SanaSlank Detox Kuur

SanaSlank kennen we van het SanaSlank Eiwitdieet, en sinds kort heeft SanaSlank ook een Detox Kuur. Detoxen is dé trend in Amerika en ook in Nederland is er steeds meer vraag naar. Detoxen biedt veel voordelen. Zo zorgt het voor meer energie en fitheid en is er bij huidproblemen in veel gevallen een verbetering zichtbaar. Met de detoxkuur van SanaSlank kun je het lichaam in 13 dagen van alle gifstoffen ontdoen. Start nu met detoxen en ervaar zelf de voordelen van ontgiften! sanaslank detox

Lichaam vol gifstoffen

In onze huidige Westerse wereld worden we overladen met voedsel. Door ons ongezonde eetpatroon met veel dierlijke eiwitten, suiker, verzadigde vetten en giftige stoffen, zoals alcohol en bestrijdingsmiddelen op groente en fruit, zit het lichaam vol met gifstoffen. Het lichaam kan slechts beperkt giftige stoffen verwerken, opslaan en verwijderen. Wanneer te veel van deze stoffen in het lichaam achterblijven worden, vooral, de darmen en de lever zwaar belast. Dit kan leiden tot hoofdpijn, een beslagen tong, een verstopte neus of overmatige lichaamsgeur. Stress verergert dit proces. Door stress kan het lichaam niet langer op de juiste manier functioneren waardoor gifstoffen nog meer ophopen.

SanaSlank Detoxkuur

SanaSlank heeft een speciale detoxkuur samengesteld. De producten in dit detoxpakket ondersteunen bij het reinigen (ontgiften of ontslakken) van het lichaam. Het detoxpakket bevat een handleiding met richtlijnen voor de juiste voeding tijdens de detoxkuur om optimaal te ontgiften. De detoxkuur wordt tweemaal per jaar gebruikt als onderhoudskuur en kan tevens voorafgaand aan en na afloop van een (eiwit)dieet worden gevolgd.

Twee Detox Varianten

Er zijn twee varianten van de SanaSlank Detoxkuur verkrijgbaar.

CombinatieColon Cleanse (90 capsules) + Detox & Clean (250ml)
Deze combinatie bestaat uit Detox & Clean drank voor de ontgifting en daarnaast colonsupport capsules ter ondersteuning van de darmfunctie.

Combinatie Colonsupport (90 capsules) + Ontgiftende kuur (60 capsules)
Deze combinatie bestaat uit ontgiftende capsules en daarnaast colonsupport capsules ter ondersteuning van de darmfunctie.

Ervaring met de SanaSlank Detoxkuur

Heb je vragen of juist ervaring met de SanaSlank Detoxkuur? Laat dan een reactie achter of lees de reacties van andere bezoekers.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in