Sanadigest Darmoplossing Review en Ervaringen

De gezondheid van de darmen is cruciaal voor de algehele gezondheid van het lichaam. Sanadigest (ook wel bekend als ‘darmoplossing’) is een supplement dat je helpt om de gezondheid van dit spijsverteringsorgaan te verbeteren. In deze Sanadigest Review lees je alles over de effectiviteit van dit supplement. Tevens kun je de ervaringen van anderen met Sanadigest lezen.

Dit is wat je in dit artikel onder andere gaat leren

 • Is sanadigest te koop bij holland and barrett?
 • sanadigest onzin of niet?
 • De bijwerkingen van sanadigest
 • Is sanadigest bij de apotheek te koop?
 • Waar kan ik sanadigest gratis testen?
 • sanalyslab en sanadigest
 • sanadigest prijs en aanbiedingen
 • Is sanadigest gevaarlijk?
 • De sanadigest ingrediënten
 • Waar kan ik sanadigest bestellen met korting

Sanadigest ingrediënten  

Sanadigest is een supplement in capsulevorm. Je neemt dagelijks twee capsules. In dit supplement zitten een groot aantal verschillende ingrediënten, waaronder magnesium, zink, zoethout, berberine en diverse probiotica.

Per dag neem je twee capsules van Sanadigest. Dit betekent dat je met een verpakking 30 dagen doet, want er zitten 60 capsules in een fles.

Testpersonen Gezocht

Nog 22 plaatsen beschikbaar

Omdat we graag objectieve ervaringen publiceren bij onze productreviews hebben we een testpanel opgericht. Op dit moment zijn we op zoek naar 50 testpersonen die dit product gratis willen testen. Deelnemen is heel eenvoudig.

 • Geef middels een reactie aan waarom jij dit product graag wil testen;
 • We sturen het proefpakket gratis naar je toe;
 • Je gebruikt het product volgens de voorschriften;
 • Je vult het evaluatieformulier in.

Sanadigest apotheek

Wellicht was je van plan om gelijk naar de apotheek te rennen om Sanadigest te kopen. Dat hoef je niet te doen. Sanadigest is niet bij de apotheek verkrijgbaar. Dit geldt overigens voor veel meer supplementen.

Sanalyslab Sanadigest

Sanalyslab is het bedrijf achter Sanadigest. De onderneming is gevestigd in het Franse Saint-Priest. Een nadeel hiervan is dat je bij eventuele vragen je ook in het Frans tot Sanalyslab moet wenden. Er is geen Nederlands telefoonnummer. Het bedrijf is verder alleen per e-mail bereikbaar.

Sanadigest bestellen

Sanadigest is alleen te bestellen via de officiële website van het merk. Deze wordt gerund door het bedrijf Sanalyslab. Het is ook mogelijk om een abonnement af te sluiten, waarbij je regelmatig Sanadigest geleverd krijgt.

Overigens moet Sanadigest niet verward worden met Sano Digest. Dit zijn druppels van een bedrijf uit Barneveld die een soort zelfde werking beoogt.

Sanadigest Prijs

De prijs van Sanadigest is afhankelijk van de hoeveelheid verpakkingen die je bestelt. Één verpakking kost je €49.95. Je betaalt dan ook nog extra voor de levering. Dit kost €4.95. Als je drie of zes verpakkingen koopt, dan daalt de prijs. Zo betaal je bij 6 potten ‘slechts’ €37,45 per verpakking. De verzendkosten komen dan ook te vervallen.

Sanadigest Gevaarlijk of Onzin?

Op internet kom je veel claims tegen dat Sanadigest onzin is en dat het product vooral werkt om je portemonnee lichter te maken. Dat wilden wij uiteraard weten en daarom hebben we de effectiviteit van het supplement beoordeeld.

We hebben daarbij vooral gekeken naar het effect van de probiotica en de berberine. Deze stoffen zijn lastig in andere supplementen te krijgen. Als zink en magnesium een positieve uitwerking hebben op je gezondheid (en dat hebben ze), dan kun je hier beter speciale supplementen voor kopen.

Een van de bacteriën, lactibacillus acidophilus, is uitgebreid onderzocht als middel dat mogelijk helpt tegen het prikkelbare darmsyndroom. Hier kwam uit het dat middel een licht positieve bijdrage kan leveren (bron).

Een tweede soort bacteriën, lactobacillus rhamnosus is ook uitgebreid tegen het licht gehouden. Ook hier gaat een licht positief effect van uit op de darmgezondheid. Deze bacteriesoort zou het lichaam vooral beschermen tegen infecties (bron).

Als derde hebben we de werking van berberine onderzocht. Berberine is een stof die uit planten wordt gewonnen en die in Azië gebruikt wordt bij ziekten aan de spijsvertering. Deze stof werkt tegen diverse ziekten, maar het is niet precies duidelijk waarom. Mogelijk stimuleert berberine de darmflora (bron).

