Rimpels Verwijderen op Natuurlijke Wijze

Bij de meeste mensen gaan alle alarmbellen rinkelen op het moment dat zij voor het eerst rimpels zien in hun gezicht. Rimpels Verwijderen is gelukkig eenvoudiger dan je denkt. Rimpels zijn niet alleen de eerst merkbare tekenen van het ouder worden, maar ze zijn vooral ook erg goed zichtbaar.

rimpels Rimpels Verwijderen op Natuurlijke Wijze Mardanti blackfriday

Een Jonge Strakke Huid van Binnenuit

Om deze reden zoeken mannen en vrouwen wereldwijd naar middeltjes om jong te blijven. Er is een hele industrie ontstaan die erop gericht is om rimpels de baas te zijn. Klinieken helpen aan de lopende band mensen met botox-injecties of met fillers. In drogisterijen en op internet worden tientallen, zo niet honderden crèmes verkocht met een anti-rimpel werking.

Maar is het echt nodig om naar de plastisch chirurg te gaan? Moet je per se crèmes smeren als je van je rimpels af wilt? In dit artikel lees je welke natuurlijke middelen jij kunt gebruiken tegen rimpels.

Castorolie

Castorolie wordt al eeuwenlang gebruikt om rimpels tegen te gaan. Castorolie wordt gewonnen uit de zogeheten wonderboom. Castorolie wordt al duizenden jaren gebruikt in bijvoorbeeld India om huidproblemen te genezen (bron). Daarnaast bevat de olie een buitengewone hoeveelheid Omega-9 vetzuren. Deze zorgen ervoor dat je huid gehydrateerd wordt, maar deze stoffen reinigen de huid ook.

Castorolie is een van de beste natuurlijke bronnen van vitamine E. Vitamine is een van de meest gebruikte ingrediënten in cosmetica, omdat het een krachtige antioxidant is. Daarnaast voorkomt vitamine E schade aan de huid als gevolg van overmatig zonlicht (bron).

Sinaasappel rimpels Rimpels Verwijderen op Natuurlijke Wijze Sinaasappels

Sinaasappels zijn niet alleen erg lekker om te eten of in een sapje of smoothie, ze kunnen ook helpen om rimpels te voorkomen. De vrucht zit barstensvol met antioxidanten (bron). Ook helpt sinaasappel op andere manieren om schade aan het DNA te repareren. Wil je van deze werking gebruik maken om rimpels tegen te gaan? Drenk een wattenschijfje in sinaasappelsap en leg deze onder je ogen.

Komkommer

Een van de meest gemakkelijke natuurlijke manieren om rimpels tegen te gaan is met behulp van de komkommer. Het is ook zeker een van de goedkoopste manieren. Het enige dat je hoeft te doen is twee plakjes komkommer af te snijden. Deze leg je korte tijd onder je ogen. De komkommer heeft een ongeëvenaarde hydraterende werking. Om deze reden wordt komkommer ook wel gebruikt als behandeling bij verbrandingen. Tot slot bevat ook komkommer veel antioxidanten (bron).

Een gezichtsmasker

Tegenwoordig zijn misschien niet alle gezichtsmaskers meer even natuurlijk, maar dat maakt voor de effectiviteit niet zoveel uit. Gezichtsmaskers werken namelijk erg goed. De werking van een gezichtsmasker is gebaseerd op het feit dat je de huid helemaal omsluit met een soort tweede huid. Hierdoor kan jouw huid de warmte niet meer kwijt. De doorbloeding verbetert sterk. Afvalstoffen worden afgevoerd, terwijl belangrijke bouwstenen voor de huid juist worden aangevoerd.

rimpels Rimpels Verwijderen op Natuurlijke Wijze Komkommermask

Er zijn gezichtsmaskers in duizenden verschillende varianten. Traditionele gezichtsmaskers zijn gemaakt op basis van modder of klei, maar er zijn ook moderne varianten op de markt, waaronder maskers van latex. Welk soort masker je ook kiest, houd er rekening mee dat sommige soorten maskers beter geschikt zijn voor bepaalde huidtypen dan anderen.

Andere tips om rimpels op natuurlijke wijze te voorkomen

Er zijn genoeg middeltjes die je rechtstreeks op de rimpels aan kunt brengen om deze te verhelpen. Je kunt ook nog veel andere acties uitvoeren om te voorkomen dat je rimpels dieper worden. Denk hierbij aan een goede bescherming tegen de zon of aan het eten van gezond voedsel rijk aan antioxidanten.

Ook stress is een belangrijke factor als het gaat om de veroudering van de huid. Als gevolg van het stresshormoon cortisol wordt het herstel van cellen en weefsels juist geremd. Een belangrijke tip is dan ook, als je rimpels hebt, wind je er dan niet teveel over op. Er zijn voldoende natuurlijke oplossingen. Als je je er druk over maakt, maak je het alleen maar erger.

Mocht je vragen hebben over dit artikel? Gebruik dan het reactieformulier op deze pagina.

rimpels Rimpels Verwijderen op Natuurlijke Wijze Drs miriam amstel

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringChocolate Slim Review en Ervaringen
Eenvoudig AfvallenSlapeloosheid door de Overgang
rimpels-verwijderen-op-natuurlijke-wijzeEr zijn genoeg middeltjes die je rechtstreeks op de rimpels aan kunt brengen om deze te verhelpen. Je kunt ook nog veel andere acties uitvoeren om te voorkomen dat je rimpels dieper worden. Denk hierbij aan een goede bescherming tegen de zon of aan het eten van gezond voedsel rijk aan antioxidanten.

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in