Revolyn Ultra Keto Burn Review en Ervaringen

De producten van Revolyn hebben een speciale samenstelling aan ingrediënten die je op specifieke vlakken helpen met afslanken. Deze afslankpillen zijn is ontworpen volgens een complete en uitgebalanceerde formule.

In de grote golf van nieuwe afslankproducten is er een nieuw product op de markt. De afslankproducten van Revolyn hebben een speciale samenstelling aan ingrediënten die je op specifieke vlakken zouden moeten helpen met afslanken.

Revolyn Gratis Testen

Naast het onderzoek naar de ingrediënten, publiceren wij ook graag objectieve ervaringen bij onze productreviews. Daarom hebben we een testpanel opgericht. Voor Revolyn zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Nog 38 plaatsen beschikbaar

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Revolyn graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Waarom Getest?

Volgens de makers van Revolyn is er veel zorg besteed aan het ontwikkelingsproces van het afslankmiddel. Er zijn verschillende ingrediënten aan toegevoegd die inwerken op de belangrijkste aspecten van gewichtsverlies, namelijk de stofwisseling, de vetverbranding en het energiegevoel. De basis van Revolyn bestaat uit Raspberry Ketone, een afslankmiddel dat wordt aanbevolen door de beroemde Dr. Oz. revolyn

De website van Revolyn staat vol met laaiende verhalen van gebruikers van het supplement. Stuk voor stuk beweren deze mensen meer vele kilo’s verloren te hebben, vaak meer dan 1 kilo per week, alleen door het gebruik van Revolyn.

Wij geloven dat soort claims natuurlijk niet zomaar en daarom hebben wij het middel uitgebreid onderzocht. Wat is er bekend over de werking van de ingrediënten en gaat Revolyn je echt helpen om tientallen kilo’s te verliezen?

De capsules bestaan in hoofdzaak uit verschillende natuurlijke ingrediënten. De capsules bevatten groene thee, hoodia, Açai-bessen, ginseng en nog veel meer. Deze ingrediënten staan bekend om hun positieve werking op zowel je algehele gezondheid als je gewicht. Omdat Revolyn volledig uit natuurlijke stoffen bestaat kan je het zonder risico innemen.

Ervaringen met Revolyn

revolyn capsules

Heb je zelf al ervaring met deze afslankpillen of heb je een vraag over Revolyn? Gebruik het reactieformulier of lees de ervaringen van andere bezoekers met Revolyn. Je kunt ook het facbook reactieformulier gebruiken.

Wat is Revolyn?

Revolyn is een afslankformule van het Amerikaanse bedrijf Spring Life LLC. Dit bedrijf uit New York levert het afslankmiddel Revolyn niet alleen aan de VS en Nederland, maar ook aan tal van andere landen. In Nederland heeft Revolyn een telefoonnummer dat dagelijks te bereiken is voor vragen.

Revolyn is een afslankformule die probeert om drie belangrijke aspecten van gewichtsverlies te stimuleren:

 1. Vetverbrander;
 2. Stofwisseling-booster;
 3. Energie-booster.

Door op deze drie aspecten in te werken zou het middel zo effectief mogelijk moeten zijn bij het stimuleren van gewichtsverlies. Om dit effect te stimuleren bevat Revolyn een groot aantal ingrediënten, allemaal van plantaardige oorsprong.

Revolyn komt in capsulevorm. Je neemt eenmaal per dag twee capsules Revolyn in. Doordat je maar één innamemoment hebt, is het makkelijk om de discipline op te brengen om dagelijks Revolyn te gebruiken.

Revolyn de Tuinen

Bij het voormalige De Tuinen, nu Holland and Barrett, vind je een grote hoeveelheid afslankmiddelen en dieetsupplementen. Helaas verkoopt De Tuinen Revolyn niet. Wil je dit middel toch graag proberen, bestel het dan via deze link in de officiële webshop. Je krijgt dan niet alleen een aantrekkelijke korting, maar je weet ook zeker dat je het originele product koopt en dus geen namaak.

Voor wie is Revolyn Geschikt?

Dankzij de natuurlijke ingrediënten in dit product is het voor vrijwel een ieder geschikt.

Toch worden zwangere vrouwen afgeraden om Revolyn te gebruiken. Ook zij die borstvoeding geven of last hebben van hun nieren mogen dit product niet gebruiken. Het beste kan je eerst je huisarts raadplegen alvorens hiermee te beginnen.