Ondanks dat de middelen effectief lijken, moet het effect ook niet overdreven worden. Alle middelen hebben een licht positief effect dat je mogelijk ook op andere manieren kunt bereiken.

Sanadigest bijwerkingen

Er zijn diverse bijwerkingen bekend van de probiotica. Bekende voorbeelden zijn diarree, een opgeblazen gevoel of dorst. Voor sommige mensen is het middel erger dan de kwaal, al verdwijnen de bijwerkingen vaak wel na enkele dagen.

Sanadigest holland and barrett

Helaas, ook bij Holland and Barrett kun je geen Sanadigest darmoplossing vinden. Ook bij andere drogisterijketens kom je waarschijnlijk van een koude kermis thuis. Overigens vind je bij de meeste drogisterijketens wel andere producten met probiotica.

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelNordic Scandinavisch Dieet Review en Ervaringen
Volgend artikelRolf Sanchez Dieet Review en Ervaringen
sanadigestEr zijn diverse bijwerkingen bekend van de probiotica. Bekende voorbeelden zijn diarree, een opgeblazen gevoel of dorst. Voor sommige mensen is het middel erger dan de kwaal, al verdwijnen de bijwerkingen vaak wel na enkele dagen.

30 Reacties

 1. Hallo,
  Ik ben 66 jr. oud en heb last van energietekort, moet dagelijks 3x naar toilet voor een grote boodschap, heb vaak last van opgeblazen gevoel, maagzuur en zure oprispingen. Ik heb al heel lange tijd het gevoel dat mijn probleem bij mijn darmen ligt, maar weet niet hoe ik dat bij de huisarts moet overbrengen.

 2. Hoi. Ik ben al meer dan 20 jaar cronisch pijnpatient na 2 autoongevallen. Ik leef letterlijk met hoge dosissen oxicodone. Ik heb ook alle symptomen die voorkomen. Ik ik wil heel graag in aanmerking komen. Door al die morfine werken mijn darmen dan nouwelijks. Soms wekenlang dat ik altijd laxeringmiddellen moet gebruiken. En als het bij mij helpt ook ineens voor mama bestellen die ook met lekkende darmen te kampen heeft. Mvg hediye

 3. Ik ben minder valide. Door rolstoelgebruik minder beweging. 12 jaar geleden is mijn galblaas verwijdert waardoor ik snel last heb van pijn als ik te gekruid eet. Kan veel dingen niet meer eten en kan ook niet meer tegen koffie. Ik zou graag sano divest willen proberen en kijken of dat mij helpt.
  M vr gr mw E Koole

 4. Ik wil graag sanadigest test persoon worden. Ik heb darm en vermoeidheids problemen, weinig energie.
  Ik zou graag meetesten om te zien of dit wat hun beweren bij sanadigest.

 5. Ik zou graag dit product willen proberen omdat:

  Ik ben 31 jaar oud en heb enorme last van oververmoeid klachten extreme darmklachten opgeblazen zeer pijnlijke buik winderigheid.

  Niets lijkt te helpen en ben opzoek naar iets wat me weer een beetje energie geeft om leuke dingen te kunnen doen met mijn kinderen.

 6. Ik wil het product graag testen. Ik heb al jarenlang buikklachten. Dat varieert van buikpijn, een opgeblazen gevoel, winderigheid en vermoeidheid.

 7. Ik wil graag sanadigest proberen. Ik heb darmproblemen, maag klachten en last van niet kunnen afvallen en buiken heupvet. Dus gezondheidsklachten.

 8. Hallo,

  Graag zou ik voor jullie sanadigest willen uitproberen. Ik ben 45 jaar en al sinds mijn 15e bezig met diëten. Van alles uitgeprobeerd, keto Cambridge dieet met maar 500 calorieën per dag. 20 kg mee afgevallen maar met de jaren weer erbij. Ik ben het ge-jojo zat en het constant moe zijn, last van mijn buik hebben. Ik heb zelfs onlangs een bloedonderzoek laten doen om de kijken of alles ok met mij was (schildklieren)

  Graag hoor ik of ik voor jullie als proefpersoon voor Sanadigest mag zijn.

  Met vriendelijke groet,
  Angie Lam

 9. Ik heb al enkele jaren last van mijn spijsvertering, opgeblazen buik en vermoeidheid. Alle medische onderzoeken hebben niks opgeleverd.
  Ik ben zeer benieuwd of deze supplement mijn leven kan verbeteren.

