Revolyn Ultra Keto Burn Review en Ervaringen

De producten van Revolyn hebben een speciale samenstelling aan ingrediënten die je op specifieke vlakken helpen met afslanken. Deze afslankpillen zijn is ontworpen volgens een complete en uitgebalanceerde formule.

In de grote golf van nieuwe afslankproducten is er een nieuw product op de markt. De afslankproducten van Revolyn hebben een speciale samenstelling aan ingrediënten die je op specifieke vlakken zouden moeten helpen met afslanken.

Revolyn Gratis Testen

Naast het onderzoek naar de ingrediënten, publiceren wij ook graag objectieve ervaringen bij onze productreviews. Daarom hebben we een testpanel opgericht. Voor Revolyn zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

Nog 38 plaatsen beschikbaar

 1. Geef middels een reactie aan waarom jij Revolyn graag wil testen;
 2. We sturen het product gratis naar je toe;
 3. Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 4. Je vult het evaluatieformulier in.

Revolyn Revolyn Ultra Keto Burn Review en Ervaringen Button

Alternatieven voor Revolyn

Regelmatig vragen we onze bezoekers om hun ervaring met de producten waar we reviews over schrijven met ons te delen. Alleen op die manier kunnen we onze bezoekers echte onafhankelijke informatie aanbieden. Een selecte groep heeft onlangs op onze kosten Revolyn besteld en getest. Hiernaast hebben we een tweetal alternatieve producten laten bezorgen. Een placebo product, en een alternatief afslankproduct We hebben vervolgens gevraagd naar de afslankresultaten met deze producten en dit met onze redactie te delen.

Hieruit bleek dat de testpersonen gemiddeld 1kg zijn afgevallen in de eerste maand na gebruik. Dit kan natuurlijk ook door de aanpassing in voedingspatroon zijn, maar blijkt nog altijd veel minder dan het gemiddelde van 6kg per maand van producten van bijvoorbeeld TimFit. Wil je ook voor ons testen? We plaatsen regelmatig oproepjes voor testpersonen bij de reviews.

Waarom Getest?

Volgens de makers van Revolyn is er veel zorg besteed aan het ontwikkelingsproces van het afslankmiddel. Er zijn verschillende ingrediënten aan toegevoegd die inwerken op de belangrijkste aspecten van gewichtsverlies, namelijk de stofwisseling, de vetverbranding en het energiegevoel. De basis van Revolyn bestaat uit Raspberry Ketone, een afslankmiddel dat wordt aanbevolen door de beroemde Dr. Oz. revolyn

De website van Revolyn staat vol met laaiende verhalen van gebruikers van het supplement. Stuk voor stuk beweren deze mensen meer vele kilo’s verloren te hebben, vaak meer dan 1 kilo per week, alleen door het gebruik van Revolyn.

Wij geloven dat soort claims natuurlijk niet zomaar en daarom hebben wij het middel uitgebreid onderzocht. Wat is er bekend over de werking van de ingrediënten en gaat Revolyn je echt helpen om tientallen kilo’s te verliezen?

De capsules bestaan in hoofdzaak uit verschillende natuurlijke ingrediënten. De capsules bevatten groene thee, hoodia, Açai-bessen, ginseng en nog veel meer. Deze ingrediënten staan bekend om hun positieve werking op zowel je algehele gezondheid als je gewicht. Omdat Revolyn volledig uit natuurlijke stoffen bestaat kan je het zonder risico innemen.

Ervaringen met Revolyn

revolyn capsules

Heb je zelf al ervaring met deze afslankpillen of heb je een vraag over Revolyn? Gebruik het reactieformulier of lees de ervaringen van andere bezoekers met Revolyn. Je kunt ook het facbook reactieformulier gebruiken.

Wat is Revolyn?

Revolyn is een afslankformule van het Amerikaanse bedrijf Spring Life LLC. Dit bedrijf uit New York levert het afslankmiddel Revolyn niet alleen aan de VS en Nederland, maar ook aan tal van andere landen. In Nederland heeft Revolyn een telefoonnummer dat dagelijks te bereiken is voor vragen.

Revolyn is een afslankformule die probeert om drie belangrijke aspecten van gewichtsverlies te stimuleren:

 1. Vetverbrander;
 2. Stofwisseling-booster;
 3. Energie-booster.

Door op deze drie aspecten in te werken zou het middel zo effectief mogelijk moeten zijn bij het stimuleren van gewichtsverlies. Om dit effect te stimuleren bevat Revolyn een groot aantal ingrediënten, allemaal van plantaardige oorsprong.