Tot slot is het mogelijk is dat Revolyn inwerkt op medicijnen die je eventueel gebruikt. Ook dit is reden om eerst in overleg te gaan met je huisarts voordat je Revolyn gaat gebruiken.

Is het Effectief?

Om te kunnen beoordelen of Revolyn effectief is, hebben we de verschillende ingrediënten van het potje onder de loep genomen. Hierbij hebben we gekeken naar het effect dat de middelen hebben op gewichtsverlies.

revolyn zo werkt het

Groene thee: Groene thee is een veel gebruikt ingrediënt in dieetpillen. Het is ook een van de weinige middelen met een bewezen werking. Echter is het effect zo klein dat je er geen wonderen van mag verwachten (bron). In vrijwel alle onderzoeken die meegenomen zijn in dit onderzoek verliezen de deelnemers die groene thee gebruiken iets meer gewicht dan andere deelnemers, maar vaak is dit verschil niet meer dan een paar honderd gram. Ook wordt groene thee vaak gebruikt in combinatie met een dieet en niet als losse maatregel tegen overgewicht.

Guarana: Guarana is een cafeïne-achtige stof. Guarana helpt net als cafeïne even om het gewichtsverlies te stimuleren, maar daarna heb je al snel steeds meer guarana nodig om het effect te blijven houden. Nog even los van het feit dat de capsules steeds dezelfde hoeveelheid guarana bevatten is dit ook niet gezond. Net als bij cafeïne heeft ook guarana allerlei bijwerkingen op je lichaam, waaronder hartkloppingen, die ernstiger worden naarmate je meer guarana inneemt.

Damiana: Over damiana is in de wetenschap vrij weinig geschreven. Het middel zou een positieve uitwerking hebben op de spijsvertering, maar er is geen enkel bewijs dat het helpt om gewicht te verliezen.

revolyn gebruiksaanwijzing

Yerba Maté: Over dit ingrediënt is nog veel onzekerheid. Het zou daadwerkelijk kunnen helpen bij gewichtsverlies (bron). In sommige studies zijn er aanwijzingen gevonden dat het middel helpt doordat het inwerkt op bepaalde genen die pas geactiveerd worden als je last hebt van overgewicht. Deze effecten zijn eigenlijk alleen maar aangetoond bij muizen en ratten. Deze effecten zijn vaak niet één op één toepasbaar op mensen. Zo kregen de muizen minimaal 0.5 gram maté per kilo lichaamsgewicht. Een vergelijkbare dosering voor mensen past niet in de capsules van Revolyn.

Een belangrijk deel van de werking van Revolyn zou gebaseerd zijn op een studie waarin mensen een combinatie van damiana, guarana en yerba maté kregen. De groep die deze combinatie kreeg viel meer af dan een controlegroep, maar de controlegroep stond niet onder behandeling van de huisarts tijdens het gebruik van deze cocktail (bron).

Resveratrol: Resveratrol wordt vaak aangeprezen als bijzonder effectief supplement voor gewichtsverlies. Uit onderzoeken blijkt dat er geen enkel bewijs is dat deze stof, afkomstig uit druiven, ook echt een positieve invloed heeft op gewichtsverlies (bron). Overigens heeft resveratrol wel een aantal andere gezondheidsvoordelen.

Siberische Ginseng: Siberische ginseng is een belangrijk ingrediënt. Echter is er maar één studie beschikbaar waaruit bleek dat deze plant een positief effect heeft op gewichtsverlies. In deze studie waren er slechts tien proefpersonen (bron). Dit is te weinig om een goed wetenschappelijk oordeel te kunnen vellen.

Granaatappelextract: Het laatste ingrediënt dat we aan de toets van de wetenschap hebben onderworpen is granaatappelextract. Granaatappelextract lijkt bij muizen en ratten tot goede resultaten te leiden, maar betrouwbare studies met menselijke proefkonijnen zijn tot op heden niet uitgevoerd (bron).

Samenvatting

Sommige van de ingrediënten in Revolyn kunnen daadwerkelijk bijdragen aan gewichtsverlies, maar de effecten hiervan zijn heel klein. Op basis van wetenschappelijke analyses mag je hoogstens een kilo gewichtsverlies per maand verwachten als je het supplement gebruikt. Dit is natuurlijk niet slecht voor iets dat eigenlijk geen moeite kost, maar het is ook niet het gedroomde resultaat.

