, want hierin zitten veel overlappingen met het E-book zoals de detox enz.

   Groetjes Irene en veel leesplezier.

  • Van dit e-book komt geen boek van, (voorlopig niet in ieder geval) maar een gelijksoortige detox kun je vinden in mijn boek Een mooie en vitale huid. Deze is iets aangepast maar de basis is wel ongeveer hetzelfde. Anders kun je hem uitprinten en inbinden :-)

 16. Hallo Irene,

  Ook ik heb net het ebook besteld en via Ideal betaald maar ik zie nog geen mail in mijn mailbox. Duurt dit even of is het niet geluk?

  Groetjes, Leonie

  • He wat rot dat het soms verkeerd gaat. Stuur me even een mailtje dan stuur ik hem persoonlijk naar je toe.
   Sorry voor het ongemak. Irene

  • samira stuur me ff een mailtje dan stuur ik hem op naar je. Er gaat waarschijnlijk iets per ongeluk fout. Groetjes Irene

 17. Beste,

  Ik zou graag het e-boek willen bestellen maar wil even vragen of het op een andere manier kan.
  Ik ben bij de BNP paribas bank en als ik mn rekening nummer doorgeeft voor een machtiging moet ik je mn iban en bic nr doorgeven en daarvoor ontbreekt de ruimte.
  Via Paypal wens ik het liever niet te doen omdat ik ik mn visa kaart gegevens niet op het net wens te zetten. Dit komt omdat mn vorige kaart moest geannuleerd worden omdat één of ander site gehacked was die mn gegevens bevatte.
  Liefst zou ik het zelf overmaken op een rekening nr maar dan heb ikzelf de bic en iban gegevens door om dit zonder kosten te doen.
  Denkt u dat het op deze manier mogelijk is?

  Alvast bedankt

  Vriendelijke groet
  Inge

 18. p.s. ik heb het idee dat ik nu door al die afvalpogingen van water al aan kom terwijl dat niet zo hoort te zijn. Mijn hele lichaam is van slag door al die pogingen en vraag me nu af wat er gebeurd was als ik die pogingen nooit gedaan had. Misschien had ik dan nu wel alles kunnen eten zonder aan te komen. Ik hoop dat je begrypt wat ik bedoel. Groetjes Claudia

 19. Hallo ik heb een vraagje wat bedoel je precies met resetten? Ik heb het idee dat ik door al mijn dieet pogingen mijn metabolisme helemaal verknalt heb en dat dit niet gerest kan worden.
  Dat is toch het zo genaamde jojo-effect? Je doet een poging tot afvallen en vervolgens als je op gewicht bent normaal eten en toch weer aankomen….nog een poging tot afvallen en weer over op normaal eten en weer nog meer kilo’s vliegen erop. Ik kom zelfs al aan van brood en eet daarom alleen in het weekend brood en door de weeks eet ik ipv brood fruit en magere optimel yoghurt of kwark. Graag zou ik door de week weer normaal brood willen eten maar ben gewoon bang dat ik weer aan kom. :( Is mijn metabolisme wel of niet te resetten weet je dat?

  Ik heb nu echt al van alles geprobeerd:

  afslankpillen
  shakes
  repen
  fatblockers
  eetlustremmes
  koolhydratenblockers
  stackers
  accupunctuur
  dieetiste
  appelazijndieet
  Atkinsdieet
  stackers
  afslankeiwit
  afslankthee
  etc

  Voorlaatst heb ik Dexaprine iFORCE Nutrition geprobeerd maar kreeg een kloppend hard. Ben er maar mee gestopt het leek me geen goed idee. Tevens had ik me voor fitness opgegeven maar sponsor ze de laatste tijd alleen maar vind het niet veel aan in mijn eentje dus steeds meer tegen zin. Misschien toch maar afmelden.

  Momenteel ben ik 5 dagen bezig met het Cambridge Dieet en ben al binnen 4 dagen 3,5 kilo afgevallen maar mis het normale eten….de kans dat ik zwak wordt is erg groot, ook al doe ik mijn best. Wat raad je mij aan? Moet er ook bij zeggen dat ik 50 euro per week aan 21 shakes van CD wel erg duur vind. Of moet ik dit anders bekijken? Zou graag van een onafhankelijk persoon en deskundige advies willen vandaar mijn vraag aan jou. Ik hoop dat je mij verder kan helpen want wil een verstandige keuze maken voor mijn gezondheid maar ook voor mijn portemonnee.

  Ik hoop snel wat te horen.