Revolyn komt in capsulevorm. Je neemt eenmaal per dag twee capsules Revolyn in. Doordat je maar één innamemoment hebt, is het makkelijk om de discipline op te brengen om dagelijks Revolyn te gebruiken.

Revolyn de Tuinen

Bij het voormalige De Tuinen, nu Holland and Barrett, vind je een grote hoeveelheid afslankmiddelen en dieetsupplementen. Helaas verkoopt De Tuinen Revolyn niet. Wil je dit middel toch graag proberen, bestel het dan via deze link in de officiële webshop. Je krijgt dan niet alleen een aantrekkelijke korting, maar je weet ook zeker dat je het originele product koopt en dus geen namaak.

Voor wie is Revolyn Geschikt?

Dankzij de natuurlijke ingrediënten in dit product is het voor vrijwel een ieder geschikt.

Toch worden zwangere vrouwen afgeraden om Revolyn te gebruiken. Ook zij die borstvoeding geven of last hebben van hun nieren mogen dit product niet gebruiken. Het beste kan je eerst je huisarts raadplegen alvorens hiermee te beginnen.

Tot slot is het mogelijk is dat Revolyn inwerkt op medicijnen die je eventueel gebruikt. Ook dit is reden om eerst in overleg te gaan met je huisarts voordat je Revolyn gaat gebruiken.

Is het Effectief?

Om te kunnen beoordelen of Revolyn effectief is, hebben we de verschillende ingrediënten van het potje onder de loep genomen. Hierbij hebben we gekeken naar het effect dat de middelen hebben op gewichtsverlies.

revolyn zo werkt het

Groene thee: Groene thee is een veel gebruikt ingrediënt in dieetpillen. Het is ook een van de weinige middelen met een bewezen werking. Echter is het effect zo klein dat je er geen wonderen van mag verwachten (bron). In vrijwel alle onderzoeken die meegenomen zijn in dit onderzoek verliezen de deelnemers die groene thee gebruiken iets meer gewicht dan andere deelnemers, maar vaak is dit verschil niet meer dan een paar honderd gram. Ook wordt groene thee vaak gebruikt in combinatie met een dieet en niet als losse maatregel tegen overgewicht.

Guarana: Guarana is een cafeïne-achtige stof. Guarana helpt net als cafeïne even om het gewichtsverlies te stimuleren, maar daarna heb je al snel steeds meer guarana nodig om het effect te blijven houden. Nog even los van het feit dat de capsules steeds dezelfde hoeveelheid guarana bevatten is dit ook niet gezond. Net als bij cafeïne heeft ook guarana allerlei bijwerkingen op je lichaam, waaronder hartkloppingen, die ernstiger worden naarmate je meer guarana inneemt.

Damiana: Over damiana is in de wetenschap vrij weinig geschreven. Het middel zou een positieve uitwerking hebben op de spijsvertering, maar er is geen enkel bewijs dat het helpt om gewicht te verliezen.

revolyn gebruiksaanwijzing

Yerba Maté: Over dit ingrediënt is nog veel onzekerheid. Het zou daadwerkelijk kunnen helpen bij gewichtsverlies (bron). In sommige studies zijn er aanwijzingen gevonden dat het middel helpt doordat het inwerkt op bepaalde genen die pas geactiveerd worden als je last hebt van overgewicht. Deze effecten zijn eigenlijk alleen maar aangetoond bij muizen en ratten. Deze effecten zijn vaak niet één op één toepasbaar op mensen. Zo kregen de muizen minimaal 0.5 gram maté per kilo lichaamsgewicht. Een vergelijkbare dosering voor mensen past niet in de capsules van Revolyn.

Een belangrijk deel van de werking van Revolyn zou gebaseerd zijn op een studie waarin mensen een combinatie van damiana, guarana en yerba maté kregen. De groep die deze combinatie kreeg viel meer af dan een controlegroep, maar de controlegroep stond niet onder behandeling van de huisarts tijdens het gebruik van deze cocktail (bron).