Revolyn bijwerkingen

De bestanddelen van Revolyn hebben een aantal bijwerkingen. Vanwege de dosering hoef je je hier in de meeste gevallen geen zorgen om te maken, maar het kan zijn dat je last krijgt van de volgende bijwerkingen.

Als gevolg van de bestanddelen in de Siberische Ginseng gaat je lichaam meer insuline afgeven. Bij mensen die last hebben van problemen met de bloedsuikerspiegel kan dit zowel een positief als een negatief effect hebben (bron). Pieken in de bloedsuikerspiegel worden opgevangen, terwijl je juist ook een hypo zou kunnen krijgen.

Guarana is een bestanddeel dat je ook aantreft in energiedrankjes. Van guarana is bekend dat het een invloed kan hebben op het hartritme. In het ergste geval kan het gebruik van guarana leiden tot hartritmestoornissen (bron). Als je een verleden hebt met problemen met het hart, kun je wellicht het beste eerst even met je arts overleggen voordat je Revolyn gaat gebruiken.

Overigens zijn niet alle bijwerkingen van Revolyn negatief. Resveratrol, een bestanddeel dat van nature voorkomt in druiven (en wijn) is een antioxidant. Deze stof helpt om ontstekingen in het lichaam te remmen (bron).

Revolyn resultaten

We hebben Revolyn getest bij een aantal proefpersonen. Dit waren proefpersonen met een gemiddeld BMI van 28,6; dat wil zeggen dat ze allemaal overgewicht hebben volgens de wetenschappelijke definitie (bron). Deze hebben allemaal een potje Revolyn van ons gekregen en volgens de gebruiksaanwijzing gebruikt. We hebben de deelnemers gevraagd om verder geen wijzigingen in hun eet- en leefstijl aan te brengen, omdat dit de resultaten van onze test zou kunnen beïnvloeden.

De resultaten na een maand waren niet zo goed als gehoopt. De zeven proefpersonen hadden een klein beetje gewicht verloren, gemiddeld zo’n anderhalve. Het gemiddelde BMI was hierdoor gedaald naar 28,4. Dat is op zich mooi aangezien de proefpersonen geen aanpassingen hadden gedaan in hun levensstijl. Maar de resultaten kwamen niet overeen met de beloftes op de website.

Wat de deelnemers wel waardeerden aan Revolyn is het gebruiksgemak. Je hoeft ’s ochtends alleen maar twee capsules in te nemen. Geen van de proefpersonen had last van bijwerkingen.

Wat kost het?

Meer informatie en bestellen kan via deze website.

 • 1 potje met totaal 60 capsules (goed voor 1 maand) kost € 39,95
 • Koop je 2 potjes dan krijg je er eentje gratis. Voor 180 capsules betaal je dus € 79,95
 • Koop je 3 potjes dan krijg je er 2 gratis. Voor 300 capsules betaal je dus € 119,95
 • Koop je 4 potjes dan krijg je er 4 gratis. Voor 480 capsules betaal je dus € 159,95

Dit betreft echter een aanbieding met een beperkte geldigheidsduur en de prijs kan dus anders zijn op het moment dat jij dit artikel leest.

Voordelen

De ingrediënten in Revolyn helpen inderdaad een beetje om het gewichtsverlies te stimuleren. Je moet er geen wonderen van verwachten, maar als je precies hetzelfde blijft eten en bewegen, dan kun je naar verwachting toch ongeveer een kilo gewicht verliezen na een maand. Waarschijnlijk zijn de effecten iets groter als je Revolyn combineert met een dieet.

Sommige van de ingrediënten hebben van zichzelf andere positieve bijwerkingen. Met name groene thee en resveratrol zijn op zich zelf zeer gezonde ingrediënten. Resveratrol is een sterke antioxidant en er wordt onderzocht of het middel kan werken tegen Alzheimer. Groene thee heeft andere voordelen voor het lichaam, zoals positieve effecten op de bloeddruk en insulineresistentie.

Op de website vind je verschillende positieve klantbeoordelingen. De meesten gaan gepaard met foto’s waarop het gewichtsverlies duidelijk te zien is. Deze foto’s en verhalen bieden extra motivatie aan nieuwe klanten.

Nadelen

Er is weinig informatie ter beschikking over dit supplement. Op de website staan er veel reviews, maar los daarvan vind je er weinig. Er wordt zelfs heel weinig gesproken over Revolyn op de verschillende dieet-forums en websites.