  Groetjes Claudia

  • Hoi claudia
   Je vraagt dit aan iemand dien in de natuurgeneeskunde werkt en dus ben ik absoluut tegen dieeten. Ik ben er van overtuigd dat je door jojo je metabolisme verknoeit en ik weet wel zeker dat bij elk dieet die je volgt het allen maar erg maakt. Dus stop alsjeblieft met al die dieten en duren dingen en ga je verdiepen in de natuurvoeding. Je hebt je lichaam uit balans gebracht , en je moet leren om gewoon altijd gezond te eten, superfoods. De resetkuur is absoluut een begin voor een nieuwe start om je lichaam weer in balans te brengen. Dit zeg ik absoluut niet omdat ik mijn e book wil verkopen maar omdat het geschreven is ook voor mensen met jouw probleem. Na die 12 weken van gezond en biologishe eten leer ik je dat je daarna vooral niet moet terug vallen in je oude patroon want dat is waarom mensen weer aankomen. Bekijk de preview maar eens en je ziet wat ik allemaal erin geschreven heb en hoeveel je in balans gaat brengen. Het is niet onverstandig om je schildklier eens te laten controleren. Als je nog vragen hebt hoor ik het van je. Ik kan je ook altijd kinesiologische testen om te ontdekken of je misschien voedselovergevoeligheden hebt want daar kun je ook dik van worden ( zoals tarwe) groetjes irene

   P.s 18 nov komt mijn nieuwe boek Een gezonde eter in de eerlijke keuken waar ik precies in beschrijf hoe je, je keuken gezond krijgt.

 20. Hallo Irene,
  Ik heb interesse in je boek omdat ik obesitas heb.
  Ik ben 62 jaar 1.68 lang en weeg 95 kilo.
  Nu ben ik diabetes 2 patiënt en mijn vraag is of ik het Dieet van Reset je Lichaam ook zomaar, zonder deskundige begeleiding ,mag gaan volgen? Graag je menig n advies hierover,
  Hartelijke groetjes

  • Ja mensen met Diabetes is altijd moeilijk om je eten te veranderen omdat het ook je suikerspiegel beïnvloed. In principe is deze detox goed en gezond maar nee ik zou hem niet alleen zonder begeleiding gaan doen. Je kunt gemakkelijk suikerspiegelschommelingen krijgen en je insuline moet steeds aangepast worden. Je kunt het eventueel met je diëtiste samen doen of arts (assistente) die je bloedsuiker onder controle houd. Je mag namelijk geen suiker, witte bloem en weinig verzadigde vetten eten. Geen koffie die ook de suikerspiegel beïnvloed drinken. Dus het is gezond maar niet slim om het zonder begeleiding te doen vind ik.
   Groetjes Irene

 21. ik ben benieuwd waar je een voedselovergevoeligheidstest in friesland kunt doen. weet je dat misschien ook? ook ben ik benieuwd naar de kuur en heb wel enkele persoonlijke vragen.

  • Hallo Hilda
   Zoals ik werk en test is verder niemand in Nederland, dat komt omdat ik al 15 jaar bezig ben met allerlei studies, 100den boeken gelezen en ook nog eens ervaringsdeskundige ben in dit vak. Bovendien komt mijn testmethode uit Australië (test anders dan de opleiding voor kinesiologie die ik ook heb gedaan trouwens) Door al deze ervaringen heb ik zelf een methode ontwikkeld wat puur gebaseerd is op voeding en zo lichaam weer in staat te stellen zich te herstellen door het zelfgenezingsmechanisme. Mensen komen uit heel Nederland naar me toe en heb ook regelmatig mensen uit jouw buurt zoals Groningen en leliestad. Eventueel zijn er ook online mogelijkheden als komen echt niet gaat.

 22. Ik heb je boeken gelezen en ben zelf natuurvoedingsadviseur en heb ook de hormoonfactoe gedaan. Ik vind je boeken zeer helder en heb ze met veel plezier gelezen. Jouw e-book lijkt me ook bere interessant. Maar wat als je een trage schildklier hebt, is het dan ook verstandig om op deze manier te resetten?
  Txs alvast ! Hartelijke groet Monique

  • Hallo Monique, wouw wat een gave opleiding heb jij gedaan. Ja in principe kun je deze reset ook doen maar er zijn wel producten die je niet mag eten. Zo mag je absoluut geen sojaproducten waar ik in het E – book ook mensen op wijs. Verder zijn er nog wel wat gezonde producten die je beter kunt mijden en wat wel bij de resetkuur mag, zoals walnoten, pinda, producten waar jodium inzit en nog wat groente en fruit soorten. Ik verwijs mensen met een vertraagde schildklier naar mijn boek Een gezonde eter voelt zich beter.waar een hoofdstuk over gaat. Maar dat is natuurlijk maar de basis, jij hebt het in je studie vele malen uitgebreider gehad. Ik hoop dat het zo wat duidelijker wordt.
   Groetjes irene

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987