Prijsvraag: Roken, een geestelijke verslaving

Menig roker zal zich afvragen waarom het zo interessant is om door middel van een boek van de rookverslaving af te komen. Het is belangrijk om te weten waarom je eigenlijk rookt en wat de sigaret voor je doet, of beter gezegd, juist niet voor je doet, voordat je gaat stoppen met roken. Het slagingspercentage van rokers die met behulp van een boek stoppen is hoog. Zeker als je dit vergelijkt met rokers die proberen te stoppen met behulp van nicotine vervangende middelen, zoals pleisters of kauwgom. Door middel van het lezen over de rookverslaving wordt de roker stap voor stap geleerd wat deze verslaving precies inhoudt. Stoppen met roken is een hele belangrijke beslissing in uw leven. Het is daarom belangrijk dat je vooraf weet dat je niets zal gaan missen wanneer je definitief met roken stopt. Op het moment dat je besluit te stoppen met roken zonder de rookverslaving eerst te hebben ontrafeld, krijg je vrijwel zeker te maken met gevoelens van gemis. Je zult begrijpen dat stoppen met roken op die manier een onprettige ervaring zal zijn, waarbij de kans op terugval erg groot zal zijn.

Stoppen doe je zo

Bij het lezen van het boek ‘Stoppen doe je zo’ zul je leren en inzien dat stoppen met roken juist geen gemis oplevert! In dit boek van Marcel van Mosselveld zul je ervaren dat Stoppen met roken juist een verrijking van je leven is. Dit in tegenstelling tot veel rokers die denken dat stoppen met roken moeilijk en lastig zal zijn. Deze mensen zien als een berg op tegen het stoppen en zijn er zeker van dat ze hun trouwe steun en toeverlaat zullen missen wanneer ze hun laatste sigaret opsteken. Een belangrijke bijkomstigheid is, dat wanneer je op de juiste manier met roken stopt, niet zult aankomen in gewicht. Het zijn vaak de rokers die op wilskracht en met nicotine vervangende producten stoppen die aan zullen komen. Zij zoeken namelijk vervanging voor de sigaret, omdat ze een gevoel van gemis ervaren. Deze mensen hebben het rookproces nog niet ontrafeld. Zij weten op het moment van stoppen niet dat roken eigenlijk helemaal niets voor hun doet en zullen waarschijnlijk hun verdere leven dat gemis proberen te compenseren. Wanneer ze daar genoeg van hebben bestaat het gevaar dat ze weer in de valkuil van de rookverslaving stappen. Wees dus voorbereidt wanneer je voorgoed met de rookverslaving wilt afrekenen. Besef dat er maar een juiste keuze is om op een eenvoudige en gemakkelijke manier te stoppen met deze nutteloze rookverslaving. Je zult zowel mentaal als fysiek weer kunnen genieten van het leven.

Onafhankelijk leven

Het boek ‘Stoppen doe je zo’ van Marcel van Mosselveld is op de markt sinds mei 2010. Sindsdien zijn er alle vele tevreden niet-rokers dankzij dit boek. Ook in België hebben rokers reeds de weg naar dit boek gevonden. In Duitsland wordt ‘Stoppen doe je zo’ medio november 2011 uitgegeven. In slechts 102 pagina’s is het mogelijk om je eigen vrije onafhankelijke leven weer terug krijgen.

Maak kans op een gratis exemplaar

De prijsvraag is gewonnen door: Tanja van Nieuwenhuizen.

Meedoen aan deze prijsvraag was mogelijk tot en met dinsdag 31 februari 2012. De prijswinnaars krijgen na deze datum automatisch bericht. Ingezonden gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt. Dit artikel is exclusief voor vetvrij.com geschreven door Marcel Mosselveld. Kijk op stoppendoejezo.nl voor meer informatie.

1 reactie

  1. beste graag vernam ik waneer het op de markt komt ,injectie tegen het roken
    ik heb al veel dingen geprobeerd en niets hielp ,ik denk dat het vaccin de oplossing is
    ik rook van mijn14jaar en ben er nu 56 en wil er vanaf geraken
    graag een antwoordje
    coens patrik

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in