Daarnaast worden de volgende bijwerkingen gekoppeld aan de verschillende ingrediënten in dit middeltje:

 • Hoofdpijn;
 • slapeloosheid;
 • angst-aanvallen;
 • hoge bloeddruk;

Het belangrijkste nadeel is echter nog wel dat het middel gewoon niet kan doen wat het belooft. Het gewichtsverlies dat veel van de proefpersonen hebben ervaren is niet realistisch. Om deze reden raak je waarschijnlijk snel teleurgesteld in Revolyn. Het bedrijf heeft haar geld dan allang binnen, terwijl jij je afvraagt of je niet toch te veel hebt gegeten de afgelopen maand.

Revolyn klachten

Er zijn bij ons een aantal klachten over Revolyn bekend. De meest voorkomende klacht is dat het lastig is om contact te zoeken met het bedrijf achter Revolyn. Er zijn heel veel e-mailadressen te vinden die naar het bedrijf achter Revolyn leiden, maar de meeste van deze mailboxen lijken niet te worden gelezen.

Hier en daar zijn ook klachten van mensen die vinden dat het middel niet werkt. Dit is op zich niet vreemd, maar meestal zijn deze klachten niet specifiek genoeg. Zo weten we vaak niet wat of deze mensen hun levensstijl aangepast hebben of niet.

Revolyn gebruiksaanwijzing

Revolyn is zeer eenvoudig te gebruiken. Twee maal per dag moet je een capsule met water innemen. Dit kan ’s ochtends en ’s avonds. Al naar gelang je voorkeur kan je dit doen bij de maaltijd, maar dit hoeft niet. Het is echter geen verkeerd idee om het middel bij een maaltijd in te nemen omdat je dan een vast moment krijgt.

Herzolex Ultra

De opvolger van Revolyn Ultra heet Hezolex Ultra. Deze cappsules zijn op het moment van schrijven van deze review uitsluitend in Duitsland verkrijgbaar. Zodra er meer nieuws is over Herzolex Ultra kun je het op deze pagina lezen.

Revolyn Kruidvat

Het afslankmiddel Revolyn is niet te koop bij de bekendere drogisterijen zoals Kruidvat. Ook DA, Etos en DIO verkopen het product niet. Wil je graag kijken of je af kunt vallen met Revolyn? Bestel het product dan in de webshop van Revolyn. Klik hier om een aantrekkelijke korting te ontvangen.

Revolyn forum

Sommige fabrikanten van dieet- en afslankmiddelen hebben een eigen forum waar gebruikers tips en ervaringen uit kunnen wisselen. Vaak zijn deze forums erg waardevol voor mensen. Mensen moedigen elkaar aan en geven elkaar tips.

Helaas is er geen forum over Revolyn beschikbaar. Gelukkig kun je wel op andere plekken tips en ervaringen over Revolyn delen, bijvoorbeeld in de reacties onder deze review. Je leest hier heel veel zinvolle opmerkingen over Revolyn en andere afslankpillen.

Revolyn reviews

Verspreid over het internet zijn veel reviews te vinden. Allereerst vind je op de website van Revolyn zelf allerhande reviews van mensen die zeggen dat ze dankzij Revolyn afgevallen zijn. Deze reviews negeren we altijd, omdat we niet weten of ze betrouwbaar zijn.

Op andere plekken zie je wisselende resultaten. Op sommige websites zijn de meerderheid van de reviews positief. Op andere plekken zie je juist klachten waarin beschreven staat dat Revolyn niet werkt.

De review die je nu leest is een van de weinige betrouwbare Revolyn Reviews. Wij hebben niet alleen naar de wetenschappelijke literatuur gekeken, maar ook naar de resultaten bij echte mensen. De conclusie van onze review lees je in de volgende alinea.

Alternatieven voor Revolyn Ultra

Het enige verantwoorde en effectieve alternatief voor Revolyn is de afslank combinatie van KetoX24 Afsslankdruppels en de KetoxDetox reinigingskuur.

Een van de beste afslankproducten op de markt is KetoX24. De afslankdruppels van Ketox24 bevatten uitsluitend natuurlijke producten die geen negatieve bijwerkingen hebben. Een van de belangrijkste ingrediënten is Yerba Maté. Dit plantje stimuleert op natuurlijke wijze de vetverbranding (bron). Een ander ingrediënt is groene thee extract. Ook dit ingrediënt helpt op een gezonde manier bij het verliezen van gewicht (bron). Bestellen kan via de officiële website van KetoX24.

