Home Dieet Categorie Eiwit Diëten of Proteïne Diëten RTL4 Editie NL bij Dokter Frank op bezoek. Het Oermensdieet

RTL4 Editie NL bij Dokter Frank op bezoek. Het Oermensdieet

0
RTL4 Editie NL bij Dokter Frank op bezoek. Het Oermensdieet

Enkele weken geleden was het TV team van RTL4 Editie NL op bezoek bij Carisia Bosman. Het testpanel dat het BEP dieet (Beter Eet Patroon) van Carisia uitgeroepen tot de beste opvolger van Sonja Bakker. Vandaag ging het het Editie NL team in Twente op bezoek bij Dokter Frank van Berkum die we kennen van het dr. Frank Dieet of zoals de redactie van Editie NL het noemt: ‘Het Oermensdieet’. Op dit moment volgen meer dan 150.000 Nederlanders het koolhydraatarme en eiwitrijke  dieet van dr. Frank. Vooral de eiwitten cruciaal omdat ze verzadigend werken. Dit wil zeggen dat je eerder een ‘vol gevoe’l’ hebt en dus minder eetlust. Daarnaast houden houden eiwitten je spieren in stand. Vorige week kwam het boek van dr. Frank met de titel ‘gezond slank met dr. Frank’ op de markt. Binnen één week was het boek al bijna overal uitverkocht. De tweede druk komt over twee weken uit.

Lees meer over dr. Frank in de volgende artikelen

dr. Frank van Berkum te gast bij Pauw & Witteman (video)
dr. Frank Dieet, eiwitrijk en koolhydraatarm
dr. Frank’s grote afvalrace gaat van start
Gratis aanmelden voor het dr. Frank Dieet

Slank met dokter Frank
Slank met dokter Frank
Berkum, F. van

Jouw ervaring met het dr. Frank Dieet

Wat is jouw ervaring met het ‘Gezond slank met dr. Frank Dieet’ ? Ben jij overtuigd van de filosofie van Dokter Frank van Berkum over eiwitten en koolhydraten? Volg jij het dr. Frank dieet, overweeg je het te gaan volgen of heb je zijn dieet gevolgd? We zijn benieuwd naar jouw ervaring dus geef hier jouw mening. Ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen? Kijk dan hier of bezoek het dr. Frank forum.

Uitzending gemist

Heb je de uitzending van Editie NL gemist, klik dan hier om hem te bekijken.

Vorig artikel Is gerookte vis, kaas en kip en rookworst ongezond?
Volgend artikel Afvallen met een voedingsdagboek
Al van jongs ben ik bezig met het creëren van deze gezonde levensstijl. De factoren beweging, gezonde voeding en ontspanning hebben ervoor gezorgd dat ik in balans ben. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, hormoontrainer, (dieet)psycholoog, orthomoleculair voedings- en supplement adviseur. De afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen bij het creëren van een gezonde levensstijl. Ik zie het als een uitdaging om te bloggen voor kwalitatief hoogwaardige websites als vetvrij.com en maak gebruik van <a href="https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/" rel="noopener"><strong>wetenschappelijk studies en bronnen</strong></a> om mijn verhaal te onderbouwen. Heb je een vraag of suggesties naar aanleiding van mijn columns of reviews? Laat dan een reactie achter onderaan de pagina. Ik lees alles reacties en reageer indien wenselijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987