Ronald Koeman 11 kilo afgevallen dankzij Dr. Frank

De oplettende kijker heeft het waarschijnlijk wel gezien, zeker nu Ronald Koeman de afgelopen tijd regelmatig op TV te zien is tijdens het WK. Ronald Koeman, die tijdens zijn loopbaan bij Barcelona liefkozend ‘sneeuwvlokje’ werd genoemd is de afgelopen maanden ruim 11 kilo afgevallen. De overtollige kilo’s zaten de ex-voetballer al een tijdje in de weg.

Als analist bij de NOS heb je er niet zoveel last van, maar op de golfbaan of als trainer is het toch wel prettig als je een paar kilo minder hoeft mee te slepen. Maar hoe is het Ronald gelukt om afscheid te nemen van zijn overgewicht? Het antwoord is Dokter Frank! Ronald Koeman zit sinds die tijd een stuk strakker in zijn vel. De oud-voetballer is behoorlijk wat kilootjes kwijt en dieetgrootheid Dr. Frank erg dankbaar voor.

200.000 boeken verkocht van dr. Frank

Mede als dank voor het behaalde resultaat reikte Ronald het 200.000ste exemplaar van het boek uit aan Frank van Berkum. ‘ Als het gelukt is bij Ronald Koeman, dan lukt het bij iedereen’ waren de woorden waarmee een slanke Ronald Koeman het jubileumboek overhandigde aan de Twentse internist. dr. Frank van Berkum is internist en vasculair geneeskundige aan de ziekenhuisgroep Twente en verbonden aan Previtas, een polikliniek die zich richt op mensen met overgewicht. Overgewicht is een van de snelst groeiende problemen in Nederland. Het leidt aantoonbaar tot ziekten als diabetes, hart- en vaatproblemen en zelfs kanker. Ongeveer 50 % van de Nederlanders heeft te maken met overgewicht, 10% heeft obesitas. Verwacht wordt dat in de toekomst deze percentages alleen nog maar toe zullen nemen als er geen maatregelen genomen worden.

Tweede boek Dokter Frank

Na de 200.000 exemplaren die van het boek ‘ Gezond slank met dr. Frank’  zijn verkocht hunkert Nederland naar een vervolg op het eerste boek. Goed nieuws voor iedereen die niet genoeg kan krijgen van de slanke recepten van dr. Frank want er gaan geruchten dat er een nieuw boek van Dokter Frank op komst is.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in