Als je de werking van KetoX24 combineert met kleine aanpassingen in je leefstijl dan kun je nog eenvoudiger overtollige kilo’s kwijtraken. Meer dan 10 kilo is mogelijk. Dit alles zonder vervelende bijwerkingen en vervelende gevoelens.

Lees meer over KetoX24 Afslankdruppels

Conclusie

Er is nog te weinig bekend over Revolyn. Behalve de beoordelingen op de website vind je weinig informatie over hoe effectief de afslankpillen echt zijn zijn. De ingrediënten zien er onschadelijk uit, maar ook daarover is er weinig te lezen. De precieze doseringen van de werkzame stoffen is lastig te achterhalen. Dit is van belang omdat een te lage dosering van effectief middel alsnog niet effectief is. Hier komt nog bij dat lang niet alle ingrediënten ook daadwerkelijk effectief zijn. Tot slot kunnen er bijwerkingen optreden als gevolg van het gebruik van sommige ingrediënten. Dit kan erg vervelend zijn en reden om te stoppen.

Onrealistische verwachtingen

Bij de getoonde voor- en na foto’s zet ik mijn vraagtekens. Daarnaast is het belangrijk dat je het product met realistische verwachtingen gebruikt. Verwacht geen wondermiddel waarmee je binnen de kortste keren heel wat pondjes zal verliezen. Je zult zonder verdere aanpassingen in je leefstijl hoogstens een paar pond per maand verliezen.

Al met al is Revolyn het geld niet waard. Je bent al snel meer dan euro per dag kwijt voor een dieetsupplement dat je nauwelijks verder helpt in de strijd tegen je overtollige kilo’s. Van de dieetpillen is Revolyn nog een van de betere, omdat de meeste dieetpillen niet werken, maar aanpassingen in je levensstijl, zoals gezondere voeding en meer beweging gaan meer zoden aan de dijk zetten.

Op dit moment is er een exclusieve actie, klik hier voor de prijzen en meer informatie.

Groeten,

RECENSIEOVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelValentus koffie Review en Ervaringen
Volgend artikelSnoreblock Review en Ervaringen

787 Reacties

 1. Hoi. Ik ben meer dan 6 weken na de bevalling met een overgewicht van 30 kg. Ik zou graag een product willen proberen om af te vallen

 2. Hi all,

  Ik loop al jaren met mijn gewicht in oorlog. Het is niet fijn om elke keer gedemotiveerd te worden door weinig resultaten.
  Ik hoop dat dit voor mij een oplossing kan bieden en het in combinatie met sporten en gezond eten het gewenste resultaat kan opleveren.

  Ik hoop van jullie te horen! :)

 3. Ik wil het graag gebruiken omdat ik graag wil afvallen. Ik sport maat merk dat het geen effect heeft wat demotiverend werkt. Ik hoop dat dit product daar verandering in brengt

 4. Hoi! Ik ben kaling, en ben al een tijdje begonnen aan mijn studie. Ik ben tijdens mijn studie aangekomen en zou graag willen afvallen, maar het lijkt alsof sporten en iets gezonder eten niet helpt. Ik ben erg benieuwd naar dit product, of dit nou echt werkt (hoop van wel natuurlijk!!????) .

  Groetjes,

  Kalin

 5. Ik zou het graag willen proberen aangezien ik moeilijk om kan gaan met mijn gewicht dus ik zou heel graag het willen proberen om te zien als dit echt werkt!

 6. Hallo, ik zou graag dit product willen testen. Ten eerste ben ik altijd iets te dik geweest. Ik sport minstens drie keer in de week en let altijd op wat ik eet maar de laatste kilo’s willen er niet af. Ik sta open om een natuurlijk middel te nemen wat mij daarbij zou kunnen helpen. Ten tweede geloof ik nooit zo in alle internet reacties die een product geweldig verklaren. Graag zou ik objectief testen of dit product voor mij werkt en mijn eerlijke reactie geven.

 7. Ik wik dit product graag probere om te kijken of dit echt werkt, en hierdoor mijn overtollige vet kwijt kan raken. Ook schijnt het goed te zijn tegen stress .. ik ben erg benieuwd.

 8. Eigenlijk al jaren te zwaar maar nooit geen problemen mee gehad. Nu in het voorjaar gevallen en mijn voet gebroken. Mijn voet moet nu goed beschermd worden tegen mijn overgewicht. Wordt ingewikkeld daar erop staan, dus sporten, extra bemoeilijkt wordt. Ik hoop dat dit middel mij kan meehelpen toch kilo’s te verliezen.