Resveratrol: Resveratrol wordt vaak aangeprezen als bijzonder effectief supplement voor gewichtsverlies. Uit onderzoeken blijkt dat er geen enkel bewijs is dat deze stof, afkomstig uit druiven, ook echt een positieve invloed heeft op gewichtsverlies (bron). Overigens heeft resveratrol wel een aantal andere gezondheidsvoordelen.

Siberische Ginseng: Siberische ginseng is een belangrijk ingrediënt. Echter is er maar één studie beschikbaar waaruit bleek dat deze plant een positief effect heeft op gewichtsverlies. In deze studie waren er slechts tien proefpersonen (bron). Dit is te weinig om een goed wetenschappelijk oordeel te kunnen vellen.

Granaatappelextract: Het laatste ingrediënt dat we aan de toets van de wetenschap hebben onderworpen is granaatappelextract. Granaatappelextract lijkt bij muizen en ratten tot goede resultaten te leiden, maar betrouwbare studies met menselijke proefkonijnen zijn tot op heden niet uitgevoerd (bron).

Samenvatting

Sommige van de ingrediënten in Revolyn kunnen daadwerkelijk bijdragen aan gewichtsverlies, maar de effecten hiervan zijn heel klein. Op basis van wetenschappelijke analyses mag je hoogstens een kilo gewichtsverlies per maand verwachten als je het supplement gebruikt. Dit is natuurlijk niet slecht voor iets dat eigenlijk geen moeite kost, maar het is ook niet het gedroomde resultaat.

Revolyn bijwerkingen

De bestanddelen van Revolyn hebben een aantal bijwerkingen. Vanwege de dosering hoef je je hier in de meeste gevallen geen zorgen om te maken, maar het kan zijn dat je last krijgt van de volgende bijwerkingen.

Als gevolg van de bestanddelen in de Siberische Ginseng gaat je lichaam meer insuline afgeven. Bij mensen die last hebben van problemen met de bloedsuikerspiegel kan dit zowel een positief als een negatief effect hebben (bron). Pieken in de bloedsuikerspiegel worden opgevangen, terwijl je juist ook een hypo zou kunnen krijgen.

Guarana is een bestanddeel dat je ook aantreft in energiedrankjes. Van guarana is bekend dat het een invloed kan hebben op het hartritme. In het ergste geval kan het gebruik van guarana leiden tot hartritmestoornissen (bron). Als je een verleden hebt met problemen met het hart, kun je wellicht het beste eerst even met je arts overleggen voordat je Revolyn gaat gebruiken.

Overigens zijn niet alle bijwerkingen van Revolyn negatief. Resveratrol, een bestanddeel dat van nature voorkomt in druiven (en wijn) is een antioxidant. Deze stof helpt om ontstekingen in het lichaam te remmen (bron).

Revolyn resultaten

We hebben Revolyn getest bij een aantal proefpersonen. Dit waren proefpersonen met een gemiddeld BMI van 28,6; dat wil zeggen dat ze allemaal overgewicht hebben volgens de wetenschappelijke definitie (bron). Deze hebben allemaal een potje Revolyn van ons gekregen en volgens de gebruiksaanwijzing gebruikt. We hebben de deelnemers gevraagd om verder geen wijzigingen in hun eet- en leefstijl aan te brengen, omdat dit de resultaten van onze test zou kunnen beïnvloeden.

De resultaten na een maand waren niet zo goed als gehoopt. De zeven proefpersonen hadden een klein beetje gewicht verloren, gemiddeld zo’n anderhalve. Het gemiddelde BMI was hierdoor gedaald naar 28,4. Dat is op zich mooi aangezien de proefpersonen geen aanpassingen hadden gedaan in hun levensstijl. Maar de resultaten kwamen niet overeen met de beloftes op de website.

Wat de deelnemers wel waardeerden aan Revolyn is het gebruiksgemak. Je hoeft ’s ochtends alleen maar twee capsules in te nemen. Geen van de proefpersonen had last van bijwerkingen.

Wat kost het?

Meer informatie en bestellen kan via deze website.

 • 1 potje met totaal 60 capsules (goed voor 1 maand) kost € 39,95
 • Koop je 2 potjes dan krijg je er eentje gratis. Voor 180 capsules betaal je dus € 79,95
 • Koop je 3 potjes dan krijg je er 2 gratis. Voor 300 capsules betaal je dus € 119,95
 • Koop je 4 potjes dan krijg je er 4 gratis. Voor 480 capsules betaal je dus € 159,95

Dit betreft echter een aanbieding met een beperkte geldigheidsduur en de prijs kan dus anders zijn op het moment dat jij dit artikel leest.

