Afvallen met de Kettlebell

Niet alleen de Russen vallen af met de Kettlebell, na de powerplate en de ‘XCO staaf’ is de Kettlebel nu ook ons kikkerlandje erg populair. De kettlebell, of kattleball is de nieuwste rage in fitnessland en belooft een strak en gezond lichaam. De kettlebell lijkt op een soort kogel van gietijzer met een handvat. Oorspronkelijk werd het in Rusland gebruikt in het leger en door atleten. Door het handvat ligt het zwaartepunt niet in het midden, waardoor er als het ware een hefboom wordt gecreëerd. Het lichaam moet zich inspannen en aanpassen om tijdens een oefening deze hefboomwerking op te vangen.

Kettlebell 4 kilo startset voor vrouwen

Speciaal voor vrouwen is er een Kettlebell Startkit bestaande uit de volgende onderdelen:

  • Een Kettlebell van 4 kilo speciaal voor vrouwen
  • 5 DVD’s met een complete Kettlebell Workout

De Kettlebell Workout is het meest succesvolle thuis fitness programma in Nederland. Wil je meer informatie over deze set of meteen bestellen? bezoek dan deze pagina.

Voordelen van de Kettlebell

Kracht, balans, spieruithouding, algemene conditie, grip, flexibiliteit, elasticiteit en houdingsverbetering worden met de bal gesterkt. Ook om af te vallen, zou het ding perfect werken. Een kettlebell training werkt niet alleen op de spieren, het heeft ook een cardiovasculair effect voor hart en bloedvaten.

Thuis aan de slag met de Kettlebel

Wil je zelf thuis aan de slag met de Kettlebel? Bestel dan het voordelige  Kettlebell Workout. Dit pakket is het meest succesvolle thuis fitness programma in Nederland. 5 DVDs + Fitness tool (Kettlebell). klik hier voor meer informatie.

Geen reacties

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in

We zoeken 5000 personen die gratis afslankproducten willen testen. Meld je aan.

Gratis Afslank

Producten Testen

15987