 9. Ik wil graag revolyn testen, omdat ik nu al 2 maanden flink aan het sporten ben en gezond aan het eten ben en wel afval maar niet snel genoeg. Ik val steeds een paar honderd gram af. Ik ben benieuwd hoe ik op revolyn ga reageren. Ik ben zelf 21 jaar dus is ook een leeftijd waarop meerdere meiden en jongens met hun lichaam struggelen. Ik zou graag bij jullie testpanel willen horen.

 10. Graag wil ik na een flinke burn-out weer op gewicht komen
  Ik moet ongeveer 15 kilo afvallen maar helaas lukt dat niet goed.

 11. Na mijn zwangerschap heb ik veel kilo’s die er maar niet af willen. Graag meld ik me aan om dit middel te proberen.

 12. Hoi
  Ik wil dit product graag testen. Sinds ik de 50 gepasseerd ben, heb ik precies een zwangere buik en mijn billen lijken met de dag zwaarder te worden. Sporten, minder eten, niet snoepen, … het helpt allemaal niet. Nochtans eet ik vrij gezond, rook niet, drink zeer weinig alcohol, geen frisdrank … zucht … Ik sta zeer sceptisch tegenover afslankpillen, dus ik ben echt benieuwd.

 13. Hoi! Ik probeer al twee jaar af te vallen maar het lukt gewoon niet. Die hard op dieet geweest, ook nog gesport maar ik ben de motivatie verloren want er komt alleen maar bij…
  ik heb een full time baan, en ik doe ook nog school, dus sporten is zeer lastig voor mij.
  Ik zie afslank pillen als een last resort. Als ik pas hiermee veranderingen in mijn lichaam zie dan krijg ik mijn motivatie

 14. Ik ben een 16 jarig meisje en ik heb al lange tijd problemen met afvallen. Ik heb van alles en nog wat geprobeerd maar tevergeefs. Met school erbij heb ik geen tijd om naar de sportschool te gaan dus dat is ook geen optie en een streng dieet volgen kan ook niet anders is mijn concentratie op school ook volledig weg. Ik zou graag 10 kg willen afvallen, want ik durf niet eens meer in de spiegel te kijken, ik maak nooit selfies omdat ik bang ben dat ik er dan te vet uitzie. Ik hoop dat ik deze Keto pillen mag uittesten en misschien mijn probleem kan oplossen.

 15. Ooit heb ik limit 65 druppels gebruikt. Ben erg benieuwt of keto druppels ook zo goed werken. Ben wel aan een keto dieet begonnen.
  Graag zou ik in aanmerking komen voor gratis proberen. Mijn naam is Manon Scholten. Ben 56 jaar. Sport 3 tot 4x per week. Rook niet. Ben 173 cm en 81 kg.

 16. Ik wil heel graag 15 kg kwijt.
  Heb al vanalles geprobeerd, maar het wil maar niet lukken. Telkens als ik gewicht kwijt ben, komt het er gewoon weer aan. Het bekende jojo effect.
  Door de overgang ben ik kilo’s aangekomen en ik voel mij niet lekker in mijn lichaam.
  Ik hoop dat ik dit product mag testen, hopelijk werkt dit product wel.

 17. Veel tevergeefs geprobeerd…. kan aan dikmakende medicatie liggen dat iets niet werkt wellicht?? Graag probeer ik kort iets nieuws

 18. Hi ik zou revolyn dolgraag eens proberen en dit lijkt me makkelijk vol te houden omdat ik 2 maal daags ook me medicatie in moet nemen en dan is dit heel makkelijk zodat je het niet snel vergeet in te nemen ik wil graag 10 kilo of meer afvallen
  En daardoor me weer fitter te voelen

  Groetjes Jessica

 19. Ik zou graag willen testen omdat ik het ultieme test persoon ben. Heb al zoveel geprobeerd. Als dit bij mij werkt is het echt top spul.

 20. Ik wil heel graag afvallen. Ik heb een dieet geprobeerd, 4 keer in de week sporten en zelfs een programma in de sportschool gevolgd waarbij je met voedingsschema’s en personal training wordt ondersteund. Dit werkt allemaal niet voor mij, want ik ben in een half jaar tijd maar 5 kilo afgevallen. Even op vakantie geweest van de zomer en het zit er allemaal weer aan. Ik voel me niet prettig met hoe ik er nu uit zie en zou echt heel graag wat willen afvallen. Ik heb veel gehoord over revolyn, dus zou ik graag willen kijken of dit wel voor mij werkt.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in