 10. Graag wil me als test persoon opgeven , heb er al veel over gelezen en vind dit wel een super idee om het eerst te proberen
  ☺️😉

 11. Graag zou ik mijn dochter van 18 jaar deze tabletten laten testen. Zij klaagt al enkele jaren van buikklachten, kan slecht naar de wc en moet regelmatig s’nachts overgeven. Dokter en ziekenhuis geweest, maar niets te vinden. Wil haar graag helpen.
  Met vriendelijke groeten,
  Sabine

 12. Hallo, Ik heb last van alle klachten die men in hun filmpje beschrijft. Al jaren heb ik problemen met mijn vertering en ontstoken darmen. Gewrichtspijnen. Zelfs al bij specialisten geweest. Geen reuma en geen oplossing gevonden. Ontstekingsremmers nemen zei de arts. Wat een oplossing. Ik vroeg ook aan de arts of deze klachten van mijn spijsvertering konden komen. Ik werd uitgelachen. Als je dat gelooft, dan geloof je waarschijnlijk ook in god zei de arts. Heel vaak ben enorm moe en hersenmist komt er helaas ook bij, dat is dagelijkse kost. Ik slaap 8 a 9 uur per dag. Dus zeker niet weinig. Ik ben pas 33 jaar, de fleur van mijn leven. Daarom zou ik dit product oprecht willen testen. Anders zal ik het op eigen houtje doen. Ik sport ook twee keer per week. Groetjes, Maxime

 13. Ik zou het product graag uittesten ik heb Hashimoto ,en heb hoge antistoffen deze zouden kunnen verminderen door het herstel van mijn lekkende darmen .

 14. Ik wil dit product graag laten testen door mijn dochter. Zij heeft vaak maagklachten, kan slecht naar de wc en moet soms in de nacht overgeven. Naar huisarts en ziekenhuis geweest, niks gevonden. Wil haar graag afhelpen van dit probleem.

 15. Ik herken me in de klachten van Martin in de SaniDigest film en vind het betoog van de arts te rechtvaardigen. Echter het feit dat zij vanuit winstoogmerk haar dure product aan de man probeert te brengen maakt mij sceptisch en daarom misschien juist wel een goede testpersoon.

 16. Zojuist video Sanidigest gekeken. Heb zeer slechte darmwerking en problemen voedselvertering. Kwam zodoende op hun site. Veel met voeding al geprobeerd. Ben dus ideale en serieuse testpersoon.

 17. Jarenlang (sinds zwangerschappen 25-33 jaar geleden) gevecht tegen overgewicht. Wegens fibromyalgie niet in staat om te sporten. Afvallen wordt dan wel heel lastig.

 18. Zou heel graag meedoen om meer energie te krijgen, heb heel vaak klachten die wel naar een leaky gut kunnen wijzen. Rare gewrichtsklachten en pijn. Ben ook vaak heel moe, krijg savonds vaak lekkere trek en heb moeite met gewichtsafname met dieet terwijl ik me er goed aan hou. Had het filmpje gezien en ben hierdoor erg benieuwd naar dit product!

 19. Ik wil graag reageren op jullie oproep om “sanadigest” te proberen. Bij mij is n.a.v. een bloedonderzoek en een echo vastgesteld dat ik een vervette/vergrote lever heb. Ik was constant vermoeid en mijn conditie werdt steeds slechter. In veel gevallen is overmatig alcohol gebruik, suikerziekte of een hoog cholesterolgehalte vaak de oorzaak. In mijn geval is dit niet van toepassing. Ook overgewicht is vaak een oorzaak. Nu heb ik wel enig overgewicht maar niet in die mate dat dit een vervette/vergrote lever zou moeten eroorzaken. Ze zoeken nog steeds maar denken dat ik het “Non Alcoholic Fatty Liver Disease” heb. Dit betekend dat je darmflora continue alcohol aanmaakt wat 24/7 door de lever weer wordt afgebroken. Daardoor vergroot je lever. Er is nog geen remedie voor. Ik zou graag dit product willen proberen om te kijken of mijn darmflora weer gezond kan worden zonder dat het alcohol aanmaakt. Ik houd mij dus aanbevolen om het product te testen.

 20. Hallo,
  Doordat ik elke dag 24/7 veel pijn heb door mijn ziekten(reuma,fibromyalgie,auto immuunsysteem,zenuwen in de knel onderrug e.d)heb ik veel medicijnen moeten slikken,met helaas geen resultaat.( tot morfine en 3jr prednison spuiten)
  Echt geen lekker spul,en nog meer bijwerkingen.
  En 30 kg erbij.
  En omdat t mij ook niks hielp,ben ik met alles gestopt,en wilde weer een gezond lichaam krijgen.
  Maar dat wil niet echt lukken door de vele bijwerkingen die je nu weer krijgt van t niks gebruiken.
  Dus vandaar dat ik dit wel es zou willen proberen,omdat ik al die klachten heb wat ze zeggen.
  Met vriendelijke groet,Mevr G Mijkes.

 21. Graag ontvang ik het gratis pakket om als testpersoon sanidigest te gebruiken. mijn levenlang kamp ik al met energiegebrek.

  mvg

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in