Voordelen

De ingrediënten in Revolyn helpen inderdaad een beetje om het gewichtsverlies te stimuleren. Je moet er geen wonderen van verwachten, maar als je precies hetzelfde blijft eten en bewegen, dan kun je naar verwachting toch ongeveer een kilo gewicht verliezen na een maand. Waarschijnlijk zijn de effecten iets groter als je Revolyn combineert met een dieet.

Sommige van de ingrediënten hebben van zichzelf andere positieve bijwerkingen. Met name groene thee en resveratrol zijn op zich zelf zeer gezonde ingrediënten. Resveratrol is een sterke antioxidant en er wordt onderzocht of het middel kan werken tegen Alzheimer. Groene thee heeft andere voordelen voor het lichaam, zoals positieve effecten op de bloeddruk en insulineresistentie.

Op de website vind je verschillende positieve klantbeoordelingen. De meesten gaan gepaard met foto’s waarop het gewichtsverlies duidelijk te zien is. Deze foto’s en verhalen bieden extra motivatie aan nieuwe klanten.

Nadelen

Er is weinig informatie ter beschikking over dit supplement. Op de website staan er veel reviews, maar los daarvan vind je er weinig. Er wordt zelfs heel weinig gesproken over Revolyn op de verschillende dieet-forums en websites.

Daarnaast worden de volgende bijwerkingen gekoppeld aan de verschillende ingrediënten in dit middeltje:

 • Hoofdpijn;
 • slapeloosheid;
 • angst-aanvallen;
 • hoge bloeddruk;

Het belangrijkste nadeel is echter nog wel dat het middel gewoon niet kan doen wat het belooft. Het gewichtsverlies dat veel van de proefpersonen hebben ervaren is niet realistisch. Om deze reden raak je waarschijnlijk snel teleurgesteld in Revolyn. Het bedrijf heeft haar geld dan allang binnen, terwijl jij je afvraagt of je niet toch te veel hebt gegeten de afgelopen maand.

Revolyn klachten

Er zijn bij ons een aantal klachten over Revolyn bekend. De meest voorkomende klacht is dat het lastig is om contact te zoeken met het bedrijf achter Revolyn. Er zijn heel veel e-mailadressen te vinden die naar het bedrijf achter Revolyn leiden, maar de meeste van deze mailboxen lijken niet te worden gelezen.

Hier en daar zijn ook klachten van mensen die vinden dat het middel niet werkt. Dit is op zich niet vreemd, maar meestal zijn deze klachten niet specifiek genoeg. Zo weten we vaak niet wat of deze mensen hun levensstijl aangepast hebben of niet.

Revolyn gebruiksaanwijzing

Revolyn is zeer eenvoudig te gebruiken. Twee maal per dag moet je een capsule met water innemen. Dit kan ’s ochtends en ’s avonds. Al naar gelang je voorkeur kan je dit doen bij de maaltijd, maar dit hoeft niet. Het is echter geen verkeerd idee om het middel bij een maaltijd in te nemen omdat je dan een vast moment krijgt.

Herzolex Ultra

De opvolger van Revolyn Ultra heet Hezolex Ultra. Deze cappsules zijn op het moment van schrijven van deze review uitsluitend in Duitsland verkrijgbaar. Zodra er meer nieuws is over Herzolex Ultra kun je het op deze pagina lezen.

Revolyn Kruidvat

Het afslankmiddel Revolyn is niet te koop bij de bekendere drogisterijen zoals Kruidvat. Ook DA, Etos en DIO verkopen het product niet. Wil je graag kijken of je af kunt vallen met Revolyn? Bestel het product dan in de webshop van Revolyn. Klik hier om een aantrekkelijke korting te ontvangen.

Revolyn forum

Sommige fabrikanten van dieet- en afslankmiddelen hebben een eigen forum waar gebruikers tips en ervaringen uit kunnen wisselen. Vaak zijn deze forums erg waardevol voor mensen. Mensen moedigen elkaar aan en geven elkaar tips.

Helaas is er geen forum over Revolyn beschikbaar. Gelukkig kun je wel op andere plekken tips en ervaringen over Revolyn delen, bijvoorbeeld in de reacties onder deze review. Je leest hier heel veel zinvolle opmerkingen over Revolyn en andere afslankpillen.

Revolyn reviews

Verspreid over het internet zijn veel reviews te vinden. Allereerst vind je op de website van Revolyn zelf allerhande reviews van mensen die zeggen dat ze dankzij Revolyn afgevallen zijn. Deze reviews negeren we altijd, omdat we niet weten of ze betrouwbaar zijn.

Op andere plekken zie je wisselende resultaten. Op sommige websites zijn de meerderheid van de reviews positief. Op andere plekken zie je juist klachten waarin beschreven staat dat Revolyn niet werkt.

De review die je nu leest is een van de weinige betrouwbare Revolyn Reviews. Wij hebben niet alleen naar de wetenschappelijke literatuur gekeken, maar ook naar de resultaten bij echte mensen. De conclusie van onze review lees je in de volgende alinea.

Alternatieven voor Revolyn Ultra

Het enige verantwoorde en effectieve alternatief voor Revolyn is de afslank combinatie van KetoX24 Afsslankdruppels en de KetoxDetox reinigingskuur. Revolyn Revolyn Ultra Keto Burn Review en Ervaringen Ketox detox combinatie pakket

Een van de beste afslankproducten op de markt is KetoX24. De afslankdruppels van Ketox24 bevatten uitsluitend natuurlijke producten die geen negatieve bijwerkingen hebben. Een van de belangrijkste ingrediënten is Yerba Maté. Dit plantje stimuleert op natuurlijke wijze de vetverbranding (bron). Een ander ingrediënt is groene thee extract. Ook dit ingrediënt helpt op een gezonde manier bij het verliezen van gewicht (bron). Bestellen kan via de officiële website van KetoX24.

Als je de werking van KetoX24 combineert met kleine aanpassingen in je leefstijl dan kun je nog eenvoudiger overtollige kilo’s kwijtraken. Meer dan 10 kilo is mogelijk. Dit alles zonder vervelende bijwerkingen en vervelende gevoelens.

Lees meer over KetoX24 Afslankdruppels

Conclusie

Er is nog te weinig bekend over Revolyn. Behalve de beoordelingen op de website vind je weinig informatie over hoe effectief de afslankpillen echt zijn zijn. De ingrediënten zien er onschadelijk uit, maar ook daarover is er weinig te lezen. De precieze doseringen van de werkzame stoffen is lastig te achterhalen. Dit is van belang omdat een te lage dosering van effectief middel alsnog niet effectief is. Hier komt nog bij dat lang niet alle ingrediënten ook daadwerkelijk effectief zijn. Tot slot kunnen er bijwerkingen optreden als gevolg van het gebruik van sommige ingrediënten. Dit kan erg vervelend zijn en reden om te stoppen.

Onrealistische verwachtingen

Bij de getoonde voor- en na foto’s zet ik mijn vraagtekens. Daarnaast is het belangrijk dat je het product met realistische verwachtingen gebruikt. Verwacht geen wondermiddel waarmee je binnen de kortste keren heel wat pondjes zal verliezen. Je zult zonder verdere aanpassingen in je leefstijl hoogstens een paar pond per maand verliezen.

Al met al is Revolyn het geld niet waard. Je bent al snel meer dan euro per dag kwijt voor een dieetsupplement dat je nauwelijks verder helpt in de strijd tegen je overtollige kilo’s. Van de dieetpillen is Revolyn nog een van de betere, omdat de meeste dieetpillen niet werken, maar aanpassingen in je levensstijl, zoals gezondere voeding en meer beweging gaan meer zoden aan de dijk zetten.

Op dit moment is er een exclusieve actie, klik hier voor de prijzen en meer informatie.

Groeten,

Revolyn Revolyn Ultra Keto Burn Review en Ervaringen Drs miriam amstel

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringValentus koffie Review en Ervaringen
Eenvoudig AfvallenSnoreblock Review en Ervaringen
revolyn-reviewEr is nog te weinig bekend over Revolyn. Behalve de beoordelingen op de website vind je weinig informatie over hoe effectief de afslankpillen zijn. De ingrediënten zien er onschadelijk uit, maar ook daarover is er weinig te lezen. De precieze hoeveelheden kan je nergens onder ogen krijgen. En niet alle genoemde ingrediënten zijn bewezen afslankmiddelen.

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in